Tulisesta ruoasta kun puhutaan, niin meitsi on mieltynyt lähiaikoina kovasti Intialaisiin Curry-ruokiin. Erityisesti Vindaloo maistuu hyvin.
Kaupoista näitä kunnollisia (eli siis tulisia/maukkaita) Currytahnoja löytyy melko heikosti, mutta Citymarketeista löytyy eksoottisten ruokien hyllystä ainakin Rajahin tahnoja ja muutaman kerran olen löytänyt myös Patak'sin tahnoja, jotka ovat ihan huippulaatuisia.
Tiétääkö joku, minkä takia noihin Patak's-tahnoihin on ilmestynyt varoitus, ettei tuotetta saa nauttia kypsentämättömänä tms. Mulla oli aikanaan tapana sipaista esmes just tota vindaloota leivän päälle tai dipattavaksi lautasen reunalle.
Jäin henkiin, mutten ole enää viitsinyt käyttää tuota purkkia mihinkään ilmoituksen huomattuani. Ruoanlaittoonhan se kävisi, mutta en kehtaa tehdä omia ruokia, ja avovaimolta tulisi huutia, jos tekisin niin tulista ruokaa, kun noilla tulee..