Amerikkalaiset talk show't (Conan, Letterman etc.)

  • 34 097
  • 165

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Muutaman tunnin kuluttua päättyy historian parhaan talk show -hostin ura, kun viimeinen Late Show ehtii eetteriin. Ei liene syytä sen pidempiin jäähyväispuheisiin, mutta kirjattakoon että David Letterman on viettänyt ruudullani enemmän aikaa kuin kukaan toinen ihminen, ja on ylivoimaisesti suurin syy siihen, miten syviin erityisesti Pohjois-Amerikkalaisen komedian pyörteisiin olen elossani päätynyt. Aina toisinaan sitä löytää inspiraation mitä yllättävimmältä suunnalta. Minä löysin sen valtameren takaa, yli kuusikymppisen vanhan miehen elämäntyöstä.

Kiitos David Letterman.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Lettermania tullut katseltua tässä lomalla ja onhan tuo jo aika väsynyttä. Falloniin verrattuna vieraat eivät ole ihan samaa A-listaa, monologista puuttuu särmää, vieraiden kanssa joristaan niitä näitä ja vitsit ovat puujalkatasoa.

...mutta karismaa ja aitoa komediallista oivalluskykyä on ollut senkin edestä. Miten noita voi edes oikeasti verrata.
 
...mutta karismaa ja aitoa komediallista oivalluskykyä on ollut senkin edestä. Miten noita voi edes oikeasti verrata.
Letterman on tylsä ja kuiva. Vitsit ovat todella huonoja jo käsikirjoituksesta tullessaan ja Letterman esittää ne mukahauskalla tavalla, joka saattaa naurattaa ehkä seniileitä eläkeläisiä, muttei normaaleita ihmisiä. En ole ikinä edes hymähtänyt katsellessani tuota showta.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Minullekkaan ei Letterman ole oikein ikinä uponnut. Omat suosikkini ovat Jimmy Kimmel ja Conan. Jimmy Fallonillakin on hetkensä. The Late Late shown uusi juontaja James Corden tuntuu ihan hauskalta näin alkuunsa. Seuraavaksi pitää varmaan ottaa valvonnan alle Late show With Stephen Colbert.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Letterman on varmaan joskus ollut todella hauska kaveri, mutta ne muutamat jaksot mitä olen tuota yrittänyt katsoa näin vanhoilla päivillä on vain jättänyt kuvan miehestä joka on lähes yhtä tylsä kuin Leno. Vitsit eivät yksinkertaisesti naurata ja sen bändin tyypin olisi voinut ampua vaikka kuuhun, kun ei osaa olla lainkaan hiljaa.
Jokin Lettermanin tyylissä on vain tökkinyt näinä viimeisinä vuosina, kun itse olen tuohon edes hieman törmäillyt. Vanhemmissa klipeissä tuo homma vielä toimi edes jollain tapaa.
Fallonista en myöskään pidä lainkaan. En pitänyt kaverista SNL:ssä, enkä kyllä talk show -hostina. Karismaton häseltäjä, jonka suosiota en vieläkään ymmärrä.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Fallon on elementissään ainoastaan musiikki-jutuissa, muuten ei toimi itselleni ollenkaan. Lettermanin vanhat pätkät olivat todella hyviä, mutta kyllähän miehen touhu alkoi viime vuosina olla aika väsynyttä.

Conan on oma ehdoton suosikkini, mutta myös Kimmel toimii.

Uusi tuttavuus itselleni oli John Oliver, joka on ABC:lla ja ilmeisesti käynyt paikkailemassa Colbertia tämän ohjelmapaikalla, kun Colbert on ollut muissa hommissa. Tässä videoita miehen jutuista.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Onhan Conan nyt ihan yliveto. Edelleen sellaiset episodit, kun lähtee ulos studiolta ja käy tekemässä tai katsomassa jotain...
 

Puster

Jäsen
The Late Late shown uusi juontaja James Corden tuntuu ihan hauskalta näin alkuunsa.
Cordenissa minua "häiritsee" Gavin & Stacey sekä League of Their Own -historiat. Eli siis jos ei mieleen koko ajan tule Smithy, niin sitten ainakin ne kaikki Flintoff-vitsit. Ajan kuluessa tästä taatusti pääsee ylitse mutta näissä muutamissa nähdyissä jaksoissa näin on vielä käynyt.

Noin muuten on ihan hyvä nähdä brittikoomikoita yrittämässä löydä itseään läpi Amerikan late night sceneen.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Letterman ei kanssa uppoa taalla niin hyvin. Keskimaaraista parempi, mutta ei mitaan erikoista. Eniten vitutti, kun mies oli aika ylimielinen ainakin vahemman tunnettuja ja nuorempia kohtaan. Lisaksi maailman surkein sidekick. Se kaljupaa on ehka maailman arsyttavin asia.

Fallon nyt parjaa parista syysta. Ensinnakaan se ei arsyta niin monia ja toisekseen, silla on paljon julkkis kavereita. Mika olisikaan parempi talkshow isanta kun oikeiden julkkisten kaveri? Niinpa. Vieraat tekee tyot ja Fallon keraa kolehdin, niin se toimii. Itselle Fallon on mitaansanomaton, tosin arsyttaa jatkuva repeily. Eiko voi pokka pitaa ammattilaisella? Ei naemma.

Conan on mulle ykkonen. Tosin hiukan ylimielisimmalle linjalle myos mennyt. Taustajuttuja kun on seurannut, niin onneksi tietaa, etta se on sen huumoria. Aika hyvin sama ryhma on seurannut Conanin perassa Late Nightista asti. Conanin parasta antia on se kun mies on vierailemassa jossain, tai kun jotain epamaaraista sattu ja homma menee off the script. Impron Conan osaa parhaiten. Kuitenkaan juuri talk show hommissa ei paras ole, kun on liian kasikirjoitettu.

Ihan uusi tuttavuus on tuo John Oliver. Hiukan kun katsoi niin iski kympilla. Aluksi tuntui arsyttavalta, mutta sitten homman jutun loysi. HBO:lla saa sanoa mita tahansa mista tahansa. Chicken jakson katsoin ja aika monta senaattoria asken haukkui kanannussijoiksi. Kylla kuulit oikein. Britti kaveri ja ei ihme etta toimii.

Craig Ferguson. Siina oli niin paljon kaikkea sellasta jota inhosin. Mutta hellurei kun joku kaunis mirri iski lauteille. Olihan sita flirttia kiva katsella. Ferguson veti skottiaksentilla ja karsimalla kylla kauniimmatkin naiset polvilleen. Kuinkahan paljon mies on saanut piparia? Monta patkaa katsellut, niin misut on ainakin niin kuumina. Todella kateellinen Craigin taidoille, meitsin idoli siina suhteessa.

Jimmy Kimmel on ihan jees. Leno on taas huonoin koskaan.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Itse katson talkkareista vain Conania ja John Oliveriä. Conan menee esim. viikonloppuna taustalla samalla, kun lukee uutisia, syö aamupalaa yms. Conanin laatu on aika paljon kiinni vieraasta ja sketsistä, jos/kun Conan on ulkona kuvaamassa on luvassa aina helvetin hyvää viihdettä.

John Oliverin show tulee kerran viikossa, joten varsinaisesti tuon seuraaminen ei käy työstä. Huumori toimii ja kantaaottava ote toimii ainakin itselleni hyvin.
 
Seuraako täällä enää kukaan Conanin showta? Jotenkin tuntuu, että sketsit ovat melko surkeita nykyään (memba this on varmaan surkein segmentti, minkä muistan), mutta toisaalta, kun Conan on studion ulkopuolella tuntuu vanha hyvä meno löytyvän. Jotenkin Conanista heijastuu jo tylsistyminen koko talk show touhuun, enkä ihmettele, sillä onhan hänellä ollut oma show jo yli 20 vuotta. Taisi NBC:ltä saadut fudut myös viedä lähes kaikki sketsit tekijänoikeusjuttujen vuoksi.

Kaikesta huolimatta katselen aina uudet videot teamcocon sivuilta, mutta toivon, että Conan löytää itsensä jossain vaiheessa, ettei joka viikko ole vain samoja vanhoja sketsejä vähän muutettuina. Onneksi Youtubessa on paljon pätkiä ajalta ennen TBS:ää Conan O'Brien Travels 'The Toronto Maple Leafs 5/2/04 - YouTube

Katson myös Fallonia ja Kimmeliä, mutta Fallonin tekonauru on varmaan maailman ärsyttävimmästä päästä ja Kimmel on usein puuduttavan tylsä.
 
Viimeksi muokattu:

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Itse katselin Conania aika paljonkin joskus 10-15 vuotta sitten mutta kiinnostus hiipui viimeistään tämän Suomi-hassutelun jälkeen, siinä oli ehkä se kliimaksi monelle suomi-fanille että nyt jäbä noteerasi meidätkin ja yleisellä tasolla koko homma lässähti tietysti 2009 ja 2010 tapahtumien jälkeen.
En ole muita paljoa katsellut mutta täytyy myöntää että viime vuosina tuli katsottua useampiakin Lettermaneja, harmittaa ehkä jopa vähän että heräsin tähän näin myöhään, miehen tyyli on loistava ja ei liian amerikkalainen hössöttäjä.

Viime päiviltä tämä oli kieltämättä ihan hauska räävittömyydessään, mukava nähdä että kaikki ei ole aina niin siloteltua näissäkään: BORAT Premieres the New Trailer for “The Brothers Grimsby” - YouTube
The moment Jimmy Kimmel asks Lewis Hamilton if he is 'chocolate face' - YouTube

_
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Conanin parhaat jutut olivat jo kauan sitten ja ovat edelleen ne hänen studion ulkopuoliset vierailunsa. Monet hyvät naurut saanut noista vuosien varrella.
 
Conanin parhaat jutut olivat jo kauan sitten ja ovat edelleen ne hänen studion ulkopuoliset vierailunsa. Monet hyvät naurut saanut noista vuosien varrella.

Conan voisi talk show-uransa jälkeen tehdä matkustusohjelmia. Luulen, että katsojia olisi enemmän kuin nykyisellä ohjelmalla, jonka suosio on vissiin ollut laskusuunnassa, vaikka sopimus uusittiinkin useaksi vuodeksi eteenpäin.
 

Sidewinder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United, AC Oulu
Conan voisi talk show-uransa jälkeen tehdä matkustusohjelmia. Luulen, että katsojia olisi enemmän kuin nykyisellä ohjelmalla, jonka suosio on vissiin ollut laskusuunnassa, vaikka sopimus uusittiinkin useaksi vuodeksi eteenpäin.

Tätähän Conan sanoikin jossain haastattelussa, että tulee todennäköisesti talk show -uransa jälkeen tekemään juurikin tällaisia Kuuban ja viimeksi Armenian reissujen tyylistä tavaraa.

Oma suosikki talk showni tällä hetkellä on James Cordenin nykyisin isännöimä The Late Late Show. Brittityylinen julkkisvieraiden haastattelu samaan aikaan toimii hyvin, eivätkä ne tunnu niin täysin etukäteen käsikirjoitetulta kuin yksittäiset haastattelut. Nämä Carpool karaoket eivät tosin itseäni niin sytytä. Bonuksena showssa on vielä television kuumin basisti, Hagar Ben Ari.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Ei ole nyt sopivaa kanavaa tai aikaa katsoa kokonaisia talk show-jaksoja, joten olen katsellut lähinnä klippejä youtubesta. Uusimmista (tai no tämäkin on jo vanha) tämä oli ihan hauska: Jimmy Fallon Blew a Chance to Date Nicole Kidman - YouTube

Ilmeesi kun...

Youtubeen kun eksyy niin huomaa vaan miten nostalgisia vanhat pätkät on. Esim. ysäriltä Norm Macdonaldin haastattelut.
 
Viimeksi muokattu:

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Katson myös Fallonia ja Kimmeliä, mutta Fallonin tekonauru on varmaan maailman ärsyttävimmästä päästä ja Kimmel on usein puuduttavan tylsä.

Nämä nuoret "tekijät" ovat kyllä pirun ärsyttäviä. Itselle Letterman, Leno etc. painivat aivan eri sarjassa.

Kaikista turhin uusista on kuitenkin Seth Meyers. Vain pari tube-pätkää nähneenä uskomattoman rasittava heppu.. Muistuttaa vähän sitä Hunger Gamesien ylivedettyä juontajaa vai onko kyseessä sittenkin Ellenin velipuoli.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Tätähän Conan sanoikin jossain haastattelussa, että tulee todennäköisesti talk show -uransa jälkeen tekemään juurikin tällaisia Kuuban ja viimeksi Armenian reissujen tyylistä tavaraa.

Loistavia jaksoja molemmat ja tammikuussa tulossa vastaavanlainen speciaali kun pari kuukautta takaperin vieraili lähi-idässä viihdyttämässä Michelle Obaman kanssa sotilaita. Conan tosiaan jäänyt katsojissa hieman jalkoihin, mutta kirii kun verrataan tärkeintä kohderyhmää eli nuoria aikuisia, joten jatkoa TBS:llä vuoteen 2018 ainakin.
 

Baldrick

Jäsen
Team Coco on ainut kanava minulla Youtubessa tilauksessa. Kyllähän ne parhaat setit löytyy haastatteluiden ympäriltä, kuten on aina löytyneetkin ja mielestäni nämä sketsit ovat melkeinpä parantuneet entisestään. Töllöttimestähän Conania ei taideta enää Suomessa nähdä, vai?

Kimmel on myös hauska sketseillään, mutta eivät ne ihan Conanille kuitenkaan vedä vertoja. Last Week Tonight with John Oliver on myös ihan hauska, kun britti kertoo jenkeille, että mikä jenkkilässä on vikana. Fallon on mielestäni aika tylsä, kuten kaikki loputkin.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Team Coco on ainut kanava minulla Youtubessa tilauksessa. Kyllähän ne parhaat setit löytyy haastatteluiden ympäriltä, kuten on aina löytyneetkin ja mielestäni nämä sketsit ovat melkeinpä parantuneet entisestään. Töllöttimestähän Conania ei taideta enää Suomessa nähdä, vai?
No ei näe ei, kun feidattiin televisiosta vähin äänin ja sangen oudosti muinoin. Taitaa itseasiassa olla sangen hiljaista Suomen televisiossa nykyään minkään talk shown suhteen...?
Näkeekö tuolta Team Coco:sta (sivuilta tai youtube-kanavalta) kokonaisia jaksoja? Itse olen torrenttina koko jaksoja silloin tällöin katsellut, mutta jos näkisi jostain vielä kätevämmin... Kyllähän se koko jakso kuitenkin sellainen kokanaisuus aina on, jonka haluaisi nähdä, vaikka itsekin tykkään eniten kaikista niistä muista hassutteluista.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Oma suosikki talk showni tällä hetkellä on James Cordenin nykyisin isännöimä The Late Late Show.

Corden on kieltämättä ihan hauska ja tuo uusia tuulahduksia tuohon jenkkihoustaajien kirjoon, brittiläinen tatsi toimii meikäläiseen.
Nykyäänhän näitä ei juurikaan suomen tv:ssä näy ja tuossa ylhäällä juuri siitä tarinoin kun näitä vielä katselin tv:stä niin se oli pääasiassa pelkkää Conania joskus noin 1998-2008 ja nyt katselen vaikkapa duunissa kahvipausseilla youtubesta: The Late Late Show with James Corden - YouTube

Ihan hauskojahan on nuo Carpool-jututkin, varsinkin Stevie Wonder kannattaa katsoa.

_
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Katson myös Fallonia ja Kimmeliä, mutta Fallonin tekonauru on varmaan maailman ärsyttävimmästä päästä ja Kimmel on usein puuduttavan tylsä.
Siksipä kannattaa seurata Colbertia. Ykkösketjun miehistä noussut odotetusti omaksi suosikikseni, vaikka Daven jälkeinen aika vähän valjulta tuntuukin. Toki Colbert on segmentoinut itsensä todella vahvasti poliittiselle puolelle, ja tuon tyylin kestävyys pitkässä juoksussa kyllä arvelluttaa hiukan. Varsinkin sitten kun vaalit ovat vihdoin ohi, niin mistä mies meinaa puhua? Seuraavista presidentinvaaleista neljä vuotta? Mitkään välivaalit eivät tuollakaan ihmisiä kovin paljon kiinnosta. No, toki aina tuolla on jokin poliittinen skandaali tai puheenaihe löydettävissä, mutta silti väkisinkin hän joutuu hieman uudistumaan ensi syksyn jälkeen. Luotto on joka tapauksessa kova, on niin timanttinen talentti.

