23.11.2002, SaiPa-Jokerit -kauden odotetuin kotiottelu

  • 6 322
  • 63

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Noniin, tuo yllä oleva perustellaan sillä että istumapaikkaliput olivat myyty jo kuukausi sitten loppuun. Liigan kärkiottelu, tosin SaiPa on tällä hetkellä neljäs pisteen päässä sijasta kaksi.

Molemmilla joukkueella on tappio alla, joten molemmat tulevat otteluun nälkäisinä. Pidän Jokereita lievänä suosikkina, mutta ei missään nimessä selkeänä sellaisena. Täpötäydessä hallissa nähdään toivottavasti viihdyttävää jääkiekkoa.

En veikkaa ottelun lopputulosta, mutta tulee olemaan erittäin tiukka peli.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Tiukkaa tulee olemaan ja maaleilla ei tässä matsissa juhlita, kuten ei kyllä muissakaan Jokerimatseissa tällä kaudella. Kummallakin on alla tappio, mutta Saipalla on muutenkin ollut viime aikoina vähän enemmän ongelmia pelinsä kanssa. Viisi omiin kotona Jyppiä vastaan kertoo kyllä ongelmista omassa päässä.
Jokereilta edelleen sairastuvalla Hentu, Aalto, Ströba ja MRuutu. Joukkueen hyökkäyspeli nojaa tällä hetkellä aivan liiaksi Peltoseen ja Nemolta odotetaan paljon. Eka matsi sai vielä mennä ihmetellessä, mutta nyt pitää jo alkaa tapahtumaan. Lehtosen taakse ei helpolla kahta enempää mene matsissa, mutta kuka tietää vaikka Helanen olisi L-rannassa maalissa. Kova otteluputki Jokereilla on joka tapauksessa edessä ja Lehtonen ei varmasti pelaa kaikkia näitä matseja. En kuitenkaan usko, että Helasta laitetaan näin kovaan paikkaan. Lehtonen muuten kritisoi www.jokerifanit.net sivuilla haastattelussa Saipan kotiluolaa liian pimeäksi! Laittakaa nyt pojalle lisää valoa, että näkee torjua, s-tana.
Saipasta kiinnostaa tietysti Machuldan otteet. Lupasin itselleni, että mikäli Machulda auttaa Poikaa palaamaan kotiin, niin meikäläinen tekee tribuuttikeikan Vallun kotimatsiin tällä kaudella. Huomenna siis eväät kassiin, nestettä nenän alle ja Jokeridösällä kohti itää. Viimeksi kävin L-rannassa samana viikonloppuna kun Kiinassa oli Tienanmeren verilöyly n. 10 vuotta sitten. Häissä tuli vähän rähinää aiheesta ja siitä päivä on jäänyt mieleen.
Yksi tärkeä kysymys paikallisille; Pitääkö vetää pitkät kalsarit päälle eli montako metriä lunta ja paljonko pakkasta?
 
Viimeksi muokattu:

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Viestin lähetti PeteX
Lehtonen muuten kritisoi www.jokerifanit.net sivuilla haastattelussa Saipan kotiluolaa liian pimeäksi! Laittakaa nyt pojalle lisää valoa, että näkee torjua, s-tana.

Tämä ei ole mikään turha huomio. Lappeenrannan jäähalli on todellakin liigan pimein kolkka siitä syystä, että tässä kylässä kaikki urheilupaikkojen rahat on upotettu mänttikuulakenttien kunnostamiseen, rakentamiseen ja lämmittämiseen.

Yksi tärkeä kysymys paikallisille; Pitääkö vetää pitkät kalsarit päälle eli montako metriä lunta ja paljonko pakkasta?

Lunta taitaa olla teillä itselläkin jo jonninverran mutta tuskinpa kauheasti meillä hallin sisällä ;). Eipä taida olla edes hirveän kylmä hallissa, kun väkeä on niin paljon kuin latoon mahtuu.
 

