Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Alle 18-vuotiaiden MM-kilpailut Venäjällä 19.–29.4.2018

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana adolf, 20.10.2017 klo 22.10.

 1. Mukavaa nähdä, miten suomalaiset ovat nopeita ja taitavia, luistelevat hyvin. Sitä kun on nin tottunut siihen, että Suomella on hidas joukkue joka pelaa taktista jääkiekkoa. Varsinkin siis aikuisten tasolla. Nopeita, sellaisia vauhdikkaita pelaajia ei juurikaan löydy, paitsi Pihlström ja Jormakka. NHL-pelaajat mukaan lukien siis.
   
 2. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Mahtava juttu! Kyllä nämä "viimeaikaiset" ikäluokat ovat erinomaisen vahvoja. Suomen 00-ikäluokkaa on pidetty keskimääräistä heikompana, mutta näköjään sekin on sitten huomattavasti kovempi kuin suurin osa 80-luvun ikäluokista.
   
 3. USA vastaan finaalissa. Su 17:30 Suomi - USA.
   
 4. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Helppo tietenkin sanoa näin jälkikäteen, mutta millä perusteella Suomi lähti altavastaajana? Tällä kaudella Suomi on ollut Ruotsia parempi keskinäisissä ja näissä kisoissa Suomi on edennyt voitosta voittoon. Ruotsi voitti USA:n, mutta hävisi Kanadalle. Voitti myös vaivoin Sveitsin ja Valko-Venäjän.

  Ei tällä tietysti mitään väliä ole, mutta ihan mielenkiinnosta kyselen.
   
 5. IceWalker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HJK, K-Kissat, PiTa
  @Mängimiehelle: Suomen lohko oli etukäteen helpompi. USA on ikäluokan hallitsija ja Ruotsikin liikkeellä vahvalla ryhmällä. Ruotsi voitti vakuuttavasti Slovakian. Lisäksi sen maalivahti oli esiintynyt erittäin vahvasti.
  Suomen puolustus ei ollut kovinkaan kurinalaista eikä Annusen tasosta ollut selvyyttä. Oli muuten edellisessäkin turnauksessa 88 prosentin vahti. Mutta pelasi tänään elämänsä pelin. Tämän päivän matsissa Suomen pelin kokonaisuus oli erittäin kurinalaista pelaamista, vaikka pelattiinkin rohkeasti.
  Kyse on siis minulla ennakoinnista, ei ennustamisesta. Toki puolestani kernaasti voit ennustaa huomisen pelin lopputuloksen, itse en moista kristallipalloa omista.
   
 6. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ei tässä ole kyse siitä kuka ennustaa oikein ja kuka väärin. Lähinnä mielenkiinnosta tiedustelin perusteluita mielipiteellesi. Ja nyt sain, joten kiitos niistä. Itse pidin Suomea hienoisena ennakkosuosikkina Ruotsia vastaan tänään. Tämä lähinnä siitä johtuen, että Suomi on ollut tämän kauden keskinäisissä parempi ja näissä kisoissa olen ollut vakuuttuneempi Suomen pelaamisesta. Toki myös nähnyt enemmän Suomen pelaamista.

  Huomiseen finaaliin laitan USA:n ennakkosuosikiksi. Perustelen tätä puhtaasti USA:n paremmalla materiaalilla. Edellisessä kohtaamisessa Plymouthin turnauksessa n. 2 kk sitten USA voitti Suomen puhtaasti 4-0.

  Mitä mieltä itse olet finaalin voimasuhteista?
   
 7. Tornados Jäsen

  Kyseenalaistaisin käsityksen Ruotsin joukkueesta erityisen nimivahvana. Erityisesti Boqvistin ekassa erässä tapahtuneen loukkaantumisen jälkeen väittäisin jopa Suomen joukkuetta nimekkäämmäksi tulevien varausvuorojen perusteella.

  USA on jonkin verran kovempi materiaaliltaan. Puolustus ei vakuuttanut alkuotteluissa, mutta pudotuspelit ovat sujuneet erinomaisesti. Olen aistinut, että henki Suomen joukkueessa on erinomainen, joten yllätysmahdollisuuksia on etenkin hyvällä maalivahtipelillä. Uskon, että USA tulee vauhdilla peliin, joten Suomen pitää olla hereillä heti aloituskiekosta lähtien.
   
 8. IceWalker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HJK, K-Kissat, PiTa
  Lainaus:
  USAn voi laittaa ennakkosuosikiksi, jos on pakko valita. Käytännössä minulla menee kolikonheitoksi.
  Kyseessä on energia- ja reagointipeli, jossa kenties tunnelatauksen kontrolli ratkaisee. Täytyy siis turvautua suhosmaisiin latteuksiin, kun ei muutakaan osaa. Maalivahditkin lienevät samaa tasoa. Turnaushistoria kertoo sen, että molemmat joukkueet voittivat yhdessä turnauksessa, mutta eivät ole muuten dominoineet.
  Toisaalta, joukkueita voi pitää kehittyjinä, sillä esim. Ivan Hlinkassa ne pelasivat sijoista 5-6. Suomen joukkue oli lähes sama viime turnauksessa, erottavista tekijöistä on merkittävimpänä pelaajana Anton Lundell. Ehkä hän ratkaisee jatkoajalla finaalin.
  Lisätään vielä se, että lopputulos voi olla mitä hyvänsä 5 maalin voitosta jatkoaikavoittoon.
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2018 klo 08.05
 9. adolf Jäsen

  Tänään on minusta ekaa kertaa turnauksessa tilanne kun Suomi lähtee lievänä altavastaajana peliin. Tuo jenkkien ykkösketju on todella kova.
   
 10. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Etelä-Saimaassa oli juttu kuudesta Suomen joukkueen pelaajasta, jotka kävivät kolme vuotta sitten "SaiPa Select" -joukkueen riveissä voittamassa Geneven turnauksen. Pelaajat olivat Ville Petman (kasvattajaseura SaiPa), Peetro Seppälä (KooKoo), Santeri Salmela (KooKoo), Mikko Kokkonen (Jukurit), Rasmus Kupari (Titaanit) ja Leevi Aaltonen (Jukurit). Linkit Eliteprospectsiin.

  Kolme vuotta sitten turnausmestaruus SaiPan riveissä Genevessä, sunnuntaina samalle kuusikolle tarjolla poikien MM-kultaa Venäjällä - Etelä-Saimaa
   
 11. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Mielenkiintoinen artikkeli, kiitos kun jaoit.

  Ei liity sinänsä näihin kisoihin, mutta miettikääpä jos tuo ym. kuusikko edustaisikin nyt SaiPaa. Olisi siinä lappeenrantalaisseuralla hyvät runko tuleville kausille. Nythän noista yksikään ei pelaa SaiPassa. Petman lähti veljensä kanssa Lukkoon jo B-iässä. Aaltonen puolestaan houkuteltiin KalPaan. Loput (Kokkonen, Salmela ja Seppälä) pelaavat silloisissa seuroissaan edelleen.

  Tai toisaalta miksei koko porukka voisi yhtä lailla olla nyt KooKoossa tai Jukureissa. Tuohon aikaan kolme vuotta sitten SaiPa oli kuitenkin alueen ykkösseura ja ainoa liigaseura, joten siksi ensisijaisesti sijoitin ne sinne.
   
 12. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niinpä, Petmanit ja pari muuta kärkipelaajaa lähti Lukkoon, kun SaiPan B-junnut putosi kauden päätteeksi alemmalle sarjatasolle. Ei mennyt ihan putkeen SaiPalla silloin. Mutta ei enempää tätä off topicia, aletaan keskittymään illan finaaliin!
   
 13. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Tarkennataan vielä sen verran että vain putoaminen B-SM sarjasta ei ollut syy, vaan siellä oli syyt vähän syvemmällä koko organisaatiossa ja sen sitoutumisesta junioritoimintaan.
   
 14. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Toivottavasti Nordgren ottaa inasen niitä lappuja pois silmiltä finaalissa. Ruotsia vastaan muutama täysin turha veto huonosta sektorista, vaikka oli toista aaltoa ja muuta vaihtoehtoa tarjolla. Hieman ajatusta kiitos ja homma pakettiin.
   
 15. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Onnea Pikku Leijonat!

  Kyllähän tuon lauman johtaja oli mielestäni jopa kiistatta Jesperi "Isohko Musta" Kotkaniemi. Huikeaa koko kentän hallintaa, pelin rytmittämistä ja puolustuspelin tukemista. Tuo kenttä dominoi läpi turnauksen. Ei ole ehkä se juonikkain kaveri hyökkäysalueella, mutta peruspeli on ihan hiton hyvällä tasolla!

  Hieno joukkue silti kaikkinensa! Näistä nähdään varmasti monta kaveria Liiga jäillä tulevalla kaudella.

  Toisen erityismaininnan voisin antaa Justus Annuselle! Huikea veskari ja edessä on loistava tulevaisuus. Murtautuu jo tulevalla kaudella
   
 16. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Kotkaniemestä tulee monessakin mielessä aika paljon samat fiilikset kuin nuoresta Mikko Koivusta.
   
 17. Juuriskapää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Buffalo, Leeds Rhinos
  Hieno joukkue ja nimenomaan joukkue. Varmin NHL-pelaaja lienee Kakko, on kokoa, näköä, pirusti taitoa ja todella hyvä luistelemaan noin isoksi kaveriksi. Eikös se ole vielä ensi vuonnakin U18-kisoissa mukana vai miten toi menee kun on vuoden nuorempi kuin muut? On kuitenkin vuoden päästä kisoissa jo just täyttänyt 18 v. Suomen junnut hyvällä tasolla, mukava seurata lätkää myös tulevaisuudessa.
   
 18. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  On joo. Huikee jätkä ja pelaa ens kaudessa kunnon roolissa TPSissä jos siellä on päättäjillä mitään järkeä.
   
 19. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Nuo valinnat olivat muutenkin kokonaisuudessaan naurettavia.

  Nordgren vei maalipörssin ja ratkaisi finaalin. Ei jatkoon
  Utunen kultajoukkueen kapteeni, 0+3 tehot ja tehopörssin voittaja. Ei jatkoon
  Kakko dominoi joka pelissä ja pistepörssin kärkikahinoissa. Ei jatkoon
  Annunen pelaa välierissä nollapelin ja finaaleissa voitto. Ei jatkoon.

  Kyllähän tuolta nyt olisi pitänyt 3-4 suomalaista löytyä. Mut samapa tuo. Nuita valintoja muista kukaan jälkeenpäin. Vain voittajat muistetaan ja se oli SUOMI!
   
 20. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Nikke varmaan luki palstaa, hyvät vinkit.
   
 21. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Onkos näät valinnat ollut yleensä ns. ansaittuja, vai tämän tyylisiä lohtupalkintoja?
   
 22. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tästä joukkueesta U18-tasolla edustuskelpoisia pelaajia myös vuoden päästä ovat Aaltonen, Kakko, Lundell ja Kokkonen. Eli siinä mielessä ihan kivasti pullat Suomella uunissa, varsinkin kun 01- (ja 02) -ikäluokista löytyy myös Myllylän, Nikkasen, Puistolan, Saarelan ja Simontaipaleen tasoisia nimiä.
   
 23. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Melkoiset huumorivalinnat tosiaan parhaiden pelaajien ja All Stars -kentän osalta. Suomi dominoi voitosta voittoon ja vain Nordgren palkitaan.

  Samaa on tosin ollut nähtävillä NHL-draftien osalta, kun esimerkiksi joku Sebastian Aho menee vasta kakkoskierroksella ja Ruotsilta varataan kaikki Allsvenskan-janaritkin. Noh, eiköhän tämäkin ala pikkuhiljaa kääntymään.
   
 24. Jäkishöntsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Jokipojat
  Onneksi olkoon ja jättikäsi U18 joukkueelle, valmennukselle, huollolle ja toki myös Suomen jääkiekkoliitolle sekä pelaajien taustaseuroille, että systeemi tuottaa tuollaisia voittajia. Turha nostaa nyt yksittäisiä pelaajia esiin, sillä kaikki täyttivät roolinsa loistavasti, vaikka ainahan siellä joku nousee väistämättä etualalle.

  Mieletön voitto ja parasta alivoimalla tehdyssä ratkaisumaalissa oli se, että hyvä karma oli Suomen puolella kun tuomarit yrittivät väkisin kääntää pelin jenkeille. Olisiko kanadalaistuomari viheltänyt kaikki heppoiset Suomen jäähyt? Ja hyvä karma oli siinäkin, että Wahlströn ei saanut tyhjiin tasoitusmaalia, joka oli vain osoitus siitä, että Suomen oli yksinkertaisesti määrä voittaa mestaruus, ei jenkkien.

  Kyllä tässä passaa lätkän aktiiviseuraajana taas hymyillä levästi ja makustella Suomen voittoa. Jotenkin nämä U18 kisat ovat hauskinta seurattavaa koska peli ei ole vielä niin systeemitarkkaa ja paikkoja riittää jatkuvasta molemmissa päissä, joten myös jännitystä riittää koko pelin ajaksi.

  Päävalmentaja Niemelän pelisabluuna oli loistava ja edusti uutta aaltoa koska omista lähdettiin tykkinä ja uskallettiin koko ajan pelata mahdollisimman kiekollisena, tarpeen mukaan kevyellä keskialueen träpillä maustettuna. Ei ihan heti muista yhtään Suomen maajoukkuetta, etenkään Marjamäen tuhnailua, jossa olisi noin nopeasti lähdetty omista ja yhtä valtavalla vauhdilla ylitetty keskialue. Suomen pelit olivat hienoa seurattavaa, joten jäkisjännärit saavat tulevina vuosina seurata Suomen jääkiekkomaajoukkueiden peleissä samanlaista nopeaa ja mikä parasta, erittäin katsojaystävällistä, peliä.

  Nyt jätkät ja taustajoukot (myös paikalle vaivautuneet lähisukulaiset) ilo irti siellä Venäjän maalla. Olette sen enemmän kuin ansainneet ankarasta kolmen vuoden pohja- ja taustatyöstä.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  Ilves - SaiPa
  • 1.93
  • 3.65
  • 3.40
  Lukko - JYP
  • 1.98
  • 3.60
  • 3.30
  Hermes - KeuPa HT
  • 1.86
  • 4.05
  • 3.20
  Ketterä - Jokipojat
  • 1.94
  • 4.00
  • 3.00
  LeKi - RoKi
  • 1.52
  • 4.50
  • 4.60