Omalla Youtube-listalla tällä hetkellä kaikki paitsi Corden, häntä ei jaksa vilkuilla edes satunnaisesti. Brittiläisistä BBC:n Graham Norton toimii ihan hyvin.

PS. Jos joltain kiinnostuneelta meni aikanaan ohi, niin kesällä oli tarjolla hiukan helpotusta Lettermanin kaipuuseen, kun mies vietti puolisen tuntia yllätysvieraana Martin Shortin ja Steve Martinin showssa. Siinä on kolme melko kuivaa ja hauskaa miestä estradilla samaan aikaan. Linkki pätkään, pidempikin video youtubesta löytyy. Steve Martin and Martin Short with surprise guest-- David Letterman!! - YouTube
 

Baldrick

Jäsen
Näkeekö tuolta Team Coco:sta (sivuilta tai youtube-kanavalta) kokonaisia jaksoja?.

Ei tuolla sivuilla lähde rullaamaan ainakaan itsellä, vaikka ne siellä näyttävästi tarjolla ovatkin. Onko ongelma sitten siinä, että Suomessa ei noita pysty katsomaan. Proxy varmaan voisi olla avuksi.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No ei näe ei, kun feidattiin televisiosta vähin äänin ja sangen oudosti muinoin. Taitaa itseasiassa olla sangen hiljaista Suomen televisiossa nykyään minkään talk shown suhteen...?
Näkeekö tuolta Team Coco:sta (sivuilta tai youtube-kanavalta) kokonaisia jaksoja? Itse olen torrenttina koko jaksoja silloin tällöin katsellut, mutta jos näkisi jostain vielä kätevämmin... Kyllähän se koko jakso kuitenkin sellainen kokanaisuus aina on, jonka haluaisi nähdä, vaikka itsekin tykkään eniten kaikista niistä muista hassutteluista.
Itse katson Conanit täältä. Ainakin filehootilla ja streaminilla kun katsoo niin kuvanlaatu on ihan tuollaista "kunnon" streamaus-palveluiden tasoista.

Conan toimii edelleen, ja etenkin Andy on nostanut tasoaan paitsi Tonight Show'n ajoista niin myös tämän nykyisen show'n alkuajoista.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Seuraako täällä enää kukaan Conanin showta? Jotenkin tuntuu, että sketsit ovat melko surkeita nykyään (memba this on varmaan surkein segmentti, minkä muistan), mutta toisaalta, kun Conan on studion ulkopuolella tuntuu vanha hyvä meno löytyvän. Jotenkin Conanista heijastuu jo tylsistyminen koko talk show touhuun, enkä ihmettele, sillä onhan hänellä ollut oma show jo yli 20 vuotta. Taisi NBC:ltä saadut fudut myös viedä lähes kaikki sketsit tekijänoikeusjuttujen vuoksi.

Ainahan Conanilla on ollut noita surkeita hätäsketsejä joilla täytetään tilaa, jos/kun parempaakaan ei keksitä tai ajateltu idea ei toimi. Näitä oli jo Late Nightin aikana, muistaakseni sillon niitä oli jopa enemmän kuin nykyisin.
Ulos studiosta lähtiessään Conan on puhdasta parhautta lähes tulkoon aina.

Seth Meyerssia en ole edes yrittänyt katsoa, ei vaikuta talkkarihostilta SNL:n perusteella. Jimmy Fallonkin on lähinnä karismaton, umpitylsä ja ärsyttävä tekonauraja. Jokusen jakson yrittänyt Fallonia katsoa, mutta en vain pidä miehestä. Eipä sillä, ei Fallon toiminut SNL:ssäkään, jossa tuntui repeilevän kesken sketsien. Fallon tuntuu muutenkin olevan sellainen, että joko hänestä pitää tai häntä voi sietää lainkaan. Jenkkilässä hänellä on paljon faneja, mutta myös paljon on niitä, jotka eivät pysty ymmärtään (minun lailla) miksi kukaan haluaa katsoa Jimmyn showta.

Colbertin uutta showta en ole tarkastanut enkä myöskään Colbertin ja Stewartin korvaajia, koska John Oliver täyttää tuon aukon HBO:n puolella täydellisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös