Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks (1.) – Nashville Predators (4.), Lännen konferenssifinaalit

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Largo, 12.05.2017 klo 01.25.

 1. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Kesler on viheltämisen äärirajoilla. Ja koko ajan. Sääntöjen yli siellä mennään noin 90% ajasta. En pidä playoff-pelaamisesta, jossa tuo on sallittua. Mieluummin katsoisin peliä, jossa säännöt antavat parhaiden käyttää parhaita avujaan ilman, että siellä on koko ajan joku rikkomassa sääntöjä, mutta "niin vähän", ettei tuomarit halua viheltää. Jos palattaisiin ajassa kymmenisen vuotta taaksepäin, niin Kesler olisi joko ihan turha tai sitten pelaisi kovin erinäköistä peliä. Enpä usko, että Ducks olisi myöskään enää pelaamassa. Mutta mennään niillä, mitä on ja toivotaan muutosta. Kesler (ja eräät muut Getzlafista lähtien) hyödyntävät tuomarien linjaa "hyvin", kunnia heille siitä.
   
 2. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Taisin nukahtaa toisen erän jälkeen, mutta ainakin Arvidssonin ja Zolnierchykin tilanteet menevät paljon myös heidän omaan piikkiin. Muita en muista nähneeni. Thompson on viemässä taklausta loppuun ja Harry koittaa väistää sen, mikä on kuitenkin yleisen ohjeen vastaista, koska niissä voi käydä tosi huonosti. Arvidsson puolestaan koittaa väistää poikkaria alaspäin ja Manson osuu sitten niskan alueelle sen kanssa. En nyt kelaillut uusintoja, mutta ainakin äkkiseltään noin sen näin.

  Montourin maali hylättiin, koska siinä ei ollut mielestäni varmaa indikaatiota maalin tahallisesta siirtämisestä tai siitä, että kiekko olisi varmasti mennyt maaliin. Toinen noista Nashvillen hylätyistä olisi pitänyt hyväksyä ja kyllähän tänään oikeus tapahtui Nashvillen voitolla. Nashville oli ainakin sen mitä näin, täysin kuskin paikalla ja Anaheim pysyi pelissä lähinnä Gibsonin voimin.
   
 3. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Tismalleen samaa mieltä. Kyllä Kesler osaa nätistikin pelata, mutta jos linja on tämä, nikn kyllähän hän sen surutta hyväksi käyttää. Liputan taitokiekon puolesta, mutta täytyy antaa propsit tuosta ihon alle menemisestä. Johansen kyllä tasoitti ottelusarjan Kesleriä vastaan ja varsinkin ekassa erässä oli loistava.
   
 4. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Noh kunhan Johansen jatkaa tehoilua niin saa Kesler päästä ihon alle kuinka paljon tahansa, ei näytä paljoa tuon ketjun tahtia hidastavan. Toistaiseksi 1+3 tehot tässä sarjassa ja maali tuli nimeomaan Keslerin ketjua vastaan, ekassa pelissä myös hieno syöttö maaliin kun Kesler harjoitteli taitoluistelua keskustassa. Keslerillä itsellään toistaiseksi 1 syöttöpiste, Forbergilla 3 maalia ja Arvidssonilla 0+3.
   
 5. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  Lainaus:
  Millähän mittarilla pääsit tuohon johtopäätökseen? Johansen on muistaakseni tehtaillut ankkoja vastaan neljä pistettä ja Predators johtaa ottelusarjaa 2-1. Kyllä Johansen on mielestäni yhden Kesleriä edellä, puhuttiin mediassa mitä hyvänsä.
   
 6. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Taitaa olla näin. Ei näyttänyt Johansenia paljon haittaavan. Hätäinen johtopäätös.
   
 7. Largo Jäsen

  Tuohon Montourin ja Theodoren pelaamiseen pakko sanoa muutama sana. Theodore on ajoittain ongelmissa ja hänen pelin avaaminen kestää liian kauan. Calgary sarjassa tuli pisteitä, mutta muuten hänen paikalle voisi harkita Bieksaa. Montouria puolestaan en ottaisi missään nimessä kokoonpanosta pois. On pelannut molempiin suuntiin loistavasti, vaikka fyysisesti välillä kaksinkamppailuja häviääkin. On nopea pelaaja ja pelaa mielestäni fiksusti. Tukee hyökkäyksiä hyvällä ajoituksella ja muistaa myös puolustaa. Ensi kaudella sitten Montour räjäyttää pankin ja tällää 40 pinnaa.
   
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
 9. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Jännää itkemistä "rottailusta"... Gibsonin yli ajelusta ei puhuta mitään, Manson poikkarilla pää edellä laitaan, kukaan ei itke mitään. Pelaisivat paremmin, että olisivat vaikka sweepannu ankat niin ei tarvis kitistä. Game On!
   
 10. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Lainaus:
  Öö miksi lainausmerkit? Onhan Perry melkoinen ihmiskyrpä noiden rottailujensa kanssa, luulis että ei olis ankkalasienkaan takaa vaikea myöntää. Tuomarit ei vihellä joten kaikki on silloin tietenkin kotiinpäin, vaikka neutraalit katsojat (esim. minä) eivät tuommoista paskaa arvostakkaan.
   
 11. Wilderness Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Katsoin tuon pätkän uudestaan ja onhan tuo erittäin härski temppu. Jos ois mailantuppi päässy läpi, niin pahimmassa tapauksessa näkö pois ja ura ohi. En ymmärrä miten tuommoista voi puolustaa, vaikka olisikin oman joukkueen pelaaja.
   
 12. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Perry on ns. ihana rotta. Osaa olla täysi kusipää, mutta pelaa myös todella tärkeitä minuutteja ja tekee niiden aikana isoja asioita joukkueelleen. Tuollaiset tupen antamiset ovat aidosti ikäviä, mutta toisaalta Perry ei olisi Perry jossei se niitä tekisi. Veikkaan että kyseenalaisuuksista seuraavien ihon alle pääsyjen myötä hän saa aika paljon henkistä voimaa ja ratkoo sillä pelejä, kuten näissä pleijareissa on nähty.

  Mutta vaikka kuinka Perry ja myös Kesler ovat kaikkien suurennuslasien alla, niin kyllä tuota tosiaan tapahtuu toiseenkin suuntaan. Gibson on kyllä saanut osansa, kuten Rinnekin omien lasiensa takaa tulevin sanamuodoin lausuu, ja Perry on itse saanu mailaa suuhun ja pohkeille vaikka kuinka paljon tällä postseasonilla. On myös korostettava, että aika kyseenalainen poikkari meni läpi tuossa hetki ennen Predsin tasoitusta...
   
 13. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  En ole hidastettuna nähnyt, niin siihen en tässä vielä ota kantaa. Ja sen toki myönnän, että Perry ja Kesler pelaavat kokoajan rajamailla. Onko se rottailua...toisaalta joo, toisaalta helvetin hyvää pelaamista. Kuinkas jos Rinteen mailan lavan kärki olisikin osunut Silfiä(?) kylkeen, siihen suojaamattomaan paikkaan juuri, olisiko se ollut rottailua? Mun pointti tässä on se, että POF kiekossa niitä kyllä tulee täysin molemmin puolin. Et voi itse siellä tehdä koiruuksia, ja kun sua vastaan tulee samaa, itkeä lehtien palstoilla. Tai toki voi, mutta sillon se vastustajan peli on onnistunut, ja fokus on jossain muualla kun seuraavassa pelissä.
   
 14. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  @V-G- juuri kyseisestä poikkarista puhuin. Toinen oli keskialueella toisessa erässä kiekotonta Silfverbergiä lantion yläpuolelle kylkeen. Toki myös juurikin Keslerin pohkeille hakkaamiset yms on sellaisia mitkä toivottavasti ensi kaudella puhalletaan pois. Niinkuin myös poikkarit maalin edessä.
   
 15. Wilderness Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minnesota Wild
  Tottakai rottailu omalla tavallaan kuuluu playoff -kiekkoon, enkä ollut sitä kieltämässä. Pointti olikin näissä aivan järjettömissä tempuissa, kuten tästä keihästyksessä, josta huonommalla tuurilla puhuttaisiin vähän eri sävyyn.
   
 16. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Upea sarja ollut tähän asti. Melkein jopa toivoo että tämä sarja menee seiskapeliin asti, että saa nauttia/jännittää näitä pelejä ns. koko rahalla.
   
 17. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Yön ottelu oli meikäläisen mielestä yksi parhaita pelejä tänä keväänä. Armotonta vääntöä jokaisesta metristä kentällä, kumpikin tiimi pelasi hyvin, käsikirjoitus kunnossa ja mahtavat come backit kummaltakin tiimiltä. Studiossa ihan aiheestakin heitti että onko tämän sarjan voittajalla enää paukkuja finaaliin.
  Joku voi arvostaa hurlumhei kiekkoa, mutta itse tykkään tuollaisesta fyysisestä väännöstä jossa joku tulee kylkeen koko aika ja tila kentällä on ansaittava. Nythän siellä tuli taklauksien lisäksi non stoppina vääntämistä kumpi pelaaja saa kiekon tai edes mahdollisuuden kiekkoon. Lisäksi tuomarit olivat panneet pillit pussiin ja jokaisessa vaihdossa olisi voinut viheltää jäähyjä useammankin. Hieman alkoi tosiaankin hirvittämään nuo poikkarit jo lopussa ja kävi mielessä,että tuomarit voisivat ottaa kapteenit puhutteluun ja ilmoittaa että jatkossa aletaan viheltämään koppeja näistä ihan pelaajien turvallisuuden vuoksi.

  Ducks pelasi pirun tarkasti ja hyvän ottelun voittaen ensimmäisen erän laukaukset 14-2, Gibson hoiti torjunnat ja pelaajat sitten miehet irtokiekoista. Hyökkäyksiin lähtö tapahtui rivakasti ja 10 arvosanan voisin antaa ilman viimeisen kympin typeriä kakkosia. Järetön jalkakamppi Kerolta käynnisti sulamisen jossa Nashville pelasi melkein lopun oisko 8 minuuttia ylivoimalla ja 1:30 2 miehen ylivoimalla kun Bieksa ja Manson hutkivat vihuja koteloon peräkkäisissä vaihdoissa. Ensin Subban kavensi jäähyn juuri päätyttyä hirmuisella lämärillä ja sitten lopussa ilman molaria kiekko pomppasi päätyyn plekseihin ja osa pelaajista lopetti pelaamisen, mutta tuomari oli hereillä ja game on huudon kaikuessa Nashville terhakkaasti liikutti kiekon maalille jossa Martin Erat kaupassa siirtynyt Filip Forsberg oli jälleen mies paikallaan ja tykitti toisella kudillaan riparin sisään haarojen välistä. Huvittavaa tilanteessa oli Vermetten yritys rimpuilla Forsbergia irti kiekosta. Studiossa käytiin tilanne läpi jossa syytettiin maalista yhtä Ducks pelaajaa, mutta meni vähän ohi ketä siinä haettiin.

  OT meni vähän ohi, mutta molemmilla oli paikat voittoon ja Ducks piti sarjan elossa kun päärynä tykitti kiekon maaliin Subbanin ohjurin kautta. Ylivoimaisesti ottelun paras pelaaja oli Getzlaf. Jatkuvasti rakensi hyökkäyksiä todella hienoilla lyhyillä siirroilla ja siinä missä muila oli hirveä kiire paineen alla niin kylmän viileästi Getzlaf vain rauhoitti tilanteen. Myös puolustukseen oli valmiina siirtymään jatkuvasti ja taisteli lopussa hienosti yhdellä alivoimalla blokaten vedon jonka jälkeen kivusta huolimatta puski itsensä vaihtoon jossa pelaajat auttoivat kaikkensa antaneen kapteenin takaisin penkille.
  Nashvillellä Johansen ja Forsberg olivat tosi hyviä ja mainittakoon että melkein puolet joukkueen vedoista tulivat puolustajien lapojen kautta.

  Loppuun vielä huomio koutsin adjustoitumisesta. Edellisessä ottelussa Anaheim koitti mätsätä ketjuja ja Nashville pääsi vaihtojen aikana turhan helposti kävelemään alueelle ylimääräisestä tilasta johtuen. Tähän oltiin tehty muutoksia ja tällä kertaa ei ilmaisia ylöstuonteja ollut tarjolla juurikaan, Näin neutraalin katsojan silmin se kumpi tästä menee finaaliin on kyllä ansainnut sen paikkansa siellä tämän sodan päätyttyä.
   
 18. Aivan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Eka erä meni Predsiltä ohi. Syötöt ei osuneet kohdalleen ja maalipaikkoja oli ehkä se yksi räppäys maalin edessä. Puolustus toimi hyvin. Rakellin maali olisi ollut otettavissa. Veto lähti aika kaukaa. Toisaalta tilannetta edelsi pakkien vaihtomoka, joka avasi väylän Rakellille. Ducks toki puolusti tiiviisti ei siinä mitään. Ansiota heillekin Predsin huonosta erästä.

  Toisen erän alkuun Preds tuli uudelleensyntyneenä hurjalla jalalla ja syötötkin napsui lapaan. Erän alun rypistys ei kuitenkaan tuottanut sitä tarvittavaa tasoitusta ja peli alkoi tasoittua kunnes Ritchien hyvä veto pakin jaloista yllätti Rinteen. Pahempi tilanne huomattavasti kuin ensimmäinen maali. Toki Rinne otti hyviä sijoittumistorjuntoja läpi pelin, eikä päästänyt peliä 3-0:aan

  Kolmannessa erässä Ducks pelasi hyvää jäädytystä. Nashville painoi kuitenkin päätyyn ja etenkin Ducks jäähyjen myötä tämä vahvistui. Subban sai tärkeän onnistumisen, ja maskikin oli kunnossa. Forsbergin tasoitus olikin jatkoa hänen maaleilleen joissa päätypleksi näytteli osaansa.

  Jatkoerä oli sitten vähän niin ja näin. Perry maalasi.

  Loppukaneettina sanottakoon etten ole järin huolissani, eikä käännettä Ducksin suuntaan ole tapahtunut. Preds pelasi ykköserän ilman maalipaikkoja. Lauantaina tuskin pelaa yhtä heikkoa erää eli ehjän 60-minuuttisen. Silti tänäänkin mentiin jatkoille. Olen luottavainen. Lauantaina Preds ottaa selkeähkön voiton. Ne maalipaikat jotka jäivät edeltävässä syntymättä syntyvät lauantaina ja uppoavat. Samaan aikaan Rinne ottaa yhden hyvän kopin enemmän.
   
 19. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Lainaus:
  Tartun nyt vaikka tähän. Edellisessä Nääsvillessä käydyssä pelissä Ankat olivat täydessä "rauhallisuuden" transsissa, varsinkin ekan erän, eikä loppusekunneillakaan paljon puristusta tai desperaatiota näkynyt. Carlylekin valitti, että "they came out flat" eli kovin oli vaisua ja tunteetonta Ankkojen peli ja yrityksen puutetta. Tätä ei voi enää oikein valmentajan syyksi laittaa, kun mies penkin takana vaihtui tälle kaudelle, mutta samaa rauhallista meininkiä on Ankoilta nähty edellisvuosinakin, ja viime kauden päätteeksi GM Murray avautuikin ja haukkui pelaajansa yrityksen ja tunteen puuttumisesta täysin lyttyyn. Tällä kaudella ja näissä pleijareissa on pelailtu vähän paremmin ehkä, mutta vieläkin sieltä paistaa sellainen "älä hätäile missään tilanteessa, vaikka vihulainen käy armotta päälle, siirtele kiekkoa vaan rauhallisesti viereen ja maalin eteen jne.". Jotenkin vaan tuntuu, että se on Getzlaf, joka on näin käskyttänyt joukkoaan. Toki tämä on aivan omaa arvailuani.

