Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode on kirjoittanut jatkuvasti viestejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän mauttomia. Nimimerkin heikon kokonaistuotannon vuoksi tuomaristo on päättänyt laittaa hänet viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Alle 18-vuotiaiden MM-kilpailut Venäjällä 19.–29.4.2018

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana adolf, 20.10.2017 klo 22.10.

 1. Iggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Ei paljoa jatkopelit jännittäneet. Jos Marjamäki haluaa oman pestinsä pelastaa niiin valitsee Olkinuoran joukueen kolmanneksi maalivahdiksi.
   
 2. Petri1981 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Suomen peli oli todella modernia jääkiekkoa. Omista lähdettiin rintamahyökkäyksenä aina salamana, mutta vain jos siihen oli tilaisuus. Oikeissa kohdissa osattiin myös lähteä viiveellä ja pitää kiekko itsellä. Hienoa seurattavaa oli Suomen peli.
   
 3. adolf Jäsen

  Kovaa menee kyllä nyt suomilätkässä. Ensi vuonna on sitten tämän erittäin kovan -01 ikäluokan omat kisat. Voisin melkein väittää itse että Suomi lähtee siihen turnaukseen kultamitalisuosikkina.
   
 4. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Nordgren valittiin tähdistöön ainoana suomalaisena.

  Ei tuon ruotsalaisveskarin, ainakaan tilastojen puolesta, valinta vihkoon mennyt. Mutta ainahan nämä valinnat on osastoa huumori. Vähän jokaisesta isosta, tai pitkälle edenneestä joukkueesta löydetään edustus. Samoin nuo parhaiden palkinnot. Vai oliko Teemu Selänne oikeasti turnauksen arvokkain pelaaja Sothissa?

  Kulta on se mikä muistetaan, kuten hyvin sanoit!
   
 5. Mängimies Jäsen

  Suomella nyt U18-tasolla neljä vuotta putkeen finaalissa, joista kaksi mestaruutta ja kaksi hopeaa. Lisäksi kuudes vuosi putkeen kun suomalainen kenttäpelaaja on kisojen tähdistössä. Toki myös molareita on valittu tähdistöön noiden lisäksi. Ja tosiaan neljäs maalipörssin voitto putkeen Suomeen.

  Suomella on tällä tasolla nyt neljä mestaruutta, kolme hopeaa ja neljä pronssia eli yhteensä 11 mitalia. Sekä mestaruuksien että mitalien määrässä Suomi nousi Venäjän rinnalta ohi ja toiseksi.

  Komea on myös USA:n putki. Nyt 15 vuotta putkeen mitaleilla ja yhteensä 10 mestaruutta ja 16 mitalia kaikkiaan.

  Jack Hughes mielestäni täysin oikea valinta kisojen parhaaksi pelaajaksi. Ihan kirjaimellisesti arvokkain pelaaja hän ei ollut kun USA ei mestaruutta voittanut, mutta yksilötasolla kyllä kisojen valovoimaisin yksilö. Hyvää uraa uskaltaa hänelle povata. Saman ikäluokan Kaapo Kakko ei kovinkaan kauas jäänyt. Huikeat kisat pelasi myös Kakko.

  Muista suomalaisista koko ykkösketju oli vahva läpi turnauksen. Kotkaniemi pelasi hyvin kahteen suuntaan ja oli lopulta se pelillinen johtaja. Norgren teki tärkeitä maaleja ja osui jokaisessa ottelussa välierää lukuunottamatta, kruununa tietenkin finaalin voittomaali. Myös Justus Annunen oli todella hyvä maalilla. Hänestä huokuu rauhallisuus, joka kyllä heijastui koko joukkueeseen. Puolustuksessa Honka oli kiekollinen johtaja ja muutamista virheistään huolimatta uskalsi pelata omaa peliään läpi turnauksen. Kapteeni Toni Utunen oli toinen puolustuksen johtohahmo. Hyvä yleispuolustaja, jonka aikana ei omissa tainnut soida kertaakaan.

  Onnistujiin on pakko laskea myös valmennusjohto, joka henkilöityy tietenkin päävalmentaja Niemelään. Ainakin ulospäin aina hymyssä suin ja viestii vahvasti sitä miten antaa pelaajilleen uskalluksen yrittää. Niemelän johdolla joukkue pelasikin nopeaa kiekkoa.
   
 6. IceWalker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HJK, K-Kissat, PiTa
  Tuossa laskeskelin, että neljän viimeisen U18-miehistön pelaajilla Suomi saisi jalkeille erittäin kilpailukykyisen joukkueen 20-luvulle. Mukana siis eivät ole Barkov, Ristolainen, Rantanen tai Saros.
  Tämän vuoden joukkueesta suurin tulevaisuus lienee Kakolla. Myös Kotkaniemi pääsee isoihin otsikoihin aikanaan. Honka on potentiaalinen änärimies toki, kuten vaikkapa Annunen ja Norgren. Ja muista voi nousta yllättäjiä, sillä aikaa siihen on.
  Hiukan pelonsekaisin tuntein ajattelen seuraavaa U20-kisaa. Meillä on loistava materiaali, mutta millä tasolla on valmennus?
  Tämä pätee laajemmaltikin, valmennuksen on noustava uuden sukupolven tasolle. Joukkueelle on löydettävä valmentajia, jotka eivät pelkää häviöitä.
  On ymmärrettävä, että suomalaisten taitotaso on jo maailman huipulla. Emme tarvitse niin monta maalipaikkaa kuin joskus aiemmin. Nyt on luotettava pelaajien taitoihin ja annettava heidän pelata vapaammin ja rohkeammin. Toki tietyt junnumaisuudet täytyy poistaa.
   
 7. Katajanokan spanieli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onhan tämä upeaa. Hienoja ja ainutlaatuisia hetkiä Suomilätkässä. Jos Liigalla on yhtään pelisilmää, niin sen tulee käyttää näitä teini-idoleita markkinoinnin kärkenä. Tyyliin näe Kotkaniemi, Kakko, Kokkonen, Honka, Nordgren ja muut nuoret sankarit livenä vielä kuin voit. Itse sain useita tuttuja Nordikselle tällä kaudella katselemaan Heiskasen viimeistä kautta Suomessa. Kasvattajaliigan imago voidaan käyttää myös positiivisesti, kun on vain osaamista. Nuorten sankareiden esiinmarssi. Neuvostopropagandan syvissä ahtereissa uivan Ylen soisi näyttävän näitä junnukisoja jatkossa yhtä laadukkaasti ja kattavasti kuin nyt on tilanne. Tästä suuri kiitos verovaroilla sätkivän vihervasemmiston ja kommunismin lipun koomisesta heiluttamisesta tunnetulle linnakkeelle.

  Toinen pointti liittyy liittoon ja tuloksiin. Omasta faktoille perustuvasta näkökannasta voin väittää, että tulokset ratkaisevat, Ei paskanjauhaminen. Jos Kummolan kotikisojen järjetön lipunhintojen ja muun kautta tapahtunut härski rahastus harmittaa, voi katsoa rahastuksen tuloksia. Taitovalmentajia palkattiin ja lopputulos näkyi tänään. Ei ole sattumaa, että U18-ikäluokan maalipörssin ovat voittaneet Laine-Tolvanen-Vesalainen-Nordgren putkeen. Eli kiitos liitolle. Kiitos menee myös valtavasti paskaa niskaansa saaneelle Kummolalle, joka linjaukset on tehnyt. Omasta mielestäni kunnia tulee antaa sille, joka kunnian on ansainnut.

  Maailmamestarijoukkueen pelaajista muutama huomio. On se Kakko vain lahjakas pelaaja. Jos kaikkea parantaa hieman, niin aika valoisa tulevaisuus on edessä. Nordgrenin pitää saada nyt kesällä lihasta lisää. Vaikka maalipörssin voitto tuli, niin voimaa tulee saada. Luistelu ja kyky maalintekoon on huippuluokkaa jo nyt. Honka pelasi turnauksen ylivoimaisesti huonoimman pelinsä finaalissa vaikka paukutti maalin. Peliäly riittää huipulle, mutta puolustuspeli ja voima ovat kehityskohteita. Kotkaniemestä ja Kokkosesta en sano mitään muuta kuin molemmat ovat hiomattomia timantteja. Kaikkien näiden junnujen kanssa on aina edessä se fakta, että yksi harjoituskesä voi muuttaa suuntaa. Toivon kaikille parasta.

  Kiitokset valmennukselle. Tommi otti kyllä lätkämedian huomion haltuun esimerkillisellä tavalla. Positiivisuuden kautta ne voitot tulevat aina.
   
 8. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit