4. välierä HIFK - Kärpät, Nordis 2.4.04

  • 50 062
  • 428

kipe#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-liigaJengit + MestisJengit + SuomisarjaJengit
Huh huh.... Kyllä sai pumppua pidellä varsinkin kolmannessa erässä. Tiukkaa vääntöä ja hyviä paikkoja oli molemmilla, mutta nämä kuuluisat pienet asiat ratkaisee.

1. erä: Kärpät aloitti hyvällä jalalla. Muutama 2 vs. 1 alkuun ja hyvältä näytti. Sitten tuli tämä pelon hetki, eli jäähy. Eikä turhaan tullu pumppuun pattereita vaihdettua. Karalahti laukoo, Hirso leikkaa mukavasti ja nikellä unohtunut neliapila koppiin 1-0. Lopun erän vei IFK.

2. erä: tasapäin taistellaan eloonjäämisestä, kunnes taas turha jäähy. Hieno kuvio koko kentälliseltä ja Vihko kiittää. erän lopussa tuli sitten se TODELLA tärkeä onnistuminen. Lelu laukoo silmät kiinni ja sinnepäin. Kiekko pomppii kuin flipperissä, Lievers poimii ja siirtää laatan verkkoon. Kärpät vahvasti pelissä mukana.

3. erä: kärpät tulee vahvasti peliin mukaan. 3 min pelattu ja Jaakola laukoo kohti maalia pyörityksen päätteeksi. Jokinen luistelee oikealla hetkellä ohi, kiekko ottaa pienen mutta tarpeellisen kimmokkeen, Lundell hörppää ja peli on täysin auki 2-2. IFk saa vielä erän loppuun hyvää painetta mutta ei niin ei.

JA: Radiosta nähtynä IFK vie erän alkua ja saa ylivoiman. Ara haistaa aikalisän paikan. Tässä vaiheessa meikäläinen lähtee pakoon saunaan. Onneksi vaimo virittää radion sen verran kovalle että kuuluu Haatajan pistäneen ratkaisun sunnuntaiksi. Allekirjoittanut on sen verran mielissään että korkkaa 8:en oluen auki ja tekee pyyhe päällä voiton tanssin keskellä olohuonetta.

tästä on hyvä jatkaa kun kerta on mihin jatkaa.
Kiitokset kärpille ja raksilassa tavataan.
 

Aku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lapuan Virkiä,
Rantsilan Raikas ja
Kiteen Kirkas
Viestin lähetti Morgoth
Ehkä, kauan mies onkin pelannut hyvin. Juuri kun tuota korttia ei enää jaksanut oikein enää edes ottaa huomioon, että mies floppaa.
Tämä ominaisuus lienee juuri ominaisinta Lundellille, näin ainakin olen käsittänyt.

Viestin lähetti Morgoth
Mielenkiintoista mitä HIFK tekee maalivahti osastolla? Lundellin varmaan pelaajien luottamus horjui mutta toisaalta Sthatos voisi olla melkoinen itsemurha...
HIFK ei tee maalivahtiosastolla mitään. Ara tekee. Tästä se perinteinen Aran itsetehty maalivahtiongelma vasta kunnolla alkaakin. Ottaen huomioon Aran luotsaamat MM-turnaukset, joissa sekä ykkös- että kakkosvahti on viltitetty järjestelmällisesti, veikkaisin Oulussa maaliin Aku Limnelliä, Laaksoharjuhan on loukkaantunut.

No ei ehkä sentään, mutta eipä se liippaa kaukaakaan. Veikkaan, että jos Lundell pelaa, hän imee (pää ei enää kestä ja Kärpät hakkaa monta kassia). Jos maalissa on Stathos, on HIFK:lla toivoa. Silti epäilen, riittääkö sekään. Eipä siis kumma, jos Ara päätyykin kaimapoikaani :)
 
Viimeksi muokattu:

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti JPx
Offtopic tuosta digi-tv-hommasta:

Pohtikaapa kaikki tuota digi-hommaa tältä kantilta:[/url]

Jep, Suomessa on tämä digiTV onnistuttu sössimään niin täydellisesti kuin homman vain voi sössiä ohjelmapolitiikasta teknisiin ratkaisuihin. Eläköön, päättäjät. Mutta ei siitä enempää täällä.

Kuten joku tuossa totesikin, TPS oli tänään suurin voittaja. Se on ehdottomasti totta, me saamme nyt vastaamme joukkueen, joka on levännyt todella vähän ennen tiistain peliä (varsinkin jos joukkue on IFK, koska sen pitää matkustaa Oulusta Helsinkiin ja sieltä Turkuun) eikä ehdi palautumaan tai pahemmin valmistautumaan ensimmäiseen peliin. Toivon silti oikeasti, että pelin taso ei kärsi turhan paljon tästä.

Kuten taisin jo mainitakin, hyvä matsi, toivottavasti sunnuntaina (se vähä TV:stä nähty osuus kun rinkiajo loppuu) on yhtä hyvää hokia.

EDIT: Juu, HDTV on tuttua tavaraa. Olen leuka lattialla katsellut noita demopätkiä ja ihmetellyt, miksi helvetissä Euroopassa ei päivitetty suoraan tuohon standardiin.
 
Viimeksi muokattu:

#99#

Jäsen
Viestin lähetti Isukki
2-0,2 tolppaa,2 helppoa omiin ja FAVORIN..........mahdoton yhtälö!
Uutta matoa koukkuun ja minkit kesälaitumille!

Jäätävä analyysi ottelusta.
Nyt pitää kärppien pitää huoli siitä että ollaan pois penaltyboxista. Hifkillä on kyllä niin jäätävä yv. ettei niitä voi enää antaa
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Viestin lähetti Aku
Tämä ominaisuus lienee juuri ominaisinta Lundellille, näin ainakin olen käsittänyt.


HIFK ei tee maalivahtiosastolla mitään. Ara tekee. Tästä se perinteinen Aran itsetehty maalivahtiongelma kunnolla alkaakin. Ottaen huomioon Aran luotsaamat MM-turnaukset, joissa sekä ykkös- että kakkosvahti on viltitetty järjestelmällisesti,

Mitenkähän MM-turnaukset liittyvät tähän kyseiseen välieräketjuun. Ymmärsin kyllä yskän, mutta kuviot on mielestäni pikkusen eri. Eikö Aku?
 

JPx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, klap-klap klap
Viestin lähetti mission16W
Jep, Suomessa on tämä digiTV onnistuttu sössimään niin täydellisesti kuin homman vain voi sössiä ohjelmapolitiikasta teknisiin ratkaisuihin. Eläköön, päättäjät. Mutta ei siitä enempää täällä.

Päivittelin tuota edellistä viestiäni. Tarkastakaa kaikki tuo referenssivideopätkä, jonka sinne lisäsin. Kertonee kaiken tarpeellisen tästä meitin digi-tv:n laadusta.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Ihmettelen todellakin Aran MV-pellutusta koska ei Lundel ole kuitenkaan esittänyt mitään ihmeellistä vaan puolustus on hoitanut Kärpien ja Ilveksen hyökkääjiltä ajan pois ja nyt Stathos on jätetty ilma peliaikaa ja on nyt kylmä mies. Jos häntä nyt sitten tarvitaan?
 

Tarmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti lintu
Voi vitun vitun vitun vitun vitun vitun vitun vitun vitun vittu!

Parempi meni sitten taas häviämään, Lundell mokasi kahdesti ja Kärpät rankaisi kummallakin keralla. HIFK:ssa ottelussa 2 tolppaa, Kärpillä ei yhtään. Tilanteet aivan selkeästi IFK:lle, mutta kun ei niin ei.

Jos Favorin seuraavan pelin viheltää niin menee postia saatanasti liigalle, äijällä ei ole tiukassa paikassa munaa viheltää mitään. Saa kahvata, estää ja pitää kiinni miten tahtoo 25 minuuttia ja saada vain yhden jäähyn, anti-kahva Levonen olisi viheltänyt ottelussa Kärpille 32 jäähyä.

No vooiiii... aina ei voi voittaa, ei läheskään aina paitsi parempi. Mahtava peli! Jännitystä piisasi ja niin pitääkin! Mutta silti parempi voitti ja tuomari oli HYVÄ! Niin kuin KÄRPÄTKIN! Ihan piti nousta seisomaan kun Kärpät rankaisi jatkoajalla!!!! Näin kotona ja digikin toimi, yes!

Jatko menee siten, notta tuota HIFK on sunnuntaina pyörremyrskyn silimäsä ja tarttevat jonku opastamaan kentältä pois sillä niin sekaisin on HIFK:n peli. HIFK roikkuu ja kahvaa ja tuomari ei voi muuta kuin pistää kaverit boksiin.

Ai niin, yks juttu vielä....
Kattelin tuosa revontulia ja poron maksasta ja jäkälän juuresta suonlaidassa ennustin, että HIFK korkataan sunnuntaina 5-1. Nyt sitten Petteri talliin jotta jaksaa sunnuntaina hallille.

Miettikääpä sitä!
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
Mä en ainakaan kuulu kumpaankaan leiin, mutta kyllä Kärpät rikko, tietenkin kun se sallittiin, mutta oli se räikeetä.

Ateksii kirotusvrhe, mutta jos näitä kedjuja lukee sileen edes puolela silmällä,niin meitit on naulattu ties miksi. En viitsi algaa sen enempää dästä. Olit tosi visas, kun otit kandaa.
 

Tähtirinnat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Nj Devils
Lähellä oli...

...mutta niin kaukana. Oikeastaan voisi sanoa, että yksi pitkäkiekko käänsi pelin kulun.

Peli alkoi IFK:n osalta hyvin hermostuneesti ja kärpät sai ensimmäisen erän alussa lukuisia maalipaikkoja, mutta ratkaisut olivat heppoisia. Joko laukaukset menivät ohi maalin tai jäivät ,loistavan ottelun pelanneen, Lundellin suojiin. Erän loppu oli taas IFK:n ja Jeren maali vapautti selvästi joukkueen.

Toinen erä oli selvästi IFK:n hallussa, vaikka Kärpillä omat paikat olivatkin. Sitten tapahtui ottelun käännepiste. Viimeisellä minuutilla Söderholmin purku menee pitkäksi ja aloitus omaan päätyyn. Aloitus kääntyy tasapeliksi, mutta kiekko löytää lopulta tiensä verkkoon 20 sekuntia ennen erän loppua. (Mitenköhän menikään ne Tammisen prinsiipit?) Tämän jälkeen IFK alkaa puristaa mailaa ja Kärpät saavat hirveän hurmoksen päälle, ja oli vain ihme, että maaleja tuli vain yksi.

Ottelun loppuhetkillä IFK:lla oli vielä monia tilanteita ratkaista peli, mutta kun ei tee paikoista maalia, niin kaveri rankaisee.

Jokatapauksessa hieno taistelu taas kerran koko jengiltä Oulun miljoonamiehiä vastaan, ja lähellä käytiin ratkaisua, mutta lopulta parempi voitti. Tuomari vihelsi tänään kelpo pelin, vaikka todella paljon sai painia ja kahvata, mutta tämähän on se henki pudotuspeleissä, että vain ruumiit vihelletään. Oulussa siis ratkaistaan toinen finalisti, ja mahdollisuudet ovat fifty-fifty kummallekkin joukkueelle. Varmaa on se, että IFK tulee antamaan kaikkensa hamaan loppuun asti. Katsotaan mihin se riittää.

Edit. Onnittelut vielä Kärpille, parempi joukkue voitti. Pienet ovat marginaalit näissä peleissä.
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Re: Re: Maikkari imee....vai ?

Viestin lähetti Teme
Oliskin siirtynyt edes jollekin kanavalle. Oulussa MTV3+ pysyi mustana koko jatkoerän ajan. Ei kuulema oikeuksia. Kiitos Oulu TV. Jumalauta mitä amatöörejä!

Mustaa näkyi täälläkin alkuun ja meinasi jo epätoivo iskeä mutta sitten tajusimme hakea kanavat uudestaan. Viime päivinä pistettiin vissiin kanavat uuteen järjestykseen, siitä tämä. Veikkaan että aika moni on kironnut boxit tänään alimpaan he*vettiin. Pari minuuttia jäi näkemättä ja radion mukaan kovaa IFK painostusta oli siinä. Sympatiat tosiaan niille kenellä ei boxia ole/ digit ei näy. Jos näitä matseja TV:ssa näytetään, niin näytettäisiin nyt edes loppuun.

Paikkoja olisi ollut IFK:lla hoitaa homma himaan, mutta ei. Häppölän ylärima, ja sitten turhaakin turhempi pitkäkiekko 2. erän loppuun. Huusin jo kuin hyeena että ei tuommoisia erän loppuun, ja kohta omissa kolisikin. Tämän jälkeen oli tiedossa että Kärpät tulee kolmannen alussa päälle kuin yleinen syyttäjä. Ja tulihan se tasoitus sieltä, eikä tarvittu kovin kummoisia ennustajan lahjoja. Menee kyllä Lundellin piikkiin ainakin osittain, yritti ilmeisesti ohjata kilvellä kulmaan mutta suti ohi ja kiekko kainalosta maaliin.

Jatkoaikamaali ei pelkästään Lundellin moka, Pärssinen "syyllisenä" myöskin. Puhetta lisää koko kentälle.
Sääli silti Jannen puolesta, upea peli muuten. Useita 2-1 tilanteita ja monesti Kärppä-pelaaja yksin vastassa mutta kylmästi hoiti tilanteet. Aivan turha lähteä kenenkään sanomaan "mitäs minä sanoin", kyllä Janne on tähän mennessä pelannut jäätävästi. Ilman hänen torjuntojaan tuskin oltaisiin tässäkään tilanteessa, ja Oulussakin viimeksi nollapeli.


No, onnea Kärpille, jatkoajalla olitte taas vahvempia. Sunnuntaina pelit jatkuu. Näköjään HIFK:kin tarvitsee sen seinän sinne selän taakse jotta homma toimii niinkuin pitää.
 

peikko#13

Jäsen
Myönnetään että Kärpät roikku ankarasti miehessä kiinni kolmannen erän lopulla ja olis ansainnut pari jäähyä, mutta Favorin ei halunnut ratkaista peliä. Toisaalta se HIFKikin käytti sitä mailaa muuhunkin kuin kiekon pelaamiseen ja kummasti nuo näytti estävän karvaajiakin. No onneksi Kärpät kesti jatkoajalla ja rankas HIFKin virheestä. Paljon parjattu Haataja pääs tuikkaamaan.Oli pirun jännä peli.
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Mane
Noin pienestä kulmasta lähtevässä vedossa pystyy maalivahti peittämään koko maaliaukon, jos on huolellinen. Lundellin olisi pitänyt näin tehdä. Nyt jäi pieni aukko etukulmaan ja kiekko ohjautui juuri sinne.

Niin no, jos Lundellia uskaltaa peluuttaa näin tiukassa saumassa, lopputuloksena tod.näk. on tukku jossitteluja.

Meikäläinen on keskiviikosta asti ollut Jatkoaika-pimennossa. Tämä siksi, että edellinen matsihan oli ehkä Suomen play offs -historian suurin farssi. Siitä tuskin kellään on ollut yhtään mitään järkevää sanottavaa, joten tyhmimpien HIFK-fanien vahingoniloisten riekkumisten lukeminen olisi ollut pelkkää ajan hukkaa.

Kärpät väänsi rutiinivoiton. Eipä siinä sen enempää. Avopaikat haaskattiin, tuurimaaleilla otettiin voitto. Näin se pudotuspeleissä tahtoo mennä. Sunnuntaina voittaa se jolla käy parempi munkki. Aravirran isoissa housuissa (<- vittuilu) miettisin tarkkaan, kumpi maalivahti on oikea valinta illan peliin. Hannun tuntien, valinta on kumminkin väärä.

Loppuosa ottelusta tuli kuunneltua radiosta. Eipä näy digi-tv meikäläisen taloudessa ei. Kyse ei ole rahan puutteesta, sitä olisi kuten upporikkaalla Kärppä-fanilla kuuluukin olla. Soittelin isännöitsijälle viime syksynä, totesi että ehkäpä tammikuussa saadaan taloyhtiöön digivalmius, jos paalua sattuu olemaan. Niin vaan kävi että ikkuna- ja maalausremontit ajoivat ohi digi-tv:stä joten katsellaan ensi tammikuussa uudestaan. Tosiaankin kyseessä on ihan laadukas taloyhtiö eikä mikään slummi, ei ihan maamme teknologiaihmeen ydinkeskustassa mutta välittömässä läheisyydessä kuitenkin, vuokra hinta-laatu -suhteeltaan loistava, sijainti ideaalinen, ei riehu pihassa vandaalit, kaikki asiat muutenkin ihan jees, vaan eipä näy digi-tv. Haistakaa vittu MTV3. Tuskinpa Nelosesta ("Helsinki-TV") kuitenkaan siitäkään paljon apua olisi. Ari Stenius: "kiekko maalin takana. Haataja! Ja maaliin menee!" Näin muistelisin ratkaisun menneen. Luulin itse että kiekko on Kärppien päädyssä, joten töppäsikö Stenkka vai olinko jo itse liian nauttineena? Tiiä häntä mutta kyllä lämmitti. Kärppien mollatuin pelaaja kuittasi voittomaalin.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Viestin lähetti peikko#13
Myönnetään että Kärpät roikku ankarasti miehessä kiinni kolmannen erän lopulla ja olis ansainnut pari jäähyä, mutta Favorin ei halunnut ratkaista peliä.

Muuan Seppo Mäkelä on aikanaan sanonut.
Jos kaveri on ottelun lopussa tai jatkoajalla yksin läpi ja se kaadetaan ja tilanteesta ei tule rangaistusta, kun tuomari perustelee, ettei halunnut ratkaista ottelua.
Se oli ratkaissut ottelun juuri sillä hetkellä, kun jätti viheltämättä !
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Melkoisen hauska yksityiskohta pisti silmään illan peliä seuratessa, jonkinlainen deja vu-ilmiö eli, sellainen, että olisin nähnyt tällaisen pelin joskus aiemminkin. Suomi-Tsekki 2-0 ja 2-0 johdosta 2-3 jatkoaikahäviöön...

Jokin näitä tappioita jopa yhdistää, mutta en saa millään päähäni mitä tekemistä Hifk-Kärpät pelillä voi olla Suomi-Tsekki pelin kanssa - ei kai mikään...

No, liittyykö Lootin vaimo tähän jollakin tavalla...
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Digillä ja ilman...

En tiedä mistä aloittaisin, joten aloitan tuosta otteluraportista. Siinä väitettiin, että Lundel oli vielä maalin takana, kun Kärpät teki voittomaalin. Pelkkää puppua, siittä Jannen edestä se maali tehtiin. Oli varmaan osin virheratkaisu mennä päätyyn katkaisemaan rännikiekkoa, varsinkin kun Päräkin meni sinne. Toisaalta jos maalivahti ei niitä käy katkomassa, niin vastustajalle annetaan todella paljon eteen. Toisaalta Jan ehti maalille ihan ajoissa ja maali olisi saattanyt aivan hyvin syntyä, vaikka maalivahti ei tätä veryttelylenkkiä olisikaan tehnyt. Maalin suurin syyllinen oli pakki, joka ei pystynyt pitämään Haatajaa kurissa.

Lundelin ainoaksi mokaksi laskenkin tuon etukulmasta imuroidun tasoitusmaalin, mutta sekin oli vain vastaavan tason moka, kuin minkä Bäckströmi teki ekassa maalissa.

Peli oli vauhdikasta pleijarikiekkoa ja vaikken ollutkaan kummankaan puolella, niin nautin sen katselemisesta. Tuomari ei ottelua missään tapauksessa ratkaissut, joten nämä "itkijänaiset" pilaavat sekä oman, että joukkueensa maineen tuolla ruikutuksellaan.

Digi-tv:lle siirtäminen oli kerrottu jo ennen pleijarien alkua, sen ei pitänyt olla kenellekkään yllätys. Niitä henkilöitä tosin käy sääliksi, jotka asuvat digi-tv:n näkyvyysalueen ulkopuolella. Onneksi heitä on vain alle 10% suomalaisista. Niile taas jotka eivät ole sitä hankkineet toteankin, että oma vika.

Sunnuntain osalta pitää vielä todeta, että minusta tuo on fiksu ratkaisu, että formulat katsotaan ensin loppuun ja sitten siirrytään kiekkoon. Pelistä menetetään alusta 10 minuttia ja perinteisesti se on pleijaripeleissä muutenkin ottelun turhinta aikaa.
 

Henkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensinnäkin: onnittelut Kärpille. Parempi jengi voitti ja finaalipaikka ratkeaa sunnuntaina.

Mutta heti toiseksi: vaikka teillä (ja näköjään myös turkulaisilla) tuntuu olevan erittäin syvät traumat Jan Lundellin suhteen, niin aivan turhaa on edes yrittää pistää tätä matsia Jannen piikkiin. Hän otti ties kuinka monta "varmaa" kiinni ja oli ainoa syy siihen, ettei Kärpät voittanut jo varsinaisella peliajalla. Oululaisten alkurynnistys oli hirveä, samaten about minuuttiluvuilla 35-50 pelattiin vain yhteen (IFK:n) päähän. Olihan meilläkin paikkamme ja Häbän yläputki tilanteessa 2-0 olisi kenties ratkaissut koko sarjan, mutta kun ei niin ei, vain maalit lasketaan.

Veskarin tontin julmuus näkyy parhaiten siinä ettei kukaan täällä ole maininnut IFK:n #21 Jarno Kultasta, joka ainakin kaksi kertaa syötti Kärppä-pelaajan yksin läpi. Siitä ei puhuta, koska Janne otti molemmat. Aivan turha spekuloida kreikkalaisella, Janne aloittaa myös Oulussa ja sillä siisti. Nähtyjen pudotuspelien perusteella: jos Stathos tänään olisi aloittanut, Kärpät olisi karannut jo alkuhetkillä ja voittanut suunnilleen 2-6. Joten näillä mennään, tuli mitä tuli.

Hirson kentällinen jyräsi jälleen, Vihko oli tulessa etc... mutta se ei riittänyt. Kärppien voitontahto tänään oli suorastaan musertava. IFK:n valttikortiksi sunnuntaita ajatellen jää Kärppien valtavat paineet; koko Lappi odottaa Kärppien mestaruutta, mikä on kipsannut joukkueen pelin lähes täydellisesti Raksilan play off - mittelöissä. Siinä on meidän saumamme iskeä. Mutta kävi tässä sarjassa miten tahansa, tämän sanon jo nyt: toivottavasti sarjan voittaja korjaa myös Kannun himaan!
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Digi-tv:stä ja Maikkarin politiikasta. Mikä se on se Suurin Osa Suomea, jossa digi-tv ei näy? Digin peitto on tällä hetkellä 72 % väestöstä. Tarkoitettiinko Pohjois-Suomen männynkäpyjä ja helvetinrakkaa? Kyllä se oikeasti on minoriteetti, joka ei voi digiä vastaanottaa. Halutessaan.

Lähetys ei siirtynyt minnekään "maksulliselle kanavalle" vaan MTV3+ kanavalle, jolla lähetetään sekä ilmaisia että maksullisia ohjelmia. Maksulliset on aina erikseen mainittu.

JOs jollakulla ei kyseinen kanava näkynyt boksista huolimatta, lienee kyse omasta huolimattomuudesta. Kanavanumerointi muuttui digi-tv:ssä 1.4. mistä informoitiin selkeästi tiedotusvälineissä. Kanavat piti siis virittää boksiin uudestaan. Nythän sieltä löytyy myös kolmas MTV3-kanava: MTV3+ ekstra.

Maikkari pelaa televisiolähetysten playoffeja. Niissä pelataan kuin miehet. Valittajille on tarjolla vain videonauhoja ja kurinpitoelimien pöytäkirjoja. Analogiset joukkueet häviävät. Digitaaliset pelaavat finaalissa.

Olin eilen kuuntelemassa maikkarin edustajan alustusta heidän digituotteistaan. Hockey Night -korttia on myyty n. 5000 kpl a 42 eeroa= 210000e. Lisäksi HN-kortti (+F1) on ilmeisin syy sille, että kodinkoneliikkeissä kysytään nyt enimmäkseen maksukortillisia bokseja. Mitä useampi katsoja siirtyy digin puolelle sitä pienemmät Ylelle maksettavat kustannukset maikkarille koituu lähetyksistä. Jokainen osaa laskea tämän yhtälön ja sen johtopäätökset. Maikkari toimii täysin loogisesti, rohkeasti ja vastuullisesti kannustaessaan ihmisiä tekemään ajoissa se, mikä heidän on kuitenkin pakko tehdä kolmen vuoden kuluessa. Yle on itse asiassa paljon velkaa maikkarille siitä että bokseja on niinkin paljon jo hankittu. Wellnetit ja muut kanavanpanttaajat ovat surkeita ja säälittäviä divarivellihousuja.

Antennivastaanottoon on saatavilla toistakymmentä mallia eri hintaisia bokseja, myös nauhoittavia, myös kaksivirittimisiä joilla voi katsoa muuta kanavaa nauhoittaessaan toista (mille täällä jo irvailtiin). Kaapelitalouksiin bokseja on saatavilla hieman rajoitetummin, mutta katselun mahdollistaen. Halvimmat ovat olleet 70e, yleensä kai hinta lienee n.150-220 e. Sen sijaan että täällä aletaan kerätä vastalauseaddresseja suosittelisin että nurisijat marssivat ensi tilassa vaikka aamulla sinne suosikkikodinkoneliikkeeseen vaikka papan ja papan lompakon kanssa ja ottaa mukaansa jonkin myynnissä olevista bokseista. Sellaisen jossa on kortinlukija.

Luultavasti ainakin yksi finaalipeleistä venyy sen verran pitkäksi ettei se mahdu anaalipuolen lähetyksen puitteisiin.

Hyvä Kärpäset! Buu Pärä!
 

Old School

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No niin näin se menee...

TAAS viimeiseen peliin. Ja kuten häpä äsken totesi: IFK hoitaa tän vielä.Uskoa veljet ja sunnuntaina ouluun... Tulkaa vittu vaikka liftaamalla, aikaa on.
JPL, sauna päälle ... sä tiedät. T:rehtori
moraalinen finaali siis sunnuntaina.
Pelistä sen verran että IFK ei kaatunut tuomariin,ei todellakaan. Jos johtaa himassa kaksi-muna ei todellakaan saa hävitä, mutta näin se menee...
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Re: Digillä ja ilman...

Viestin lähetti Artsi


Digi-tv:lle siirtäminen oli kerrottu jo ennen pleijarien alkua, sen ei pitänyt olla kenellekkään yllätys. Niitä henkilöitä tosin käy sääliksi, jotka asuvat digi-tv:n näkyvyysalueen ulkopuolella. Onneksi heitä on vain alle 10% suomalaisista. Niile taas jotka eivät ole sitä hankkineet toteankin, että oma vika.

Seis ja oitis. Kyllä mä hankkisin, jos pystyisin. Mulla on kumminkin kaksi poikaa, joista molemmat pelaa fudista ja kiekkoo, eli maksan poikien harrastuksista noin 3900 ekee vuodessa.

Sen lisäks tulee kaikenmaailman yllätysmenot ja meidän perheen muistapoiketen tarttee myöskin syödä lainanmaksujen lisäks.

Kyllä mä sen poksin hankin, mutta tärkeys järjestys !
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Re: Digillä ja ilman...

Viestin lähetti foxsixteen
Seis ja oitis. Kyllä mä hankkisin, jos pystyisin. Mulla on kumminkin kaksi poikaa, joista molemmat pelaa fudista ja kiekkoo, eli maksan poikien harrastuksista noin 3900 ekee vuodessa.

En syytä, enkä paheksu sinua, mutta ihmettelen, että jos on vuodessa vara pistää 3900€ poikien urheiluharrastuksiin, niin budjetti on vedetty niin tiukalle, ettei satasta enään löydy. Toki asioilla on tärkeysjärjestyksensä, mutta luulisi sellaisen summan saavan kasaan jättämällä esim. muutaman saunakaljan väliin.

PS. En itsekkään rahassa ryve, mutta digiboksin hankin jo viime kesänä
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti Dave vaan eipä näy digi-tv. Haistakaa vittu MTV3.

Paranna Dave vitutus: hanki halpis T-mallin boksi (70e) ja siihen erityinen sisäantenni (Nokia tai vastaava, hintaluokka jotain parikymppiä). Jos asut peiton alueella, saat tuollakin väliaikaisella ratkaisulla lähetykset näkyviin. Sitten kun taloyhtiön antenniasiat fiksataan, voit viedä tämän boksin mökille tai myydä eteenpäin.
 

Mokela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät teki sen

Annetaan heti alkuun propsit Kari "Kake" Heikkilälle, joka myös mr nobodyna tunnetaan. Ketjulotto toimi upeasti. Näillä kokoonpanoilla ilmeisesti myös jatketaan sunnuntaina. Mitä sitä voittavaa joukkuetta vaihtamaan.
Usko ei loppunut Kärpillä edes 2-0 maalin jälkeen. Tämänkin luen paljon Kaken asioksi. Hienoa tässä joukkueessa on se, että paineen alla pelataan upeasti. Näin on ollut koko "nousukauden" jälkeisenä aikana. Kake saa suunnattua voimat oikeisiin asioihin.
Kake peluutti rohkeasti kaikkia neljää kenttää myös jatkoajalla. Aravirta taas antoi aivan liikaa peliaikaa ykköselle, joka kostauti herpaantimisena. Niinhän siinä sitten kävi, että juuri nelonen iski ratkaisun. Tässäkin voitto Kakelle.
Aravirralla iski taas paniikki, joka heijastui pelaajiin.<provo> Ikuinen luuseri.<provo>

Näyttihän se Lundell vihdoin sitä toivottua osaamistaan. Ei tästä aiheesta sen enempää. Tervetuloa Raksilaan!

Lieversin ketju oli loistava. Pikun ketjukin pärjäsi hyvin ilman Tenkiä. Jokinen lunasti paikkansa. Tilastoissa on muuten pieni virhe. Smyth oli toinen syöttäjä Jokisen maaliin, ei Viuhkola. Samapa tuo. Ketju oli hyvä.
Machuldalta lupauksia herättävä peli...

Mielenkiintoinen huomio on myös se, että Kärpät vei tasakentällisin ottelun 0-3. Tämä lupaa hyvää. Jäähyboksista vain pysytään pois sunnuntaina. Tasakentällisin Hifkin ykkönen kyllä saadaan kuriin.

Tuomarin oli hyvä, juuri sellaine kuin play-offeissa pitääkin olla. 50 min jälkeen ei enää vihellelty ja tätä MOLEMMAT joukkueet käyttivät hyväkseen. Favorinilla oli kuitenkin munaa antaa jatkoajalla oikeutetusti Kärpille jäähy. Hifkillä oli etsikkoaikansa juuri silloin. Siitä olisi pitänyt ratkaista. Onneksi Nikke on muuri.

Vihdoinkin nähtiin se taisteleva Kärpät. Riemuvoitto asenteelle ja kypsälle pelaamiselle. Puolustus oli myös tosi hyvä.
Hifk saa todellakin laittaa parastaan, jos meinaa Raksilan hornankattilasta palata voittajana. Toista kertaa yleisöä ei rääkätä keskiviikon kaltaisella esityksellä. Henki on nyt päällä Kärppä joukkueessa. Usko joukkueeseen on kova. Kake saa vielä kruununsa.

Kumpi tahansa tästä voittaakaan, niin se joukkue olkoon Suomen mestari. Töpseleitä en mestarina tahdo nähdä. Jääkiekon voitto olisi se, että jompi kumpi näistä kahdesta hienosta joukkueesta veisi kannun.

Propsit Owenille. Hienoja objektiivisia(todella harvinaisia näissä otteluketjuissa) kirjoituksia kautta linjan. Hattu päästä.
 

chewmeister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter Milan, Kärpät, TPS, HJK, Barca, Penguins
Kyl tota voittoa kieltämättä ei oikeen voinu juhlia musta täysiä kun siinä ottelun lopussa kieltämättä Kärpät pelas hiekan tyyliltään poiketen tai ainakin mitä minä olen nähny aika törkeesti estäen ja ehkä siinä jäi kaks selvää jäähyä viheltämättä ja mielestäni varsinaisella peliajalla IFK oli selvästi pelillisesti edellä ,mutta nyt sitte ratkotaan vielä yks erä ja saas nähdä kuin trillerissä käy. Joka tapauksessa TPS saa tästä selvän edun ja se ei oo hyvä juttu se meinaan varmasti näkyy finaaleissa.
 

Hydrophyte

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Yläpesä


JOs jollakulla ei kyseinen kanava näkynyt boksista huolimatta, lienee kyse omasta huolimattomuudesta. Kanavanumerointi muuttui digi-tv:ssä 1.4. mistä informoitiin selkeästi tiedotusvälineissä. Kanavat piti siis virittää boksiin uudestaan. Nythän sieltä löytyy myös kolmas MTV3-kanava: MTV3+ ekstra.


Jaa-a, eilen virittelin boxiin "uudet" kanavat. Kyllähän sieltä löytyy MTV3+ paikalta 10 ja MTV3+ Extra oliskohan ollut paikalla 15. Kummastakaan ei näkynyt yhtään mitään siis Salossa ainakaan. Soitin hallilta kaverille, että laittaa menemään DVD:lle jatkoajan, mutta MTV3+ ja Extra olivat mustina kuulemma. Soitin muijalle (Saloon) ja pyysin sitä tallettamaan ja:n, mutta näkyi kuulemma pelkkää mustaa ja näyttää näkyvän vieläkin. Itselläni on 42e MTV3+ maksullinenkin, mutta eipä sekään näyttänyt auttavan. No tulipahan 1, 2 ja 3 erä talteen, eihän sen jälkeen tapahtunutkaan mitään mielenkiintoista.. kai.

Matsista ei oikein vielä pysty mitään ihmeellistä kirjoittamaan, kun on ketutus päällä. Kultanen jäi mieleen erittäin epävarmana kiekon kanssa (ei ole eka kerta) ja Favorin ainakin tykkää viheltää samanlailla kuin runkosarjassa eli ihan päin..

On kyllä vahva luottamus Sunnuntaina, että IFK vie, mutta maalivahtipeli ratkaisee paljon. Toivottavasti Lundell ottaa yhtä varmasti kiinni mitä aiemminkin. En oikein ymmärrä Jatkoajan raportissa mainintaa, että Lundell ei voi olla Sunnuntaina maalissa, jos IFK meinaa voittaa. Ihme juttua..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös