1. Bundesliga

  • 112 759
  • 681
Vincent kirjoitti:
KAtselin tuossa eilen Eurosportilta Mestareiden liigan koostetta ja siinä sitten näytettiin Bayern Münchenin ja Demichelisin komea maali. Tuli itsellekkin hieno fiilis, kun ottelun kuuluttaja huusi kolme kertaa Martin, ja yleisö sitten vastaavasti kailotti Demichelisiä. Se kuulosti kerrassaan upealta, jos katsojan fiiliksen saa moisesta kohdalleen, niin miltä mahtaa tuntua pelaajasta? Onkohan moinen kuuluttajan ja yleisön toiminta yleistä Saksassa vai toimiiko tuo vain kaikkien (myös minun) rakastaman BAyern Münchenin kotipeleissä?

Maalihan ei todellakaan ollut komea, mutta aina ei voi tehdä viittä upeaa häkkiä, jotka jaetaan dip-dap -kuvioihin ja upeisiin kaukovetoihin. Nuo Bayernin voitot Mestareiden liigassa ovat tulleet nihkeästi, mutta ovat tulleet. Voittamisen rutiini on kuitenkin kohdallaan, vaikka pelaajia puuttuu. Tänään kaatui kotona Wolfsburg, joka oli pelannut 3-3-1, vaikka kokoonpanosta puuttui Lizarazu, Pizarro, Görlitz, Lahm, Rensing, Kahn, Demichelis ja Ballack. Maalissa pelasi ikäloppu koutsi Dreher ja pelasikin nollan.
 

scholl

Jäsen
Hertha-Werder Bremen:

kylläpä kävi pulla bremeniläisillä. Berliniltä vietiin aivan selkeä pilkku ja lopussa sitten vielä hävisivät pelin.

Mönchengladbach on sarjassa jo kuudentena! Se on todella hienoa asia.

Bayern-Wolfsburg:

joo niin se on, että Makaay oli ainoa vakiomies, mikä oli käytettävissä. Hyvä, että voitto tuli. Onnea oli siinä, että VFL tempoi vain tolppaan. Hienoa oli se, että Schollin erinomaisesta kulmapotkusta Santa Cruz osui, mutta uskomattomin juttu oli 2-0, joss hyökkäyksen kärjessä oli Lucio. Tuossahan tulee ihan itse Kaiser Franz mieleen.

Nürnbergkin nousi Abstieg-paikalta ylös, joten kaiken kaikkiaan tässä vaiheessa kautta näyttää hyvältä.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Vähän myöhässä tulee otteluraportti, mutta toivottavasti joku jaksaa vielä lukea lauantain ottelusta Hertha-Werder. (En päässyt koneelle aikaisemmin)

Kierroksen kärkiottelu, joka kiinnostaa koko Saksaa ja täysi pistepotti olisi molemmille joukkueille tärkeä. Paikalla 64000 katsojaa, ja tunnelmaa sen verran, ettei vieruskaverin ääntä, omaa ääntä eikä tietenkään tuomarin vihellyksiä kuullut.

Werder aloitti hyvin, halliten peliä ja luoden selkeitä tekopaikkoja pakottaen Fiedlerin venymään pariinkin otteeseen parhaimpaansa. Liekö Herthan jaloissa painanut vielä hieman torstain UEFA-Cup-ottelu kyproslaisia vastaan, sillä hieman käsijarru päällä sinipaidat alussa pelasivat. Hertha alkoi saada lopulta juonesta kiinni vasta n. 20 min peliminuutin kohdalla, ja tämän jälkeen mm. "der Alte" Marcelinho pääsi puskemaan täysin vapaasti, mutta karkeasti yli. Rehellisesti sanoen, moni sunnuntailiigalainenkin olisi puskenut siitä paikasta pallon maaliin, mutta ei napannut brasilian poikaa sillä kertaa. Myöskin toisen kerran oli Herthan johtomaali lähellä, kun Cairo? sai yrittää tyhjään maaliin rangaistusalueen rajalta, mutta jälleen veto meni yli. Lievää hermoilua vai paineita, mutta paremmalla viimeistelyllä peli olisi ollut ensimmäisen puoliajan jälkeen jo 2-0 kotijoukkueelle. Werderin kunniaksi on sanottava, että se pelasi loistavan jakson, mutta Fiedler maalissa esti vieraiden pahimmat lähentelyt.

Toinen jakso esitteli kotikatsojille nälkäisen ja taidokkaan Herthan: pallo kulki mieheltä miehelle kauniisti, syötöt menivät omille ja joukkue pelasi erinomaisesti jättäen Werderin alakynteen. 1-0 tuli sitten odotetusti toisen jakson alussa, kun Marco "Pantoric" nosti maalivahdin edestä Bastürkin loistavasta syötöstä pallon kohti maalia-> pallo tolppaan, josta se tuli suoraan hopealautasella Pal Dardaille, joka niittasi nätisti sijoittaen. Ja Olympiastadion räjähti! Olen nähnyt Pantelilicilta nyt kolme ottelua, ja jokaisessa mies on ollut mielestäni Herthan parhaimmistoa. Ilmeisen hyvä hankinta siis ainakin maalien valossa ja alati vaarallinen kaveri. Maalin jälkeen peli eteni hetken aikaa tasaisena, kunnes Werder alkoi saamaan juonesta uudelleen kiinni. Olisivatko Champions-Leaguen kovat ottelut koulineet näitä miehiä, sillä kovasti varamiehisenäkin joukkue otti pelin haltuun ja Hertha joutui puolustuskannalle, iskien toki vastahyökkäyksistä vaarallisesti. Tällainen vastahyökkäys oli johtaa 2-0 maaliin, mutta tuomari jätti käsittämättömästi viheltämättä Herthalle pilkun, kun Werderin maalivahti kaatoi rangaistusalueella Bastürkin, joka olisi ilman kaatumista pussittanut aivan varmasti. Pallo oli jo maalivahdin ohi, ja sitten kädet iskivät jalkoihin, mutta tuomarin aivoissa ei ilmeisesti iskenyt yhtään mikään, sillä tuon selvempää pilkunpaikkaa saa hakea. Oikeasti, katsomossa ei tiennyt, itkeäkö vai nauraa, niin selvä tilanne ja rike jäi viheltämättä.

Ilmeisesti herra Götz on puhunut muutaman sanan Hannu Aravirran kanssa "miten säilyttää johtoasema", sillä mies otti mielestäni ihmeellisesti 80 minuutilla Herthan parhaan, Pantelicin pois hyökkäyksestä, jättäen muun joukkueen ilman tärkeää syömähammastaan. Puhti pois hyökkäyksistä, jolloin Werder pääsi jatkuvasti vyöryttämään hyökkäyksiään, ei kestänyt Herthankaan maalivahti Fiedler loputtomiin, vaan 1-1 oli tosiasia ja mielestäni ansaitusti. Meni pari minuuttia (jotka Hertha pelasi täysin koomassa) ja tilanne oli taululla 1-2, vain ja ainoastaan sen takia, että Götz päätti ruveta varmistelemaan kolmea pistettä kymmentä minuuttia liian aikaisin.

Lopussa Herthalla ei ollut oikeastaan edes kunnon paikkoja tasoitukseen, ja näin Werder vei tärkeät pisteet mukanaan. Rehellisesti sanoen Werderin voitto ei ollut vääryys, kentällä pelasi kaksi loistavaa joukkuetta ja itse peli paras näkemistäni kolmesta Herthan ottelusta. Paikkoja oli puolin ja toisin ja molemmat joukkueet pelasivat, eivätkä vain kyttäilleet vastahyökkäyksiä. Mutta tapa, jolla tämä tappio tuli, harmittaa varmasti monia. Taktinen vaihto (joista Götziä on kovasti kehuttu) meni täysin reisilleen, jättäen joukkueen rehellisesti sanoen pulaan. No tästä mies varmasti oppi paljon, eikä toivottavasti syyllisty vastaavaan varmisteluun näin räikeästi vähään aikaan.

Muuten Herthan parhaita olivat Marcelinho ja Bastürk, ylivoimaisesti surkein oli Malek Fathi, joka ei tahtonut saada palloa omille, ei sitten millään. Onneksi joutui sitten aikaisessa vaiheessa vaihtoon, karmeaa katsella, kun pelaajalla ei kulje, eikä mikään onnistu. Näin kävi tällä kertaa ja ehkä tästä saatiin lisää oppia siihen, että jalkapallo-ottelu kestää 90+minuuttia.

Oikeastaan huvittavin osa ottelutapahtumaa sattui tauolla, kun käytiin noutamassa hieman kurkun kostuketta ja vetäydyttiin hieman sivummalle keskustelemaan kavereiden kanssa, niin tietysti ne siinä vieressä puhuneet henkilöt olivatkin Suomesta. Maailma on näköjään pieni täälläkin.
 

crossari

Jäsen
Suosikkijoukkue
FC TPS
Tällä hetkellä, kun Baijerissa hengaillaan, niin olisin kiinnostunut tietämään miten lippuja saisi hankittua Bundesliigan peleihin? Itselläni oli mahdollisuus hommata pariinkin FCB-matsiin liput erään tutun kautta, mutta nopeat syövät hitaat... ja nyt suoraan sanottuna vituttaa ihan helvetisti.

Ilmeisesti kaikki tämän vuoden FCB-pelit ovat loppuunmyytyjä, mutta esim. Nürnberg olisi kohtuullisen lähellä.

Jos esim. schollilla tai jollain muulla on asiasta tietoa, niin kertokaa ihmeessä. Kiitos jo etukäteen.
 

scholl

Jäsen
fc regensburg kirjoitti:
Tällä hetkellä, kun Baijerissa hengaillaan, niin olisin kiinnostunut tietämään miten lippuja saisi hankittua Bundesliigan peleihin? Itselläni oli mahdollisuus hommata pariinkin FCB-matsiin liput erään tutun kautta, mutta nopeat syövät hitaat... ja nyt suoraan sanottuna vituttaa ihan helvetisti.

Ilmeisesti kaikki tämän vuoden FCB-pelit ovat loppuunmyytyjä, mutta esim. Nürnberg olisi kohtuullisen lähellä.

Jos esim. schollilla tai jollain muulla on asiasta tietoa, niin kertokaa ihmeessä. Kiitos jo etukäteen.

Mites Jahnilla menee ilman SuperMariota?
Jotenkin kyllä kaipaa niitä aikoja, jolloin Jahn oli alasarjoissa ja veskarina oli 40+ läski britti ja Post-Süd oli kaupungin ykkösseura. Toisaalta olisihan se tietysti kiva, jos Jahn kehittyisi ja voisi pelata jatkuvasti jopa 2. Bundesligassa.

Mä en tiedä miten Clubin peleihin saa lippuja. FCB on vaikea tällä hetkellä tietystikin, mutta ehkäpä siinä tapauksessa jos Allianz-Areena kiinnostaa niin voi matkata Löweneitä katsomaan. Ennen kun pelattiin vielä Olympiastadionilla niin oli ihan sama mistä kohdin Regional Express Nürnberg-München lauantaina kyytiin hyppäsit niin meininki oli jo melkoista, kun junat oli täynnä matsiin meneviä faneja. Sama juttu illalla toiseen suuntaan.

Yksi vaihtoehto on myöskin käyttää viikonloppua siihen, että matkustaa vaikkapa junalla jonnekin hieman kauemmaksi peliin.
 

hsk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leeds United,Schalke 04,Kassel Huskies,TPS
Klassiker !

Schalke-Bayern lauantaina ! Pahus,kun Urheilukanava näyttää vasta
sunnuntaina Bundesligaa...Viime kaudella 1:0,nytkin PITÄISI voittaa...
Tasuri kuitenkin todennäköinen lopputulos...Mutta jospa die Knappen
kaatais sittenkin...Radio auki lauantaina sitten !
 

crossari

Jäsen
Suosikkijoukkue
FC TPS
Vihdoin ja viimein sain liput hommattua Bundesliiga-matsiin. Pelinä on lauantaina 22.10 pelattava 1.FCN - Arminia Bielefeld - eipä siis mikään huippumatsi, mutta helvetin kiva kuitenkin päästä todennäköisesti vähän erilaiseen tunnelmaan, mihin Suomessa pääsi tottumaan.

Aika outona pidän kuitenkin sitä, että ainakin Nürnbergin matseihin tulevat liput myyntiin vasta pari viikkoa ennen ottelua. Marraskuun lopussa Nürnbergin vieraaksi saapuu Dortmund, mutta lippuja ei pysty vielä ostamaan vaikka kuinka haluttaisi. Onkohan tämä ihan tavallinen käytäntö Saksan maalla?
 

crossari

Jäsen
Suosikkijoukkue
FC TPS
Valitettavasti ei oo vielä pahemmin tietoa Jahnin hommista, mutta pitäähän nykyisen kotikaupungin joukkuetta kuitenkin kannattaa. Tuntuu, että tässä kaupungissa on monessa lajissa jämähdetty alasarjoihin painimaan, vaikka fasiliteetit ovat aivan loistavat (selittyy tietysti osaksi kaupungin pienuudella).

Täälläkin huomaa selvästi, että urheilu on Saksassa paljon suuremmassa asemassa mitä Suomessa..monet suomalaiset futarit näkevät tällaisista olosuhteista vain märkiä päiväunia.
 

hsk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leeds United,Schalke 04,Kassel Huskies,TPS
Larsen

jälleen ! Yliaikarankkarilla kuitenkin piste Bayernilta...Hyvä näinkin,vaikka
voittoa olisi kaivattu...Jahti jatkuu...
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Larsen tosiaan jatkoi viime aikojen huimaa maalitahtiaan, iskemällä tällä kertaa FC Bayernin verkkoon. Tanskalainen on osunut jo 8 kertaa edustettuaan Schalkea kaikkiaan 12 ottelussa. Yhdeksässä liigaottelussa maaleja on syntynyt viisi. Aika kiitettävä tahti, kun vastaavaa on mieheltä nähty syksyn aikana myös maajoukkueessa.

Ja Vauhtipukille terveisiä, Bundesligastakin maalikoosteita edelleen vaan kehiin, jos suinkaan jaksat ja kykenet. Olet tärkeällä asialla, jatka hyvää työtäsi.
 

SnT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, Ilves, Pittsburgh, Venäjä.
Iker kirjoitti:
Ja Vauhtipukille terveisiä, Bundesligastakin maalikoosteita edelleen vaan kehiin, jos suinkaan jaksat ja kykenet. Olet tärkeällä asialla, jatka hyvää työtäsi.

Tällä hetkellä tilanne näyttää huonolta, koska sivusto josta latasin Bundesliga koosteita niin kyseisen sivuston ylläpitäjä on viimeksi käynyt 25.9 siellä. Pidetään peukkuja, että kyseinen kaveri on vielä hommissa mukana muuten voi bundesliga pätkät jäädä aika harvakseen :/
7 kierrokselta siellä on joitain pelejä ja niitä voin tähän laittaa vaikka eikös Bundesligassa pelattu juuri 8 kierros vkl:na ?
 

SnT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, Ilves, Pittsburgh, Venäjä.
Viikko 7

Hamburger SV - Bayern München
1. Puoliaika http://www.megaupload.com/?d=ZOQ5QDW5 5.22 Min
2. Puoliaika http://www.megaupload.com/?d=GT9C0EOY 7.55 Min

Juhlinta ja haastattelut http://www.megaupload.com/?d=G57B3RVA 2.47 Min

Atouba, putket http://s6.11mbit.de/9E6mnxbl0123816GP9stCDN1BL5Axcvak23r6K4rNOuvxb8e9pydeJy4/D70wx3d9

Skill Atouba http://s6.11mbit.de/JG89Jpz8I23dIoyLMF7d16Gm15Gu4jOu4js29M1Bpr1Bhq0fK4eIK3dn/A0NkP9jO (1Mb)

Skill Trochowski (3 MB) http://s6.11mbit.de/P5k7m1xcmnopL01289a67enJprstuva67d9fgCDNFmvw3z017u9a6cdn/4Au05b38

FC Schalke 04 - Hannover 96
1. Puoliaika http://www.megaupload.com/?d=2D6UFD5C 5 Min
2. Puoliaika http://www.megaupload.com/?d=70MRDO7N 2.27 Min

Haastattelut http://www.megaupload.com/?d=Q0VTK39X 0.39 Min

Nämä taitaa olla jo täällä, mut en viitsinyt tarkistaa löytyykö vai ei. Tässä siis viimeisimmät pelit sieltä mistä näitä hain. Pidetään peukkuja et homma alkaa pyörimään uudestaan.
 

SnT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, Ilves, Pittsburgh, Venäjä.
Bundesliiga koosteet palaa.

Sain nyt pienen etsinnän jälkeen löydettyä bundesliga maaleja. Isompia koosteita ei varmaan ole luvassa, mutta jokaisen pelin maalit yritän saada tänne.

Viikko 9

Schalke 04 - Bayern München Edit. Sivustolla vahingossa laitettu Hampurin peli tähän toiseen kertaan, enkä ollut asiaa huomannut joten ei videoo tähänkään.

Hamburg SV - VfL Wolfsburg
http://ondemand.video.t-online.hu/o...ga/051016/051016_HamburgerSV_VfLWolfsburg.wmv

1. FC Kaiserslautern - Borussia Dortmund
http://ondemand.video.t-online.hu/o...051016_1FCKaiserslautern_BorussiaDortmund.wmv

Werder Bremen - 1. FC Nürnberg http://ondemand.video.t-online.hu/o...ga/051016/051016_WerderBremen_1FCNurnberg.wmv

VfB Stuttgart - Borussia Mönchengladbach http://ondemand.video.t-online.hu/o...1016_VfBStuttgart_BorussiaMonchengladbach.wmv

1. FSV Mainz 05 - Bayer 04 Leverkusen http://ondemand.video.t-online.hu/o.../051016/051016_FSVMainz05_BayerLeverkusen.wmv

DSC Arminia Bielefeld - Hertha BSC Berlin http://ondemand.video.t-online.hu/o.../051016/051016_ArminiaBielefeld_HerthaBSC.wmv

1. FC Köln - Hannover 96 http://ondemand.video.t-online.hu/origoplay/sport/bundesliga/051016/051016_1FCKoln_Hannover96.wmv

MSV Duisburg - Eintracht Frankfurt http://ondemand.video.t-online.hu/o...016/051016_MSVDuisburg_EintrachtFrankfurt.wmv


Klikkaamalla linkkiä video alkaa pyöriä media playerilla.


Edit. Linkkipolut korjattu--------------------------------------------------------------------------

Viikko 10

Hertha BSC Berlin - 1. FSV Mainz
1-0 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Hertha_1-0_Mainz.wmv
2-0 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Hertha_2-0_Mainz.wmv
3-0 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Hertha_3-0_Mainz.wmv
3-1 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Hertha_3-1_Mainz.wmv

Bayer 04 Leverkusen - VfB Stuttgart
1-0 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Leverkusen_1-0_Stuttgart.wmv
1-1 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Leverkusen_1-1_Stuttgart.wmv

Borussia Mönchengladbach - 1. FC Kaiserslautern
1-0 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Mgladbach_1-0_Klautern.wmv
1-1 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Mgladbach_1-1_Klautern.wmv
2-1 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Mgladbach_2-1_Klautern.wmv
3-1 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Mgladbach_3-1_Klautern.wmv
4-1 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Mgladbach_4-1_Klautern.wmv

Borussia Dortmund - Hamburger SV
1-0 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Dortmund_1-0_Hamburg.wmv
1-1 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Dortmund_2-0_Hamburg.wmv

VfL Wolfsburg - FC Schalke 04. Ei ole, ei tule.

FC Bayern München - MSV Duisburg
1-0 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Bayern_1-0_Duisburg.wmv
2-0 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Bayern_2-0_Duisburg.wmv
3-0 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Bayern_3-0_Duisburg.wmv
4-0 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Bayern_4-0_Duisburg.wmv

Eintracht Frankfurt - 1. FC Köln
1-0 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Frankfurt_1-0_Koln.wmv
1-1 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Frankfurt_1-1_Koln.wmv
2-1 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Frankfurt_2-1_Koln.wmv
3-1 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Frankfurt_3-1_Koln.wmv
4-1 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Frankfurt_4-1_Koln.wmv
4-2 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Frankfurt_4-2_Koln.wmv
5-2 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Frankfurt_5-2_Koln.wmv
6-2 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Frankfurt_6-2_Koln.wmv
6-3 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Frankfurt_6-3_Koln.wmv

Hannover 96 - Werder Bremen. Ei ole, ei tule

1. FC Nürnberg - DSC Arminia Bielefeld
1-0 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Nurnberg_1-0_Bielefeld.wmv
1-1 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Nurnberg_1-1_Bielefeld.wmv
2-1 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Nurnberg_2-1_Bielefeld.wmv
2-2 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Nurnberg_2-2_Bielefeld.wmv
2-3 http://bundesliga.abu-jasim.com/Week10/Nurnberg_2-3_Bielefeld.wmv

Toivon mukaan kaikki Saksan jalkapallosta kiinnostuneet ihmiset jaksatte vaivautua katsomaan :)
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Niin sarjajohto on hallussa, Juve voitettu CL:ssä. Jopa Deisler näyttää piristymisen merkkejä, mutta Roy Makaay... Ensin kolmessa Bundesliga-ottelussa 6 maalia, sen jälkeen loukkaantuminen, minkä jälkeen 814 minuuttia ilman maalia. Vaikka Kicker-lehti muistuttaa, että Gerd Müller pelasi vuonna '67 965 min ja Miroslav Klose '03/04 964 min ilman maalia niin se ei auta yhtään. Menestyvä FC Bayern vaatii sen, että etevin kärkimies osuu, eikä hukkaa paikkojansa. Nyt Makaay ne hanat auki.
 

hylsy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Bayern München, Lennart Petrell
Hieman huolestuttaa Ballackin haluttomuus rustata nimeään Bayernin tarjoamiin papereihin. Schweinsteiger ei vielä ensi kaudella ole valmis Ballackiksi Ballackin paikalle ja Deisler sopinee paremmin laitaan. Eikä kummallakaan ole samanlaista maalintekotaitoa kuin Ballackilla. Miksiköhän Deislerin kanssa ei ole vielä jatkosopimusta tehty? Molemmat puolet ainakin sanovat olevansa halukkaita jatkamaan yhteistyötä.
 

scholl

Jäsen
hylsy kirjoitti:
Miksiköhän Deislerin kanssa ei ole vielä jatkosopimusta tehty? Molemmat puolet ainakin sanovat olevansa halukkaita jatkamaan yhteistyötä.

Ehkä se on hinnasta kiinni. Deisler ei voi saada samanarvoista sopimusta kuin ennen. Sen verran vituralleen on muutama kausi mennyt masennuksen takia. No anyway, se molempien puolien halu jatkaa yhteistyötäkin on ajoittain vähän niin ja näin. Siis nyt menee parempaan suuntaan ja mies saa peliaikaa, mutta koko ajan tilanne ei ole mennyt niin ja yksi jos toinenkin asiantuntija on ollut vaatimassa, että Deisler vaihtaa seuraa, koska muuten ura ohi. FCB maksoi kyllä paljon Deislerista ja uskon, että hänellä on vielä jatkossa hyvä tulevaisuus joukkueessa, mutta Hoeness ja Rummenigge eivät ehkä halua maksaa järkyttävän kovaa palkkaa pelaajalle, jonka panos on täysi arvoitus.
 

Vincent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern München,Ottawa Senators, HIFK
Kiitokset vauhtipukille arvokkaasta työstä!
 

scholl

Jäsen
Nürnberg sai vihdoin uuden valmentajan. Saivat houkuteltua Meyerin eläkkeeltä valmentajaksi. Lothar Matthäuksen jälkeenhän pari muutakin oli jo ehtinyt sanoa Nein Danke. Tulee jossain määrin Jokerit mieleen tuossa casessa.

Harmittaa todella se, että Santa Cruz loukkaantui. Hän oli erinomaisessa vedossa ja täytyy sanoa, että kellään ei taida olla yhtä paljon epäonnea loukkaantumisten suhteen.

Bayern-Bremen taisi olla tämän kauden parasta jalkapalloviihdettä. Ensimmäisen jakson on sanottu olevan todella käsittämättömän hienoa jalkapalloa.

Bayernista on muuten muutamia uutisia tällä viikolla:
-Allianz-Arena on hakenut lupaa Münchenin kaupungilta, jotta otteluihin saisi ottaa 70000 katsojaa 66000 tuhannen sijaan. Sen uskotaan menevän läpi ja saadaan vähän lisäkatsojia mahtumaan.
-Seura on laittanut parikymmentä henkeä töihin saadakseen mustan pörssin kaupan kuriin. Juve ja Bremen otteluihinhan on sanottu kysynnän olleen kumpaankin yli 150000 lippua, joten kun kysyntä on niin valtavaa niin epärehellinen bisneskin kukoistaa. Kausikorttilaisillahan sekä faniklubeilla on oikeus ostaa irtolippuja ja molemmat em. ryhmistä ovat luovuttaneet niitä eteenpäin voitolla kaikenmaailman mustanpörssin toimistoille ja vastaaville. Työ on jo tuottanut sen verran tulosta, että pari epärehellistä faniklubia on lakkautettu.
- Allianz-Arena saa myöskin 100000 eurolla uuden nurmikon ja seuraavan kerran uusi nurmi tulee mm-kisojen alla eli nyt pelataan kevääseen saakka samalla pinnalla.
- Näyttää pahasti siltä, että Michael Ballack menisi Real Madridiin. Se vituttaa kyllä, mutta kyllä siitäkin selvitään, jos niin kävisi. Toivon toki, että Ballack jäisi.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
scholl kirjoitti:
- Näyttää pahasti siltä, että Michael Ballack menisi Real Madridiin. Se vituttaa kyllä, mutta kyllä siitäkin selvitään, jos niin kävisi. Toivon toki, että Ballack jäisi.
Ballackia tosiaan huhutaan muualle, mutta eikö Manchester United ollut vielä kisassa mukana? Vai onko jotain merkittävää tällä rintamalla tapahtunut? Itsellä on jäänyt tämän Ballack -huhun seuraaminen viimeaikoina vähemmälle.
 

hylsy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Bayern München, Lennart Petrell
scholl kirjoitti:
- Näyttää pahasti siltä, että Michael Ballack menisi Real Madridiin. Se vituttaa kyllä, mutta kyllä siitäkin selvitään, jos niin kävisi. Toivon toki, että Ballack jäisi.

No Real Madridin vielä ymmärtää, jos Ballack Manuun siirtyisi kokisin sen loukkauksena. Real Madrid on kuitenkin SE jalkapallojoukkue. Vähän kuin IFK suomalaisessa jääkiekossa. Imu on valtava.

Kuuluuko Deislerin tilanteesta mitään uutta?

Milloin Philipp Lahm palaa? Eikö Lahm haaveillut pelaavansa Juventus-ottelussa? Vai muistanko ihan väärin?

Bayernin faniboardit jää kokonaan lukematta onnettoman saksan kielen taitoni takia, olisi kai kannattanut olla koulussa valppaana.
 

scholl

Jäsen
hylsy kirjoitti:
Kuuluuko Deislerin tilanteesta mitään uutta?

Itse en ole kuullut.
hylsy kirjoitti:
Milloin Philipp Lahm palaa? Eikö Lahm haaveillut pelaavansa Juventus-ottelussa? Vai muistanko ihan väärin?

Lokakuun alkupuolella liittyi Bayernin junnujen treenivahvuuteen, kuun loppupuolella alkoi treenata Bundesligajengin kanssa. En tiedä koska palaa muttei ole vielä pelannut minuuttiakaan edes II:ssa.
hylsy kirjoitti:
Bayernin faniboardit jää kokonaan lukematta onnettoman saksan kielen taitoni takia, olisi kai kannattanut olla koulussa valppaana.

Mitkä nuo boardit ovat? Itse en ole vielä niin nörttiytynyt, että olisin tuollaisiin perehtynyt. Luen vain lähinnä lehtiä, katson tv:tä ja kuuntelen radiota.
 

scholl

Jäsen
Finisher kirjoitti:
Ballackia tosiaan huhutaan muualle, mutta eikö Manchester United ollut vielä kisassa mukana? Vai onko jotain merkittävää tällä rintamalla tapahtunut?

Real Madridin Emilio Butragueño on ilmoittanut, että ovat vakavissaan hankkimassa miestä ensi kaudeksi ja Uli Hoeness on antanut ymmärtää, ettei tilanne näytä hyvältä, mutta ilmankin pärjättäisiin. Tottakai voi olla, että käy niinkuin Beckenbauerinkin suhteen 70-luvulla eli hyväksyy Bayernin alemman tarjouksen, eikä lähde ison rahan perässä Espanjaan.

Realilla on tietysti tapana ollut hankkia joka kesä vähintään yksi todella kallis pelaaja ja usein on oltu valmiita maksamaan yli sen kipurajan.

Pahempaa kuin se, että Ballack menetettäisiin, on se jos hän siirtyy ManU:un tai Realiin, jotka ovat pahimpia ahteriseuroja maailmassa.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
scholl kirjoitti:
Realilla on tietysti tapana ollut hankkia joka kesä vähintään yksi todella kallis pelaaja ja usein on oltu valmiita maksamaan yli sen kipurajan.
Mutta taitaa Ballack lähteä kesällä ilmaiseksi, ellei miestä lyödä rahoiksi tammikuun siirtoikkunan auetessa. Olettaen että ylipäätään lähtee Munchenista. Sopimus loppunee kesään 2006, ellen väärin muista. Ainakin Sir Alex on ilmoittanut että vahvistuksia tammikuussa ostetaan, ja Ballack taitaa olla SAFin listoilla aika korkealla. Sinänsä minulle on aivan sama, kummassa Ballack pelaisi ; ManUssa vai Bayernissa, kunhan ei Realiin mene. Tai mihinkään muuallekaan. ManU ja Bayern ovat "the" joukkueet.

Kieltämättä Ballackin lähtö olisi paha menetys Bayernille, mutta Schweinsteiger (?) taitaa olla jo melkein valmis astumaan näihin Ballackin saappaisiin.
 

hylsy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Bayern München, Lennart Petrell
scholl kirjoitti:
Mitkä nuo boardit ovat? Itse en ole vielä niin nörttiytynyt, että olisin tuollaisiin perehtynyt. Luen vain lähinnä lehtiä, katson tv:tä ja kuuntelen radiota.

Bayernin kotisivuillahan nuo ovat. Siellä tuntuu saksaksi riittävän juttua ihan mukavasti, englanniksi ei juurikaan viestejä tule. Suurin osa näistäkin viesteistä ovat "I love you Michael!"-tyyppisiä one-linereita. Ei siis juurikaan tarjottavaa saksaa taitamattomalle. En sitten tiedä löytyykö vielä joku muu boardi.

Harmi jos Lahmin paluu viivästyy vielä pitkällekin. Kyseessä on kuitenkin erittäin lahjakas pelaaja, Münchenistä kotoisinkin vielä. Viime kaudella ei enää Lahmista tullut niin ylistäviä lausuntoja kuin toissa kaudella. Liekö syynä suuremmat odotukset vai heikommat otteet?

Miksi Ballack Manuun siirtyisi? Mielestäni tällä hetkellä selvästi Bayernia heikompi joukkue. Rahan en usko olevan paljoakaan parempi Manchesterissa. Madridissa saattanee olla jo isompaa pinoa tarjolla.
 

scholl

Jäsen
hylsy kirjoitti:
Harmi jos Lahmin paluu viivästyy vielä pitkällekin. Kyseessä on kuitenkin erittäin lahjakas pelaaja, Münchenistä kotoisinkin vielä. Viime kaudella ei enää Lahmista tullut niin ylistäviä lausuntoja kuin toissa kaudella. Liekö syynä suuremmat odotukset vai heikommat otteet?

Niin no Lahm loukkaantui tammikuussa, joten ei ollut viime kaudella niin paljon miehestä puhuttavaa.

EDIT: Rekisteröidyin Bayernin community sivuille ja aika skeidaa ne forumin jutut on. Ainoan mielenkiintoisen asian, minkä bongasin oli seuraava linkki:
http://www.berlinonline.de/berliner-kurier/sonstiges/99849.html

Eli FCB voisi maksaa jopa 15me van der Vaartista ja korvata Ballack hänellä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös