Anaheim Ducks 2011-2012

  • 472 105
  • 891

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hienoa nähdä, että Ankkojen peli on aikakin tuloksellisesti parantunut ja pari apinaa lähtenyt selästä. Pleijarimahdollisuudet ovat teoreettiset, mutta kaivelin nyt tähän pohjalle tietoja Capitalsin hieman vastaavasta kaudesta 2007-2008. Tätä voi halutessaan tulkita joko uskonvahvistuksena tai –tuhoajana.

Kyseisellä kaudellahan Boudreau korvasi Hanlonin surkean alkukauden jälkeen statsien ollessa 6-14-1. BB otti tuolloin joukkueen itärannikolla huomattavasti nopeammin haltuun kun mitä nyt on nähty lännessä ja voittoja alkoi tulla melkein heti. Kauden ollessa puolivälissä (kuten Duckseilla nyt) mentiin tilastoilla 16-20-5 (Ducks: 13-22-6) ja Washingtonilla oli siis 5 pistettä enemmän kasassa kun Anaheimilla. Washingtonin urakkaa helpotti toki huomattavasti helpompi divisioona ja kausi päättyi tuolloin huikeaan seitsemän ottelun voittoputkeen, millä sitten saavutettiin paikka jatkopeleistä tiukalla 2 pisteen erolla (94-92). Viimeisestä 12 pelistä Caps hävisi tuolloin vain yhden.

Kovia voittoputkia siis tarvitaan mikäli BB aikoo joukkueen pleijareihin kammeta. Kolmen ottelun voittoputki on jo alku ja seuraavakin peli on hyvinkin voitettavissa. PO-paikkaan tarvittaneen taas tuo 94-98 pistettä, joten loppupeleistä tulisi ottaa pisteitä reilulla 1,5 keskiarvolla mikä olisi kovempi tahti kuin yhdelläkään joukkueella tällä kaudella.

Anaheimilla on nyt matkaa PO -paikkaan 17 pistettä. Pelejä jäljellä 41 eli päässä laskettuna pyöreästi 30 voittoa pitäisi ottaa lopuista peleistä. Eikä välttämättä edes riittäisi. Eli summa summarum, mahdollisuuksia on, mutta se vaatisi on uskomattoman loppukauden. Nyt alla 3:n ottelun voittoputki, mikä on vissiin Ankkojen pisin voittoputki sitten lokakuun. Tuosta on toki hyvä jatkaa, mutta matka on kyllä liian kivinen, ei voi mitään.
 

Fowler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Kiprusoff vs. Hiller 1-0. Hiller oli paluuottelussaan huikea, vaikka kohtasikin vain 19 laukausta. Ihan tuli viime kauden syksyn Hiller mieleen, kaveri pelaa huikean matsin mutta ottelu hävitään silti. Täysin hänen ansiotaan, että saatiin edes yksi piste tästä. Varsinkin Iginlaa vastaan tuli muutama ihan huikea pelastus. Veemäinen lopputulos, varsinkin kun muistaa että aika törkeästi Ducksilta vietiin yksi maali. Ainakin jos Brian Haywardia on uskominen, viesti Torontosta maalin hylkäämisen syyksi oli se, että maalin yläpuolelta kuvaavan kameran kuvassa kiekon ei nähty menevän maaliin. Silti TV:stä toisesta kuvakulmasta sen pystyi näkemään jokainen. Noh, tietysti voidaan jossitella, että olisi niitä maaleja pitänyt muutenkin saada enemmän. En tiedä olisiko maali merkitty Koivulle vai Hagmanille, mutta varsinkin jälkimmäinen olisi sen ansainnut tämän pelin otteiden perusteella. Selkeästi Ducksin eniten töitä tekevä pelaaja tässä pelissä. Näki jo kauas, että halusi todistaa entisen joukkueensa tehneen virheen laittaessaan hänet waiversiin.

Muita onnistujia oli yllättäen Koivu, joka on parhaassa vedossa mitä ollaan tähän asti Ducks -paidassa nähty. Andrew Cogliano on muutamassa viime pelissä ruvennut taas pelaamaan sata lasissa, ja sama meininki jatkui nytkin. Sama pätee Jason Blakeen. Myös ykkösketju oli erittäin hyvä vaikkei maalia saanutkaan aikaiseksi. Varsinkin Getzlafilla ja Perryllä oli muutama huikea maalipaikka, jotka Kipper aina onnistui torjumaan. Erityisesti Perryn maalin takaa mahalaskun kautta yrittämä backhand-vanhanaikainen olisi varmasti ollut vuoden maali -kandidaatti, mutta Kipperin patja ehti eteen.

Kaiken kaikkiaan hyvä peli, ja täysin ansaittu yksi piste. Toivottavasti yksi häviö ei ehdi vaikuttamaan joukkueen mielialaan liikaa, koska varsinkin puolustussuuntaan tämä oli paras peli Ducksilta Boudreaun alaisuudessa. Ja onhan se Kipper vähän eri tason veska kuin joku Steve Mason. Onneksi seuraava peli on heti ensi yönä Oilersia vastaan, josta kyllä pitäisi voitto irrota näillä otteilla heittämällä.

Mitäs muuta. Tarkki lähetettiin takaisin Syracuseen. Hyvä vaan, ei niitä pelejä olisi kuitenkaan Hillerin terveenä ollessa montaa tullut. Mielummin pidetään Deslauriers luukkuvahtina. Kyle Palmieri oli taas healthy scratch. Miksi ihmeessä häntä pidetään ylhäällä jos peliaikaa ei ole tulossa? Tyyppi on kuitenkin selkeä snaipperi, joka tarvitsee top 6 -minuutteja ollakseen tehokas. Nyt sitä peliaikaa tulee joko ei yhtään tai sitten nelosketjussa huippupelintekijöiden Beleskeyn ja Pelleyn vierellä. Nick Bonino taisi vähän loukata itseään taas (ei pelannut toista erää ollenkaan), joten ehkä Cogliano siirtyy kolmosen keskelle ja Palmieri oikeaan laitaan? Jos ei, niin takaisin AHL:ään vaan, siellä sentään tulee maaleja lähes joka pelissä.

Sellainen juttu on pistänyt silmään viime viikkojen Ducksissa, että jäähyjä otetaan todella vähän, ainakin entiseen verrattuna. Viimeisessä neljässä pelissä on otettu yhteensä 11 kertaa jäähy, josta on aiheutunut vastustajalle ylivoima (tappelut siis jätetty pois). Tuo tarkoittaa siis alle kolmea jäähyä keskimäärin per peli. Paljon minuutteja pelaavista pelaajistamme varsinkin Fowler on tässä kunnostautunut. Kausi on yli puolenvälin ja hänellä on jäähyjä kasassa tasan 3 kpl. Toisin sanoen, vaikka me häntä porukalla haukutaan fyysisen pelin puutteesta, niin on siinä hyvätkin puolensa.
 

Fowler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Ducks teki juuri sen mitä toivoin, eikä antanut hyvin pelatun mutta hävityn pelin vaikuttaa mihinkään, ja jatkoi hyviä otteita. Muutenkin nuori ja heikohko Edmonton (jolta vielä puuttui järkyttävän monta pelaajaa loukkaantumisten takia) ei tietenkään ole paras mahdollinen mittari, mutta ainakin kaverit saavat maaleja aikaiseksi. 21 maalia viimeiseen viiteen peliin. Getzlaf pelasi yhden kauden parhaimmista matseistaan ja pisteet 0+4 ja +2. Eikä tietenkään yhtään laukausta kohti maalia. Perry teki kaksi ja myös Teemu, Bobby ja Blake osuivat. Hilleriltä toinen huikea matsi putkeen ja tällä kertaa sai ansaitun nollapelin 33 torjunnalla.

Tammikuun 4. päivä GM Bob Murray antoi tällaisen kommentin OC Registerille: "They're deciding who's staying and who's not staying at this point." Sen jälkeen viimeisestä viidestä pelistä saldo 4-0-1 ja ne kaverit joiden pitäisi tehdä pisteitä, tekevät pisteitä. Kertoo mielestäni siitä, että kyllä nämä kaverit haluavat pysyä Anaheimissa, ja että kyllä näillä miehillä kaatuu joukkue kuin joukkue kunhan asenne on kunnossa. Voi kun joukkueella olisi ollut sama asenne koko kauden.

Luca Sbisa on pelannut jo jonkin aikaa Visnovskyn pakkiparina kakkosparissa, ja viimeiseen kymmeneen peliin hän on tehnyt tehot 2+5=7. Hienoa että tulosta syntyy nyt myös hyökkäyspäässä ja pisteitä on jo nyt kasassa enemmän kuin viime kaudella yhteensä.

Francois Beaucheminin peliä kun katsoo, rupeaa pikkuhiljaa toivomaan jatkosopparia. Koko kauden ollut joukkueen paras puolustaja, ja yksi niistä harvoista pakeista joka pystyy pelaamaan fyysistä peliä. Erityisesti tämä Edmonton -peli oli ihan huikea esitys ja viidessä viime pelissä +6. Lydman vaan kauppatavaraksi ja Frankille sopimusta kouraan.
 

Kalalokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voi kun joukkueella olisi ollut sama asenne koko kauden.
Sinäpä sen sanoit!

Uhkailut on vissiin alkaneet tehota, viime yönä ryöstöretki Vancouveriin ja 2 pistettä mukaan vissiin suht hyvän esityksen jälkeen? Mukava lukea että ainakin viime pelien yleisilme on parantunut huimasti. Pudotuspeliviivaankin enää 14 pisteen matka.
 

J-ML

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Anaheim, Liverpool ja Sotkamon Jymy
Tammikuun 4. päivä GM Bob Murray antoi tällaisen kommentin OC Registerille: "They're deciding who's staying and who's not staying at this point." Sen jälkeen viimeisestä viidestä pelistä saldo 4-0-1 ja ne kaverit joiden pitäisi tehdä pisteitä, tekevät pisteitä. Kertoo mielestäni siitä, että kyllä nämä kaverit haluavat pysyä Anaheimissa, ja että kyllä näillä miehillä kaatuu joukkue kuin joukkue kunhan asenne on kunnossa.

Miksei tietysti näinkin - skeptikko vois tietysti ajatella, että nyt annetaan niitä näyttöjä sille uudelle seuralle...
 

Fowler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Kuusi peliä ja saldona 5-0-1, tätä on odotettu. Viimeinen peleistä oli vieläpä ehkä liigan parasta joukkuetta vastaan, ja silti peli näytti täsmälleen samalta kuin esim. Edmontonia vastaan. Toisen erän lopulla Vancouver oli saanut vain 5 laukausta Hilleriä kohti. Kertoo paljon puolustuksen tasonnostosta. Laukaukset voitettiin lopulta selkeästi 34-23, joka on ollut erittäin harvinaista Ducksille.

Ensimmäisen kerran todella pitkään aikaan tuntuu siltä, että meillä on kunnollinen kolmosketju. Jason Blake on pelannut nyt 7 ottelua palattuaan kokoonpanoon ja niissä tehot 3+3=6. Vancouver -pelissä 10 laukausta maalia kohti ja ansaitusti ottelun ykköstähti. Bonino sai vaihteeksi riittävästi peliaikaa, ja loi koko ajan paikkoja itselleen ja ketjulleen. Ehkä hänestä sittenkin on NHL-tason sentteriksi, kun pisteitä alkaa vihdoin tulla, siis silloin kun saa enemmän peliaikaa kuin nelosketjun minuutteja. Puolustuspää hänellä onkin jo aiemmin ollut ihan ok. Cogliano pelaa kolmosketjussa poikkeuksellisesti oikeata laitaa, mutta mikäs siinä kun kemiat näyttää olevan kohdallaan.

Toimivan kolmosketjun lisäksi sekä ykkös- että kakkosketju ovat olleet tasaisen hyviä, vaikkeivät esim. Getzlaf ja Perry tässä pelissä pisteille päässeetkään. Siihen kun lisää huomattavasti parantuneen puolustuksen ja viime peleissä mielettömässä vireessä olleen Hillerin niin en ihmettelisi vaikka kauden lopussa Ducks löytyy hyvinkin läheltä playoff -viivaa. Ihan playoffeihin en silti enää jaksa uskoa. Mietitään sitä sitten jos Ducks pystyy Devilsin viime tammi-helmikuun kaltaiseen suoritukseen, jolloin he menivät 23-4-2.
 

Jack Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Liverpool, Barcelona, HJK
Pisteiden tuloa ei voi näköjään estää... :)

Phoenix kaatui kotona suhteellisen vakuuttavasti maalein 6-2.
Peli ei kokonaisuutena ollut mikään huikea spektaakkeli, mutta parempi voitti ja huonompi hävisi. That's it.

Ykkösketjussa mielestäni Getslaf ja Perry olivat pelipäällä mutta Bobby Ryan hidasti hieman vauhtia. Kakkonen väläytteli ajoittain, ja etenkin Hakki pelasi pirteästi. Hagmanin maali syntyi hienolla ohjauksella johon hyvän esityön teki myös Teukka ottamalla 100-0 aloitusvoiton Visnovskylle, jonka vedon Hakki sitten ohjasi. Hieno kuvio oli myös 3.ketjun tärkeä 4-2 maali toisen erän lopussa, jonka Jason Blake lopulta pisti sisään.

Ehdotonta eliittiä oli toki 2+1 tehot tehnyt Francois Beauchemin(+3).
Hilleriltä ihan hyvä peli, vaikkei Phoenix kauhean montaa vaarallista maalipaikkaa saanutkaan.

Tästä on hyvä jatkaa viikonlopun Ottawa-peliin.
 

Ferguson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes
Hilleriltä ihan hyvä peli, vaikkei Phoenix kauhean montaa vaarallista maalipaikkaa saanutkaan.

Tähän eri. Voi olla, että peli näytti näin Phoenix-lasien takaa erilaiselta, mutta mielestäni peli nimenomaan ratkesi maalivahtipeliin, sekä Ducksin loistavaan tehokkuuteen maalipaikoissa. Omasta mielestä maalipaikat meni lähes tasan, mutta Hillerin torjunnat, sekä Anaheim puolustajien hyvä maalineduspeli oli Phoenixin vastaavia edellä.

Tuohon huomioosi Getzlafista ja Perrysta sen sijaan on helppo yhtyä. Ryan oli koko pelin todella vaisu.
 

Jack Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Liverpool, Barcelona, HJK
Tähän eri. Voi olla, että peli näytti näin Phoenix-lasien takaa erilaiselta, mutta mielestäni peli nimenomaan ratkesi maalivahtipeliin, sekä Ducksin loistavaan tehokkuuteen maalipaikoissa. Omasta mielestä maalipaikat meni lähes tasan, mutta Hillerin torjunnat, sekä Anaheim puolustajien hyvä maalineduspeli oli Phoenixin vastaavia edellä.

Tuohon huomioosi Getzlafista ja Perrysta sen sijaan on helppo yhtyä. Ryan oli koko pelin todella vaisu.

Taisin ehkä hieman vähätellä joo, myönnän. :)
Johtunee varmaan juurikin mainitsemistasi hyvästä maalinedustapelistä ja Hillerin varmanoloisista otteista, yhdistettynä vankkaan uskoon, että kotijoukkue hoitaa homman. Ei tullut sitä "pelkoa perseeseen" mikä joskus tulee vastustajan hyökätessä. Totta myös että Ducks oli tehokas maalipaikoissaan.
 

Konnamuori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se mikä johtaa.
Hagmanin maali syntyi hienolla ohjauksella johon hyvän esityön teki myös Teukka ottamalla 100-0 aloitusvoiton Visnovskylle, jonka vedon Hakki sitten ohjasi. Hieno kuvio oli myös 3.ketjun tärkeä 4-2 maali toisen erän lopussa, jonka.

Jotenkin on jäänyt kuva että Selänne voittaa noita harvoja aloituksiaan aika kovalla prosentilla. Löytyykö mistään tilastoja tähän arveluun?
 

Fowler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Mielenkiintoista noissa Selänteen aloituksissa on välillä se, että se ei aina mene niin, että Selänne ottaa aloituksen vain jos ketjun sentteri otetaan pois aloituksesta tuomarin käskystä, vaan Selänne saattaa välillä olla Ducksin ensimmäinen aloittaja. Etenkin ylivoimalla tämä on yleistä. Ehkä syy on Getzlafin heikot aloittajantaidot, heh.

Hieno peli jälleen Phoenixia vastaan. Ei ihan yhtä ehjää peliä kuin parissa edellisessä ottelussa, mutta selkeästi kuitenkin oltiin parempi joukkue. Kolmosketju oli ihan jäätävän hyvä, varsinkin edellämainitussa Blaken maalissa todella hienoa syöttelypeliä. Nelosketju oli myös erittäin hyvä, Beleskey teki kauden toisen maalinsa ja erityisesti Parrosin hyvät otteet pistivät silmään. Uskomaton pelastus Sbisalta ottelun alkupuolella, kiekko oli jo Hillerin takana lähes maaliviivalla ja Bödker oli jo sysäämässä kiekon viivan yli maaliin, mutta jotenkin Sbisa vain sai nostettua hänen mailansa pois tieltä ja maali pelastui. Koko kentän kuningas oli silti jälleen kerran Beauchemin. Kaksi maalia puolustajalle on koska tahansa huikea suoritus, mutta etenkin puolustussuuntaan mies pelasi todella vahvan pelin. Tehosaldo Frankilla +3, ja hänen hyvät otteet vaikuttivat suoraan myös Fowleriin, joka oli hänkin +2. Jatkosoppari käteen niin kuin olis jo!

Edmontonista ollaan nyt menty ohi sarjataulukossa. Seuraavaan läntisen konferenssin joukkueeseen onkin sitten matkaa 9 pistettä, tosin Ducks on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin seuraavana taulukossa oleva Calgary. Seuraavaksi vastassa on Ottawa (huom. peli alkaa lauantai-iltana jo klo 23!), jonka jälkeen seuraavat 7 peliä ovat playoff-viivan alapuolella tällä hetkellä olevia joukkueita vastaan. 25.-30. tätä kuuta on tosin allstar -tauko, mutta nyt jos koskaan pitäisi pystyä voittamaan pelejä. Suurin osa on vieläpä kotipelejä.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Edmontonista ollaan nyt menty ohi sarjataulukossa. Seuraavaan läntisen konferenssin joukkueeseen onkin sitten matkaa 9 pistettä, tosin Ducks on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin seuraavana taulukossa oleva Calgary. Seuraavaksi vastassa on Ottawa (huom. peli alkaa lauantai-iltana jo klo 23!), jonka jälkeen seuraavat 7 peliä ovat playoff-viivan alapuolella tällä hetkellä olevia joukkueita vastaan. 25.-30. tätä kuuta on tosin allstar -tauko, mutta nyt jos koskaan pitäisi pystyä voittamaan pelejä. Suurin osa on vieläpä kotipelejä.

Nyt jos tämä sama pelivire säilytetään, niin tässähän on mahdollisuuksia ties mihin! Playoffs paikkaan on matkaa 13 pistettä ja 8 sijaa pitävä Colorado on pelannut 3 matsia enemmän. Hmmm... niistä kolmesta "rästi"pelistä voitto, niin niin...

No paljon on vielä matkaa eteenpäin, se täytyy muistaa, joten ei tässä uskalla liikaa innostua. Katsellaan tammikuun jälkeen mikä tilanne sitten on.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Mielenkiintoista noissa Selänteen aloituksissa on välillä se, että se ei aina mene niin, että Selänne ottaa aloituksen vain jos ketjun sentteri otetaan pois aloituksesta tuomarin käskystä, vaan Selänne saattaa välillä olla Ducksin ensimmäinen aloittaja.
Jos kentällä on kaksi kykenevää aloittajaa, niin ei ole mitenkään tavatonta, että ”heikompi” menee ensin. Vanhan koulukunnan temppu on se, että ensimmäinen aloittaja pyrkii vaivihkaa vähän rikkomaan ja puolihuijaamaan aloituksen omille. Jos tuomari huomaa ja vaihtaa aloittajan, on jäällä sitten vielä se ”parempi” aloittaja ympyrään laitettavaksi.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Mielenkiintoista noissa Selänteen aloituksissa on välillä se, että se ei aina mene niin, että Selänne ottaa aloituksen vain jos ketjun sentteri otetaan pois aloituksesta tuomarin käskystä, vaan Selänne saattaa välillä olla Ducksin ensimmäinen aloittaja. Etenkin ylivoimalla tämä on yleistä. Ehkä syy on Getzlafin heikot aloittajantaidot, heh.

Eihän Getz mikään maailman paras aloittaja ole, mutta uskoisin Selännettä käytettävän hyökkäyspään aloituksissa lähinnä siksi, että voittaessaan hän yleensä voittaa 100-0. Kun kiekon saa aloituksesta nopeasti viivalle, saadaan usein suora maalipaikka. Selännehän aloittaa joskus ensimmäisenä tasakentällisinkin - nimenomaan hyökkäyspäässä - vaikka Koivu on joukkueen paras aloittaja.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Kun kiekon saa aloituksesta nopeasti viivalle, saadaan usein suora maalipaikka. Selännehän aloittaa joskus ensimmäisenä tasakentällisinkin - nimenomaan hyökkäyspäässä - vaikka Koivu on joukkueen paras aloittaja.
Ehkä tuossa on se jippo sitten. Teemua ei kai puolustuspään aloituksissa käytetä ollenkaan jollei sentteriä heitetä ringistä? Olikohan vielä joku sellainen, että Teemu ottaa vain toisen puolen aloitukset (vasemman/oikeanpuoleinen aloituspiste)? Eihän Teemu mikään huippualoittaja ole, mutta tietyissä tilanteissa häntä tunnutaan käytettävän. Kirjoittakoon joku paremmin tietävä tarkemmin syystä.

Phoenix-ottelun jälkeen haastateltiin Hilleriä radiomiesten toimesta. Kovin se siltä kuulosti, että lähes pelkästä itseluottamuksesta ovat Ankkojen otteet tällä kaudella olleet kiinni, Hiller mukaanlukien. Silloin kun luotetaan omaan tekemiseen, menee todella hyvin, ja silloin kun ei luottamusta ole, niin silloin ei homma taas toimi sitten niin millään. En ole huippu-urheilija, mutta niin kai homma sitten vaan menee. Näin maallikkona luulisi, että kun on itsensä treenannut huippukuntoon ja panee kaikkensa likoon, niin homma toimisi aina niin hyvin kuin se voi, mutta kai siinä muut tekijät sitten jotenkin pääsevät kuitenkin esille. Ihmisiä ne huippu-urheilijatkin kai ovat. No, jotain omasta kokemuksestanikin tiedän, ja itseluottamus on todellakin niitä tärkeimpiä juttuja.

Nyt on tosiaankin mukavasti kotiotteluja, joten toivottavasti itseluottamus pysyy edelleen huippulukemissa. Helmikuun 10. alkaa sitten kahdeksan pelin idän vieraskiertue joka sitten varmaan viimeistään ratkaisee Ankkojen playoffs-kohtalon jos sitä edeltävät pelit onnistutaan suurilta osin voittamaan.

Fowler kirjoitti:
Uskomaton pelastus Sbisalta ottelun alkupuolella, kiekko oli jo Hillerin takana lähes maaliviivalla ja Bödker oli jo sysäämässä kiekon viivan yli maaliin, mutta jotenkin Sbisa vain sai nostettua hänen mailansa pois tieltä ja maali pelastui.

Brookbank pelasti kuulemma varman maalin ottelun loppupuolella myös, näin radiosta kuultuna. Näkikö sitä kukaan? Jaa, onhan tuo näköjään nhl.com:in highlighteissakin. Mies on pelannut taitoihinsa (tai niiden puutteeseen) nähden hyvän kauden.
 
Viimeksi muokattu:

Fowler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Jatkosoppari käteen niin kuin olis jo!
Kyllä!! Francois Beauchemin signattu kolmen vuoden jatkosopimukseen 10,5 miljoonalla. Cap hit siis 3,5 miljoonaa, todella hyvä lukema mielestäni. Tämän kauden otteilla olisi varmasti saanut enemmän sitten heinäkuussa. Loistavaa GMBM!
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Aivan loistava uutinen!! Voi hieman kyllä huokaista helpotuksesta. Toivottavasti Frankin taso säilyy jatkossakin tällaisena. Hän on ollut puolustuksen selkeä liideri tällä kaudella, ja melkeinpä koko joukkueen paras pelaaja. Tietysti siis heti Teukan jälkeen kun näin Suomi-lasien takaa katselee. Mutta kerrassaan loistava juttu!

Ja mahtava fiilis muutenkin, että peli vihdoin ja viimein on alkanut rullaamaan. Kuinkahan paljon tästä on ollut nyt BB:n ansiota vai onko kyse pelkästään itseluottamuksen noususta? Oli miten oli niin nyt jos samaan malliin jatketaan niin pienen pieni toivonkipinä alkaa vielä heräilemään... Ehdottomasti sitä mieluummin näkee Ducksit pudotuspeleissä, kuin Teemun & kumppanit Hartwallilla, vaikka liput sinne on jo tilattu =)
 

Fowler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Kuinkahan paljon tästä on ollut nyt BB:n ansiota vai onko kyse pelkästään itseluottamuksen noususta?

Tuota on vaikea sanoa. Boudreau tunnetaan kyllä pelaajaläheisenä valmentajana, joten varmasti hänen persoonallaan ja valmennustyylillään on paljon merkitystä. Se on kuitenkin satavarmaa, että Boudreau on paljon Carlylea parempi valmentaja kun käsitellään nuoria pelaajia. BB antaa heille huomattavasti enemmän vastuuta heti kättelyssä. Nimet Sbisa, Bonino, Cogliano ja Beleskey noin esimerkiksi ovat aivan eri pelaajia nyt kuin Carlylen alaisuudessa. Se olikin yksi asia, miksi itse pidin vaihdosta Carlyle -> Boudreau erittäin hyvänä Ducksin kannalta, koska jonkinlainen nuorennusleikkaus tässä on kuitenkin meneillään. Edellämainitut nimet ovat jo vakikokoonpanossa, ja sitten on vielä Palmieri, DSP, Etem ja Holland yms. jotka kaikki saattavat olla rosterissa ensi kaudella. Pappaketju saattaa olla kokonaan poissa tämän kauden jälkeen, joten on ihan luonnollista, että nyt koitetaan jotain uutta valmennuspuolella kun rosteri nuorenee. Jos katsoo Carlylen parasta kautta ja cupin voittanutta joukkuetta, niin aika harva pelaaja siellä oli parikymppisiä. Nuoremmalla pelaajamateriaalilla otan paljon mielummin Boudreaun valmentajaksi kuin esim. Carlylen.
 

Lasipolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Hifk ja Leijonat
Toivon todella, että nousukiito jatkuisi ja Ducksit pelaisivat tosissaan cupista.Saattaa olla toive ajattelua mutta olisi upeaa nähdä Koivu ja Selänne nostelemaan pyttyä ja siihen olisi hyvä lopettaa.
Lopettamisesta puheenollen Selänteestä ei ota kukaan selvää, mutta uskoisin että nyt saattaa olla se viimeinen kausi Temellä. Mutta onko ison veden takaa mitään huhuja Sakun jatkosta/lopettamiseta?
 

Isolation

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kyllä!! Francois Beauchemin signattu kolmen vuoden jatkosopimukseen 10,5 miljoonalla. Cap hit siis 3,5 miljoonaa, todella hyvä lukema mielestäni. Tämän kauden otteilla olisi varmasti saanut enemmän sitten heinäkuussa. Loistavaa GMBM!

Erinomainen siirto johtoportaalta. Vielä kun olisi ommeltu C rintaan allekirjoitusbonuksena niin tämä olisi ollut täydellinen veto. Joukkueen todellinen ykköspakki, tekee maaleja, tappelee ja kellottaa kovimmat minuutit. Todellinen johtaja, toisin kuin nykyinen mätisäkki..
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Huippuvedossa oleva Ottawa on juuri sopiva tasonmittari Ankoille. Jatkuuko hyvä peli-ilme ja pisteiden tulo?

Sakun eläköitymisestä, josta ylhäällä kyseltiin, en ole kuullut mitään varteenotettavaa huhua. Eiköhän hän vielä haluaisi jatkaa Ankoissa pari vuotta.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Kyllä!! Francois Beauchemin signattu kolmen vuoden jatkosopimukseen 10,5 miljoonalla. Cap hit siis 3,5 miljoonaa, todella hyvä lukema mielestäni. Tämän kauden otteilla olisi varmasti saanut enemmän sitten heinäkuussa. Loistavaa GMBM!

Jan Hejda sai viime kesänä Coloradosta 3,25 milliä kaudesta (4 vuotta) ja Rob Scuderi toissa kesänä Losista 3,4 miljoonaa (3 vuotta) ja Willie Mitchell 3,5 milliä (2 vuotta). Ainakin näihin sopimuksiin verrattuna Beuchemin ei tehnyt lainkaan inflaatiotarkistusta oman sopparinsa päivitykseen, sillä muualta olisi voinut irrota 3,75 - 4 milliä kaudesta.

Minä olisin Avalanchen tai Losin toimitusjohtajana maksanut Beucheminille 12 miljoonaa neljästä kaudesta. Sen verran hyvältä hän on näyttänyt niissä peleissä mitä olen häneltä tällä kaudella nähnyt.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös