Aleksi Valavuori – urheilupersoona

  • 3 602 620
  • 13 596

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Jotenkin tuo tankeroenglanti kruunaa koomisuudessaan koko keissin. Nieminen päätti lopettaa Allun kanssa twitteröinnin:

Jarkko Nieminen häipyi Twitteristä

Tämä keissi on kyllä nostanut popcornin myyntiä Suomessa tonnitolkulla.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Olen aina pitänyt tuota Valavuoren kansanomaista puhetyyliä ja menoa sellaisena showna. Vähän kuin Timo Soinilla. Mutta kaveri ei kyllä taida mikään ruudinkeksijä olla oikeastikaan. Tämä aiheuttaa jo lähinnä myötähäpeää.
 

Snagari

Jäsen
Viihdyttävä kaveri, mutta viime aikoina narsismi on noussut sellaisiin sfääreihin, että Tamikin jo varmaan toppuuttelee poikaa. Otetaanpa nyt esimerkiksi vaikka tämä viime aikojen Kisamatka.

Siinähän kävi siis, niin että ulosottoon päätyi kymppitonnien velka, joka oli täysin itseaiheutettu. Tai siis minä oletan, että se oli itseaiheutettu. Kummisetä itsehän on sitä mieltä, että velka johtuu Lentopalloliiton huonosta myyntityöstä, mutta ottaa itse velan täysin omaan piikkiinsä. Mutta velka johtuu silti Lentopalloliitosta. Nyt Kummisetä kuitenkin maksaa sen, koska Man's gotta do what man's gotta do ja Doers do.

Siinähän saattoi käydä sillä tavalla, että Kummisedältä jäi ilmoittamatta muutamat tulot verottajalle, mutta ei siinä ole mitään kummallista. Tilittämättä jääneet verorahat ovat virranneet moninkertaisina suomalaiseen talouteen, koska Kummisetä on haalinut suomalaisen urheilun pariin lukuisia yhteistyökumppaneita. Ja ostanut ruokaa. Kukaan muu suomalainen ei tue ketään ja osta ruokaa, ja tämän lisäksi maksa verojakin. Respect!

Lopuksi sitten kävi niin, että Kummisetä maksoi tuon ulosottovelan. Voin kertoa teille, että ulosottovelanmaksu ylipäänsä on hieno pala amerikkalaista kulttuuria, jossa sallitaan myös epäonnistumiset. Se ei siis ole pelkkä velanmaksu, vaan se symboloi kaikkea sitä yrittämistä, yrittämistä ja yrittämistä. Tämäkin epäonnistuminen oli lopulta onnistuminen, koska nyt me täällä Suomessakin tiedämme, että pitää epäonnistua onnistuakseen. Thank you, Godfather!

Velanmaksu kuitenkin vaati pieniä jippoja, koska takapajuisen Suomen kateellinen vouti ei hyväksy Skrill-rahansiirtoja. Kummisetä siis joutui realisoimaan omia, suomalaisten hyväksi tehtyjä sijoituksia. Onkin käsittämätöntä, että tällaisten sijoitusten myyntivoitoista joutuu maksamaan veroja, vieläpä 33 fucking prosenttiyksikköä! Verottaja, istu mailaan!

Ei riitä, että Kummisetä on tuonut maahan rahaa ja positiivista energiaa. Vielä vaan lisää veroja, veroja ja veroja!

Teemu ja Sirpa, pedatkaa vierashuone.

PS. Allulta on varmaan tulossa kevään aikana jotain Sel8nne-roipetta myyntiin. Selänteen twittertilin taustakuvassa lukee "The Sel8nne Collection" ja Allu palas jenkeistä matkalaukku täynnä Sel8nne-lippiksiä. Vastaspa vielä "Mistä näitä saa?" -utelijoille, että kevään aikana lisätietoja. Toivottavasti takapajuisen Suomen kateellinen tullimies ei ala kiinnostumaan myyntiin roudattavien tuotteiden alkuperästä.
Nyt oli sen luokan timanttia koko raapistus, että ei voi muuta sanoa ku hattua nostaa. Kättä lippaan! #valanousuun #respect #doersdoloserslose

Olen tässä miettinyt, että lopetan verojen maksun ja ilmoitan verottajalleni tukevani suomalaista huippu-urheilua ihan suoralla kädellä. Olen kyllästynyt tähän välikäteen jota verottajaksikin kutsutaan. Kuka teki hänestä johtajan, hanhinaama hän minusta on. Kaktusta kakkoseen!

Enää tarvitsisi löytää joku sponssattava... Valavuorihan otti Ville Långin siipiensä suojaan, mutta ilmeisesti Lång istahti kaktuksen päälle ja tippui matkasta? Minun talliini mahtuu, minä tarjoan yhden (1) banaanin päivässä Suomen verottajan nimissä kohti Rion olympialaisia. Cama Ville!
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Paras oli se, kun Valavuori yritti kuittailla eräälle ruotsalaiselle salibandypelaajalle. Tarjosi tälle nimittäin matikantunteja. Kuitti hieman ontui, "Math lessions, 1000€ per lession." Ja olihan Valavuori yoga lessionillakin joskus taannoin.

Toivottavasti ei englantia kuitenkaan tarjoutunut opettamaan.

Tuo alleviivattu kuulostaa aivan ranskalta, ehkä Valavuori onkin kielinero tietämättään.

Hauskahan tätä menoa on seurailla, varsinkin Valavuoren käyttäytyminen Twitterissä on hulvatonta.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mistä tiedämme kuka viestit kirjoittaa Valavuoren Twitter-tilillä?
 
Niin, kaveri valehtelee Niemisen nimissä, vaarantaa tämän uran ja kyse on vaan paskaviesteistä??

Fanikuvat ovat kieltämättä mukavia. Minullakin on kuva nuoresta TosiFanista tuoreen olympiavoittaja Lasse Virenin kanssa.

Tämä rinnastuu aika huonosti tuohon Selänteen, Federerin ja Niemisen yhteispotrettiin, jos ei Viréniltä löydy kuvaa itsestään nuoren TosiFanin kanssa. Minusta ainakin on aika kiinnostavaa lukea siitä, miten Federer kertoo Selänteelle pelanneensa änäriä konsolilla innokkaasti, ja useimmiten vielä Ducksilla. Toki on melko todennäköistä, että tuokin anekdootti on Cama-Allun mielikuvituksen tuotetta.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Onko nykyään vankilassa mahdollista käyttää internetiä / sosiaalista mediaa? Linnassa on todellisia vanhan liiton kavereita kenelle Valavuori voi opastaa twitterin käyttöä jahka veronkiertoepäilyt johtavat vankeustuomion langettamiseen.
 
Hohhoijaa. Ei varsinaisesti kannattaisi jatkuvasti lisätä ongelmiaan ja tehdä itsestään naurettavaa, kun on jo housussa (useammalla rintamalla).

UL nyt on "maineensa" ansainnut, mutta tuo juttu on ihan faktapohjainen. Nieminen puhuu siinä itse väärinkäsityksestä, kertoo mikä on tilanne ja ymmärrettävästi korostaa, ettei ammatinsa ja allekirjoittamansa diilin puolesta voi eikä halua mitenkään sotkeentua näihin affibetsicamaboom-leikkeihin. Missä on "vääristely", vääryys ja ongelma?

On Valavuori saanut esim. korisympyröissä paljon hyvääkin aikaan, mutta joskus se turpa kannattaisi oikeasti pitää kiinni tai ainakin pienemmällä. Noloa.

Mitä Twitteriin an sich tulee: aina vain lisää syitä pysyä siitä hlökoht. kilometrien päässä. Joissain maissa sitä käytetään tiedonvälitykseen, yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja diktatuurien rajoitusten kiertämiseen, Suomessa näiden tyrkkyjonnejen huutoon ja toimittajapojujen keskinäiseen riitelyyn. Kiinnostaa kuin kilo paskaa.
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Siinä kävi niin että Jakken asiainhoitaja ilmoitti Allulle, että suljet poika välittömästi sen Twitter-tilin, etkä enää sotke Jarkko Niemisen nimeä mihinkään vähänkään riskialttiiseen juttuun ja oikeastaan paras, kun et sotke ollenkaan. Valavuori näkyy määrittelevän Niemisen "frendikseen", en betsaisi sitä vaihtoehtoa, että Jakke jakaa Allun näkemyksen. Jakke on kiltti ja ystävällinen kaveri joka ei osaa sanoa kaiken maailman valavuorille riittävän selvästi "EI".

Ylläoleva on luotettavasta lähteestä kuultua, mutta koska lähdettä en voi paljastaa, käsiteltäköön ylläoleva puhtaana huhupuheena ja kateellisena Valavuoren panetteluna.
 

Tuamas

Jäsen
Jakke on kiltti ja ystävällinen kaveri joka ei osaa sanoa kaiken maailman valavuorille riittävän selvästi "EI".

No kyllähän tämän tuosta jutustakin huomasi, kun ei lähdetty ristiinnaulitsemaan Valavuorta twitter-tilin ylläpitäjäksi tai muutoinkaan kritisoimaan, vaikka aihetta olisi melkoisesti ollutkin.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
No kyllähän tämän tuosta jutustakin huomasi, kun ei lähdetty ristiinnaulitsemaan Valavuorta twitter-tilin ylläpitäjäksi tai muutoinkaan kritisoimaan, vaikka aihetta olisi melkoisesti ollutkin.
Alkuperäisessä jutussa tosin Nieminen totesi jotenkin näin: "Valavuori on niin impulsiivinen kaveri, että ei hän edes voisi olla agenttini". Tuo editoitiin sitten nopeasti pois, kun ilmeisesti Nieminen oli (oletettavasti Valavuoren pyynnöstä) soittanut toimittajalle.

Kaikki juteltiin mitä jutussa oli, hyvää hyvyyttäni suostuin täsmentämään lausuntoja. Ei olisi ollut journalistista pakkoa. Juttu on tehty mm. sinulle edullisemmaksi!
Näin siis Eerikäinen Valavuorelle.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Luetun ymmärtäminen on vaikea laji. Täsmennätkö missä kohtaa tuossa jutussa kerrotaan että Niemisen pelioikeus on vaakalaudalla Valavuoren takia. Oletko muuten keksinyt tuon Camavuoren ihan itse? Se on hullun hauska.

Tasapuolisuuden vuoksi Jarkko Nieminen sanoo myös:

"Aleksi saa paljon hyvää aikaan ja on urheilumies henkeen ja vereen. Tykkään monista asioista mitä hän tekee urheilussa"

En tiedä missä Valavuori yönsä viettää mutta käsittääkseni Nieminen majoittuu aina Indian Wellsin aikana Selänteille. Jos Valavuorikin tuossa suunnassa bunkkaa kuten tekstistä voisi päätellä (...Selänteen kanssa useana päivänä paikalla) niin eiköhän äkkiä jonkun vastuuntuntoisen urheilumiehen kannata lähettää tämä ketju kokonaisuudessaan Selänteelle, jotta the Totuus saadaan myös heidän tietoon.

Nämä suomalaisurheijat kun kipeästi tarvitsevat apuasi. Eivät varmasti koskaan ole olleeet uransa aikana siipeilijöiden kanssa tekemisissä ja siksi ovat Valavuoren pauloissa.

Tai sitten vaan pitävät häntä oikeasti ihan ok tyyppinä mikä voi olla jollekin vaikea ymmärtää.

Vastaan tähän, ottamatta sen syvemmin kantaa persoonaan. Kyllä tässä nyt ollaan ihan vakavan äärellä. Ensin Jaken Twitter tilille pasahtaa twiitti koskien managerointia #cama#boomeilla ryyditettynä. Tämän jälkeen herra vahvistaa tämän hehkuttaen lisää. Mikä hiton väärinkäsitys siinä silloin voi olla taustalla kun naruja on vedellyt siellä Jaken puolella "ties kuka"?

Manageroinnin ammattilaiselle ei tule mieleen, että tenniksessä, jossa on äärimmäisen tarkat säännöt vedonlyönnin ym. suhteen, saattaa sanktioita pamahtaa todella pienestä. Ainakin Niemiselle tämä oli selvä asia ja pesäero tehtiin todella painokkaasti.

En viitsi kirjoittaa, mitä mieltä olen koko keissistä.
 

Schadowan

Jäsen
Valavuorella on klassinen paniikki päällä tällä hetkellä, paras olisi pysyä poissa koneen äärestä seuraavat 48h ja kerätä hieman ajatuksia. Toki en valita, aika hyvää viihdettähän tämä on perjantaille.

Syytöksiä, syytöksiä, marttyrointia, sitten lopuksi peiliin katsominen ja itku.
 

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En ole ehtinyt seuraamaan tätä kujanjuoksua. Joko se on selvinnyt, miten tämmöinen omituinen väärinkäsitys on päässyt ylipäätään syntymään?

Että miksi Valavuori vahingossa alunperin vahvisti tämän virheellisen tiedon agenttipestistään eikä korjannut tietoa edes silloin kun media pari-kolme päivää takaperin asian uutisoivat?
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Kertaalleen Valavuoren kanssa Twitterissä "keskustelleena" ei tule tämä kaikki paska yhtään yllätyksenä. On älyvapaalla touhotuksellaan saanut mukaansa nokkelia lausuntoja ja käyttää niitä silloin tällöin argumentteina. Lähes kaikki on käyty tässä ketjussa läpi niin ei niitä tarvitse toistella.

Verotettavaa tuloa 1900€ vuodessa. Birdboy Oy poistunut ennakkoperintärekisteristä 31.1.2011 ja työnantajarekisteristä saman vuoden lokakuussa. Godfather Oy perustettu viime vuoden joulukuussa. Milläköhän yrityksellä AV on Nelosta laskuttanut? Eli todennäköisin ansaintavaihtoehto on päivärahat ja kilometrikorvaukset. Ei kai Nelonen maksa yritykselle, joka ei ole ennakkoperintärekisterissä? Linkit Kauppalehden sivuille.

Mulla on leipätyöni kautta kokemusta, että ihminen X rakensi varaston ottamatta lainaa. Verottaja kiinnostui ja kyseli että mistä rahat ovat peräisin. Säästäminen ei tullut verottajalle ensin mieleen. Miksei siis verottaja äkkiä kiinnostuisi vaikka AV:n kodista. Taitaa olla vaimon nimissä kaikki yhteinen omaisuus.

Aivan uskomattoman lapsellista lähettää Ylen toimittajalle sähköpostivastaus, johon liitetään oma twiitti voitollisista vihjeistä. On selkeästi niin tyhmä kuin antaa ymmärtää. Ja "tyhmä" on todella vahva ilmaisu. Kyllä kai niiden affitulojen haaliminen samalla systeemillä on sitten sallittua, jos vihjeet(/postaukset omista vetovalinnoista) ovat voitollisia? Eiku.

Aleksi, sinulla on valtavan suuri ristiriita verotettavan tulon ja elämäntyylin välillä. Sinulla on uskomattoman huono palautteenottokyky. Teini-ikäisen angstilla käännät kaiken kriitikin pelimonopolia/verottajaa/jne vastaan. Näihin kolmeen seikkaan kun saisi edes muutaman 160-merkkisen verran fiksua keskustelua.

Tulee nyt tämä viesti monta sivua myöhässä, kun on tämä niemisjakkegate päällä. Olisi vain luontainen jatkumo, että AV häslää Selänteen ja Niemisen Twitter-tileillä. Miksi muuten poistaa twiittejä, jos ei ole mitään hässäkkää?
 

Tuamas

Jäsen
En ole ehtinyt seuraamaan tätä kujanjuoksua. Joko se on selvinnyt, miten tämmöinen omituinen väärinkäsitys on päässyt ylipäätään syntymään?

Että miksi Valavuori vahingossa vahvisti tämän virheellisen tiedon agenttipestistään eikä korjannut tietoa silloin kun pari-kolme päivää takaperin lehdet asiasta uutisoivat?

Tuosta twiitteinä Aleksi Valavuori-Urheilupersoona | sivu 10 | Jatkoajan keskustelupalsta

Valavuorihan itse ilmoitti omasta agenttipestistään (twitter-tilillä @nieminenjarkko) ja vahvisti sen sitten myös heti perään itse (omalla tilillään).
 

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Osasyyllisiä tapahtuneeseen ovat myös eri mediat jotka uutisoivat asiasta eri tavalla kuin Valavuori haluaisi.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Alkuperäisessä jutussa tosin Nieminen totesi jotenkin näin: "Valavuori on niin impulsiivinen kaveri, että ei hän edes voisi olla agenttini".

Huhujen mukaan siinä kävi niin, että Nieminen käsitti Valavuoren managerilätinät vitsiksi ja lähti siihen puolittain mukaan. Seuraavaksi hänen nimellään olikin sitten perustettu Twitter-tili jota mukamanageri Valavuori hallinnoi.

Huhujen mukaan koko juttu oli suuri väärinkäsitys, jota ei ehditty Niemisen joukoista oikaista ennen kuin paska alkoi lähestyä tuuletinta. Huhujen mukaan Valavuori ei kuulu Jaken "frendeihin".
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
tenniksessä, jossa on äärimmäisen tarkat säännöt vedonlyönnin ym. suhteen, saattaa sanktioita pamahtaa todella pienestä.

Täällä kun on paljon noita asiantuntijoita niin laittakaas nyt pari esimerkkiä kuinka pienestä sanktioita on jaettu tenniksessä koskien vedonlyöntiä. Äkkiseltään mulla ei ole muistissa kuin Nick Lindahlin case ja siinä taisi olla kyse vähän vakavammasta kuin twitterviesteistä.

Jarkko varmasti on tarkka asioista senkin takia että on itse aikoinaan istunut atp:n kuultavana koska muistaakseni yksi edesmennyt Lopez-Nieminen (Lopez luovutti) matsi oli niiden joukossa missä tehtiin epänormaaleja panostuksia. Ja onhan Jarkko kertomansa mukaan saanut myös epämääräisiå yhteydenottoja.

Mutta että ura olisi vaarassa yksittäisen tweettauksen takia. No ei varmasti.
 

Snagari

Jäsen
Toivottavasti tuo Teemun kanssa tehtävä Teemu Sel8nne -collection räjähtäisi reisille ennen aikojaan ja Valavuori ei ehtisi vetää Teukkaa samanlaiseen soppaan mitä on jo Jakken kanssa tehnyt. Vielä on aikaa ottaa aikalisä siinäkin. Nuo tuotteet nettisivuillakaan ei miltään myyntihiteiltä kyllä näytä, susiruman näköisiä tekeleitä suorastaan. http://www.aufeishockey.com/#!sel8nne-collection/c1q0m
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Huhujen mukaan siinä kävi niin, että Nieminen käsitti Valavuoren managerilätinät vitsiksi ja lähti siihen puolittain mukaan. Seuraavaksi hänen nimellään olikin sitten perustettu Twitter-tili jota mukamanageri Valavuori hallinnoi.
Niemisellähän on twitter ollut jo vuosia eikä tämä Valavuoren hallinnointi ole mikään salaisuus ollutkaan.

Imgur

Linkissä kuva Niemisen twitteristä.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Mutta että ura olisi vaarassa yksittäisen tweettauksen takia. No ei varmasti.

Uran vaarassa oloon en ole ottanut kantaa, varsinkaan twiittauksen perusteella. Mutta sillä asialla "leikkiminen" asiantuntevaksi urheilumanageriksi itseään kutsuvalta on todella erikoista, joka vaati urheilijalta vastavedon ja nyt koko tilikin on poistunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös