Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Alasarjojen vierastyöläiset

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana uljas, 05.02.2004 klo 20.04.

 1. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Pelaa kylläkin ihan Hermeksen C-junnuissa 1-divaria kun sht tippui itse kakkoseen. SHT:ltä tuli kolme muutakin kaveria jotka taitojen puolesta kuuluisivat c:n sm-sarjaan.
   
 2. Johnny K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
  Lainaus:
  Mistäs tällaisia tietoja olet saanut? Ainakin vielä lauantaina Borna pelasi S-Kiekon riveissä...
   
 3. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Joukkueet keskenään sopivat näin koska Hermeksellä on n. 10 pelaajaa ringissä ja s-kiekko tosiaan joutui 2-divariin. Viikonloppuna oli vielä viimiset ottelut joten sillon hän oli varmastikkin vielä s-kiekon mukana mutta nyt kun varsinainen divari alkaa niin s-kiekosta pojat tulevat tänne pelaamaan. Ja en tiedä sitte miten harkkojen kanssa tekevät koska eivät varmastikkaan 4kertaa viikossa seinäjoelta kokkolaan tule tunniksi harjoittelemaan. Oliskohan pelit ja yksi treeni viikossa ihan sopeva. Kuulin eräältä joukkueessa pelaavan pelaajan vanhemmalta.
   
 4. Lättynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  S-kiekko
  Täyttä puppua!

  Lainaus:
  Tarkistinpa mielenkiinnosta asian S-kiekon toim. johtajalta, joka kertoi että tämän viestin sisältö on täyttä puppua! Tiedoksi vaan jos ko. asia jotain kiinnostaa.
   
 5. Johnny K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  S-Kiekko,HIFK, Detroit Red Wings, SJK
  Lainaus:
  Ihmetyttää kyllä todellakin, että tuollaisia perättömyyksiä viitsit kirjoitella tänne... Ei aina kannata uskoa jokaista iskää jäähallilla.
   
 6. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Kyselin asiaa tänään puolestaan Kokkolan jäähallilla ja siellä sanottiin että pojat ovat tulossa, en tiedä keneen uskoa mutta ainakin pelaajat ja kaikki ovat siihen panostaneet että seinäjoelta tulee apuja. Itseä asia nyt ei hirveästi kiinnosta ja minua ihmetytti jo ensi kuulemalta että miksi pojat eivät mene esimerkiksi vaasaan joka on paljon lähempänä. Pahoittelen jos tieto on väärää mutta tosiaan sellasen käsityksen sain että Hermekse C-junnut poikia tänne odottaa, niin valmentajat kuin pelaajat ja huoltajat. Jos asia ei näin ole niin pitää tarkistaa vielä kertaalleen asia huomena.
   
 7. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Lainaus:
  Ei pidä paikkaansa, ellei ole tänään tullut!
   
 8. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kyseessä onkin toinen k:lla alkava seura eli KalPa.
   
 9. Museoesine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja muut keskisuomalaiset
  Lainaus:
  Tällä miehellä on ilmeisesti myös Alankomaiden kansalaisuus, koska mies kuului Alankomaiden U20-joukkueeseen II-divisioonan B-ryhmän kisoissa, jotka pelattiin Virossa aiemmin tässä kuussa. Samassa turnauksessa Espanjan paidassa esiintyivät KalPan Juan Munoz ja Alejandro Pedraz. Isäntiä edustivat Jokereiden Artjom Minin ja KooKoon Mark Rajevski.
   
 10. Rocco Jäsen

  Lainaus:
  Hrelja on hollantilainen.

  Hrelja saapui Sportiin Belgiasta. Tässä sanomalehti Pohjalaisen juttu kaverista. Toivottavasti vaan näkyy ilman tunnuksia...
   
 11. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Paljon on viimeisen kymmenen vuoden aikana tapahtunut. Eipä ole enää vierasmaalaiset harvinaisia näkyjä maamme alasarjoissa. Kansalaisuuksien kirjokin on kasvanut kummasti.
   
 12. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Aiemmilla sivuilla mainittu liettualainen Ramunas Strazdas jäi sitten Suomeen pidemmäksikin aikaa ja on nyttemmin (ilmeisesti) saanut Suomen kansalaisuudenkin. Oli ilmeisesti muutaman vuoden pelaamatta tässä välissä ja on taas mukana Viikinkien organisaatiossa pelaten pääasiallisesi III divaria II joukkueen riveissä. Takavuosien Kalpa-tähti Astrakhantsev pelaili liigan jälkeen kymmenkunta vuotta Rokissa ja EtPossa
   
 13. Feel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeKi, Raahe-Kiekko
  Laser HT:n sivuilta poimittuna:

  Toinen uusi pelaaja tulee Tsekeistä, raudanluja puolustaja, Radislav Ondracek.
  Kolmas uusi pelaaja on maajoukkuemies, Israelin maajoukkueen. Hyökkääjän nimi on Maor Sherf.
   
 14. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Raahe-Kiekollakin on tällä hetkellä yksi ulkolaisvahvistus. venäläispakki Bogdan Dergachev.