Alpo Suhonen IFK:n uusi päävalmentaja

  • 54 240
  • 499

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti fiftyeight
Marekia ei voi laittaa kapteeniksi, vaikka johtohahmo kentällä onkin.
a) junnujen tsekin kielen taito on vielä sen verran kehittymätöntä, ja Apekin on vielä alkeiskurssilla
b) ei sovi Penalle kun Z:llä olisi sen jälkeen enemmän kusta päässä ja Penan pitää olla kaikessa ykkönen
Mutta Levokari, heh... eikun Aki Tuominen heh heh, eikun Vauhkonen arrgh täytyy lopettaa, mahaan sattuu..

:D
Oli muuten kohtalaisen vaikeata löytää noi kolme kohtuullisesti pelannutta tosta kokoonpanosta joka on täynnä alisuorittajia ja mestisjyriä.

Ja joo, vaikeeta se Z:n C vois olla. Johtoajatuksena tossa kuitenkin oli 'palkitseminen' suorituksista ja esimerkin näyttämisestä....
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suhonen on viaton!

Kirjoitin jo aiemmin, muut ovat olleet samaa mieltä ja se kestää toistamista: Suhosella ei ole osaa eikä arpaa meidän tuskaamme. Itseasiassa hän taitaa olla koko firmassa ainoa, jolle vihoittelulla ei ole mitään perusteita.

Kirjoitin myös siitä, että ei kannata vetää yhtäsuuruusmerkkejä sinne minne ne eivät asiallisesti kuulu, vaikka kielellisesti voisivat kuuluakin. Esimerkiksi: "Pelaajilla pitää olla hauskaa" ei tarkoita välttämättä mitään rusettiluistelua tai löysiä treenejä, tms. Luulisin, että aika monen HIFK:n nykyisen pelaajan mielestä taklaaminen ja reipas kontaktipeli on juuri sitä hauskaa jäällä.

Minun puolestani Suhonen voi olla vaikka Karl Marx, jos Marx vain olisi viimeisen päälle kiekkomies ja pätevä valkku. Nyt on nimittäin niin, että me olemme aika tiukasti kusessa - kenties vähän pidemmäksi aikaakin - ja tässä vaiheessa toisarvoiset tyylipisteet mallia pehmovalmentaja <> HIFK:n imago voidaan unohtaa. Ja ei, rakkaat toverit (heh!) tyylipisteillä en nyt tarkoittanut pelityyliä.

Oikeastaan kaikki alkoi mennä päin vittua(* jo muutama vuosi sitten marraskuussa, kun W&S sorvasivat diiliä naapuriin. Se kausi pyristeltiin finaaleihin asti, mutta homma oli jo tukevasti katollaan. Sitten tuli kuulapää ja loppu on historiaa. Kuulapäästä päästiin eroon ja saatiin monen mutkan (mm. Matikaisen soolot ja Mykän ja Kaakun valtakausi) taas oikea valmentaja - Mälkiä. Kaikkea hyvää hänelle jatkossakin.

Nyt on sitten käännetty valmennuksellisesti uusi lehti, kun Kuulapään perinnöstä loputkin lähti Mykän mennessä ovesta. Myös Kaarela sai mennä. Kaarelan lähtö on haikea, mutta asiallisesti ottaen perusteltu. Ja tässä kun ollaan, niin meillä on taas puhdas pöytä - Suhonen saanee itse valita apulaisensa ja tiedä vaikka valmennus nyt tulisi kuntoon, kuten toivoin sen tulevan Mälkiän astuessa remmiin.

Olkoon vaikka millainen viininlitkijä (ja hyvä viinihän on hyvää..) niin Suhonen osaa jääkiekon 1,2 ja 3. Hänellä on myös helvetin hyvät tiedot tällä hetkellä Pohjois-Amerikkaa tahkoavista pelaajista verrattuna juuri kehenkään suomalaiseen, poislukien Kekäläinen. Jos ja kun joukkuetta samalla vähän tuuletetaan, niin tuolta pohjalta sekin homma voi vaikka vaihteeksi onnistuakin.

