Aleksi Valavuori – urheilupersoona

  • 3 603 052
  • 13 596

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mielenkiintoista huomata tämän ketjun olevan melkein yhtä ADHD-touhua kuin koko Twitter. Hetken luet jotain toista ketjua tai jopa jotain toista sivustoa, niin tämä ketju on pamahtanut täyteen Twitterin uusimpia käänteitä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kukin voi tulkita tämän haluamallaan tavalla.

Selänne mainostaa kansallista vedonlyöntiyhtiötä, joka tarjoaa vetoja atp-matseista. Nieminen asuu Selänteillä kun pelaa atp-turnauksessa.

Tuskin on tästäkään laatinut raporttia kattojärjestölle ja tuskin sitä kukaan edes haluaa tai vaatii.

Edelleen ihmettelen Niemisen vihastumista ja asian kieltämistä. Miksi Nieminen reagoi näin, jos kerran Valavuoren twiitit olivat yhden tekeviä?
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Edelleen ihmettelen Niemisen vihastumista ja asian kieltämistä. Miksi Nieminen reagoi näin, jos kerran Valavuoren twiitit olivat yhden tekeviä?

Etkös sinä ole ihmisten käyttäytymisen ammattilainen. Tai ainakin työn puolesta saat nähdä monenlaista.

Äkkiähän sinä kai "PARISTA UUTISRIVISTÄ" sanot kuinka vihainen Nieminen Valavuorelle on/oli. Kuitenkin myös kehui miestä samassa jutussa.

Totta kai kielsi asian kun asiassa ei perää ollut. Niin kuin perättömät jutut yleensä kiistetään.
 

pozlod

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Liverpool FC
Vakava asiahan tämä on, mutta kyllä tämä AV:n toiminta tragikoomisia piirteitä saa jatkuvine tulipalojen sammutteluineen.

Kun joku uusi epämiellyttävä fakta tulee ilmi, ohjataan (toki taidokkaasti) huomio johonkin seuraavaan kohteeseen. Kuten esimerkiksi Finnairille maksettuun velkaan, joka ei tietenkään ollut oma vika, mutta "maksan koska en jaksa taistella". Taistelutahtoa löytyy kuitenkin jostain ihan mitättömistä erimielisyyksistä twitterissä ja hänen "somebiiffit" ovat olleet hulvatonta seurattavaa, jossa ainakin IS:n toimittajaporukka kylvettää Valavuorta aika surutta.

Suoraa vastausta vedonlyöntiyhtiöltä tulevasta affirahasta ei kuitenkaan saa. Niitä kysyttäessä mainitaan "kohtuulliset vuositulot" ja osakkeiden myynti, joista muisti toki mainita myyntivoittoveron maksaminen.

Nettilukutaito on oikeasti tarpeen, sillä lukemalla viestiketjua johon kuuluu Aleksi Valavuori, Teemu Selänne ja Jarkko Nieminen, ei lähtökohtaisesti ensimmäisenä tule mieleen, että koko keskustelu on lähtöisin samalta päätteeltä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Äkkiähän sinä kai "PARISTA UUTISRIVISTÄ" sanot kuinka vihainen Nieminen Valavuorelle on/oli. Kuitenkin myös kehui miestä samassa jutussa...

Kannattaa lukea ajatuksella:

...Nieminen sanoo, että ensimmäisenä reaktionaan hän oli Urheilulehden haastattelupyynnön jälkeen vihainen, kun tajusi, millainen mielikuva tästä uutisoidusta asiasta voi syntyä.

"Minun uraani ei voi vedonlyönti liittyä mitenkään ja minulla on pelaajana ilmoitusvelvollisuuskin, jos tiedän jotain vedonlyöntiin liittyen."...


Lainaus Urheilulehti

Ei minun tarvise päätellä mitään, Nieminen itse kertoo olleensa vihainen. Nuo kehumiset ovat muuten päivittetty uutiseen yöllä, Niemisen soiton jälkeen. Tämän kertoi Valavuori twitterissä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Saa muuten nähdä, että menikö tässä koko Valavuoren ura tällaisena urheilun taustavaikuttajana ja jokapaikanhöylänä. Jos nyt ihan realistisesti miettii, niin viime päivien uutisointi ei liene mitenkään hirveän hyväski miehen imagolle ja jos nyt vaikkapa joku potentiaalia omaava urheilija on miettinyt Allua taustajoukkoihinsa, niin kyllä nyt annettiin melkoinen kuoleman suudelma.
 
Saataisiinpa pian kattava kooste näistä kaikista tempauksista, siinä olisi ihmettelemistä kuinka paljon savuavia raunioita voi yksi mies taakseen jättää. Vaikka tokihan sitä on ehtinyt kun on viisivuotiaasta lähtien huippu-urheilun kanssa tekemisissä ollut, kuten meille kertoi valistaessaan kiihtyneenä Sihvoselle telkkarissa ettei koripallossa ole dopingia.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... siinä olisi ihmettelemistä kuinka paljon savuavia raunioita voi yksi mies taakseen jättää....

Ei liene kaiken tapahtuneen valossa enää yllätys, miksi Tami Tamminen taannoin ylisti Valavuorta kovaksi kundiksi. Näin ainakin muistelisin.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Vaikka tokihan sitä on ehtinyt kun on viisivuotiaasta lähtien huippu-urheilun kanssa tekemisissä ollut, kuten meille kertoi valistaessaan kiihtyneenä Sihvoselle telkkarissa ettei koripallossa ole dopingia.

Kyllä Allu muistaakseni meuhkasi koko Suomalaisesta huippu-urheilusta dopingvapaana Sihvoselle.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Olikohan aikoinaan Juhani Tammisen twitter-avaus Valavuoren masinoima? Tuntuisi, että twiitit on Tamin omia perustuen hieman kömpelöön ja ei-digisomenatiivin ulosantiin.

Mitään muita urheilijoita "Allun tallissa"?
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vaikka perseennuolijoita ja hännystelijötä Allulla edelleen riittää, niin on pistänyt silmään että affi-Allun marttyyri-twiittien uudelleentwiittaukset ja "favorittamiset" ovat vähentyneet huomattavasti. Alkaa näemmä tavallinen tuppurainenkin ymmärtää millainen mies on kyseessä. Ja jos minä olen tämän huomannut, niin eiköhän ole Narsistikin.

Nautin tästä.
 

Morgoth

Jäsen
Saa muuten nähdä, että menikö tässä koko Valavuoren ura tällaisena urheilun taustavaikuttajana ja jokapaikanhöylänä.

Aloin miettimään ihan samaa tai ainakin tuohon ollaan kovaa vauhtia menossa. Valheiden ja muiden AHDH-temppujen selittäminen alkaa pian olemaan mahdotonta eikä urheilupiiritkään Suomen kokoisessa maassa mitenkään massiiviset ole. Tosin en tiedä miten urpoja urheilijatkaan ovat, jos tarvitsevat Valavuoren apua, että pääsevät someen. Tosin hän on omien sanojensa mukaan "social media power player". Valavuoren uusimpien twiittien mukaan somesta on tullut vain ihmisten paikka purkaa pahaa oloaan. Yllättyy kenties vielä siitäkin, että ei ihmiset häntä sielläkään loputtomasti jaksa fanittaa. Mitäköhän sen jälkeen? Koko kaveri on kuitenkin tavallaan tuollainen "some-kupla".
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Nyt se on tekeytynyt marttyyriksi twitterissä. Mies on kova arvostelemaan muita mutta ottaa heti herneen nenäänsä kun omista puuhistaan löytyy arvostelemista.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Valheiden ja muiden AHDH-temppujen selittäminen alkaa pian olemaan mahdotonta eikä urheilupiiritkään Suomen kokoisessa maassa mitenkään massiiviset ole.

Valavuori kuuluu samaan sarjaa Tammisen ja Mertarannan kanssa, että aina löytyy faneja riippumatta mitä tekee.
 

Snagari

Jäsen
Luetun ymmärtäminen on vaikea laji. Täsmennätkö missä kohtaa tuossa jutussa kerrotaan että Niemisen pelioikeus on vaakalaudalla Valavuoren takia. Oletko muuten keksinyt tuon Camavuoren ihan itse? Se on hullun hauska.

Tasapuolisuuden vuoksi Jarkko Nieminen sanoo myös:

"Aleksi saa paljon hyvää aikaan ja on urheilumies henkeen ja vereen. Tykkään monista asioista mitä hän tekee urheilussa"

Nämä suomalaisurheijat kun kipeästi tarvitsevat apuasi. Eivät varmasti koskaan ole olleeet uransa aikana siipeilijöiden kanssa tekemisissä ja siksi ovat Valavuoren pauloissa.

Tai sitten vaan pitävät häntä oikeasti ihan ok tyyppinä mikä voi olla jollekin vaikea ymmärtää.
Ei mulle ole väliä pidätkö jonkun muun (ei minun) keksimää lempinimeä hauskana. Älä muuten selaa mitään muita keskusteluja Valavuoresta, voit löytää niitä lisää!

"Tasapuolisuuden nimissä" jaetut kehut lisättiin juttuun jälkeenpäin, kertoimet sille että Valavuori ainakin kysynyt Jarkkoa kehaisemaan edes vähän häntä ovat kovin pienet. Sanoisin under 50%, näin urheilunvihaajana.

Ovat varmasti siipeilijöiden kanssa tekemisissä, mutta esim. Selänteestä kaikki tietävät sen että mies ei osaa sanoa EI. Sitä tämä "sosiaalisen median ylivoimapelaaja" tai "Social media power play" (mitä ikinä tarkoittaakaan) on luultavasti käyttänyt häikäilemättä hyväkseen. Ja myynyt samassa vähän Bisons-osakkeita polkuhintaan jotta saadaan Teemun naama siihenkin. Käsittämätöntä että about Suomen puhtoisimpia urheilijaimagoita omistavat Nieminen ja Selänne ovat työntäneet nyt kätensä näin syvälle paskaan tämän suharin kanssa. Nieminen sai kovan opetuksen jo.

edit. Jotenkin tuntuu @Tombe76 että a) joko et ole seurannut Valavuorta kovinkaan kauaa tai b) olet hänen kaverinsa tai c) olet vastarannan kiiskenä ihan periaatepohjalta. Kaikkiin sulla on tietysti oikeus.

Ja pyysit täsmentämään, että missä kohtaa tuota juttu kerrotaan Valavuoren saattaneen Niemisen pelioikeuden vaakalaudalle. TÄSMENNYS->
"Urheilulehti kysyi Niemiseltä, että eikö hän koe mitään riskejä siinä, että Valavuoren vedonlyöntitaustalla ja -maineella tullaan hänen agentikseen? Tenniksessä on ollut vuodesta 2009 lähtien äärimmäisen tiukka kontrolli ottelumanipulaatioiden ja muiden vedonlyöntiin liittyvien väärinkäytösten estämiseksi. Tennis on kärsinyt paljon imagotappioita järjestetyistä otteluista, joita on ilmennyt etenkin haastajaturnausten ja Futures-kisojen tasolla.

Ammattilaispelaajat ja kaikki heidän kauttaan kisoihin akkreditoinnin saavat henkilöt joutuvat allekirjoittamaan Tennis Anti-Corruption Programmen mukaisen paperin, jossa he sanoutuvat irti kaikesta mikä liityy tennisvedonlyöntiin. Ei saa lyödä vetoa tennisotteluista edes välikäsien kautta, ei vinkata otteluiden lopputuloksia, ei kirjoittaa tennisvedonlyöntijuttuja tai pitää omilla nettisivuillaan tai vastaavilla esillä vedonlyöntikertoimia. Puhumattakaan siitä, että osallistuisi millään tapaa ottelutapahtumien järjestelyyn. Pelaajat ovat myös velvoitettuja opastamaan jokaista heidän kauttaan kisoihin tulevaa henkilöä vedonlyöntiasioissa sen lisäksi, että nämä henkilöt itse allekirjoittavat sopimuksen.

Valavuori Niemisen agenttina kuulosti liian suurelta riskitekijältä, koska yksikin hänen vedonlyöntitoimensa olisi voinut johtaa maksimirangaistuksena Niemisen uran loppumiseen. Tenniksessä on jaettu ikuisia kilpailukieltoja."
 
Viimeksi muokattu:

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...Tosin en tiedä miten urpoja urheilijatkaan ovat, jos tarvitsevat Valavuoren apua, että pääsevät someen. Tosin hän on omien sanojensa mukaan "social media power player"...


Niin, siis kyllä minä ymmärrän ihan hyvin, miksi vaikkapa joku Jakke Nieminen on (oli) ulkoistanut twitter-tilinsä Valavuoren pyöritettäväksi. Jakella ei ole aikaa eikä varmaan suurta haluakaan miettiä moisia, mutta toisaalta kyllähän se ihan nykyaikaa on, että kotisivuja ja muuta somea huippu-urheilijat hyödyntävät.

Valavuori oli vielä viikko sitten kykenevän "urheiluviihteen pehtoorin" maineessa, nyt tilanne on muuttunut kertaheitolla. Tuo Valavuoren englanti on kyllä aika karmeaa, sinällään en ymmärrä, miksi joku ulkoistaa kv.twittertilin pyörittämisen tällaiselle hessulle. No, ehkä Jakke ei jaksanut edes tarkistaa koko Twitteriä.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Onko tämä Valavuori muuten tuon Selänteen twitter-tilin taustalla myös?

Nimittäin hieman hassulta vaikuttaa Niemisen ja Selänteen twitter "keskustelu"...
 

maniakos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viihdyttävä kaveri, mutta viime aikoina narsismi on noussut sellaisiin sfääreihin, että Tamikin jo varmaan toppuuttelee poikaa. Otetaanpa nyt esimerkiksi vaikka tämä viime aikojen Kisamatka.

Siinähän kävi siis, niin että ulosottoon päätyi kymppitonnien velka, joka oli täysin itseaiheutettu. Tai siis minä oletan, että se oli itseaiheutettu. Kummisetä itsehän on sitä mieltä, että velka johtuu Lentopalloliiton huonosta myyntityöstä, mutta ottaa itse velan täysin omaan piikkiinsä. Mutta velka johtuu silti Lentopalloliitosta. Nyt Kummisetä kuitenkin maksaa sen, koska Man's gotta do what man's gotta do ja Doers do.

Siinähän saattoi käydä sillä tavalla, että Kummisedältä jäi ilmoittamatta muutamat tulot verottajalle, mutta ei siinä ole mitään kummallista. Tilittämättä jääneet verorahat ovat virranneet moninkertaisina suomalaiseen talouteen, koska Kummisetä on haalinut suomalaisen urheilun pariin lukuisia yhteistyökumppaneita. Ja ostanut ruokaa. Kukaan muu suomalainen ei tue ketään ja osta ruokaa, ja tämän lisäksi maksa verojakin. Respect!

Lopuksi sitten kävi niin, että Kummisetä maksoi tuon ulosottovelan. Voin kertoa teille, että ulosottovelanmaksu ylipäänsä on hieno pala amerikkalaista kulttuuria, jossa sallitaan myös epäonnistumiset. Se ei siis ole pelkkä velanmaksu, vaan se symboloi kaikkea sitä yrittämistä, yrittämistä ja yrittämistä. Tämäkin epäonnistuminen oli lopulta onnistuminen, koska nyt me täällä Suomessakin tiedämme, että pitää epäonnistua onnistuakseen. Thank you, Godfather!

Velanmaksu kuitenkin vaati pieniä jippoja, koska takapajuisen Suomen kateellinen vouti ei hyväksy Skrill-rahansiirtoja. Kummisetä siis joutui realisoimaan omia, suomalaisten hyväksi tehtyjä sijoituksia. Onkin käsittämätöntä, että tällaisten sijoitusten myyntivoitoista joutuu maksamaan veroja, vieläpä 33 fucking prosenttiyksikköä! Verottaja, istu mailaan!

Ei riitä, että Kummisetä on tuonut maahan rahaa ja positiivista energiaa. Vielä vaan lisää veroja, veroja ja veroja!

Teemu ja Sirpa, pedatkaa vierashuone.

PS. Allulta on varmaan tulossa kevään aikana jotain Sel8nne-roipetta myyntiin. Selänteen twittertilin taustakuvassa lukee "The Sel8nne Collection" ja Allu palas jenkeistä matkalaukku täynnä Sel8nne-lippiksiä. Vastaspa vielä "Mistä näitä saa?" -utelijoille, että kevään aikana lisätietoja. Toivottavasti takapajuisen Suomen kateellinen tullimies ei ala kiinnostumaan myyntiin roudattavien tuotteiden alkuperästä.
 

Morgoth

Jäsen
Valavuori oli vielä viikko sitten kykenevän "urheiluviihteen pehtoorin" maineessa, nyt tilanne on muuttunut kertaheitolla. Tuo Valavuoren englanti on kyllä aika karmeaa, sinällään en ymmärrä, miksi joku ulkoistaa kv.twittertilin pyörittämisen tällaiselle hessulle. No, ehkä Jakke ei jaksanut edes tarkistaa koko Twitteriä.

Aivan!! Itselleni on juuri vain vaikea ymmärtää miten juuri Valavuori valikoituisi toteuttajaksi, kun Niemisenkään tapauksessa tuskin rahasta on kiinni. Ainakin itse urheilijana haluaisin edes jonkinlaisen tason omaan "some minääni", vaikka itse en kirjoittelisikaan. Tosin osaavathan nämä helppoheikit aina tiettyyn pisteeseen asti olla vakuuttavia ja saavat johdettua ihmisiä harhaan kunnes sitten jossakin vaiheessa kaikki murtuu. Jos oikeasti Valavuori on kirjoitellut twitteriin Selänteen/Niemisen nimissä eikä näillä herroilla ole mitään tietoakaan kirjoituksien sisällöstä niin onhan se aika koomista. Kotipsykologin tuomio; ADHD+narsisti+peliriippuvainen.

Mielenkiintoista seurattavaa tämä nyt. Tähän mennessä olen pitänyt Valavuorta vain ärsyttävänä.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Onko tämä Valavuori muuten tuon Selänteen twitter-tilin taustalla myös?

Nimittäin hieman hassulta vaikuttaa Niemisen ja Selänteen twitter "keskustelu"...
Vaikuttais olevan. Valavuori on jo jonkin aikaa ollut täysi vitsi kotimaisissa urheilupiireissä. Kauhea touhu ja uho päällä, hommien mennessä enemmän tai vähemmän vihkoon alkaa kaamea kiukuttelu ja raivoaminen. Selänteet, Niemiset sun muut enimmäkseen ulkomailla aikansa viettäneet eivät ole tätä Valavuoren pimeää puolta niinkään joutuneet katselemaan. Siksi ovatkin vaarallisen helppoa riistaa Valavuoren kaltaiselle höyryävälle takapirulle. Kaveri on tunnetusti hyvä suustaan ja tuomaan ideoitaan esiin. Nämä pelkästään urheiluun keskittyneet starat eivät ole pahemmin tottuneet itse hoitelemaan asioitaan, vaan milloin minkäkinlaiset takapirut hämmentelevät soppaa. Nyt kävi Valavuoren kanssa näin.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Paras oli se, kun Valavuori yritti kuittailla eräälle ruotsalaiselle salibandypelaajalle. Tarjosi tälle nimittäin matikantunteja. Kuitti hieman ontui, "Math lessions, 1000€ per lession." Ja olihan Valavuori yoga lessionillakin joskus taannoin.

Toivottavasti ei englantia kuitenkaan tarjoutunut opettamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös