Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Aleksi Saarela – superjunnusta liigapelaajaksi

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana 1936, 10.12.2012 klo 13.46.

 1. senilix Jäsen

  Eilistä peliä kun katsoi, niin minusta löytyi jonkunlaista yhtäläisyyttä Aaltosen ja Saarelan välillä. Molemmat surffailevat pitkiäkin aikoja pelin ulkopuolella ja selkä saattaa oieta, jos syöttö ei tule ihan suoraan lapaan. Sitten kun osuu yritysmoodi päälle näkyy, että taitoa löytyy ja tulostakin tulee, kiekko haetaan, vaikka se syöttö ei niin täydellinen olisi ollutkaan. Ja tuota vaihtelua löytyy paitsi pelistä toiseen myös vaihdosta toiseen ja jopa saman vaihdon aikana.
   
 2. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Lainaus:
  Sikäli hyvin erilaiset pelaajat, että JMA perustaa pelinsä hyvään kiekonkäsittelyyn ja teränkäyttöön, jotka eivät Allulla varsinaisia vahvuuksia ole. Saarela on hyvin räjähtävä ja fyysisesti lahjakas ja se laukaus on äärimmäisen tulinen. Allu on parhaimmillaan päästessään luistelukilpailuun puolustajien kanssa tai kun pääsee virittämään kutiaan suorasta hyökkäyksestä tai muuten hyvässä tilassa. Ahtaat välit ei Allulle sovi. Noin muuten Saarelasta ei oikein hyötyä joukkueelleen ole.

  Asenteessa korjattavaa ilmeisesti molemmilla on.
   
 3. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olen aina sanonut, että puolustaminen on Saarelan heikkous, enkä ole väittänyt häntä umpisentteriksi. Älä laita sanoja minun suuhuni.

  Saarela pelaa lainasopimuksella Lukossa, minusta tällöin pelaajan kehittäminen on toissijaista. Minusta Lukon olisi kannattanut repiä Saarelasta kaikki hyöty irti, eikä yrittää kehittää hänen heikkouksia.
   
 4. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lähteekö Allu vielä keväällä AHL:ään? Syytä olisi.
   
 5. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ei tuosta vielä mitään tietoa ole tullut, virallista eikä huhujakaan ole kuulunut ainakaan mun korviini mutta pidän kummallisena jollei hän lähtisi.
   
 6. friikki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kyllähän se olisi omituista ja tyhmääkin, jos Allu ei lähtisi kokeilemaan AHL-peliä vielä tällä kaudella. Sekä pelaajan että seuran kannalta. Kuitenkin tällainen mahdollisuus on nyt olemassa. Toivottavasti lähtee, niin on homma ensi syksynä helpompaa.

  Vielä vois muutaman maalin liigassa tehdä, kun sitten ei varmaksi tiedä pelaako näiden kahden matsin jälkeen enää koskaan Lukon paidassa tai Liigaa ylipäätään.
   
 7. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 8. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Toivottavasti kutsutaan ison veden taakse jatkamaan kautta vaikka sitten AHL:n puolelle. Kotimainen junnusarja ei ole mikään vaihtoehto tässä vaiheessa vaan kovia miesten pelejä Allu nyt tarvitsee.
   
 9. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  En ole aikoihin katsonut Lukon tilastoja ja hämmästyin melkoisesti, kun huomasin Allun olevan Lukon paras maalintekijä Tiivolan ohella.
   
 10. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Koska saamme kuulla uutisia Allun Amerikan valloituksesta? Eikö asiasta pitänyt alustavasti tulla päätöstä joskus viime viikolla?

  Miettiikö Allu taas jotain hyvää tekosyytä, ettei tarvitse lähteä suureen pahaan maailmaan, vai kokeeko vain tärkeämmäksi jäädä tukemaan paikallista pikaruokakulttuuria?
   
 11. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Lainaus:
  Ei vielä ainakaan Saarela ole Raumalta mihinkään lähtenyt. Eilen oli A-nuorten peliä katsomassa.
   
 12. Sohvakiekkoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Liverpool
  Mites maajoukkue? Ei ole juuri näkynyt huhuja, että Aleksi olisi tyrkyllä maajoukkueeseen mutta koska nuo leiriryhmät valitaan? Kun tietää mihin Suomi MM kisoissa kaatuu - maalintekoon, niin näkisin että Saarela olisi melkein paras ei NHL vaihtoehto tuohon hommaan. Sanokaa vaan että motivaatio ja puolustuspelaaminen ei ole kunnossa mutta MM-kisoissa hävitään kuitenkin siihen ettei kukaan osannut ampua riittävän tarkasti. No myönnän että katson todella paksujen Aleksi lasien läpi asiaa. itse näen Saarelan Liigan parhaana pelaajana jopa tällä kaudella. Lukossa vaan pelisysteemin vuoksi ei kukaan päässyt lähellekään omaa tasoaan. Myös Virtasen laittaisin itse ainakin leirille. Kenties myös Koiviston. Ei muita Lukkolaisia MM-kisoihin.
   
 13. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Lainaus:
  No huhhuh! Ihan tosissaanko olet? On kuule Tallinderit ja Pyörälät paperia kun Aleksi virittää ranteensa 15 kertaa ja nukkuu loppukauden.

  Niin ja maajoukkueeseen ei pitäisi olla mitään asiaa, mutta onhan siellä aika omituisia valintoja muutenkin nähty. Pitäisi varmaan hallita muutakin kuin rannelaukaus pärjätäkseen mm-skaboissa.
   
 14. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kummasti siellä Lainekin pärjäsi käytännössä pelkän laukauksen turvin. Naputteli jämämaita vastaan hyvät tehot. En silti tarkoita sitä, että Allulla olisi kisoihin mitään asiaa. Mutta laukauksen puolesta voisi pelata yv:tä. Allu on profiloitunut mielialapelaajaksi. Vaivatkin kiusasivat viime kaudella. Vähän isäukkonsa jalan jäljiltä kulkee, niin hyvässä kuin huonossakin.

  Liigasta ei kisoihin monenkaan pitäisi päästä. Ainoastaan positiivisesti poikkeukselliset tapaukset.
   
 15. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Rinnastatko @Jukan takahiukset nyt oikeasti Laineen ja Saarelan. Ero on oikeasti enemmän kuin yö ja päivä.
   
 16. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Ei meinaa mahtua ajoittain edes liigan bottom-4 joukkueen pelaavaan kokoonpanoon ja siitä suoraan MM-kisoihin, en usko.

  Eiköhän olisi paras lähteä paiskomaan hommia farmiin ja sieltä koittaa saada mahdollisesti tulevaisuudessa näytönpaikkaa ylhäällä.
   
 17. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  En tiedä, mikä on paras vaihtoehto, mutta jos ei pysty edes Liigassa ehjään kauteen niin onko farmin kautta änäriin yrittäminenkää oikea vaihtoehto? Kokeilemallahan se tietysti selviäisi, mutta kyllä ainakin harkitsisin sitä yhtä Liigakautta vielä. Voi tulla äkkiä noutaja, jos menee noin keskeneräisenä pelaajana Amerikkaan.
   
 18. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Vastaat kysymykseesi jo itsekin. Lisäksi mainitsin, ettei Saarelalla ole kisoihin asiaa. Eikä kuulu olla tällä hetkellä.

  Näitä poikia yhdistää ainoastaan hyvä laukaus. Viime MM-kisojen jälkeen Laine on ottanut sen ison askeleen eteenpäin niin henkisesti kuin fyysisestikin. Sen jälkeen Saarela jäi kuin tikku siihen kuuluisaan kasaan Laineeseen nähden. Nyky motivaatiolla Allun ei kannata lähteä jenkkeihin edes AHL:ään kokeilemaan.
   
 19. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:

  Tuosta olen kyllä itsekin tietyllä tapaa samaa mieltä, että Saarelan ei pitäisi vielä lähteä edes AHL:ään. Suomessa on ihan hyvä valmennus yleisesti, mutta tällä kaudella Lukon ja Saarelan kohdalla kustiin huolella Juha Vuoren valmentaessa. Heikkilä sentään jo viltitti Saarelaa huonojen esitysten takia ja vaati parempaa tulosta. Keskiverto pelaamisen ei pidä riittää Saarelan kohdalla, kun taidot parempaan ovat kaikilla tiedossa.
   
 20. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mikä Saarelan palkka on farmissa? Lähinnä ensi kautta ajattelin, että uuden rahallisesti tyydyttävän lainasopimuksen neuvottelu ei välttämättä ole yhtä helppoa tämän kauden jälkeen. Kyllä se nyt olisi farmiin lähdettävä ja kaivaa nöyryys esiin, hikeä pintaan ja bussin kyytiin.
   
 21. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kyllä mä edelleen ihmettelen jos Saarela ei AHL:ään lähde tänä keväänä. En minä noista säännöistä ja siirtorajoista tiedä, missä vaiheessa sinne voi vielä mennä mutta nyt on jo viikko kulunut ja hiukan ylikin kauden päättymisestä eikä Allu ilmeisesti vielä ole mihinkään lähtenyt.
   
 22. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Vuoren alaisuudessa 11 ottelua, 0+2=2.
  Heikkilän alaisuudessa 38 ottelua, 15+11=26.
   
 23. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 24. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Alluhan oli alkukauden aivussa päiväkirurgisen toimenpiteen takia ja paluun jälkeeen loukkasi nivusen. Kipeän nivusen takia Saarela pystyi pelamaan vain pelit, ei harjoittelemaan. Tuo näkyi myös luistelussa selvästi. Loppukaudesta putki liikkui aivan eri tavalla, vaikka Heikkilän pelikirja ei täysin Saarelan vahvuuksille sopinutkaan.
   
 25. Villi-Länsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
  Saarela pelasi viime yönä ensimmäisen AHL matsin ja onnistui heti iskemään uran ekan häkin amerikan maalla.