*) Oikeastaanhan on väärin sanoa asioiden alkaneen mennä päin vittua tuolloinkaan. Asiat vain palasivat normaaliin päiväjärjestykseen. Ei HIFK ole ollut mikään menestyvä joukkue vuosiin, lukuunottamatta parin vuoden epätavallista jaksoa, jolloin Kekäläinen ja W&S veivät meitä. Tältä pohjalta joidenkin puheet siitä, miten Matikainen on ajanut jonkun dynastian alas ovat kyllä täyttä paskaa. Helvetin huonosti menee, se on totta, mutta ei tässä nyt mistään kauhean korkealta olla pudottu, ellei sitten hypännyt kelkkaan Kekäläisen aikana. Ja se ei ole moite niille jotka hyppäsivät. Jokainen on alkanut faniksi joskus. Nyt vain on niin, että se ei todellakaan ollut mikään HIFK:n normaali taso, johon olisi realistista verrata. Mukavaahan se varmaan olisi, mutta kun se ei vain ole niin.

Matikainen vs. hallitus -teemasta haluaisin sanoa sen verran, että toivokaa - ei - rukoilkaa kaikki, että hallitus ei ole kävellyt Matikaisen yli ja syrjäyttänyt tätä. Hallitus ei nimittäin ole menossa minnekään ja sellainen hallitus olisi meillä ristinämme ties miten kauan. Tj:n ja hallituksen luottamuspula ilman tj:n potkuja johtaa aina ja väistämättä katastrofiin. Vaikka potkut olisivat tulossakin, niin hallitus joka hoitaa asian näin... Toivokaa siis ettei siitä ole kyse. Eikä välttämättä olekaan. Hallitus on päättänyt HIFK:ssa ennenkin. Joku sanoi, että lain mukaan osakeyhtiöllä on oltava toimitusjohtaja - se on totta. Toimitusjohtajan tehtäviä voi kuitenkin hoitaa periaatteessa kuka vaan niin kauan kuin uutta etsitään. Jos siis hallitus syrjäytti Matikaisen ilman kengän heilahdusta, olemme totaalisesti kusessa, emmekä takuulla pääse täältä kuopasta vuosiin..

Minä ainakin aion katsoa reilusti O-kisojen yli ennenkuin rupean Suhosta tuomitsemaan ja Luoja minua auttakoon tuomitsemasta häntä silloinkaan viinimakunsa tai sivariudensa takia. Joku jo ehti, mutta minäkin: Tervetuloa Suhonen! Auta meitä.

Cobol, olisi mukava lukea perusteluja tuolle väitteellesi Suhosen mieltymyksestä fyysiseen kiekkoon. Missä tämä on ilmennyt, jne. En siis kyseenalaista sanomisiasi, haluan vain lisää.
 

J.Pursey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NyR, Chelsea
Re: Täällähän...

Viestin lähetti tiki10
...näköjään tuomitaan Ape joka suunnalta ennen ensimmäistä peliäkään! Sen lisäksi että HIFK-fanit sen tekevät, niin näyttää siltä että kaikkien muidenkin joukkueiden fanit sen tekevät.

Hyvä TIKI10! Uskomatonta porukkaa iso osa HIFK-faneista. Apen näytöt valmentajana ovat kiistattomat ja jotain piti tehdä. Käsittääkseni koko jengin vaihtaminen olisi ollut mahdotonta, joten oli helpompaa vaihtaa valmentaja. Jos Ape saa edes jengin pelaamaan kurinalaisemmin, niin jo se on hyvä alku, sillä HIFK on nyt käytännössä osoittanut että boxista ei näitä pelejä voiteta. Uskon myös että useampi pelaaja vaihtuu enkä tosiaan panisi pahakseni jos muutama "vahvistus" vaihtuu ja Ape tuo jengiin todelliset vahvistukset pohjois-amerikasta. Useammat ovat unohtaneet tai sitten eivät olleet syntyneet kun Suomi sai ensimmäisen arvokisamitalinsa -88, eikös silloin joukkueen rakentamisen tehnyt aivan eri mies kuin Fööni? Fööni keräsi mitalista kunnian, vaikka toinen mies oli tehnyt työn.
Tullessaan kesken kauden 97-98 (muistaakseni), niin eikös Ape saanut aika hyvää tulosta Hämeenlinnassa aikaan?. Ape on ensimmäinen eurooppalainen päävalmentaja änärissä ja useamman kauden toimi kakkosvalmentajana siellä, valtaosa eurooppalaisista valmentajista (suomalaiset mukaan lukien), ei voi kuin haaveilla märissä unissaan tällaisista pesteistä.

Todella lapsellista sotkea tähän Apen sivariutta tai vasemmistolaisuutta, mitä tekemistä niillä on lätkävalmennuksen kanssa? Ei Apen jengit liigassa ole koskaan pelanneet mitään neitikiekkoa, mutta hyvä jos mies pystyy karsimaan typeryydet jäältä pois.

Pentti: Miksi valehtelit aamu-tv:ssä kun kerroit että hallitus päätti vaihtaa valmentajaa eilen illalla? Kuinka sitten on mahdollista että esimerkiksi minä tiesin asiasta jo päivällä ja varsin luotettavat tahot kuten eilen illalla kerroin (paljon ennen teksti-tv:tä)kertoivat, että HIFK on antanut aamutreeneissä valmennuskolmikolleen kenkää.

NYT ON FÖÖNI SINUN AIKA KANTAA VASTUUSI JA EROTA. JOUKKUEEN KOKOSIT SINÄ, STUNTIT JA MUUT SYSTEEMIT SINÄ LUPASIT MEILLE! JA NÄKÖJÄÄN JATKAT VIELÄ TUOLLA VALEHTELUN TIELLÄ!
 
Viimeksi muokattu:

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
kylähän se hauskaa olisi....

Viestin lähetti #12
Niin ja lisämausteenan soppaa kaivataan ehdottomasti C-A-A:n uusijakoa!

oma ehdotus:
C #3
A #13
A #34

tai kai tässä pitäisi muutama ottelu ensin katsoa ja sitten vasta tehdä lisämuutoksia, mutta Kiben kipsistä on päästävä eroon.

joo jospa ei kuitenkaan. Marekkihan osaa tunnetusti kieliä niin olisi hauskaa katsoa kun marek menee kommentoimaan jotain tilannetta tuomareille, ja jätkä on varmaan hyvä herättämään niitä muita taistelemaan.:D :D :D

no toivottvasti ape toisi uutta tsemppiä ifk:hon.
 

takatolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mälkiä Saipaan?

Näin Snickersin sivuilla tänään...

"Idän Miehet ovat kertoneet etsivänsä uutta ykköskouzia ja tästä pestistä on luonnollisesti keskusteltu myös Skrikon kanssa. Ns yhteistä säveltä ei kuitenkaan ole löydetty, joten haku on SaiPalla edelleen päällä.

IFK:n myöhään eilen illalla tekemien ratkaisujan johdosta ei ilmeisesti kovinkaan kauan, sillä Heikki Mälkiä on vakavasti otettava ehdokas tuolle paikalle.

Häntä on toivottu myös takaisin Tampereelle, mutta tämä tie lienee tukossa. "Mällin" palkkaaminen tosin edellyttää neuvotteluja IFK:n kanssa, sillä kouzin pesti Helsinkiin oli sovittu pari vuotta kestäväksi."

Tuskinpa edes Matikainen olisi niin tyhmä ettei päästäisi Mälliä toiseen seuraan jos ottajia kerran on. Eiköhän palkkalistoilla ole muutenkin jo tarpeeksi miehiä... Kaarelallekin työpaikka varmasti löytyy, mutta miten mahtaa olla Blomqvistin laita? Lukkoon kuulapään seuraksi?
:)
 

nicstu

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL ja Maajoukkue, pääkaupunkiseudun joukkueet
Mutikainen valehteli jälleen, hallituksen suostumuksella...
Miten on mahdollista että Mutikainen soitti Apelle valmennusmahdollisuudesta,
jos hallitus päätti vasta illalla potkuista?

Kuka vielä uskoo huuhaa teoriaan: "hallitus käveli Mutikaisen yli"?
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti nicstu
Mutikainen valehteli jälleen, hallituksen suostumuksella...
Miten on mahdollista että Mutikainen soitti Apelle valmennusmahdollisuudesta,
jos hallitus päätti vasta illalla potkuista?

Kuka vielä uskoo huuhaa teoriaan: "hallitus käveli Mutikaisen yli"?

Minä en ainakaan usko siihen, että Mutikainen olisi YKSIN junaillut koko trion erottamisen. Eli hallitus teki ratkaisun toimitusjohtajan puolesta.
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Vai että näin on näkkäri tänään! Kyllä nyt voi suoraan sanoa, että vituttaa!! Epätoivoisen miehen viimeinen, paniikinomainen ratkaisu. Huhhoijaa, vai että Sivari-Ape? Ei muuta kun maastopuvut päälle ja koko tän illan matsi asennossa seisten ja kunniaa tehden..

Alpo Suhonen.. ensimmäinen (tai ainakin toinen) eurooppalainen nhl-koutsi+kenkää narreista. Siinä kaikki näytöt. Ei helvetti! Saisiko se jengin pelaamaan? Vai tuleeko sydänkohtaus jo tänään luokattoman esityksen johdosta? Mielenkiinnolla illan peliin!

Ristiinnaulitaan Ape vasta illalla, vaikka ei se mitään muutoksia peliin ehdikään tehdä. Siihen ei kyllä todellakaan olisikaan aikaa, koska ifk:n pleijarit on nyt eikä viidestoista päivä!! Ei paljoa lämmitä jos peli alkaa kulkea kuukauden päästä! Nyt tarvitaan muutoksia HETI! Tässä(kin) mielessä vaihdos oli äärimmäinen riski!

Mitä tässä toivoa: Jos Ape onnistuu, on Penttikin onnistunut -> työt jatkuu vielä vuosia -> ifk pelannee täten tällä kaudella pleijareissa.
Jos Ape ryssää, Pentti on epäonnistunut täysin -> kenkää olis syytä tulla, ja kovaa! -> ifk ulkona (johon on kyllä henkisesti valmistautunut), ei kivaa!

Ps. IFK oli vuosikymmeniä (lähes satoja) valmentajanvaihdoton (hieno sana) seura. Vaan mites kävi Penan tullessa ruoriin: 1 vuosi, 2 vaihdosta! (En vieläkään laske Hifkin vaihtaneen kahta kertaa valmentajaa viime kaudella. Vai miten olisi: Autosta puhkeaa rengas, jonka otat irti. Sitten ajelet huviksesi vähän aikaa kolmella pyörällä, jonka jälkeen päätät pistää neljännen renkaan kiinni. Oletko vaihtanut 2 kertaa rengasta?)
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Re: Eiköhän ?

Viestin lähetti Brewer
Nämä KiekkoEspoo/ Blues äänitorvet ole hieman huonoja asiantuntijoita ottamaan kantaa tähän valmentajien vaihdosta ja neitikiekosta puhumiseen ? Menestymisestä puhumattakaan...................
--
Brewer
Täysin samaa mieltä, Blyyysin fanit pysyköön omissa viestiketjuissaan! Mua suorastaan vituttaa nää Blyysin kannattajahörhöt, tietävät kaiken kaikesta ja ovat myös kaiken nähneet.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kapteenisto

Joo, olisi hyvä idea saksia Kuhdalta se C pois. Ape haluaa pari ulkomaalaista pihalle, jotka lienevät Cipruss ja Scissons.

Joten miten olisi: C#75 - kyllä, voisi tuoda uutta ryhtiä tähän surffaajaan. Lisäksi edustaa nykyjoukkueessa ns. kokenutta osastoa. Voisi tapahtua päinvastainen efekti kuin Kuhdan tapauksessa

A#36 - junnujen edustaja ja kova vääntäjä. Tosin ei mitään Häppölääkään vastaan, mutta jos uusitaan kapu, niin pitäisi kai loogisesti uusia myös varakaput. Noin niinkuin symbolisesti.

A#3 - ulkomaalaisten edustaja ja kielitaidottomuudesta huolimatta

Kuulapää lienee kiinnostunut Mykän ja Kaakun palveluksista, mutta onko muu Lukko? Mälkiälle toivon nopeasti uutta duunia, niin putoaa tassuilleen. Saipa ottanee. Mutta missä oltaisiin, jos Fööni olisi tosissaan yrittänyt runnoa Jortikkaa peräsimeen alusta alkaen? Nyt hän sai ensimmäisellä ehdotuksellaan pakit hallitukselta (Frank) ja asiasta ei sitten puhuttu.

Mutta jälkiviisaus on typerää...

Ja cobol, minuakin kiinnostaa tuo fyysinen osasto Suhosesta. Soitin eilen jenkkeihin ja kuulin samansuuntaisia lausuntoja liittyen Suhosen AHL-aikaan ja Toronton periodiin.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Suhosen valmentaja esikuvahan on muuten Fred Shero joka lienee tutumpi 74'-75' Phillyn mestarijoukkueen koutsina...Aivan, sama koutsi joka synnytti käsitteen Broad Street Bullies

Menee ristiin tosin hänen valmennusideologiansa kanssa...
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ylijäämämiehet

Hyvin vaikea uskoa että kumpikaan näistä entisistä Lehkosen adjutanteista Lukkoon (tai muuhunkaan liigaseuraan) päätyisi. Ohessa syitä:

- Kakkosvalmentaja Urama varmasti kärkkyy ykkösen paikkaa ja hän oli siihen myös vahva ehdokas. Monet Lukkokannattajat näkisivät mielellään Uraman näkyvämmässä roolissa. Uraman ulosheitto antaisi ymmärtää valmennuksessa olevan kovastikin ristiriitaisia näkemyksiä.

- Blomqvist ja Kaarela jäivät omiin hommiinsa Lehkosen lähdettyä. Yleensä (ei ehkä enää nykyään?) koko troikka eroaa samalla. Tässä tapauksessa mistään lojaalisuudesta päävalmentajaa kohtaan tuskin voi puhua, Lehkonen sai niskaansa koko paskan. Tuskinpa Ikalla löytyy enää käyttöä näille "apureille"

- Ari Moisanen, Lukon maalivahtivalmentaja, on yksi keskeisiä syitä Vehasen pitkälle sopimukselle. Häntä tuskin vaihdetaan kehenkään, ei ainakaan Kaarelaan, jonka näytöt ovat lähinnä maajoukkueesta valmiiden maalivahdien henkisestä tukemisesta.

- Nämä miehet eivät ole saaneet aikaan yhtään mitään - miksi joku liigaseura ottaisi heidät?

Suhosen valinta on mielestäni onnistunut veto HIFKn hallitukselta, ollaan hänen julkisuuskuvastaan sitten mitä mieltä tahansa. Ainakin loppukautta ja pelityylin rakentamista tulee olla mukava seurata.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
OTAMME OSAA!

Oulussa olemme aidosti pahoillamme Pentin aikaansaannoksista. Suhonen on kotimaisen jääkiekon pahiten yliarvostettu valmentaja yhdessä Tamin kanssa! Kummallakaan ei minkäänlaisia meriittejä. Ellei sitten halua meriitiksi lukea Maple Leafs Gardenin nössön vaihtopenkintakanakyyhöttäjän roolia ja välittömästi sitä seurannutta määräaikaista suojatyöpaikkaa Chicagossa, joka irtisanottin ennen neljän kuukauden koeajan päättymistä.

Mikä perkele sitä Penttiä vaivaa? Faksi tukossa? Vai ylikuumentunut? Piuhat irti seinästä? Viinimaistajaiset tulossa? Mister Matikainen on onnistunut puolessatoista vuodessa tuhoamaan kaiken sen, minkä Carl Brewer, Moberg ja kumppanit rakensivat! Vaikka kannatan henkeen ja vereen Oulun valkoisia mikkihiiriä, niin aina olen kunnioittanut IFK:n perinteitä! Nyt ne on murentuneet.

Jos joku IFK-kannattaja saapuu torstaina Raksilaan ja tarvii apua panderollien asettamisessa tarjoan auliisti panokseni talkoisiin!

PS. Ilta-Sanomat kertoi Apen olevan korvaamassa 5-6 pelaajaa, joista ainakin osa on ulkomaalaisia. Mikään taikuri ei tarvitse olla keksiäkseen esiin nimet Vauhkonen, Nielikäinen, Kantor, Scissons, Levokari ja Vopat. Lähettäkää Ouluun kaikki!
 
Viimeksi muokattu:

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ei kai Kantor huonosti ole pelannut vai?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Daespoo
Ei kai Kantor huonosti ole pelannut vai?

-Ei, eikä Vopat, eikä Nielikäinen eikä Levokarikaan koko ajan. Oulun mies epäilee, että rouhijat heitetään ulos.

En usko. Suhonen tietää, että mitään muuta tässä jengissä ei ole tarjolla kuin tuota fysiikkaa.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Daespoo: Ei olekaan, mutta ei ihan täysin sovi Suhosen mukavan miehen-imagoon!

JHag, saatat olla erittäin oikeassa. Tiedät varmasti IFK:n asiat paremmin kuin täältä käsin. Oli vaan pelkkää spekulaatiota, mutta varmaan osa tuosta remmistä joutuu lähtemään. Vauhkonen, Nielikäinen jää Kokkolaan "lataamaan akkuja" loppukaudeksi?

Torstaina taidetaan nähdä sekin ihme, että olen aidosti vierasjoukkueen puolella Raksilassa! Ja tietysti omien.
 
Viimeksi muokattu:

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Apen valinta on hyvä, mutta kakkosena sitten kaikkien tuntema hiljainen mies Harri Rindell. Kenestäköhän tulee uus kassareiden koutsi. Taidetaan roudata Stigu Wesseli takaisin remmiin. Olisi potkinut hallitus Jönni, Kaakun ja Penan helvettiin. Ilmeisesti Pena on sanonut organisaatiolle, että hänen hyvä ystävä Ape Suhonen nostaa ryhmän pudotuspeleihin. Häntähän sitten uskotaan. Sääliksi käy Apea. Saa nähdä koska saadaan seuraavaksi lukea herran sydänvaivoista. Kohta organisaatiossa on mukana kaikki Penan hyvät ystävät. Mälliä ei minusta ole järkeä syyttää joukkueen huonosta menestyksestä. Itsekin kyllä odotin häneltä hieman enemmän. Mutta katsomalla tuota ryhmää mikä loorassa tällä hetkellä pyörii edes Tihonov ei saisi parempaa tulosta aikaiseksi. Pena on puhunut paskaa suunsa puhtaaksi. Keväällä puhuttiin mestaruudesta taistelevasta ryhmästä. Nyt se on enää pudotuspeleistä taisteleva joukkue. Suurin osatekijä koko farssiin on Matikainen, joka ei viitsi itse edes myöntää epäonnistuneensa hankinnoissa. Vittu mikä äijä. Jos hankinnat olisivat onnistuneet olisi Mällilläkin ollut helpompi aloittaa nuorten sisäänajo. Ei jaksa kirjoittaa enempää....mutta väärälle miehellä fudut.
 

Hexi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hallitus vs. Pena

Eiköhän kuitenkin ole niin, että valmentajan erottaminen joukkueesta on sen kokoluokan juttu, ettei siihen pelkästään jonkun puutarhuritutkinnon suorittaneen "TJ:n" valtuudet yksin riitä. Uskoakseni, "Tj" on tehnyt aloitteen (!), jonka hallitus on sittemmin maanantain kuluessa siunannut. Joten en usko, että hallitus on kävellyt tässä yhteydessä "TJ:n" ylitse. SÄÄLI.

Kuulin eilen mielenkiintoisia tarinoita siitä, miten erän nimeltä mainitsettoman pääkaupungin joukkueen autonmyyjä-taustainen "TJ" olisi halunnut tehdä vaihtokauppaa mm. Kuhdasta IFK:n siihen kuitenkaan suostumatta. Vastaavasti Nivalan suurta kosiskeltiin ko. joukkueen ruotsissa pelaavaan toiseen jengiin tuloksetta. Eli ei ainakaan ennen, kun pleijaripaikka ollaan myös teoreettisesti menetetty. Ai niin, lisää pelureita NHL:n maitojunasta on turha odottaa, kausi on meidän puutarhurin mukaan jo menetetty, joten kassan nyörit pysynevät kiinni...
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
ah...Tuo Vauhkonen hämäsi....
 

nicstu

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL ja Maajoukkue, pääkaupunkiseudun joukkueet
Kärpät #18

Moberg on toiminut varsin ansiokkaasti talouspuolella, mutta ei todellakaan ole
rakentanut yhtään mitään! Hän tuli ns. katettuun pöytään v. 76.

Mestarijoukkueet hänen valtakaudella ovat muiden "rakentamia". Mutta olet oikeassa
siinä että Fööni on tullut pilaamaan uudestaan kaiken!
 

Huuhaa

Jäsen
Mitä Te oikein ruikutatte?! Älkää nyt herranjestas Suhosta vielä "teilatko"! On se nyt kumma, että ennen ensimmäistäkään Suhosen valmentamaa ottelua HIFK:issä ollaan jo totaalisesti maansa myyneitä ja mollataan Suhosta oikein kunnolla. Mitäs sitten, jos Suhonen saisikin HIFK:n nousuun, niin täällä Jatkoajassa(kin) olisi joukko ns. "takinkääntäjiä", jotka aiemmin vielä vitt.ilivat Suhoselle täällä Jatkoajassa.... :o

En tietenkään sano varmasti, että Suhonen saisi HIFK:n nousuun, mutta on se nyt aika kurjaa, ettei miäs saa edes mahdollisuutta, vaan lokaa tulee niskaan HIFK-fanien taholta oikein urakalla ennen, kuin Suhonen on edes valmentanut yhtäkään ottelua HIFK:issä....
 

takatolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaa-a, saas nähdä mitä pelaajapuolella tapahtuu jos 5-6 miestä meinataan tosiaan vaihtaa... Ulkomaalaisista Scissons varmaankin lähtee (onko varmaa tietoa jo?), mutta muut ovatkin sitten kinkkisempiä tapauksia: Cipruss on kuitenkin ollut joukkueen tehokkain hyökkääjä tällä kaudella ja kaverilla on kahden vuoden sopimus, joten tuskin lähtee ellei sitten vaihtokaupassa. Vopat on ollut tulonsa jälkeen HIFKin paras maalintekijä ja muutenkin tuonut uutta eloa hyökkäykseen. Zidlickyn vaihtamista tuskin edes harkitaan eikä Kantoriakaan voi tämän hetkisestä puolustus-kalustosta heivata ja Kantorillakin taitaa olla sopimus ensi kaudeksikin. Kotimaisista miehistä voi toki Vauhkoset sun muut lähettää pois jos jonnekin kelpaavat, mutta ongelma vaan on se, että ne pelaajat joista Suhonen on luopumassa eivät todennäköisesti herätä suurtakaan kiinnostusta muissa joukkueissa ja kun jostain pitäisi kuitenkin saada rahaa uusiin pelaajiin sekä tälle keväälle että ensi kaudeksi niin kauheasti ei budjetti tällaisia ylimääräisiä elätettäviä kestä... kolmen valmentajan ja kuuden pelaajan palkat eivät kuitenkaan ole mitään ihan pikku summia...
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Huuhaa

Lue tarkemmin tämä viestiketju, varsinkin tämän päivän osalta. Ei täällä ole enää paljon lokaa heitelty. Eilisiltainen spontaani tunnereaktio on tietenkin eri asia, näin tapahtui minullakin ja monella muullakin.

Mutta me HIFK-fanit tyydytään ratkaisuun ja katsellaan eteenpäin.

Kärpät 18: Luulen, että Vopat on niitä viimeisiä miehiä, joista Suhonen luopuisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös