Aleksi Valavuori – urheilupersoona

  • 3 597 761
  • 13 595

Meiken

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jaahas, instaan ilmestynyt pitkä uhriutuminen. Kaikkensa yrittää, mutta perkele ei se ulosottovelka vaan lyhene. Ilmeisesti nyt ollaan luovuttamassa sen asian suhteen.
Joku oli kommenteissa kysynyt, että mihin ne valahiihdosta kertyneet rahat meni. Työnantaja sai niistä kuulema useiden vuosien kumppanuuksia ja toki hänelle maksetusta palkasta maksetaan ulosottovelkoja.
Toki sieltä kommenteista löytyy myös näitä, että ei Suomessa kannata töitä tehdä ja yrittää, koska järjestelmän vika, ettei Valeksi pääse veloista eroon, vaikka kuinka yrittää.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Varainkeruumies on vihdoin hoksannut ihan konkreettisesti ja myös myöntää asian, jonka jokainen ajattelukykyinen on hoksannut aikaa sitten. On sössinyt asiansa niin pahasti, että ainoa keino selvitä veloistaan on päävoitto lotossa. Tuolle kurimukselle voisi tuntea jotain sympatiaa jos yrittäisi selvitä tilanteestaan kovalla työnteolla eikä jatkuvilla uusilla kusetuksilla. Valahiihdolla ei ollut mitään konkreettista mahdollisuutta päästä veloistaan eroon, mutta olisi niillä kertyneillä varoilla voinut velkoja lyhentää sen sijaan, että näyttelee massimiestä hevosen kullin kokoinen sikari suupielessä maailmaa kiertäessään. Nyt on ne rahat ilmeisesti törsätty ja uhriutumisen aika. Ei voi tuntea minkäänlaista sympatiaa.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Nöyrtyminen ja tosiasioiden kohtaaminen.

Ne olisivat edelleenkin niitä avainasioita Aleksin elämässä. Vielä ei ole aika tullut.
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Vaikka en tällä tavalla mikään sisällöntuottaja ole niin pakko vähän ihmetellä, että mitähän veroa tuossa maksetaan jos kaveri kerran viikkoon tekee jonkun tunnin-kahden lähetyksen, jossa oikeastaan vain lätisee jonninjoutavia ilman mitään pohjatyötä? Ja tuo on vielä käytännössä kaverin ainoa työ. Kaikki valakusetukset sitten erikseen.

Ymmärrän että joidenkin ns. oikeiden youtubettajien videot vaativat kyllä paljon kun niitä pitää editoida, käsikirjoittaa jne....
Twitchissä tulot tulevat tilaajista (subscriber), suorista lahjoituksista ja mainostuloista. Valavuoren suurin tulonlähde Twitchissä on tilaajat, joita on parhaimmillaan ollut tuhansia. Yksi tilaus maksaa tilaajalle 4, 10 tai 25 euroa riippuen tilauksen tasosta (1, 2 vai 3) ja käyttäjä voi lahjoittaa tilauksia rajattomasti myös muille. Lähettäjä saa jokaisesta tilauksesta 50% ja toinen puolisko menee Twitchille (eli Amazonille).

Uskoisin, että Valavuori on striimaamisella tehnyt vuosittain ihan kivat tienestit.
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jaahas, instaan ilmestynyt pitkä uhriutuminen. Kaikkensa yrittää, mutta perkele ei se ulosottovelka vaan lyhene. Ilmeisesti nyt ollaan luovuttamassa sen asian suhteen.
Eiköhän siellä pohjusteta vain jotain uutta kusetusta. Ainahan Allun kusetukset alkaa näillä nyyhkytarinoilla veroveloista ja ties mistä "omasta suoraselkäisyydestä". Lapissahan alkaa kohta hiihtokelitkin, joten vaihtuuko Hawaii paita kohta kenties hiihtoasuun? Tämäkin selvinnee marraskuussa.
 