  Minä haluaisin nähdä joukkueen, joka luistelee ja yrittää sata lasissa ensimmäisestä sekunnista viimeiseen. Jos tulee väsy ja noutaja ja tappio, niin olkoon niin, mutta kaikki on ainakin annettu kaukaloon ja mitään jossiteltavaa ei sitten jää. Nämä "siirretään tässä nyt kiekkoa rauhassa vieruskaverille, ei paniikkia" pelityylit eivät oikein viehätä. Kiekonpurkamiset omalta alueelta painostuksessa usein jäävät "suutareiksi" ja kiekkoa ei saada pois omalta alueelta, kun sitä ei apinan raivolla ja tahdolla ulos pureta, kunhan nyt vähän rauhassa tökätään sinnepäin.

  Sanon senkin uhalla, että tulee kirkuen huutoa täällä, että Bieksa oli aika hyvä eilen. Huomasi, että on paljon kokeneempi äijä liikenteessä kuin Theodore, vaikka siinä yhdessä kohtaa Forsberg karkuun pääsikin ja melkein tuikkasi kiekon Gibsonin ohi. Samoin nuo Montourin tehottomat ylösnousut ärsyttävät. Kaveri ei taida saada kiekkoa maaliin mistään tilanteesta. Taitaa olla tulossa samanlainen puolustuspään peruspakki kuin mitä Vatasesta on tehty Duckseissa.

  Ja olen yllä olevien kirjoittajien kanssa samaa mieltä siitä, että Perry on todella inhottava pelityyliltään. Muutenkin tuntuu aika ajaneen Perryn ohi, ja tuolla vauhdin puutteella ei ole enää oikein mitään annettavaa NHL-tasolla, vaikka näitä maaleja vielä onkin muutaman onnistunut tekemään. Ja lopuksi vielä, Nick Richietä olen vihdoin viimein oppimassa arvostamaan laukauksensa takia.
   
 20. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
 21. Largo Jäsen

  Ai saakeli, ikävä homma Nashvillen kannalta. Olisin halunnut nähdä Johansen ja Keslerin vääntöä vielä pari peliä. Ducksin mahdollisuuksia tämä parantaa luonnollisesti.
   
 22. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Ducksilla sen verran tuuria ollut, että tällainen uutinen ei tule yllätyksenä. Nashvillen porukka kuitenkin on niin paljon parempi, että tuskin paljoa yksi poissaolo tuntuu. Vahinkopomput pois seuraavista peleistä ja Predators vie 4-2.
   
 23. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  En ole kyllä sulta tottunut lukemaan ihan näin vittuilevaa ja hölmöä tekstiä. No mutta tunteensa kullakin. Sääli ettei pysy kurissa.

  Johansenin vamma on kamala uutinen. Pelasi ehdottomasti uransa parasta kiekkoa ja olisi todellakin toivonut että hän olisi pysynyt pelaamaan. Iso sääli! Nyt nähdään missä määrin voimasuhteet muuttuvat kun Pred yhtäältä heikkenee mutta toisaalta varmasti myös sisuuntuu.
   
 24. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Lainaus:
  Me ollaan kyllä varmaan katseltu eri sarjaa, mutta mielipiteethän toisaalta on niinkuin persereikiä, jokaisella on omansa.
  Pelillisestihän tämä on tosi suuri harmi sarjan osalta! Johansen kyllä pelasi todella hyvää kevättä! Anaheimin tekemistä tämä luonnollisesti auttaa hurjasti!
   
 25. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  En keksi edellisestä pelistä muuta Johansenin loukkaantumiseen johtanutta tilannetta kuin pieni taistelu Mansonin kanssa, missä Johansen itse oli muistaakseni aloitteellinen pelaaja. Sen jälkeen mies luisteli vaihtoon irvistellen, mutta pelasi tuon jälkeen kuitenkin omasta mielestäni normivaihdot pelin loppuun asti.
  Harmittava tapaus kuitenkin kaikkiaan. Hyvää vääntöä oli miehellä menossa Keslerin kanssa, ja oli jopa näin Ducks-lasienkin takaa viemässä kyseistä kamppailua aika selvästikkin.