Aksu

Jäsen
Ketuttaa vietävästi viettää viikonloppu Tampereella. Alkukauden kohokohta meneepi ohi.

Summa summarum. Saipa ei huomenna tule kävelemään kuten Jyppiä vastaan eli Jokereille pistetään kovaa kampoihin. Altavastaajana on hyvä lähteä.

Pari ratkaisevaa seikkaa mielestäni ovat:

- Maalivahtipeli kuten aina (Meidän kassarin täytyy loistaa)
- Fyysisyys (Pystyykö Saipa vastaamaan Jokereille taklauspelissä)
- Ja maalintekopeli (Jokereiden maalille on paha mennä, joten iskuja tulee paljon. Mieli kurissa ja nöyrää duunia. Maskipelaaminen huippuveskaria vastaan on kaiken a ja o)

Kannustakaa nyt hemmetisti. Minunkin puolestani. Saas nähdän monta sataa ihmistä menee kyttäilemään viimeisiä lippuja hallille.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
niin...

Kun miettii huomista peliä tulee mieleen pitääkö Jokerien puolustus....Sillä Vallin Ja Ströbä ovat todella tärkeitä lenkkejä....Sillä todellisuudessa esim eilen...osoitti Jokerit jälleen kerran sen seikan että viisikkopuolustus on Jokerien ainoa ase sekä Lehtonen...sillä fyysisesti Jokerien puolustus on äärinmäisen huono.Joten tiukkaa tulee ja 3-2 suuntaan tai toiseen
 
K

kangaroo

Pelicans-tappiosta toivoakseni osa voidaan panna tauon piikkiin. Nyt on peli alla, joten kone käynnistynee eilistä paremmin ja hyökkäyspäässäkin on lupa odottaa suoraviivaisuutta näpertelyn sijasta. Eiköhän siitä ne 3-4 tehdä ja omiin ne tavalliset 1-2, joten en usko pisteiden jäävän L-rantaan. Hereillä on oltava ensi sekunnista alkaen, koska isännillä on taatusti päällimmäisenä mielessä jyppi-pelin avauserä ja tsemppi sen mukainen. Päällimmäisenä mielenkiinnon kohteena on tietenkin DN:n tekemiset, joten jään odottamaan raporttia paikan päältä.

Murmeli: mänttikuulalla viitannet yleisurheiluun ? Olen samaa mieltä. Jos joihinkin kuulakenttiin rahaa laitetaan, niin laji saisi olla petanque.
 

Banhammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Mystinen mies
Joo kiva matsi varmaan tulee. Vielä hieman masentaa eilinen konttaus, mutta ehkä huomenna on iloinen olo. Tuttuun tapaani kerään joitain huomioita huomisesta matsista.

-Maalivahti peli
Ei teidän veskan tarvi loistaa koska ei me tehdä ku korkeintaan 2 maalia, ja Lehtonen on tuttuun tapaan iskussa. Tiukkaa tulee olemaan.

-Tuomarilinja
Yksi asia joka voi ratkaista huomisen matsin.

-Yleisö
Pelataanko matsi pääosin kuudella viitti vastaan?

-Nemirovsky + muut hyökkääjät
Voisi onnistua, kuten koko jengi maalin teossa.

-Machulda
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toivottavasti tiukka ottelu

Odotan SaiPalta taistelevaa, itseluottamusta uhkuvaa peliä, vaikka vastassa onkin kauden komeettajoukkue, jolta ei nimimiehiä eli rahaa puutu. Toivottavasti Skriko on nyppinyt Jyp-pelissä nähdyt pakkien totaaliset nukahtamiset ja muut virheet pelaajista pois kuin täit simpanssin turkista, niihin ei nimittäin lauantaina ole varaa. SaiPan pelatessa alkukauden tasollaan, odotan optimistisesti tulosta 2-2. Narripaitoja olisi kyllä kiva rokottaa kahdenkin pisteen arvoisesti, mutta valitettavasti en jaksa tähän aivan uskoa. Pistekin tuolta porukalta on suuri saavutus.



--------------------------------------------------------------------------------
 

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Torstain Jyp pelin jälkeen on vaikea veikata miten huomenna käy.Kotona hirveällä tsempillä SaiPalla on mahdollisuudet Jokerien kaatoon tai sitten torstain kaltaisella hiihtelyllä pisteet lähtevät varmasti Helsinkiin.
Torstaina SaiPan nuoret puolustajat, Tikkanen, Pursiainen, Hana ja Weckström pelasivat huolestuttavan vaisusti. Jos pojat eivät paranna viime näkemästä peliään Jani Virtanen on pakko siirtää Bombicin pariksi. Tästä seuraisi se, että joku junnu pakeista pitäisi lähettää KOOKOO:hon vauhtia hakemaan ja Somppi takaisin SaiPan riveihin. Tästä huolimatta uskon, että jos SaiPa jatkaa siitä, mihin Jyp pelissä kolmannessa erässä jäi, SaiPa korjaa voiton.
PeteX:lle: mamikset eivät ainakaan tänään tuntuneet ulkona turhilta.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti PeteX
Viisi omiin kotona Jyppiä vastaan kertoo kyllä ongelmista omassa päässä.

Eilinen JyP ottelu nyt taisi olla aika poikkeus kotona, jossa tappioita ei ole tullut niskaan aiemmin tällä kaudella. En siis sanoisi että olisi suuria ongelmia siellä. Sarjasijoituskin kertoo yhä edelleen aika toista kieltä sekä maaliero. Huonoja päiviä sattuu kaikille.

Mielenkiintoinen ottelu tosiaan. Ehdottomasti mielenkiintoisin tähän mennessä kotimatseista. Harmi vaan etten tiedä pääsenkö katsomaan... Täyttä on, toivottavasti ääntäkin? Uskon kyllä.
Aika vaikeaa SaiPalle povaan, vaikka yleensä ollaan onnistuttu kotona Jokereita vastaan. Tuntuu vaan jotenkin epätodennäköiseltä että Jokerit suostuisi häviämään kahta kertaa peräkkäin. Toivottavasti sekin ihme nähdään ja narrit liukastuu omiin tupsuihinsa. =)

Tuskin samanlaista sortumista SaiPalla nähdään kuin JyP pelissä, asennetta on varmaan piiskattu valmennusjohdon puolelta. Tasainen ja suht vähämaalinen ottelu veikkaan minä.
 

jm

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voi olla että tasainen matsi tulossa, tai sitten jos SaiPa nukkuu JYP-pelin tyyliin kaksi ensimmäistä erää niin voitaisiin olettaa että pisteet lähtevät Helsinkiin suurinumeroisesti.

Omiin on kummiskin uskottava, eli SaiPa voittaa 2-1 tai 3-2.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Kyllä on pelko perseessä, kun ajattelee huomista ottelua. SaiPa on pelannut kotonaan mahtavasti ja on yllättänyt Jokerit useasti aikaisemminkin kisapuistossa. Veilä kun Jokereilla on loukkaantumishuolia, kova treenikuuri takana ja luistin ei tunnu oikein kulkevan, kaikki merkit osoittavat kotivoittoon.

Toki on huomattava, että SaiPalla on liigan ehkäpä kapein materiaali, varsinkin puolustus on todella nimetön. Jyp-pelissä se alkoikin jo osoittaa horjumisen merkkejä. Jos Jokerit saa heti hyvän liikkeen päälle, on SaiPan puolustus helisemässä. Kari Lehtonen oli epävarma Lahdessa, nyt ei saa enää haparoida.
Todennäköisesti ottelussa ei maaleilla juhlita, Jokerit tekee 1-3 maalia, SaiPa 0-4 maalia.

SaiPa - Jokerit 3-1 (2-0, 1-0, 0-1)

1-0 4.51 Hulkkonen (Tirkkonen, Machulda)yv
2-0 8.10 Skyttä (Kauppinen, Cipruss)
3-0 38.00 Machulda (Hulkkonen)
3-1 53.14 Nemirovsky (Peltonen, Pakaslahti)

jäähyt yht: SaiPa 3x2, Jokerit 5x2

Duba 7+8+13=28, Lehtonen 12+9+5=26
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Viestin lähetti ElBimbo
:PeteX:lle: mamikset eivät ainakaan tänään tuntuneet ulkona turhilta.

Right. Iltaa viritellään ja valmiina ollaan. Mikä on paikallisen spudarin paras.
A.Ruoka
B. Juoma
Enempää ei tähän väliin. Olen huomenna torilla Sokoksen vieressä sbudarilla tai sitten en. Onko järvessä monta metriä jäätä?

Edit: Lähde Lappeenrantaan humppa soi. Pelaako Bombic?
 
Viimeksi muokattu:

sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Olo on kuin pikkulapsella ennen joulupukin tuloa

Miksi tuo kello ei tunnu liikkuvan ollenkaan? Kauhulla ja innolla odotan illan peliä. Pystyykö Saipa hoitamaan homman kotia, ainakin edellisten kausien pelejä ennakoiden Saipa on kyllä aina pelannut ja syttynyt Jokereita vastaan. Tekisi kyllä mieli pelata tulosvetoa. Tulokseksi laitan, jos pelaan Saipalle 3 ja 4 maalia, Jokereille 1 ja 2 maalia. Panos voisi olla yhteensä 20 egeä.
Toivottavasti täpötäysi Itä-auto areena luo kunnon kannustuksen.
 

Viper

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Muutamia mietteitä

Vieläkin harmittaa se JYP peli. SaiPa pelasi ensimmäisen erän alun ja 3. erän. Tämän välinen aika oli jotain ihan muuta kuin liigatason kiekkoa.
Tällä kaudella yleensäkin on SaiPa pelannut kolmannen erän parhaiten. Nyt kun saataisiin peli kulkemaan kolme erää osaamisen ylärajoilla. Vastassa on kuitenkin eittämättä liigan tämän hetken paras joukkue! Kun rupeaisi tuo kakkoskenttä Ciprussin johdolla heräilemään (tais viime pelissä säkittää yhden) niin olis vielä enemmän noita ratkaisijoita. Kolmonen vääntää joka pelissä mallikkaasti.
Mielestäni Virtasen voisi siirtää Bombicin pakkipariksi, niin saataisiin kunnon fyysinen puolustuspari.
Jos SaiPa saa oman pelin uomiinsa eikä lähde vain puolustelemaan, niin pelistä tulee tasainen ja hyvä matsi.

Veikataan 4-3 ja. (Revanssin makua...)

0-1 Peltonen
1-1 Skyttä
2-1 Hulkkonen
2-2 Nemo
2-3 Laine
3-3 Machulda
4-3 Vaic

Lehtonen 24 torj.
Duba/Kuokka 34
 

Manic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit tänään:

Markus Helanen, Maalivahti
Kari Lehtonen, Maalivahti AK

1. kenttä
Ari Vallin, Vasen puolustaja AK
Antti-Jussi Niemi, Oikea puolustaja AK
Ville Peltonen, Vasen laitahyökkääjä AK
Petri Pakaslahti, Keskushyökkääjä AK
David Nemirovsky, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
Markus Kankaanperä, Vasen puolustaja
Ilkka Mikkola, Oikea puolustaja
Timo Vertala, Vasen laitahyökkääjä
Jukka Voutilainen, Keskushyökkääjä
Jussi Pesonen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
Arto Tukio, Vasen puolustaja
Olli Malmivaara, Oikea puolustaja
Tomek Valtonen, Vasen laitahyökkääjä
Toni Sihvonen, Keskushyökkääjä
Tommi Turunen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

Terran Sandwith, Vasen puolustaja
Teemu Laine, Hyökkääjä
Tommi Hannus, Vasen laitahyökkääjä
Tomi Mäki, Keskushyökkääjä
Sean Bergenheim, Oikea laitahyökkääjä
 

ToniC

Jäsen
kentälliset..

SaiPa:

Hyökkäysvitjat:

1. 24 Machulda - 22 Tirkkonen - 63 Vaic AK

2. 29 Cipruss - 31 Uusikartano - 21 Kerman

3. 17 Riihijärvi - 23 Kauppinen - 18 Skyttä

4. 25 Virtanen - 8 Koho - 82 Yli-Torkko

Pakkiparit:

1. 2 Tuominen - 30 Kokko AK

2. 44 Bombic - 42 Weckström

3. 5 Hulkkonen - 34 Pursiainen

4. 7 Hana - 4 Tikkanen

Maalivahdit:

1 Kuokkanen
72 Duba AK

Jokerit:

Hyökkäysvitjat:

1. 16 Peltonen - 20 Pakaslahti - 33 Nemirowsky AK

2. 37 Vertala - 9 Voutilainen - 29 Pesonen

3. 11 Valtonen - 28 Sihvonen - 40 Turunen

4. 35 Hannus - 19 Mäki - 10 Bergenheim

Pakkiparit:

1. 3 Vallin - 7 Niemi AK

2. 12 Kankaanperä - 6 Mikkola

3. 2 Tukio - 44 Malmivaara

4. 77 Sandwith - (92 Laine)

Maalivahdit:

31 Helanen
32 Lehtonen AK
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Pelokkain tuntein odotan klo 17:00:llaa jolloin kiekko putoaa Lappeenrannassa jäähän. Lehtonen pelaa maalissa odotetusti, Vallin palasi kokoonpanoon, nyt Nemo ja kummpanit verkot soimaan!

PS: Kuuluvatko SaiPan kotipelit netissä?
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
mutta eikös tuossa ole vain vierasottelut kyseessä, vai kuuluvatko myös kotipelit tosta osoitteesta?
 

MÖrökölli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jotain kummallista ilmassa,

nimittäin sellaset vibat on että peli päättyy jommankumman suurinumeroiseen voittoon. Tämähän on täysin järjenvastaista ainakin Jokereiden osalta, mutta katellaan. On noi "vibat" joskus kohilleenkin osuneet. Jos peli on tulosvedossa kokeilisin Saipalle ylläriä 5-1 ja muuten kummallekin 2-5 maalia.

Toivottavasti sielunveljet yltyvät huikeaan kannustukseen ja siivittävät pojat kunnon lentokeliin..
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
uhh, enää 1h 43 min ottelun alkuun, kuinka jaksan puolitoista tuntia? MÖrökölli, voi jopa sattua niin että tulee suurinumeroinen voitto jommalle kummalle, mutta en oikein usko siihen, sillä molemmilla on huippukassarit maalissa ja... ööh... toisinkuin aikaisemmin sanoin ;) ollut tällä kaudella hyvä puolustus, tuskinpa maalijuhlia nähdään. Kohtahan se nähdään.

"Lähde Lappeenrantaan seurakseni mun, lähde Lappeenrantaan niin mä rentoudun, mistään kansaa et sä löydä hauskempaa, Karjalaiset laulut kajahtaa..." Harmi ettei päässyt matsiin :/
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
1-Erä: Alussa oli murha, siitä koitui SaiPan turma! 0-1 1.53 Bergenheim (Mäki)
Jokerit!!! 0-2 5.01 VAllin (Turunen´, Pesonen)yv, tämähän sujuu kuin tanssi! No ei nuolaista ennenkuin tipahtaa
1-2 Machulda... Jätkät alkoi taas jäähyilemään, 2-erän alussa SaiPa 35 sec yv:llä

2-Erä: 1-3 A-J Niemi(Tukio)yv
ja lissee!!! 1-4 Vode!!!
 
Viimeksi muokattu:

MÖrökölli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
5.01 0-2 Ari Vallin (Turunen,Pesonen) Yv

Seula-huudot kaiku roimasti merisää-kanavan taajuudella.

Edit: Jokeri ehti ensin..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös