Mainos

”Löytösi” elintarvikkeiden saralla

  • 637 143
  • 2 224

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Tuota en ole vielä koittanut. Pitääpä laittaa testaukseen. Mukava ollut huomata kuinka paljon nuo vege-meiningit ovat kehittyneet tässä ihan muutaman vuoden aikana.
On kyllä melkoisesti kehittyneet vege tuotteet parin viime vuoden aikana. Monia tuotteita syön itsekin oikein mielelläni, vaikka lihan ystävä olenkin.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Tiedän, että itselläkin olisi tarve seurata rasvan määrää ja laatua, mutta levitteitä en tykkää vaihtaa margariineihin, koska leipää syön aika vähän. Nyt kiitos siis Valiolle, että Oivariinillekin haluttiin hieman terveellisempi versio.


Majoneesi on paras leipälevite jos haluaa kasvirasvoja lisätä. Ei toki maultaan sovi ihan joka paikkaan. Paras hinta-laatusuhde Pirkka majoneesissa, vaikka hinta on silläkin raketoinut viime vuosina.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Majoneesi on paras leipälevite jos haluaa kasvirasvoja lisätä. Ei toki maultaan sovi ihan joka paikkaan. Paras hinta-laatusuhde Pirkka majoneesissa, vaikka hinta on silläkin raketoinut viime vuosina.

Tattis, ei sinänsä huono idea!
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tiedän, että itselläkin olisi tarve seurata rasvan määrää ja laatua, mutta levitteitä en tykkää vaihtaa margariineihin, koska leipää syön aika vähän. Nyt kiitos siis Valiolle, että Oivariinillekin haluttiin hieman terveellisempi versio.

Olikohan tota mitä kaupassa maistatettiin. Vähän sinnepäin paketti kuitenkin, mutta oli hyvää.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ainakin tuosta paikallisesta K-Marketista löytynyt Maaza -merkkinen mangojuoma on aivan jumalattoman hyvää kylmänä nautittuna.

Toimii myös hyvänä apurina poistamaan darran. Kokeiltu on.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Lidlin mainoslehdessä esiteltiin "Pekaanipähkinä-marenki-toffee -rulla" (pakaste 600g). Tuotteen nimi ja kuva suorastaan pakotti ostamaan, vaikka ei ollut mikään superhalpa (6,99€).
Täytti odotukset, riitti kahdelle kahteen kahvitarjoiluun. Täyttä tavaraa!
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä onko tätä ollut pitkäänkin markkinoilla, mutta Viola Aura-tuorejuusto. Toimii, voisi syödä vaikka lusikalla suoraan rasiasta.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
En tiedä onko tätä ollut pitkäänkin markkinoilla, mutta Viola Aura-tuorejuusto. Toimii, voisi syödä vaikka lusikalla suoraan rasiasta.
Kai kävit ostamassa noita kaksin kappalein K-kaupasta tän viikon Oma plussa tarjoushinnalla 1,49€/purkki? ;)
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Juuri se innosti ostamaan... Toisena tosin otin valkosipuliversion, joka on jo ennalta tuttu.
Mä päätin kokeilla tulisen ystävänä Meksiko-makua. Toisena tarttui mukaan valkosipuli täsmälleen samasta syystä.

Tuo Meksiko tuorejuusto on kyl myös hyvää jos ei pelkää pientä poltetta suussa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Alustuksena: olen harrastellut pizzoja jokusen vuoden ja uskon löytäneeni monen kokeilun jälkeen ns. täydellisen pohjan reseptin. Se taikina vaan on sen verran suuritöinen vaivattava, että yhtä pohjaa ei kannata alkaa tekemään. Ja jos ei ole edellisestä satsista jäljellä palloja pakastimessa, niin sitten on jäänyt pizza tekemättä. Kerran olin sen verran epätoivoinen, että ajattelin kokeilla sellaista hiivaleipä/pulla-pohjaa, millaisia meillä pizzat kotona 80-luvulla oli. Oli kamalaa.

No, nyt ajattelin olla uhkarohkea ja ostin kaupasta tällaisia esipaistettujen tuotteiden hyllystä löytyneitä valmispohjia. Odotukset eivät olleet korkealla, mutta yllätys oli kerrassaan positiivinen. Pohjissa on rapeutta ja sitkoa, on melkein tarpeeksi ohut, koko on yhden henkilön pizzalle justiinsa sopiva ja kahden kappaleen paketista toisen pohjan voi laittaa jemmaan pakkaseen.
 

Warthog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Alustuksena: olen harrastellut pizzoja jokusen vuoden ja uskon löytäneeni monen kokeilun jälkeen ns. täydellisen pohjan reseptin. Se taikina vaan on sen verran suuritöinen vaivattava, että yhtä pohjaa ei kannata alkaa tekemään. Ja jos ei ole edellisestä satsista jäljellä palloja pakastimessa, niin sitten on jäänyt pizza tekemättä. Kerran olin sen verran epätoivoinen, että ajattelin kokeilla sellaista hiivaleipä/pulla-pohjaa, millaisia meillä pizzat kotona 80-luvulla oli. Oli kamalaa.

No, nyt ajattelin olla uhkarohkea ja ostin kaupasta tällaisia esipaistettujen tuotteiden hyllystä löytyneitä valmispohjia. Odotukset eivät olleet korkealla, mutta yllätys oli kerrassaan positiivinen. Pohjissa on rapeutta ja sitkoa, on melkein tarpeeksi ohut, koko on yhden henkilön pizzalle justiinsa sopiva ja kahden kappaleen paketista toisen pohjan voi laittaa jemmaan pakkaseen.
Ootko kokeillu pakasteena fazerin pizzataikinapohjia? Jonkinmoisen kohunki sai täälläpäin aikaseks ku Napoli pizzeria käyttää niitä. Mun mielestä ihan jees toimii tarkoitukseensa.

Linkki vie k-ruoka mobiili hässäkkälinkkijuttuun
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Jos etsitte laadukasta valmisruokaa, niin S-ryhmän kaupoissa myytävät Herkku classics merkkiset safkat on oikeesti hyviä!
 

Crank

Jäsen
Tiedän, että itselläkin olisi tarve seurata rasvan määrää ja laatua, mutta levitteitä en tykkää vaihtaa margariineihin, koska leipää syön aika vähän. Nyt kiitos siis Valiolle, että Oivariinillekin haluttiin hieman terveellisempi versio.

Paketti näyttää hieman samalta kuin Becelin 38% kasvirasvalevite. Ostan sitä satunnaisesti silloin kun tulee leipää syötyä.
 

Willimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ootko kokeillu pakasteena fazerin pizzataikinapohjia? Jonkinmoisen kohunki sai täälläpäin aikaseks ku Napoli pizzeria käyttää niitä. Mun mielestä ihan jees toimii tarkoitukseensa.
Minä käytän nykyään noita. Parempia kuin itse tekemäni taikina kun ei viitsi vähintään päivän kylmäkohotuksella tehdä.
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pari tuotetta mitä on tullut viime aikoina ostettua useamman kerran:

Saarioinen Vihreä Coleslaw, ei niin pieneksi silputtua ja vetistä kuin nuo eines coleslawt yleensä, toimii hyvin lisukkeena tai voileivän välissä.

Super safkaa Valkosipuli kebabkastike, en ole mikään suuri valkosipulin ystävä mutta tässä on valkosipulia omaan makuun juuri sopivasti ja muutenkin erittäin maistuva kastike lisättäväksi ihan mihin tahansa missä jotain kastiketta kaipaa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Taffelin tuliset juustonaksut! Nimi oli jotain mallia Crunch cheese hot chili. Uskallan sanoa, että nuo ovat nyt lemppareitani suomalaisilla sipsimarkkinoilla. Todella hyvä tulisuus, jota tukee pieni makeus ja juuri sopivan voimakas teollisen cheddar-jauheen maku. Paras naksu sitten Virosta saatavilla olevan Lays Strong -tuotesarjan cheddar & cayenne sipsien.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Johnny's Jalapeño majoneesi. Kaupasta saatavat majoneesit harvoin osuu maaliin, mutta tämä on kyllä ollut erityisen maistuva löytö. Ei ole missään nimessä tulista, mutta sellainen sopivan lempeä polte ja muutenkin hyvän makuinen tuote. Ilmeisen suosittuakin, kun paikallisessa S-kaupassa melkein jatkuvasti hyllypaikka lähes tyhjä.

Toinen hyvä tuote on Poppamiehen Mango & Habanero -majoneesi, mutta ei ole ehkä aivan yhtä monipuolisesti soveltuva kuin tuo Johnny's. Tämä toimii erityisen hyvin esimerkiksi kanahampurilaisessa tai pienissä määrin kanasalaatin kera.

Aivan toista äärilaitaa sitten edustaa "löydöissä" Coopin porsaan pihvifilee. Taisi olla saksalaista lihaa. Olihan karmea tuote. Näitä kai on S-kaupoissa aktiivisesti otettu kotimaisten possujen tilalle ja jää kyllä ainakin minulla jatkossa hyllyyn. Tein noista paneroitua pihvejä ja jo lihanuijaa vienosti näyttäessä huomasi, että ei ole kotimaisen veroista. Meinasi hajota ihan kevyestä koputtelusta, päivä paistoi läpi kun muutaman kerran nuijalla iski. Näissähän on lisättyä suolaa ja se taitaa jonkin verran vaikuttaa rakenteeseen (ja makuun).

Lopputulos noissa pihveissä oli melko lähellä kaupan valmiita paneroituja kanapihvejä rakenteen puolesta, eli ei todellakaan jatkoon. Ihan sama, vaikka maksaa muutaman euron kilolta enemmän, mutta ostan jatkossa kotimaisia porsaanfileitä. Jos vaan jostain löydän. Ainakin täällä on S-Marketissa vahva painotus noissa Coopin lihoissa.
 
Pakastepizzat eivät ole yleisesti ottaen koskaan olleet suuria makuelämyksiä. Nyt viime aikoina on osunut kohdalle kuitenkin pari uutuutta, jotka ovat tätä käsitystä ravistelleet.

Ensimmäisenä PizzaBackenin tuotos, jonka juuri äsken tuhosin. Versiona salami-nduja, mutta valikoimassa näkyy olevan muitakin täytevaihtoehtoja. Tomaattikastike maistuvaa, kuten myös päällä olevat salami, nduja ja jalapenot, jotka toivat kivaa särmää makumaailmaan. Isoin positiivinen ero peruspakastelättyyn pohjassa, jossa miellyttävä rakenne ja purutuntuma, sellainen leipämäinen rapea.

8 euron hinta pakastetuotteesta toki hieman suolainen, mutta toisaalta kyllä itse ainakin tuon mielummin syön kuin vaikkapa sitten kympin lätyn paikallisesta kebulasta, jos en itse jaksa tai viitsi alkaa tekemään.

Toinen maininnan ansaitseva pakastelätty on Grandiosa täytteillä kolme juustoa ja aprikoosihillo. Itselläni tuo aprikoosi herätti vahvoja ennakkoluuloja, jonka vuoksi kyseinen tuote on aiemmin jäänyt altaaseen. Eräänä iltana kaupan valikoimassa ei ollut kuitenkaan mitään houkuttelevaa vaihtoehtoa tarjolla ja pizzaa teki mieli, joten tuo Grandiosa sitten tarttui matkaan.

Voi sanoa sillä kertaa, että onneksi vaihtoehdot olivat mitä olivat. Olisi muuten jäänyt tämä herkku kokematta. Epäilemäni makea hillo toimi yhteen hienosti suolaisten juustojen kanssa, jonka lisäksi creme fraiche toi mukavaa täyteläisyyttä makuun. Perinteisen tomaattikastikkeen puuttuminen oli myös pelkästään positiivinen juttu.

Näitä kahta tulee kyllä ostettua jatkossakin, kun jotain nopeaa evästä kaipaa.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Yksi mistä tykkään, ei ole salaisuus mutta yllättävän harva käyttää. Lihatiskiltä kun pyytää naudanmaksaa valmiiksi leikattuna niin on grillissä suhteellisen nopeata laittaa evästä, ihan muutama minuutti ja suola + maun mukaiset mausteet kypsennyksen jälkeen pintaan.
Sille kavariksi varhaiskaalisipuliseosta kuullotettuna.

Uskallaan eppäillä että ei ole jatkoaikalaisten perus grillieväitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös