5.Peli Kärpät - Jokerit 21.3.2004 klo 16.00

  • 16 305
  • 136

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti Teme
Jokerit taisteli jälleen hienosti, vaikka tuurikin oli kyllä heidän puolellaan. Monta kertaa kiekko pomppi maalin edessä, mutta ei kertaakaan Jokeri-maaliin. Vaikutuksensa oli varmaan myös taisteluasenteella maalin edesä.
Ei se pomppinut Kärppämaaliinkaan kertaakaan mitenkään onnekkaasti. Kaksi kovaa lämäriä ylänurkkaan.


En käsitä miksi jokaisessa runkosarjan ottelussaan lähes katastrofaalisesti epäonnistunut Rönn on otettu pilaamaan myös play off otteluita.

Joojoo. Parempi voitti, niinkuin tapana on yleensä käydä.


Nikke pelasi muuten hyvin, mutta ensimmäinen maali meni hänen piikkiinsä. Ei maskia, eikä vetokaan ollut hirvittävän luja. Häkkinen otti kaiken otettavissa olevan.

Tarkka laukaus ylänurkkaan, en laittaisi Niken piikkiin.


En käsitä mitä Glenda Metropolit voittaa sillä, että tulee voittopelin jälkeen elvistelemään fanikatsomon eteen. Ilmeisesti hän toivoo, että tunteet kuohahtaisivat ja katsomossa tulisi samanlaista jälkeä mitä hän saa aikaan jäällä - eli teurastusta. Tämä idiootti on todellakin osoittanut olevansa ihmisenä täysi kusipää, eikä kyllä ansaitse minkäänlaista arvostusta osakseen. Toivottavasti Aarnio pommittaa puhtaalla taklauksella Metropolitin kiertoradalle. Nolla pistettä tälle ääliölle.

Huoh. Nolla pistettä sulle niin kuin joku sanoikin jo. Järki käteen.
 

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
Viestin lähetti Teme
En käsitä mitä Glenda Metropolit voittaa sillä, että tulee voittopelin jälkeen elvistelemään fanikatsomon eteen. Ilmeisesti hän toivoo, että tunteet kuohahtaisivat ja katsomossa tulisi samanlaista jälkeä mitä hän saa aikaan jäällä - eli teurastusta. Tämä idiootti on todellakin osoittanut olevansa ihmisenä täysi kusipää, eikä kyllä ansaitse minkäänlaista arvostusta osakseen. Toivottavasti Aarnio pommittaa puhtaalla taklauksella Metropolitin kiertoradalle. Nolla pistettä tälle ääliölle.

Jos Metro lukisi Jatkoaikaa niin olisi tyytyväinen sillä miehen provo näemmä osu ja upposi ainkin suhun :)
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Viestin lähetti Teme
Glenda teki juuri niinkuin kuvasin, mikä on todella idioottimaista, kun tunteet ovat katsomossa muutenkin pinnassa.

Olen aivan varma, että mikäli joku Kärpistä olisi tehnyt jotain vastaavaa Areenalla, olisi tämä foorumi tulvillaan kiittelyä "suuresta Kärppäsydämestä" joka elää koko sielullaan ottelusarjaa ja purkaa voitonriemua loistavalla asenteella myös vastustajan kannattajiin. Think about it. Siellä jäällä ne tunteet vasta pinnassa ovatkin, varsinkin ottelusarjan tässä vaiheessa.
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti Teme

Glenda teki juuri niinkuin kuvasin, mikä on todella idioottimaista, kun tunteet ovat katsomossa muutenkin pinnassa.

Mutta onneksi Raksilan aina niin mukava yleisö ymmärtää vastustajajoukkuetta, jos sillä menee vaikeasti ja jättää vittuilematta pelaajille paikan tullen. Sitä paitsi, monissa otteluissa olen saanut viitteitä siitä, että Glen on mukava mies siviilissä. Laitetaan nyt esimerkiksi vaikka se, että IS-tähti-palkinto menee aina katsomoon.

Muuten: Tekeekö yksi vittuilu ihmisestä kusipään ja idiootin yms?
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Taasko tämä provoilu alkaa? Lapset lapset, iisisti nyt.

Jokerit voitti, Kärpät hallitsi. Enemmän maaleja tekevä joukkue voittaa, niin helppoa se on. Hieno ottelu, etenkin Jokereilta, sillä kolmannessa he olivat selkeästi hätää kärsimässä. Kuten jo aiemmin tuossa sanoinkin, hattu - päästä! Hienoa taistelua Jortikoilta.

Tiistaina jatketaan, vierasvoittojen sarjaa.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnittelut Jokereille hienosta voitosta. On se Jortikka vaan äijä! Kävi tässä sarjassa sitten loppujen lopuksi miten päin tahansa, Jortikka on jälleen kerran osoittanut valmentamistaitonsa. Tämän jälkeen kaikki, jotka väittävät ettei Jortikka pärjää muuta kuin jengeillä missä on helvetillisen kova materiaali, puhuu täyttä paskaa.

Yksiselitteisesti maailman paras suomalainen valmentaja.
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Viestin lähetti Gepardi Muuten: Tekeekö yksi vittuilu ihmisestä kusipään ja idiootin yms? [/B]

Tämä on toistunut jo kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran jälkeen en vaivautunut asiasta valittamaan, mutta toisen kerran jälkeen homma on selvästi turhaa provosointia. Katsomo kuitenkin elää pelissä mukana suurella sydämellä ja tällainen turha elvistely on omiaan saamaan aikaan ylilyöntejä. Jos Metro on niin mukava mies, että haluaa tervehtiä vastustajan faneja, niin miksi hän ei tee sitä myös tappio-ottelun jälkeen? Edelleen siis samaa mieltä, että Metron käytös oli lapsellista ja hänen kannattaisi keskittyä iloitsemaan siitä, että Jokerit oli tänään parempi, eikä tekemään itsestään pelleä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Ohmi
Yksiselitteisesti maailman paras suomalainen valmentaja.

Ei nyt tehdä Jortikalle patsasta kuitenkaan. Ainakaan vielä. Hyviä ja huonoja puolia on Jortikassakin. Kuten meissä kaikissa.

Itse antaisin suurimman kunnian Jokereiden upeista esityksistä Jortikan sijasta Kanteelle, Lepistölle ja Kaltevalle. Siis A-junnuille, jotka muodostavat 50 prosenttia Jokereiden puolustuksesta. Ja loistavasti ovat pelanneet. Esimerkiksi Kantee on SM-liigan tehopörssin aivan kärkipäässä puolustajista.
 
Viimeksi muokattu:

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Glen on mukava mies siviilissä. Laitetaan nyt esimerkiksi vaikka se, että IS-tähti-palkinto menee aina katsomoon.
Niin kävi tänäänkin. Tähdet sai noin 8 henkinen jokerifaniporukka L-katsomon aukossa.
 

sakke555

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal
Hyvä Jort... Jokerit!

Aivan loistava voitto jälleen vieraissa. Nyt vaan täytyis jollain ihmeen kaupalla saada kotivoittokin tässä sarjassa.

Oli tänään Niken onni, että Metron lämäri meni ylänurkkaan eikä tullut käkättimeen... Kyllähän taitaa Temekin olla hieman kateellinen Metrosta. Lienee kuitenkin niin, että meillä on näistä kahdesta joukkueesta paras pelaaja. Voittoon mennään joukkueena, mutta yksilöt ratkaisevat. Glen "Teurastaja" Metropolitan on ratkaissut tässä sarjassa jo kolme peliä. Kaksi teille ja yhden meille. Ratkaisupelaaja jumalan armosta.

Toinen on Jortikka. Tuo Turun lahja Jokereille. On taas semmoiset myrkyt keittänyt joukkueelle, ettei niitä porojen pötsi kestäisikään.

Toivottavasti P Häkkinen otti nauhalle tämän päivän Hockey Night with Mika Saukkonen nauhalle, että voi katsoa että kantsiiko leijua hyvän pelin jälkeen siellä maalissa.

Jos me tämä vielä voitetaan niin voi perkele! On se tokka tuo Jokeri-joukkue.

Saattoihan tämä olla Heikkilän taktiikkaakin, ettei joudu syömään sanojaan sen seitsemänteen peliin menon suhteen.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kunniaa Cobolille (ja A-junnuille!)

Cobol kirjoitti tänään klo 10.59:

"Harmittaa vietävästi, että näinkin vajaa- ja varamiehisellä ja A-junioripitoisella ryhmällä laitetaan pohjoisen miljoonapilkille kunnolla kampoihin... Mutta kun asiaa miettii, niin tässä se on Jokereiden mahdollisuus tänäänkin. Lepistö, Kantee ja Kalteva pelaavat loisto-ottelun tenkratteja, lieversejä ja smythejä vastaan. Ja Häkkisen Pasi pesee Beckin."


Olet sä kyllä aika tietäjä, vaikka tiesinhän mä sen;).

Jortikka on kova jätkä, A-junnut on kovia jätkiä ja Häkkisen Pasi oli taas tänään tosi kova jätkä. Ja jopa Virmasen hätäostos Jyskälästä on kova jätkä.

Siis v---u me ollaan kovia kaikki!

Kiitos Jokerit, että saa vielä tiistaina tilaisuuden jännittää. Kuten Jortikka edellisen voiton jälkeen totesi, muusta ei vielä ole kyse. Nyt täytyisi vaan A-junnujenkin pitää päät kylminä, merkata oikeat miehet ja jatkaa taistelua. Tiukat ottelusarjat ratkeat pikkuvirheisiin tai rivijätkien yllättäviin onnistumisiin. Tai käsimaaleihin, sellaistakin on nähty. Toivottavasti eivät kuitenkaan pullonheittoon...

Hetken tässä voi leijua, mutta aika pian on taas syytä keskittyä muistamaan, että Kärpillä on edelleen materiaaliylivoima ja kaksi edellistä ottelua he ovat Areenassa voittaneet. Heillä on Tenkrat, äkkiterve Viuhkola, yllätysratkaisija Myllykoski, ärsyttävä junnu Pesonen ja vaikka ketä. Beck torjuu, vaikka päätä särkee. On se ihan ihme, että me ollaan junnuporukalla ja harhaostoilla näin pitkällä!

Heikkiläkin on saanut omansa pelaamaan paineettomasti juuri Helsingissä. Sitä voi pitää ihmeenä, sillä Kärppäfanit ovat olleet Areenassakin kovin äänekkäitä ja vaativia. Ja nyt ne tulevat taas tänne rantalelujensa kanssa toiveikkaina, niin toiveikkaina.

Toivottavasti Areenaan vaivautuu kunnolla meitä helsinkiläisiäkin katsojia televisioinnista ja viikonpäivästä huolimatta. Viimeksi siellä oli ihan hyvä fiilis.

Harvoin sitä odottaa tiistai-iltaa näin jännittyneenä.
 

Jarschka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Että 17 kertaa viimeisessä erässä torjui sitten tämä Häkkinen. Tästä eteenpäin tämä sarja on aika puhdasta maalivahtien sotaa, yksi kökköinen ripari ja kesäloma alkaa. Luulisi Becksillä olevan pienen ennakkoedun, mutta onhan tässä luultu paljon muutakin, materiaalieroa ja sen semmoista. Tosin jos Kärpät onnistuu pitämään kahden viimeisen ottelun tasonsa loppuun asti, niin kyllä Jokereiden voitto on jo vähän enemmän kuin ihme, eli no panic.

Mitenkäs, paikalla olleet, meni Heikkilän peluutus tänään? Perjantaina Ilmalassa toimi hyvin, lyhyitä vaihtoja ja kovaa tempoa neljällä kentällä (pakkohan niiden joskus oli/on väsyä).
 

Filosofem

Jäsen
Viestin lähetti Teme
Kiittelin viestissäni Jokereiden taistelutahtoa ja sanoin lopuksi, että tuuriakin oli. Tästä vedät johtopäätöksen, että väitin peliä tuurivoitoksi. Perustelin esimerkein Rönnin vieraskoreutta, mitä on oikeastaan mahdoton kiistää. En silti sanonut missään vaiheessa, että tuomari ratkaisi pelin.

Anteeksi sitten tästä. Viestistäsi välittyi nopealla lukaisulla osittain katkera selittelynmaku, mitä väritti entisestään nämä tuomarivirheiden analysoinnit ja kommentit kiekon pomppimisesta Jokereille.

Viestin lähetti Teme
Glenda teki juuri niinkuin kuvasin, mikä on todella idioottimaista, kun tunteet ovat katsomossa muutenkin pinnassa. Sinun viestissäsi ei ollut mitään sisältöä ja sen ainoa tavoite oli esittää pätevää ja provosoida. Sinulla ei ollut minkäänlaista pyrkimystä asialliseen keskusteluun, etkä perustellut mielipiteitäsi millään tavalla. Kannattaisi todellakin ajatella viekö viestisi keskustelua mihinkään suuntaan, ennen kuin painaa sitä "lähetä vastaus" nappulaa.

Kuule Teme, rauhoitu nyt vähän. Haukut Metropolitia nimenomaan ihmisenä sanojasi lainaten 'täydeksi kusipääksi'. Oletatko oikeasti, että jaksaisin tuon jälkeen pyrkiä kanssasi perusteltuun ja asialliseen keskusteluun? Mikäli vedät ihmisistä tuon kaltaisia johtopäätöksiä noin herkästi ja nopeasti, mitä annettavaa minulla sinulle lopulta on? Erittäin lapsellinen ja halpa kommentti, nolla pistettä siitä edelleen.
 
Viimeksi muokattu:

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Aivan uskomaton voitto, joka näytti, että kyllä se rouva fortuna vielä muistaa Jokereitakin. Kummatkin meidän kotiottelut ovat olleet selvemmin meidän pelejä, mutta niissä ei rouvaa ole näkynyt meidän puolella.

Rönn oli oudon unelias ja antoi vain muutaman helpon jäähyn meille ja enemänkin olisi voinut antaa, mutta kuitenkin tutusti Kärppien monta jäähyä jäi viheltämättä.

Jokereiden molemmat maalit kolahtivat samaan reikään joten Bekcströmmillä oli vain yksi reikä.

Kaikenkaikkiaan tyypillinen pleikkari peli, jossa enemmän kiekkoa pidellyt jäi jalkoihin ja onnekkaampi otti voiton ja mikä parasta kausi jatkuu vielä tiistaihin.

Meikäläisen masennuskin alkaa jo helpottaa ja kaksi vierasvoittoa on jo tuplasti enemmän kuin osasin odottaa, toisaalta eipä olisi tarvittu paljoa lisää tuuria niin sarja olisi meille katkolla tiistaina, sen verran huonosti on Kärpät tässä sarjassa pelannut, mutta minkäs voit.

Kotivoitto tiistaina niin saisimme nähdä miten Kärpät osaa käsitellä oikeita paineita ennakkosuosikin asemassa, mutta sinne on vielä pitkä matka...
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
Viestin lähetti Jarschka
Että 17 kertaa viimeisessä erässä torjui sitten tämä Häkkinen. Tästä eteenpäin tämä sarja on aika puhdasta maalivahtien sotaa, yksi kökköinen ripari ja kesäloma alkaa. Luulisi Becksillä olevan pienen ennakkoedun, mutta onhan tässä luultu paljon muutakin, materiaalieroa ja sen semmoista. Tosin jos Kärpät onnistuu pitämään kahden viimeisen ottelun tasonsa loppuun asti, niin kyllä Jokereiden voitto on jo vähän enemmän kuin ihme, eli no panic.

Mitenkäs, paikalla olleet, meni Heikkilän peluutus tänään? Perjantaina Ilmalassa toimi hyvin, lyhyitä vaihtoja ja kovaa tempoa neljällä kentällä (pakkohan niiden joskus oli/on väsyä).

Mulla on ainakin (taas vaihteeksi) täys paniikki päällä. Narrien on pakko voittaa Areenassakin jossain vaiheessa ja Raksilassa ne voittaa joka kerta, paitsi jos Metropolit lentää ulos.

Paluu pessimismiin osa 2.

Kake peluutti tasaisesti neljää kenttää siihen aikalisään asti. Sen jälkeen mentiin aika erikoisilla ketjuilla, Smyth-Viuhkola-Tenkrat ja Pyörälä-Palsola-Pesonen pelasivat sen aikalisän jälkeen eniten.

Kärppien ylivoimapeli oli tänään totaalisen perseestä. Se pitää saada kuntoon, jos tämä sarja meinataan vielä voittaa. Mielestäni tämän sosiaaliylivoimapelin (kolme, tai jopa neljä yv-kenttää) pitää loppua. Kaksi selkeää ylivoimakenttää peliin.

Hauska nähdä, että aina kun Jokerit voittaa (siis tässä sarjassa), niin turkulaiset tulevat hehkuttamaan Jortikan suuruutta. Tappiomatsin jälkeen näitä ei kumma kyllä näy, näköjään omassa sarjassa ei ole tarpeeksi.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut Jokereille! Tiukka oli vääntö ja näin päin tällä kertaa. Häkkinen pesi Niken ja pojat ei saanu tasoihin, vaikka paikat oli. Muutaman kerran leves puolustupeli, kuin ne kuuluisat eväät ja siinäpä se olikin.

Metron provoja ei liikoja kannata vatvoa täällä. Se on pelkkää playoffs sotaa, paras niitti siihen on olla välittämättä koko asiasta. Tokihan se on katsomossa käytännössä mahdottomuus. Mutta jos ei olis näkevinään koko miestä, niin se se vasta söis kyseistä herraa.

Mutta tiistaina jatketaan ja taistellaan. Toivottavasti peto jatkaa siitä, mihin kolmannessa erässä lopetti, eli tulee päälle ja lujaa. Täältä tullaan Jaffala ja pistetään möykäten niin viimisen päälle ;)
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Viestin lähetti Teme


Glenda teki juuri niinkuin kuvasin, mikä on todella idioottimaista, kun tunteet ovat katsomossa muutenkin pinnassa. Sinun viestissäsi ei ollut mitään sisältöä ja sen ainoa tavoite oli esittää pätevää ja provosoida. Sinulla ei ollut minkäänlaista pyrkimystä asialliseen keskusteluun, etkä perustellut mielipiteitäsi millään tavalla. Kannattaisi todellakin ajatella viekö viestisi keskustelua mihinkään suuntaan, ennen kuin painaa sitä "lähetä vastaus" nappulaa.

Perjantain ottelussa Kärppien fanikatsomo huusi alkulämmittelyn aikana "Metro on paska/homo tjsp." ja poistuessaan lämmittelystä hän "moikkasi" Kärppä-faneja virne kasvoillaan. Mahtava ele! Kaiken lisäksi hän heitti high-fivet lähes jokaiselle pikkunassikalle, joka roikkui käsi ojossa kaiteen takana. Toinen mahtava ele! Todellinen ammattimies, jolta tuntuu löytyvän sopivasti huumorintajua. Joillekin tämänkaltainen huumori ei mene perille, mutta se taas on henkilökohtainen voivoi.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jortikka on jotenkin epämiellyttävän oloinen mies ja tuntuu, että hän on itseään täynnä. Tämä siis vain minun oma mielipide. Toinen mielipide on se, että Jortikka on valmentajana uskomattoman hyvä. Niin se vain sai alamäessä olleen Jokeri-joukkueen taistelemaan hullun lailla ja tulostakin on alkanut tulla.

Vaikka IFK-fani olenkin, niin en Jokereita vihaa. Tällä hetkellä ihailen Jokereiden taisteluilmettä. Mahtava "nousu" Jokereilta ja tsemppiä tuleviin koitoksiin.

PS. Metropolit halusi provota tempullaan faneja ja taisi onnistuakin siinä todella hyvin...
 

Jarschka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti hull16
Aivan uskomaton voitto, joka näytti, että kyllä se rouva fortuna vielä muistaa Jokereitakin. Kummatkin meidän kotiottelut ovat olleet selvemmin meidän pelejä, mutta niissä ei rouvaa ole näkynyt meidän puolella.

Et kai pahastu, parahin hull, jos vähän kehun sinua? Sinä olet selkeästi aito ja intohimoinen fani, joka ei hylkää omiaan koskaan ja joka taistelee omiensa puolesta vähintään yhtä kovaa ja välillä kovemminkin kuin äijät kentällä. Sellainen pitää nimittäin olla, että saa jollain ilveellä tulkituksi perjantain Hartwall-matsin "teidän" peliksi.
 

Grove

Jäsen
Tiukkaa vääntöä

Onnittelut voitosta.

Nostan lippalakkia tämänhetkiselle Jokerijoukkueelle. Nyt kentällä ei ole ylpeitä miljoonamiehiä vaan taisteleva joukkue. Kevät on ollut mielestäni jokerileirissä onnistunut jo nyt. Urheilullisuus on noussut jälleen kunnon arvoon. Saattaa olla pitkässä juoksussa hyvin tärkeää.

Parempi voittakoon tiistaina!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Viestin lähetti Wiltord
Jortikka on jotenkin epämiellyttävän oloinen mies ja tuntuu, että hän on itseään täynnä.

Tunteesi osui oikeaan. Ylimielisempää miestä saa lätkäpiireistä hakea. Tosin jortikan siviiliminä on totaalisesti päinvastainen, mihin suuri yleisö on päässyt tutustumaan. Sen verran olen miehen kanssa ollut tekemisissä.
 

Jarschka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Polliisi

Kake peluutti tasaisesti neljää kenttää siihen aikalisään asti. Sen jälkeen mentiin aika erikoisilla ketjuilla, Smyth-Viuhkola-Tenkrat ja Pyörälä-Palsola-Pesonen pelasivat sen aikalisän jälkeen eniten.

Kärppien ylivoimapeli oli tänään totaalisen perseestä. Se pitää saada kuntoon, jos tämä sarja meinataan vielä voittaa. Mielestäni tämän sosiaaliylivoimapelin (kolme, tai jopa neljä yv-kenttää) pitää loppua. Kaksi selkeää ylivoimakenttää peliin.

Suht järkevältä peluutukselta tuo tasakentällisillä vaikuttaa. Olen vähän miettinyt, että johtuisivatko vaikeudet kotipeleissä siitä, että keekoillaan vaihtoedulla ja eliminoidaan Metropolia niin tohkeissaan, että oma paras ase - so. neljän kentän vauhtipeli -unohtuu. Mutta ainakin tuon teorian voi hylätä.

Kommenttiisi ylivoimapelistä ei voi muuta todeta kuin että totta, niin totta. Mikä helvetti siinä siinä on, että joka valmentajan pitää erikseen oppia, ettei kolmen-neljän ylivoimakentällisen sapluuna toimi? Lisäksi Lieversin nostaminen kakkosylivoimaan saattaisi herätellä miestä koomasta.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Sen jälkeen mentiin aika erikoisilla ketjuilla, Smyth-Viuhkola-Tenkrat ja Pyörälä-Palsola-Pesonen pelasivat sen aikalisän jälkeen eniten.
Aikalisän jälkeenhän Viuhkola palasi omalle paikalleen routanyrkkiin. Tais olla eka vaihto ja maali. PPP-ketjuhan ei toiminut mun mielestä hirveen hyvin. Pitäis palata tuttuun ja turvaliseen Pyörälä - Palsola - Aarnio.

Itseä hieman ihmetyttää Viuhkolan paikka nelosessa. Ennen ottelua vaikutti siltä, että Viuhkola pelaa säästeliäästi, ehkä ylivoimaa jne. Mutta nelonen viuhkolan johdolla pelasi siinä missä muutkin ketjut. Jos muistellaan keskiviikon peliä niin Pikulla lensi maila vaihtoaitiossa ja Heikkilän kans ei vaihtanu sanaakaan kun marssi koppiin. Keskiviikkona en nähnyt loukkaantumista eikä Viuhkolan liikkeessä tänäänkään ollut mitään viitteitä mistään vammasta. Oliko Viuhkolalla edes mitään? Halusiko koutsi-heikkilä vain näyttää jotain heittämällä Pikun pois kokoonpanosta perjantaiksi kun ketjulotto pyörähti ja hieman nöyryyttää vielä tänään peluuttamalla kultakuuppaa nelosen sentterinä? Todella kaukaa haettua, mutta tulipa vain mieleen...

Joo, mutta illan pelistä. Olen vahvasti Cobolin kanssa erimieltä siitä, että kiekollisen pelin kunkku olisi ollut metro. Kyllä se oli Viuhkola. Jari oli oma itsensä - muu joukkue taas ei ollut. Varsinkin pakit Lehtonen, Mikkola, Lotvonen olivat unessa ja huolimattomuusvirheitä sattui lukuisia. Mikkolalta aivan hirveitä avauksia. Hyökkääjistä Pyörälä, Palsola, Pesonen, Lievers olivat eniten kuutamolla. Lievers ei vain toiminut Pikun paikalla ykkösessä. Se on nyt nähty ja kokeiltu. Järkevintä olisi palata vanhoihin ketjuihin. Nikke maalissa oli hyvä, mutta jokereiden eka maali olisi pitänyt kopata. No toisaalta lukuisia hyviä torjuntoja myös. Tais muuten eka erässä Jokereilla olla kaks tolppaa? :)

Metrosta vielä sen verran, että itse olen alkanut heltymään miehen suhteen Pesosen sikamaisesta teurastuksesta huolimatta. Yksittäinen pimahtaminen se tapaus kaiketi. Mies on joukkueesaan kunnon liideri. Taputtelee ja kannustaa muita jatkuvasti. Hienosti huomioi myöskin Jokerien erittäin pienen fanijoukon pelin jälkeen heittelemällä IS-tähdet sinne ja kiittämällä heitä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Jeff
Olen vahvasti Cobolin kanssa erimieltä siitä, että kiekollisen pelin kunkku olisi ollut metro. Kyllä se oli Viuhkola.

Hyvä. Toivottavasti koko kärppäleiri on kanssasi samaa mieltä. Helpottaa jatkoa.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Häkkinen palasi omalle tasolleen. Kiitokset Eliakselle, PuBissa oli JOOOOOOOOOKKEEEEEEEERIIIIIII meno .
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös