Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Aleksi Valavuori – urheilupersoona

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Barnes, 12.03.2015 klo 15.30.

 1. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
 2. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Onhan tuo jo vähän surullista. Iivo Niskasen olympiakullankin Allu "selosti", kun pakko on valokeilaan päästä huippu-urheilijoiden siivellä.

  Tamin sanoin: "mä häpeän!"
   
 3. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  En ole Allun tuotantoon tutustunut, mutta onhan noita hyviäkin ja hauskoja. Hevosurheilusta löytyy mainio mies missä ensin luulee hetken kuuntelevansa aitoa selostusta, sitten miettii onpas huono selostaja, kunnes tajuaa tämähän onkin jonkunlaista huumoria.
   
 4. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Pässi on hankkiutunut paikanpäälle, kuten kunnon persekärpäseltä voi odottaakin. Lätkä alkoi kiinnostaa kun menestystä tulee. 900€ oli maksanut kahdesta lipusta aivan paskoille paikoille. Ja kuinka ollakaan, katselee matsia kännykän ruudulta kuvaten ja selostaen samalla instagramiin. Ai saatana kun olisi nautinto olla lähellä yrittämässä katsoa peliä kun tämä vammainen huutaa luuriin. https://www.instagram.com/p/Bx4_iSNlW2c/?igshid=5wcnbxaz36q
   
 5. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Kateus nostaa välittömästi päätään, kun Aleksi tekee mitä haluaa ja muut katsoo peliä jostain 42 tuumaisesta TV:stä.
   
 6. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  En tiedä minkä kokoinen tuo televisio on, koska en ole sitä itse hankkinut, mutta on se tuota isompi. Aleksi on järjestänyt asiansa sillä lailla, että on millä mällää, vaikka verotiedot sanoisi mitä.

  Miksi ihmeessä siitä silti kateellinen olisi. Ja sitten voi varmaan joillekin käydä kuin Annalle:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Anna_Sorokin

  Linkissä on tuore tapaus alkuvuodelta miten voi käydä, jos ei ole yhtään rehellistä rahaa. Joissain maissa se tarkoittaa vankilaa ja kauan siellä.
   
 7. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Olisi mielenkiintoista tietää kuinka Valavuori yhtä äkkiä päätyi veikkaamaan tasapeliä. Videon alussa vihjaa Suomen huikeita kertoimia, mutta Twitterissä puolestaan sanoi pelaavansa Ruotsia, koska kertoimet Ruotsille olivat mestarin mukaan järjettömiä. Lopulta sitten yllättäen totta kai päädytty pelaamaan tasuria :D. Eiköhän tuolla ollut valmiina vedot jokaiselle tulokselle, että saatiin kuva todisteeksi mestarin tiedoista.

  Kaiken lisäksi ennakointivideo on julkaistu päivää pelin jälkeen, jos tuntisin Valavuorta yhtään enemmän niin saattaisin jopa veikata, että on myös kuvattu pelin jälkeen, kun niin vakuuttuneena kuitenkin Ruotsin kertoimia Twitterissään vihjaili ennen peliä. Mutta ei kai Valavuori nyt sentään valehtelisi? Niilo22:n sanoja lainatakseni: Voi morjes, tämä ei ole edes 0/5, tämä on 0000/5.


  Lainaus:
  Aikamoinen tuuri tällä Aleksilla ainakin käy, kun jokaiseen 10 sekuntin klippiin osuu joko maali tai joku muu merkittävä tapahtuma. Tai sitten se selostaa oikeasti koko matsin kameransa läpi läppärin näyttöä kuvaten.

  Tästähän saatiin yksi hauska todiste jonkun Norwichin kevään pelin aikana, kun Valavuori selosti jotain Pukin maalia. Hänen omassa somessaan ja THE Mestareiden somessa oli julkaistu video samasta maalista, mutta eri selostuksilla :D. Molemmissa esitti kuin seuraisi peliä livenä, toinen näistä ei pomminvarmasti ollut livenä, tuskin kumpikaan. Jalkapallossa vaatisi aika paljon kärsivällisyyttä selostella peliä kännykkänsä läpi ja saada maali mahtumaan siihen 10 sekuntin klippiin juuri sopivasti katkaistuna muutaman sekuntin maalin syntymisen jälkeen. On se saatana sekaisin.
   
 8. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Miljonäärivisassa huomaa aina joskus kuinka kotiinkilautetetulle on vaikeaa tajuta kuinka tähän televisioon pitää vastata hyvää lauantai-iltaa, vaikka soitto tapahtuu tiistaina aamupäivällä toimistoaikaan. Ja sitten pitää katsomossa olevan ystävän selittää miten viikko on mennyt, vaikka edellinen jakso kuvattiin ennen lounasta eikä mitään viikkoa ole ollut.
   
 9. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
  Tää on kyllä aika seppä jätkä. Tekeekö se nykyään oikeita töitä vai mistä se rahaa saa elääkseen?
   
 10. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Mitään tietoa ei ole, mutta varmaan sillä lailla miten valtiotkin elää. Lainoja ei tarvitse maksaa takaisin ja ihmiselämä päättyy ennen sitä muutenkin, kun se on vain lyhyt silmänräpäys.

  Esimerkiksi Suomella tulee olemaan X miljardia valtionvelkaa vuonna 2100. Silti sen pohtimiseen käytetään todella paljon aikaa ja kurkistellaan tilastoja, vaikka se ei koskaan lopu.
   
 11. 40-vuotias mies kuvaa yksin kännykällä läppäriä ja selostaa pelejä = 30 vuotta päivittäin tekemisissä huippu-urheilun parissa.
   
  Turder tykkää tästä.
 12. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ei kai tuo selostaminen niin ihmeellistä. Moni muukin sitä varmaan on tehnyt. Minäkin omissa pihapeleissäni johonkin kymmenvuotiaaksi asti.
   
  Merovingi ja Karpat46 tykkäävät tästä.
 13. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Joo kyllä itelläkin tuli joskus 5-vuotiaana aina välillä lainailtua sedän videokameraa ja kuvailtua sillä yksin ja kavereiden kanssa omia ohjelmia. Silloin tuotetusta sisällöstä tulee jossain määrin mieleen nämä Valavuoren yksin ja kavereiden kanssa kuvatut IG- ja YouTube-pätkät. Mukaan mahtui mm. vauhdikkaita pikkuautoajeluita itse selostettuna. Ihan yhtä vauhdikkaita siirtymiä niihin ei kyllä tuona aikana analogisempana 90-luvun alussa tullut kuin vaikka Herrasmiesten saunailtaan eikä mistään somesta oltu kuultukaan. Sen sijaan ihan keskenään niitä videoita VHS:ltä kelailtiin ja naureskeltiin.
   
 14. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Affi-Allu takoo kun rauta kuumaa. Mm 95-mestaruuspaita tarjolla kun pelaa Varainkeruumiehen affilinkin kautta. Ei ole kovinkaan pitkä aika kun vakuutteli ettei ole affi, mutta the mestarit on pullollaan affilinkkejä. Kuvottava hyypiö. Ja rohkea kun on tutkinta kesken edellisten veronkiertojen ja kusetusten osalta.
   
 15. PetriVaris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vähemmän yllättäen "themestarien" järkkäämistä skaboista kukaan ei ole lopulta saanut palkinnoksi luvattuja tuotteita kotiin asti...
   
 16. Lavis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves ja Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Miten kävi näiden Teppovinnipek -kellojen kanssa? Olin hyvin lähellä tilata itselleni moisen. Hintaa kun olisi tullut vain 10€. Ellen sitten olisi osannut pelata voitokkaasti.
   
 17. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Jepjep, valtionvelka ja yksityinen kulutusluotto Nordealta ovat vertailukelpoisia.
   
 18. El Fitzgerald Jäsen

  Kai Mestarin loistava talk-show herrasmiesten saunailta saa vihdoin jatkoa?

  Doer on ignorannut meikäläisen ainakin instassa ja twitterissä, mutta olen varma että doer on jo monta kertaa twiitannut Jukka Jalosen ja Marko Anttilan tulevan saunomaan.

  Ihmettelen myös jos ei vähintään koko joukkue ole jo namedropattu liiton johtoa myöten.
   
 19. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Olisi hienoa, jos Valavuori julkaisisi aina sunnuntaisin videon, joka kuvattu lauantaiaamuna ja jossa Valavuori esittelee illan lottoarvonnan 7 oikein -rivin.
   
  Loorz15 tykkää tästä.
 20. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
 21. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ei kai tuossa mitään verrattu sen enempää. Todettiin vain, että pankista saa rahaa ja halutessaan ei tarvitse maksaa takaisin.
   
 22. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Mestarit on Twitter

  Paskoilla paikoilla, joista muutenkin vaikea nähdä peliä, niin doer katsoo silti ottelun kännykän ruudulta. Hattu, jättihattu my friend.
   
 23. Tornados Jäsen

  Itseäni kyseinen henkilö ei ärsytä yhtä paljon kuin monia. Kyseessä on kuitenkin innokas penkkiurheilija, joka elää hienosti tunteella mukana.

  Vedonlyöntiä joskus enemmänkin harrastaneena toivoisin kuitenkin, että kukaan ei suhtautuisi turhan toiveikkaasti noihin vihjeisiin. Perustelut kuulostavat omaan korvaan enemmän peliongelmaisen kuin pelianalyytikon mietteiltä. Viihdemielessä noita voi toki seurata.
   
 24. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tämä ei tosin eroa mitenkään siitä mitä rokkikonserteissa tapahtuu. Niissä erittäin iso osa katsoo koko keikan ruudun läpi.
   
 25. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Vähän myöhässä, mutta nyt on kesyä meininkiä. Onneksi sentään tajusi jatkoajan ajaksi siirtyi telkkarin ääreen, eikä katsonut läppäriltä.