Itselleni tuo Suprema ei oikein avautunut. Testattiin ihan hyvä salamiversio sekä ylimakealla nduja-tahnalla pilattu tuliseksi markkinoitu pizza. Ihan hyvähän tuo taikina on, mutta ei missään nimessä ravintolalaatua - edes hinta huomioiden, sillä mauttomuus vaivaa, ja lopulta kyse on edelleenkin vain ja ainoastaan pakastelätystä. Sellaiseksi se on liian kallis, ja sama pätee kumpaankin kilpailijaan. Plussaa kuitenkin koosta.
Jos haluaa paremmalla pohjalla varustetun, mutta silti asiansa pakastepizzana ajavan pakastepizzan, Casa di mama -sarja tarjoaa mielestäni parhaan hinta-laatu-suhteen. Nuo premiumit eivät lopulta ole täysin rehellisiä siitä mitä ne ovat ja mitä eivät ole.
Oma suosikkini on silti edelleen perustohtori, mieluiten tonno tai pollo, miksei benchmark-mozzarellakin. Itselleni ne vastaavat täydellisimmin sitä mitä haluan kun laitan ns. jääkiekon uuniin.
Jos haluaa paremmalla pohjalla varustetun, mutta silti asiansa pakastepizzana ajavan pakastepizzan, Casa di mama -sarja tarjoaa mielestäni parhaan hinta-laatu-suhteen. Nuo premiumit eivät lopulta ole täysin rehellisiä siitä mitä ne ovat ja mitä eivät ole.
Oma suosikkini on silti edelleen perustohtori, mieluiten tonno tai pollo, miksei benchmark-mozzarellakin. Itselleni ne vastaavat täydellisimmin sitä mitä haluan kun laitan ns. jääkiekon uuniin.