Vilko93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jukurit
Hehe, ihan jäätävää paskaa tuo instan avautuminen ja selittely, ”järjestelmä rikki kun yli puoli miljoonaa rehellisesti työtä paiskivaa ulosotossa” jne.

Velaksin ei kannatta itseään millään lailla verrata keskiverto ulosottoasiakkaaseen. Kyseessä on vuosikausia sarjakusetuksia tehtaillut patologinen valehtelija, joka edelleen valehtelee ja selittelee mustaa valkoiseksi. Velaksi myös mainitsee, että nyt on tehtävä ”isompia ratkaisuja”, jotta saisi velan maksettua. Erittäinkin mielenkiintoista nähdä mitä ne Velaksin isommat ratkaisut ovat, käytännössähän se tarkoittaa isompia kusetuksia.

Kyllähän tuo venkula edelleen varmasti yrittää saada aikaan jonkun isomman luokan kertakusetuksen, jolla saisi koko potin kuitattua. Epäilenpä vaan, ettei tästä maasta kuitenkaan löydy tarpeeksi höynäytettäviä, kun ei Valehiihtokaan vetänyt kuin kolmanneksen tavoitteesta. Jospa Han vain pyytäisi Selänteeltä suoraan koko summan, palkkiona vuosia jatkuneesta peppureiän intensiivisestä lipomisesta.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Nöyrtyminen ja tosiasioiden kohtaaminen.

Ne olisivat edelleenkin niitä avainasioita Aleksin elämässä. Vielä ei ole aika tullut.
Ei kuulu varainkeruumiehen työkalupakkiin. Valitettavasti tuntuu hinausköysi ja saunajakkara todennäköisemmältä vaihtoehdolta kuin asioiden edessä oikeasti nöyrtyminen. Siihen asti näitä krokotiilin kyyneleitä kun saa niillä jonkun roposen kerättyä.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Valavuori pimittää vuosien verot ja kehtaa itkeä, kuinka ulosotto on kohtuuton ja kannustaa luovuttamaan? Olisi miettinyt ennen kuin piti saada luksuselämänsä eikä tehdä rehellistä työtä esimerkiksi juontajana yli sadan tonnin vuosituloilla.

Tuossa konkurssissa on ihan sama jatkaa vanhaan malliin. Mutta entä se ehdokkuus persujen listalla? Vaaleihin ei enää ole kovin kauaa.
 

teppana

Jäsen
Vaikka Valavuori saisi jostain ihmeen kaupalla laillista rahaa sen verran että saisi kuitattua 4/5 osaa veloistaan niin ei se sitä maksaisi vapaaehtoisesti. Sen verran perso rahalle ja kusetukselle mies on.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Ei luoja Aleksi. Mies on jättänyt verot pystyyn täysin tietoisesti ja tarkoituksella. Siitä yllättäen jää kiinni, ja nyt itketään miten kaikki on mennyt, vain yhden virheen takia. Lisäksi mies päätti kusettaa lisää Valahiihdon kautta, velat maksetaan ja päläpäläpälä. Yllättäen ei maksettu, eiköhän Aleksi ole "edustanut" noilla rahoilla ympäri Eurooppaa, palkkaa on maksettu ehkä muutamia tonneja.

Kyseessä on ihan täysiverinen kusettaja, joka kehtaa itkeä, kun hoksaa itsekin ettei tuosta suosta nousta.

En tunne pätkääkään sääliä.
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mikäs ongelma Valavuoren nykytilanteessa on? Käyt muutaman viikon lapissa hiihtelemässä ilmaiseksi ja hölmöt maksaa siitä vielä rahaa. Loppuvuoden kiertelet sikaria poltellen kaikki mahdolliset ja mahdottomat urheilutapahtumat sekä painat betsejä menemään. Välillä jos sattuu huvittamaan niin tekaiset jonkun tyhjänpäiväisen liven ja arvot siellä olemattomia matkoja ympäri maailmaa. Marraskuussa sitten uhriudut uudelleen ja kierto alkaa alusta. Eikös Allu noilla petoksillaan hakenut juuri tuollaista elämää? Tosin ei ole enää firmaa ja mainetta minkä piikkiin voi tilailla yksityiskoneita, viettää viikon bilettäen jossain resortissa ja jättää laskut hanhinaamojen maksettavaksi. Lutracumille tuskin privaatti jetti irtoaa ihan pelkällä puhelinsoitolla ja laskulle.

Hupaisaa tämä Allun uhriutuminen. Mies on näyttänyt viimeiset kuukaudet lähinnä sikaria polttelevalta Mr. Mallorcalta ja tällainen touhu ei sitten kuitenkaan lyhentänyt verovelkaa? Millaisessa tyranniassa oikein elämme?
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Lokki liidellyt takaisin Suomeen. Instassa mainostaa Live-shown jatkuva ehkä parin-kolmen viikon sisällä mutta viimeistään MARRASKUUSSA. On paukut loppu ja ohjelman teko vaatinut veronsa, sanan varsinaisessa merkityksessä. Nyt keräilee voimia ja happea paria projektia varten. Yess.
samoihin aikoihin ratkeaa Areenan uudet omistajat, Jokereiden salaiset rahoittajat ja ensi kauden sarja.
odotan suurella jännityksellä ko ajankohtaa.
ps. en pidättele hengitystä
 

Ajokoira

Jäsen
On taas huvittava avautuminen. Varainkeruumiehen kertomana annetaan ymmärtää kyseessä olleen inhimillinen virhe, josta joutuu maksamaan kohtuuttoman kovan hinnan. Todellisuudessa veroja on pimitetty huomattava summa useamman vuoden ajalta. Törkeä veropetos ei ole mikään yksittäinen virhe.

Mihin tuo Valavuoren ajatus itsestään vedonlyöntialan asiantuntijana perustuu? Tuntuu kuvittelevan, että hänet revitään töihin toistaiseksi kuvitteelliseen lisensointityöryhmään ja monopolin purkamisen jälkeen itse alalle.
 
Viimeksi muokattu:

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Valavuoren suurin tulonlähde Twitchissä on tilaajat, joita on parhaimmillaan ollut tuhansia.

Eikö ne maksimit käynyt jossain 1400 paikkeilla, ja sen jälkeen varmaankin romahanut aika tuntuvasti kun ei edes livejä enää ole. Alussa oli kovat tavoitteet 10 000 vakituisesta tilaajasta.

Hupiukko, kaikin puolin.
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Eikö ne maksimit käynyt jossain 1400 paikkeilla, ja sen jälkeen varmaankin romahanut aika tuntuvasti kun ei edes livejä enää ole. Alussa oli kovat tavoitteet 10 000 vakituisesta tilaajasta.

Hupiukko, kaikin puolin.
Okei, en oo seurannut liveä yhtään. Hupiukko kyllä tosiaan.
 

masa90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Nhl
Jaksaako joku katsoa aikanaan verotiedoista että onko siellä tänäkään vuonna euroakaan? Nyt pitäisi ainakin olla kun tulee jatkuvasti "palkkaa" ja "työnantaja" hoitaa hommat "kuntoon".

En vaan ymmärrä miksi kaikki asiat pitänyt tehdä näin vaikeasti. Kaikki mahdollisuudet oli hoitaa asiat, mutta ei sitten vissiin.
 

Vilko93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jukurit
Vielä lainaus ja pohdintaa Velaksin paskanjauhannasta: ”Nyt näyttää ensimmäistä kertaa siltä, että en saa tuota pääomaa lyhennettyä, en vaikka perkele kuinka yritän. 7% nettokorko on liian iso.”

Mitä edes tarkoittaa että nyt näyttää siltä ensimmäistä kertaa? Siis milloin ei näyttänyt siltä, ettei Velaksi saa miljoonavelkojaan lyhennettyä? Sama korko siinä on koko ajan ollut. Ja millä tavalla se perkele yrittää? Eihän se ole laittanut kuin pakolliset minimit lyhennyksiin, hiihdosta ei tainnut suoraan laittaa penniäkään. Velaksin oli ilmeisesti nyt pakko kertoa selitysten kera lyhennystilanteesta tämän verran, koska kohta selviää kaikille verotiedoista ettei se ole tehnyt velan lyhentämiseksi vittuakaan.

Mutta joo, kyllähän tuo surkuhupaisa vuodatus ennakoinee jotain uutta huigeaa kusetusprojektia. Onko se nyt sitten Vale-Padel maraton, Valerullasuksihiihto, nyrkkeilymatsi sokeaa yksikätistä vastustajaa vastaan vai joku muu spektaakkeli, jolla Han yrittää nyhtää hyödyllisiltä idiooteilta kertarysäyksellä miljoona euroa? Selvinnee marraskuussa.
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
pohdintaa Velaksin paskanjauhannasta: ”Nyt näyttää ensimmäistä kertaa siltä, että en saa tuota pääomaa lyhennettyä, en vaikka perkele kuinka yritän. 7% nettokorko on liian iso.”
Valavuorì on lukenut selkeästi takaperin Warren Puffettia. Tai Raamattua.

Jossain vaiheessa lukee varmasti elämässään jompaa kumpaa ja miettii, että vittu. Noin se ois pitänyt tehdä.
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Mitä edes tarkoittaa että nyt näyttää siltä ensimmäistä kertaa? Siis milloin ei näyttänyt siltä, ettei Velaksi saa miljoonavelkojaan lyhennettyä? Sama korko siinä on koko ajan ollut.

Näähän oli niitä juttuja, missä Aleksi ei ole niin hyvä.

Voi olla, että etelän lennon aikana hän hetkeksi pysähtyi, ja kuunteli, kun joku toinen hänelle tämän matematiikan kertoi ja avasi.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Valavuorì on lukenut selkeästi takaperin Warren Puffettia. Tai Raamattua.

Jossain vaiheessa lukee varmasti elämässään jompaa kumpaa ja miettii, että vittu. Noin se ois pitänyt tehdä.
Ongelma lienee pikemminkin se, ettei Valeksi ole elämänsä aikana lukenut. Mitään. Pitkäjänteisyys taitaa riittää juuri ja juuri yhden twiitin lukemiseen ja niitäkin hieman vaihtelevasti tulkiten.
 

Vilko93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jukurit
Näähän oli niitä juttuja, missä Aleksi ei ole niin hyvä.

Voi olla, että etelän lennon aikana hän hetkeksi pysähtyi, ja kuunteli, kun joku toinen hänelle tämän matematiikan kertoi ja avasi.
Juu, siellä pilvien päällä Han sen tajusi: En saa tätä hoidettua tällä menolla, en vaikka perkele kuinka yritän. Nyt on vetäydyttävä hetkeksi siivouskomeroon punomaan uusia juonia.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Varainkeruumies on vihdoin hoksannut ihan konkreettisesti ja myös myöntää asian, jonka jokainen ajattelukykyinen on hoksannut aikaa sitten. On sössinyt asiansa niin pahasti, että ainoa keino selvitä veloistaan on päävoitto lotossa.

Toki osa noista veloista tulee raukeamaan noin 5 vuoden päästä siitä kun HAN lopettaa niiden lyhentämisen. Lähinnä nuo rikosseuraamusmaksut tulevat olemaan Valevuoren niskassa seuraavat 20 vuotta jos ei sitä lottovoittoa saa.
 

Les Crusher

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ducks
Vahva startti NHL-vihjeisiin, 0/8. Yhdeksäs laatuvihje vihdoin osui kun Iafallo sai kyseenalaisen kakkossyötön nimiinsä. Highlightissa ei kyllä näy milloin koski kiekkoon.

Kymmeneskin näyttää osuvan, ellei viimeisessä erässä tule neljää maalia. On se kone!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös