AC/DC – maailman paras rockbändi

  • 265 379
  • 1 329

Wesku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sunnuntaina tarttui hanskaan ja on kyllä taas kerran mainio levy. Eipä sitä sen enempää tarvitse perustellakaan. Nuo eivät petä.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Black Icen aion toki tsekata, mutten uskalla ostaa kuulematta... Kirjastosta varasin.
No nyt sain lainaksi tämän, ja perskule! Black Icehan on kovin Accadacca-levy sitten Blow Up Your Videon!

Razor's Edge, Ballbreaker ja Stiff Upper Lip olivat jotenkin... jäykkiä. Tönkköjä ja väsyneen kuuloisia. Black Ice taasen svengaa ihan eri malliin. Tämä kuulostaa verevältä, ilmavalta, inspiroituneelta. Yllättävän paljon vaihteluakin biiseissä, nuin AC/DC:ksi siis. Jos jää viimeiseksi levyksi, mennään kyllä komiasti saappaat jalassa.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
AC/DC HELSINKIIN!

Tulihan se sieltä!

Eli Kesäkuussa puolivälissä AC/DC tempaisee keikan Helsingissä. Tiedon kertoi Iltasanomat.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Sovitaanko sitten että Te muut alatte hankkimaan lippuja vasta sitten kun minä olen omani nurmelle jo varmistanut? Kertokaa kavereillennekin!
 

#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Wooohooo!!!
Loistavaa nyt pitää vain saada liput kunhan tulee myyntiin. Olisi hieno syndelahja nähdä Accadacca livenä jälleen kerran.
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ärsyttää tällainen. Varsinaista amatöörien puuhastelua vuotaa tuon tason keikkaneuvottelut julkisuuteen ennen aikojaan. Kuka tätä oikein on ollut tekemässä?

Vai lieneekö sitten syynä ollut huomion hakeminen?
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Vai lieneekö sitten syynä ollut huomion hakeminen?
Voi hyvinkin olla juuri tämä, tai sitten on vaan tumpuloitu. AC/DC:n tapauksessa tällaisen häröilyn luulisi olevan tarpeetonta, jos tahallisuutta haetaan. Yhtyeen levyt käyvät hyvin kaupaksi ja jäähallin täyttämisen pitäisi onnistua ihan normitoiminnalla.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Niin, kaikista vähiten olisin odottanut, että tällaisia ankkoja tulee AC/DC:ltä. Näköjään fanit kuitenkin olleet asialla tai mitä lie. Jos (kun) Suomeen tulevat niin nettilippupalvelulla tuskin mitään tekee vai liekö niin jumissa, kun kaikki siellä soheltavat yrittäessään ostaa tikettejä? Kellään kokemuksia esim. nyt Metallican kohdalta saiko netistä lippupalvelun sivuilta lippuja kätevästi?

Nyt kun Black Ice ollut jo pidempään soitossa ja tullut moniin kertoihin kuunneltua levy läpi, niin onhan tämä kovin kiekko papoilta sitten tosiaan tuon The Razors Edgen. Black Ice tosiaan svengaa ja biisit ovat yksinkertaisen tehokkaita jälleen, mutta riemastuttavaa erilaisuutta on kappaleissa huomattavissa silti. Stiff Upper Lip oli aika väli tekele tähän verrattuna.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Kellään kokemuksia esim. nyt Metallican kohdalta saiko netistä lippupalvelun sivuilta lippuja kätevästi?
Kyllä se taisi olla aikamoista tuuripeliä. Joku asettuu nettijonoon vähän ennen ysiä ja sai liput, joku jopa aikasemmin kuin meikäläinen ja jäi ilman. Joku pääsi jonoon, mutta saitti viskasi pihalle "turvallisuussyistä". Fyysisissä lippupisteissä myytiin ei oota, vaikka todellisuudessa lippuja olisi ollutkin. Metclubin ennakkomyynti aiheutti epätietoutta, että milloin fanikiintiö lipuista on loppuunmyyty jne.. Mutta jos noita seikkoja ei ota huomioon, niin kyllä, lippuja sai ihan kätevästi. ;)
 

mikse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
Voi hyvinkin olla juuri tämä, tai sitten on vaan tumpuloitu. AC/DC:n tapauksessa tällaisen häröilyn luulisi olevan tarpeetonta, jos tahallisuutta haetaan. Yhtyeen levyt käyvät hyvin kaupaksi ja jäähallin täyttämisen pitäisi onnistua ihan normitoiminnalla.

Kysehän oli kuitenkin stadionkeikasta, joten jonkinverran enemmän lippuja täytyy täyteen tupaan myydä. En silti epäile hetkeäkään, etteikö Stadika olisi täynnä. Itse myös toki messissä, melkein hinnalla millä hyvänsä.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Muutenkin tuo "faneilta tullut paljon toivomuksia" kuulostaa aika hassulle. Jos tuon tason bändiä jonka tiedetään aloittavan maailmankiertueen, ei kysytä jo automaattisesti Suomeenkin, niin joku on vialla.

Itse uskon tosin aika varmana että AC/DC Stadionille tulisi kesällä, sekä että keikka myy loppuun hetkessä.

Tuosta 80 000 ihmisen Jätkänsaaren keikasta taas en oikein osaa sanoa mitään/olla mitään mieltä... joku NRJ in the Park II?
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuosta 80 000 ihmisen Jätkänsaaren keikasta taas en oikein osaa sanoa mitään/olla mitään mieltä... joku NRJ in the Park II?

Mikäli kyseessä on yhtye ja sama poppoo vetää kaksi keikkaa (=160 000 katsojaa), niin mielestäni vaihtoehtoja ei ole ehkä kuin yksi. Toivottavasti saataisiin bändi Suomeen kolmatta kertaa ja viimeksihän U2 on ollut täällä 1997.

Itse en silti moiseen jaksa uskoa. Kyseessä lienee juurikin joku NRJ:n tapahtuma tai Britneyn ja Kylien yhteiskeikka.
 

Tiityy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Habs, D Team + Maajoukkue
Keikka-arvio

Mikko Koivu antaa esimerkkejä asialleen omistautumisesta 1.12. julkaistussa blogissaan, ensimmäisenä mainitaan joku pompotipompotipalloilija, Torres futiksen EM-kisoissa ja viimeisenä seuraava esimerkki:

"Otan vielä esimerkin ihan toisesta ääripäästä. Kävin AC/DC:n keikalla ja se kosketti syvälle. Kaverit tulivat lavalle ja vetivät keikan sellaisella ammattitaidolla ja rutiinilla, että alta pois. Mahtava ammattitaito näkyi kauas. Erityisesti kitaristi Angus Young oli aivan jäätävä.

On huikeaa, että lähemmäs 60-vuotiaat kaverit pystyvät vetämään keikan tuollaisella tasolla. Ei ihme, että bändi on myynyt yli 200 miljoonaa albumia. Jos liput löytyvät, niin ei voi kun suositella AC/DC:n keikkaa kaikille!
"

Vaikkei Mikko musiikkiarvostelija noin päätöinään ole, mukava silti lukea Suomalaisen tuore arvio bändin nykykunnosta...Nam (Globen, here I come!!)
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Kyllähän kaverit ovat huimassa vedossa vertaa nyt minkä ikäisiin tahansa, niin soitto pelaa ja selvästi soittohaluja löytyy. Enkä uskokkaan, että AC/DC tulee koskaan kipuamaan lavalle, elleivät nuo elementit ole kunnossa.

Ei se keikkauutinen kai ihan ankka ollut, mutta katsotaan mihin neuvottelut johtavat. Alustavasti on kuulemma varattu 18.6.
 

timmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
FoPS, Kärpät, FC Parta, Kansan Syvät Rivit, Oranje
AC/DC vahvisti: Tulemme Suomeen 17.6.

Ilta-Sanomat kirjoitti:
Australialainen rocklegenda AC/DC-yhtye on juuri vahvistanut tuleva Black Ice -kiertueensa ensi vuoden ohjelman. Suomalaisten fanien iloksi myös Helsinki löytyy listalta: konsertti pidetään keskiviikkona 17. kesäkuuta Olympiastadionilla.

Keikan lippujen myyntiintulopäivää ei yhtyeen virallisilla nettisivuilla vielä ilmoitettu.

Kesäkuun keikka on kaikkiaan yhdeksäs yhtyeen Suomen vierailu.

Helmikuussa alkavan Euroopan-kiertueensa aikana rokkarit saapuvat Suomeen Oslosta ja suuntaavat sen jälkeen Kööpenhaminaan.

EDIT: Keikka on merkitty AC/DC:n keikkakalenteriin.

Sinne siis!
 

White Wolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC/DC
Voi olla ens torstaina ruuhkaa lippupalvelussa.... sekä netissä että luukulla.

Mutta lippuhan on PAKKO hommata jotenkin.

JES!!!
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Hieno homma, että saivat AC/DC:n keikan järkättyä stadikalle. Meikäläisellä sopivasti ke-to yö duunia. Yövuorosta suoraan lippupalveluun jonottamaan keikkalippuja. Onko kellään tietoa lipun hinnoista ja kuinka monta lippua myyvät per henkilö??
 

Siim72

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L.A. Kings
Liput oli rock:lta kuultuna 75/80e. Eli, ei hinta eikä mikään. 80e kenttälipusta voi kuullostaa paljolta bändin keikalle. Täytyy kuitenkin muistaa, että nyt ei ole kyseessä bändi. Nyt on kyseessä AC/DC!! Oi, 17.6. tule jo!
 

mikse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
Anssi Kukkosen sanoin: Jepu jepu jee!

Kenttälippu keikalle plakkarissa LiveNationin Eventclubin kautta. Nyt vain toivotaan, ettei mitään peruutuksia satu.
 

White Wolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC/DC
Siis onko sulla jo lippu keikalle? Vai onko kyseessä pelkkä lipun varaus tjsp?

Tuolta EventClubista pystyy tekemään ennakkovarauksen tuonne...mutta pitää olla joko yksityinen VIP asiakas tai sitten yrityksenä joko VIP tai GOLD.

Kävin itsekin katsastamassa tuon sivuston, että saisko itellekin varattua liput. Mutta tuo VIP jäsenyys maksaa 50€ / vuosi. Ja tälle vuodelle ei ollu enää jäsenyyksiä myynnissä.

VIPpi sai muistaakseni varata 2 lippua maksimissaan tuohon.

EDIT:
http://www.events-club.net/
siis tuolta löytyy tietoa tuosta clubista.



Eli torstaina täytyy tämmösen tavallisen kuolevaisen pyyhältää lippuluukulle / nettiin.
 

Siim72

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L.A. Kings
Noniin, ihan arvattavissahan se oli. Kiitos kun jaksoit nähdä vaivaa. Itse en ko. sivuilta tietoa löytänyt. Ei se mitään. Torstaina sitten nähdään lippuluukulla. Osaako muuten kukaan arvioida, että mihinkä aikaan kannattaa jonoon lähteä? Ja entä onko jotain tunnetusti hyvää lippuluukkua, jonne kannattaisi lähteä? Tarkoitan siis, lippuluukkua jossa olisi todistetusti nopeaa toimintaa. Mieluiten tietysti Espoossa. Silloin kun GNR'n liput tulivat myyntiin, niin lähdin Ison Omenan toimipisteelle jonottamaan. Suuri virhe. Myynti oli hidasta ja taisi olla niin, että vain ensimmäiset asiakkaat saivat kenttäliput.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös