AC/DC – maailman paras rockbändi

  • 263 649
  • 1 323

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Eivät tällaiset konsertit myy loppuun kuin harvoin. Eikös tämäkin ole AC/DC:n jo ties kuinka mones Suomen vierailu. Joku U2 ja Madonna ovat hiukan eri luokkaa, joten jos joku on tähän hamstrannut lippuja huutokauppamyyntiä varten, takkiin taitaa tulla...
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Madonna ovat hiukan eri luokkaa, joten jos joku on tähän hamstrannut lippuja huutokauppamyyntiä varten, takkiin taitaa tulla...

Madonna oli 50 euroa keikan alla. On näistä sanottu, mutta laitetaan vielä, jos joku ei ole nähnyt. Guns N' Rosesin sai 30 euroa ja Metallica Tallinnassa oli 12 euroa. Nämä ovat itse toteamiani hintoja, halvemmallakin on voinut selvitä.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
Tänään tuli parisataa lisälippua myyntiin ja kävin sieltä lippuni noutamassa. Sain vielä kentäpaikan. Kun lipunmyynti alkoi edellisellä kertaa jäin nuolemaan näppejäni, aivan omaa hölmöyttäni (en tajunnut ottaa vuoronumeroa) ja nyt menin tuntia ennen ottamaan vuoronumeron ja ketään muuta ei tullut... No joka tapauksessa tärkeintä, että sain sen lipun lopulta.

Näin Tamperelaiselle tuo Ratina & AC/DC yhdistelmä on kyllä liian hyvä setti missattavaksi. Pistetään vielä loppuun vähän fiilistely musaa vuodelta 1977:

http://www.youtube.com/watch?v=DBusAubSXUY
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ei ole tosiaan kovin montaa päivää enää, kun Ratinalla tärisee. Kenttälippu hallussa, niin oli viime kesänäkin ja toivottavasti tunnelma tulee olemaan huikea. Toivottavasti vaarit olisivat hyväksyneet settilistaan myös mm. Ballbreakerilta ja Fly On The Wallilta joitain raitoja, sillä harvinaisuuksia olisi loistavaa kuulla. Black Iceltä varmaan tullaan vielä kuulemaan tutut raidat mitkä olivat viime vuonnakin settilistassa, mutta mikäs siinä, hyvää tavaraahan se on. Zero Nine muuten lämppää ilmeisesti, ihan hyvää tuoppimusaa.

For Those About To Rock (We Salute You)!
 

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Settilistana toimii luultavimmin linkin takana näkyvä biisilista. http://ac-dc.net/archives/date.php?date_id=4243

Viime vuonnahan biisilista näytti tältä:

Rock'n Roll Train

Hell Ain't a Bad Place To Be

Back In Black

Big Jack

Dirty Deeds Done Dirt Cheap

Shut Down In Flames

Thunderstruck

Black Ice

The Jack

Hell's Bells

Shoot To Thrill

War Machine

Dog Eat Dog

Anything Goes

You Shook Me All Night Long

TNT

Whole Lotta Rosie

Let There Be Rock

Encore:

Highway To Hell

For Those About To Rock (We Salute You)


Ei siis järin suuria muutoksia biisilistaan. Itse olisin toivonut mukaan pari biisiä BackTracksilta sekä jotain Brianin aikaisia vähemmän tunnettuja kipeleita esim. Blow Up Your Videolta.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Mikäköhän olisi aika-arvio AC/DC:n aloitukselle? Pitäisi duunipäivän päätteeksi lähteä suhaamaan Tampesteriin.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Portit aukeavat luultavasti puoli neljän ja viiden välisenä aikana.
Ainakin LiveNation sivuilla lukee porttien avaamisajaksi 17.45 ja AC/DC:n aloitus ajaksi 19.45.
Eilen ei ollut tuota aloitus aikaa tullut, joten kaiketi tuo pitää nyt paikkansa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Mitäköhän reittiä/mistä portista tuonne Ratinalle kentälle mennään? Ei ole ennen tullutkaan oltua Ratinalla keikalla, joten tämmöiset pikkuseikat eivät ole tuttuja allekirjoittaneelle. Toki jos paikanpäällä on hyvin ohjattu nuo sisällemenot niin tämäkin on turhaa spekulointia. Jonoa varmaan kuitenkin kertyy aika paljon jos tupa on täysi.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Siis ainakin Maidenin keikalle menin sieltä ns. "sivusta", josta pääsi ihan suoraan kentälle ja ei tarvinnut montaa metriä edes kävellä. Tunnelin kautta.

Eli Koskikeskukselta kävelet sitä järvenrantaa kaartuvasti niin kauan että portti tulee eteen.

Vaikka en superfani olekaan, niin kyllä odotan keikkaa jo kovasti. Ac/Dc soi tässä kokoajan ja nostaa fiiliksiä hienosti. Lämppäri ei nappaa tosin.
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
Kyllähän se vaan alkaa innostus nousemaan kovasti kun enää pari päivää on odottelua jäljellä. En ole ikinä varsinaisesti AC/DC:stä diggailut saati sen enempää sen musiikkia kuunnellut, mutta pakkohan se oli liput ostaa kun tänne tulevat. Tuli luettua joku historiikkikirjakin yhtyeen taipaleesta ja nyt on musiikkiakin tullut tarkemmalla korvalla kuunneltua. Ei muuta kun tiistaina Ratina kiehumaan ja nappulat kaakkoon!
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Jos joku olisi kiinnostunut lipuista (Helsingin suunta), niin minulta löytyisi pieneen alehintaan tarvittaessa kolme lippua. Sairastapausten vuoksi on tullut hiukan ongelmia matkan suhteen. Yksityisviestillä, jos kiinnostaa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Aijai, huomenna sitä saa. Huomenna päivällä auto kääntyy kohti Tamperetta ja odotukset ovat kyllä korkealla. On tätä taas odotettu. Settilistoja en ole pahemmin vilkuillut, mutta eipä haittaa jos sieltä tulee samanlaista settiä kuin noin vuosi sitten stadikalla.

Bryanin viskin käheä ääni toimi hyvin silloin vuosi sitten stadikalla ja miksei toimisi nytkin. Angus jaksaa varmasti pomppia, viihdyttää yleisöä, riisuuntua ja vinguttaa Gibsonia sen minkä ehtii ja eleetön rytmiryhmä takoo orjallisesti matalalla profiililla takuuvarmaa komppia höystettynä vielä isoveli Youngilla heilumalla takavasemmalla.

RnR Trainin alkuriffiä odotellessa!
 

crimson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tämän piti oikeastaan mennä kalsarikänniketjuun, mutta kyllä tämäkin paremman puutteessa käy (kkk on liian alhaalla - en löytänyt enää).

Tänään Ratina jytisee. Menen paikalle. Live is Lifea tuskin kuullaan mutta tässä tilaisuudessa sitä ei osaa kaivata. Nyt soi muuten Roky Ericsonin Starry Eyes mutta huomenna lauletaan ihan muita kappaleita.

Kirkonkellot soimaan ja tykit paukkumaan!
 

#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
toissa päivänä Oslon keikalla settilsita oli tälläinen
Rock N' Roll Train
Hell Ain't a Bad Place to Be
Back in Black
Big Jack
Dirty Deeds Done Dirt Cheapo
Thunderstruck
The Jack
Hells Bells
Shoot to Thrill
High Voltage
You Shook Me All Night Long
T.N.T.
Whole Lotta Rosie
Let There Be Rock
Encore:
Highway to Hell

Shot Down In Flames, Black Ice, War Machine ja For Those About To Rock jäi kuulema soittamatta myöhästelyn takia
Muuten eipä juuri yllätyksiä
 

Altec

Jäsen
Tänään tosiaan Tampereella jyrähtää. Ilmakin hyvä ja hieno bändi tulee tänne niin mikäs sitä on mennessä katselemaan. Pidetään meininki yllä.

Tuota Oslon keikan settilistaa kai vähän turha katsoa noiden myöhästelyiden takia. Tai no, antaa se suuntaa ja pois jätetyt biisit luultavasti otetaan johonkin väliin mukaan.
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
Pyöräilin puolisen tuntia sitten töihin tullessa siitä Ratinan nurkalta, siellä parisenkymmentä innokkainta jo jonotteli stadionille pääsyä. Innokkaimmat olivat olleet varmaan koko yön paikalla, oli vähän sen näköistä touhua.

Sää näyttäisi suosivan illan spektaakkelia, mahtava juttu!
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Helsingissä tuli oma suosikkibändi nähtyä ja sen jälkeen huhujen vahvistuessa on tätä päivää odotettu kuin kuuta nousevaa! Tänään jytisee oikein kunnolla, kun nyt jo ilosta kiehuen taustalla paukkuu Radio957:n AC/DC-putki. Rock'n roll ain't noise pollution!
 

Kuival

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa & Philadelphia Flyers
Jees, jees. Parin tunnin kuluttua lähtee auton nokka kohti Tamperetta. Jääpi kaikenmaailman lämppärit näkemättä kun kuski joutuu olemaan hieman pidempään asioilla. Mutta ketä vittua ne kiinnostavat? AC/DC, I salute you. Vuosi sitten vetivät aivan helvetin hyvin Olympiastadionilla ja odotan että Ratinalla on meno ihan yhtä lujaa.

Angus Young ftw.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Lähtö klo 18
ETA Ratinassa klo 20

Rock!
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Mukana myös. Zero Nine ei oikein innosta, joten varmaan siinä hieman ennen kahdeksaa olen Ratinassa. Kohta kolme päivää on soinut iPodissa pelkkää AC/DC:tä ja tänään se sitten huipentuu. Helsinkiin piti mennä tätä huippuyhtyettä mennä katsomaan vuosi sitten, mutta suunnitelmat muuttuivat joten nyt sitten odotus sitäkin korkeampana.
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
Tulossa. Printtaan sarjiksia ja linkkejä mukaan.

No tietääpä ainakin kenen ruumis aamulla naarataan Ratinan suvannosta.

Tässä kuuntelen Ratinasta kantautuvaa rummun pärinää kotiterassilla, alkaa viilis nousemaan aika perkuleesti!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös