Ässien uusi alku 2008 – strategia vaiko tragedia?

  • 124 847
  • 468

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Seuraava Ässien kotisivuilta:
=============
Alpo Suhonen jatkaa Ässien päävalmentajana seuraavat vuodet
- Ässien urheilullisesta ja valmennuksellisesta linjauksesta tehdään kokonaissuunnitelma
- Edustusjoukkueen rakentamistapa ja uusien pelaajien rekrytointi uudistetaan
- Joukkueeseen haetaan/kasvatetaan johtajia
- Joukkueen fyysinen kuntoharjoittelu rakennetaan uudelle pohjalle tavoitteena urheilullisuuden nostaminen uudelle tasolle
- Joukkueen johtoryhmätyöskentely organisoidaan uudelleen ja sen toimintaa kehitetään ammattimaisemmaksi
- Yleisön sekä yhteistyökumppanien tuki pyritään säilyttämään

Tarvittavat päätökset on tehty ja työt Ässien valmistautumisesta tuleviin vuosiin on aloitettu
=============

Eli on luotu uusi strategia ja lähtö uuteen johtamistapaan. Valmennukseen on otettu uusia näkökulmia ja siitä tehdään kokonaissuunnitelma. Mikähän tämä on ?

Pelaajien rekrytointi uusitaan, hetkinen mitenkä ? Lähteekö Takko pois pelaajienhankinnasta vai onko tämä vain kauniita sanoja = Katsotaan ja scoutataan vielä tarkemmin ?

Joukkueeseen haetaan/kasvatetaan johtajia. Hyvä näin pitää tehdä eli vastuuta lahjakkuuksille.

Johtoryhmän toiminta uudistetaan ... öööh mitähän siellä tapahtuu ? Vellu takaisin ?

Urheilullisuus nostetaan uudelle tasolle. Kuinka ylös kun tämän kauden joukkue oli testitulosten mukaan kuulemma parempi kuin koskaan. Mielenkiintoista mitä mullistuksia tehdään.

Viimeinen kohta. Aika vaikea homma kun Alpo jatkaa. Siis kannattajien suuntaan. Mielestäni Alpon valinta on niin eilispäivää kuin voi olla. Olen todella huolestunut. Mies on melkein 60 vuotias ja ei todellakaan ole sitä mitä olisin toivonut. Onko tämä erään ihmisen päähänpinttymä ja periksi antamattomuus ? Voi voi...
 

Incarnation

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, PoPa
Tässä ketjussa suremme ja kapinoimme Ässien seurajohtoa vastaan

7.1.2008 - Ässien seurajohto julistaa Alpo Suhosen jatkavan Ässien valmentajana

7.1.2008 - Surun päivä Ässien kannattajille, jotka ovat nyt jo kahden kauden ajan saaneet kärsiä Ässien osaamattomasti johtamisesta.

7.1.2008 - Murheen päivä suomalaiselle kiekkoilulle, jonka yhtä tunnetuinta ja perinteikkäintä seuraa ollaan syöksemässä alas liigakartalta, ehkä jopa koko olemassaolon piiristä.

7.1.2008 - Epäonnistumisen päivä Ässien johtoportaalta, joka on sokeutunut täysin seuran hyvästä taloudellisesta tuloksesta parina viime kautena. Urheilullinen tulos ei paina enää mitään päätöksiä tehdessä, sen osoittaa "uusi" valmentajavalinta.

Jos omistaisin lipputangon, vetäisin huomenna siniristilipun puolitankoon, joskin päivän myöhässä. Tulisin tekemään näin myös jokaisena tätä seuraavana vuonna päivämäärällä 7.1.

Nyt on se aika, kun organisaatiossa täytyy tapahtua suursiivous! Jokainen mullistus alkaa kapinalla ja nyt olisi sen aika! Pääasia olisi ainakin näyttää, että yksikään Ässien kannattaja ei tätä päätöstä sulata. Aiheessa "Valmennus 08-09" jonkun ehdottama persetifo voisi olla paikallaan jossain seuraavista kotipeleistä. Vapaaehtoisten keräämisen voisi aloittaa pian.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kauniita sanoja - ei mitään muuta.

Vaaditaan aika konkreettisia toimenpiteitä ja muutoksia, että nuo sanat toteutuisivat ja jos näin ihan oikeasti kävisi, niin niiden seurauksena Ässiä ei todellakaan valmentaisi Alpo.

Todella erikoinen ratkaisu, joka viittaa siihen, että seuran johdossa tuulee ja kaikki eivät olleet valmiita kantamaan jämerinä vastuutaan. Joku on nyt kyllä jallitettu aikamoisilla kalajutuilla.

Kaikki nuo teesit ovat sinänsä ihan totta - muutoksia tarvitaan.

Tämänpäiväinen ei vain ollut siihen linjassa.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Lopun alkuako?

Voiko johtoporras olla noin sokea? Kaikki hopean aikaansaama hyvä on syöty viime kauden toiseksi viimeisellä ja tämän kauden viimeisellä sijalla ja nyt kustaan kannattajia oikein kunnolla silmään. Ensi kaudeksi on pakko rakentaa todella halpa joukkue jos meinaavat vielä pärjätä taloudellisesti. Ja siitähän ei ole kuin harmia.

Ajattelin että kun tämä kausi oli mennyt päin vittua siellä voi olla penkin takana loppukauden melkein kuka tahansa, mutta ensi kaudeksi on pakko satsata valmennustoimintaan. Sitten tuon nykyjääkiekosta pihalla olevan muumion sopimusta jatketaankin vielä lisää. Suhonen on jo osoittanut ettei kykene reagoimaan pelin sisällä ja että kova peli - joka on ollut Ässien tavaramerkki - on kielletty.

Sivullekirjoittanut jättää ensi kaudeksi kausikorttinsa uusimatta ja uskon että kova homma on jos meinaatte saada myytyä edes puolet tämän kauden kausikorteista. Ässien vahvuus on kuitenkin ollut ns. porilainen hulluus ja koska se on tarkoituksella menetetty viime aikojen täysin väärillä valinnoilla uskon että fanipohja pienenee radikaalisti. Nyt onkin Porin muilla urheilulajeilla iskun paikka, luojan kiitos täällä on niitä.

Itseäni vituttaa todella rankasti että rakastamani seura on lähdössä kohti kurimusta. Aion olla paikalla liigakarsinnoissa todistamassa Porilaisen jääkiekon loppua, tällä kertaa alhaalta ei tulla yhtä näyttävästi ylös kuin 89-90.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Todella erikoinen ratkaisu, joka viittaa siihen, että seuran johdossa tuulee ja kaikki eivät olleet valmiita kantamaan jämerinä vastuutaan. Joku on nyt kyllä jallitettu aikamoisilla kalajutuilla...

Tai sitten ajetaan päätöksiä jääräpäisesti.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Tämä oli kyllä ehkä pahin shokki vuosiin, kun on Ässiä kannattanut. Verosotkujen tutkinta ehkä pysäytti yhtä pahasti aikanaan. Tällä päivämäärällä lupaan myös etten kausikorttia enää hanki, jos nykyinen johto Suhosineen jatkaa vielä ensi kaudella.
 

Jokke

Jäsen
Ei tämä voi olla totta kyllä. Huhuja liikkuu Rautakorvesta ja kumppaneista ja sitten karu totuus paljastuu maksavalle yleisölle. APE jatkaa toistaiseksi voimassa olevalla sopparilla. Ei hyvää päivää.

Milläköhän Ape tosiaan on vakuuttanut Ässäjohdon? Ei voi ymmärtää.

Kausikorttia en omista maantieteellisestä sijainnista johtuen, mutta yhdessäkään pelissä en käy ennenkuin penkin takana on osaava valmentaja.

Kiitos näkemiin.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Tai sitten ajetaan päätöksiä jääräpäisesti.
'


Tulee mieleen, että mahtaako tämä vanha jääräpää hallituksen puheenjohtaja päättänyt ettei enää vaihdeta valmentajaa vaan hänen kaverinsa Suhonen jatkaa. Aholahan tätä uutista päälimmäisenä kai esittelikin.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toistaiseksi tuntuu vielä siltä, että näen pahaa unta. Toivottavasti se tyyny edes tippuisi kohta perkele, että heräisin tästä kaikkien aikojen pahimmasta unesta.

Onhan se uskomatonta, että kaikki muut jääkiekkoa joskus seuranneet ihmiset tietävät Apen jatkon olevan joukkueen kannalta suorastaan hirvittävä ja katastrofimainen ratkaisu. Ässäjohdossa syödään ilmeisesti hassun olon tekeviä sieniä oikein ämpärikaupalla tänä päivänä.

Kokonaistaloudellisestikin ratkaisu on sinäänsä uskomaton, että vaikka Ape maksaisi Ässille muutaman tonnin kuukaudessa kahisevaa, niin siltikin tullaan menemään pakkaselle. Tämä perustuu yksinkertaisesti siihen, että Apen kanssa ollaan hävitty suhteessa enemmän matseja kuin Härtsyllä ja joukkue on mennyt jatkuvasti värittömämpään ja kiinnostamattomampaan suuntaan. Nickerson ei tappele, kukaan ei taklaa, joukkue häviää ja valmentaja hymyilee 10-0 tappion jälkeen medialle oudonväristen lasiensa takaa. Sponsorit kaikkoavat takuulla ja jokainen järkevä pelaaja nostaa kytkintä heti kun se on mahdollista.

Huhhuh.
 
Jokaisen ässäkannattajan ei tarvitse avata omaa ketjua ensi kautta ja tulevaisuutta koskien, tähän ketjuun olemme nyt niputtaneet kolme ketjua, jossa voitte tästä eteenpäin keskustella tulevasta.

-Moderaattorit-
 

Patamusta

Jäsen
Kaapataan valta Ässissä

Onko tämä mahdollista?
HC Ässät Pori Oy on käsittääkseni osakeyhtiö, jossa suurinta päätäntävaltaa käyttää sen suurin omistaja, joka ilmeisesti on Porin Ässät ry.
Porin Ässät Ry on yhdistys jonka jäsenyyttä voi hakea ketä tahansa ja jäseneksi ottamisesta päättää johtokunta (Tässä tietenkin voi tulla mutta matkaan). Porin Ässät ry:n vuosikokous taas päättää ry:n johtokunnan kokoonpanon.

Ohessa ry:n toimintaohjeet:
http://www.porinassat.fi/toimintaohjeet.pdf

Olettamuksenani on, että Porin Ässät ry :n johtokunta kaiketi on se taho, joka nimeää edustajansa HC Ässät Oy:n hallitukseen, joka pyörittää tahtia osakeyhtiössä.

Nyt, jos esimerkiksi jokunen sata porilaista lätkäfania liittyy Porin Ässät ry:n jäseneksi ja menee seuraavaan vuosikokoukseen huutamaan omat miehensä johtokuntaan (mukaan voitaisiin saada jokunen tyytymätön nykyinenkin jäsen), niin sitä kautta valta myös osakeyhtiössä olisi siirretty Fanien omille miehille.

Toki tällä tavalla valtaan pääsy saattaisi kestää sen verran, että mestiksen portit kolkuttelisivat jo.

Mutta korjatkaa jos olen asiassa väärässä. Onko kyseinen skenaario mahdollinen vai onko HC Ässät Oy:n omistuspohja järjestelty kulisseissa siten, että todellista valtaa käyttääkin nimeämätön porukka jossakin kabinettien hämärässä?
 

Fubar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihan kaikella kunnioituksella, mutta tämä itku näissä ketjuissakin alkaa mennä jo pian surkuhupaisan puolelle. Eiköhän nyt koiteta kaivaa jostain ne itsetunnon rippeet ja spekuloida tulevaa ilman jatkuvaa valitusta.

Tämä ei tietysti koske niitä, jotka eivät tämän päätöksen myötä enää ole kiinnostuneita Ässien tekemisistä.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Nyt, jos esimerkiksi jokunen sata porilaista lätkäfania liittyy Porin Ässät ry:n jäseneksi ja menee seuraavaan vuosikokoukseen huutamaan omat miehensä johtokuntaan (mukaan voitaisiin saada jokunen tyytymätön nykyinenkin jäsen), niin sitä kautta valta myös osakeyhtiössä olisi siirretty Fanien omille miehille.
Tuossa linkissä olevat säännöt ovat aika selvät.
Ehdottamasi asia ei ole mahdollista. Kannatusjäsenillä ei ole vuosikokouksessa äänivaltaa ja äänivallan omaavaksi jäseneksi pääsee vain hallituksen päätöksellä.

Tokihan jokainen Oy;n takana oleva ry kuten HIFKin tausta-yhdistys on hyvin pykälillä suojattu ja äänivalta taattu tietyuille ryhmille.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ehkä kannattaisi vaan tyynesti todeta se tosiasia, että aina ei voi onnistua, ei edes joka kausi.

Elämä jatkuu, jopa jääkiekkokin.
 

Incarnation

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, PoPa
Ihan kaikella kunnioituksella, mutta tämä itku näissä ketjuissakin alkaa mennä jo pian surkuhupaisan puolelle. Eiköhän nyt koiteta kaivaa jostain ne itsetunnon rippeet ja spekuloida tulevaa ilman jatkuvaa valitusta.

Tämä ei tietysti koske niitä, jotka eivät tämän päätöksen myötä enää ole kiinnostuneita Ässien tekemisistä.

Ei ole enää mitään itsetunnon rippeitä jotka kerätä. Jäljellä on vain äärimmäinen pettymys ja viha seurajohtoa kohtaan.

Mites sen persetifon kanssa? Onko porukka kiinnostunut tästä extreme-mielenilmaisusta?
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ehkä kannattaisi vaan tyynesti todeta se tosiasia, että aina ei voi onnistua, ei edes joka kausi.

Elämä jatkuu, jopa jääkiekkokin.

Joo, mutta porilaisille ensi kausi voi hyvinkin olla viimeinen SM-liigassa. Ahdistus on sikäli ihan ymmärrettävää.
 

Tompse

Jäsen
Mites sen persetifon kanssa? Onko porukka kiinnostunut tästä extreme-mielenilmaisusta?

On kyllä, mukana ollaan, toivottavasti jonkin sortin mielenilmauksen tekemisessä. Toivottavasti moni muukin.

Hienolta kuulostaa Ässien kotisivuilta luettuna tuo 7 kohdan ohjelma, harmi vaan että valmentajana on Alpo.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo, mutta porilaisille ensi kausi voi hyvinkin olla viimeinen SM-liigassa. Ahdistus on sikäli ihan ymmärrettävää.
No niin se voi olla SaiPallekin. En silti ainakaan itse ota siitä vielä stressiä, kun ei tiedä mitä silloin tapahtuu.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Ihan kaikella kunnioituksella, mutta tämä itku näissä ketjuissakin alkaa mennä jo pian surkuhupaisan puolelle. Eiköhän nyt koiteta kaivaa jostain ne itsetunnon rippeet ja spekuloida tulevaa ilman jatkuvaa valitusta.

Kerro jotakin positiivista ensi kaudesta? Meillä kävi tällä kaudella 2 valmentajaa ryssimässä koko touhun. Paha sanoa, kumpi pahemmin. Nyt toinen niistä jatkaa "monivuotisesti". Tätä ratkaisua tuskin halusi 1) fanit 2) sponsorit 3) pelaajat. Jos Ässien johdon tarkoitus ei olekaan jotenkin.. "miellyttää" näitä kolmea tahoa (laskevassa järjestyksessä), niin sitten ymmärrän Alpon valinnan. Millä ihmeen järjellä tämä ratkaisu tehtiin?

Mulla nimenomaan on itsetunto tallella, ja siksi en selkärangattomasti hymyile, kun tällaista paskaa koitetaan kurkusta kaataa.
 

Jakkara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jos jotakin positiivista tästä hakee niin ongelmat on nyt myönnetty ja listattu ihan kaiken kansan nähtäväksi. Ja pitää kuitenkin muistaa, että ei se ihan herkullinen paikka ollut Alpolla Ässien valmentajaksi tulla. Kyllähän se on ihan sama, että kuka siellä penkin takana on tämän kauden ollut jälki ei olisi ollut tämän parempaa. Ongelmat on jossakin ihan muualla kuin valmennuksessa, niinkun tuossa listassa on jo selvästi mainittu.

”Mä en voi uskoa, että kaikki on vaan pahaa, täytyyhän tässä jotain hyvääkin olla, eihän tässä muuten olisi mitään järkeä”.
ELOKUVA PAHAN KIERTEESTÄ JA KOSTOSTA – PAHA MAA, 2005
 

EverÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu
Sivullekirjoittanut jättää ensi kaudeksi kausikorttinsa uusimatta ja uskon että kova homma on jos meinaatte saada myytyä edes puolet tämän kauden kausikorteista. Ässien vahvuus on kuitenkin ollut ns. porilainen hulluus ja koska se on tarkoituksella menetetty viime aikojen täysin väärillä valinnoilla uskon että fanipohja pienenee radikaalisti. Nyt onkin Porin muilla urheilulajeilla iskun paikka, luojan kiitos täällä on niitä.

Aivan älytön ratkaisu ässäjohdolta jatkaa Suhosen sopimusta, koska mikään ei puolla Alpon saavan kurssia kääntymään ensi kaudella. Joukkueen pelillinen ilme ei ole parantunut alkukaudesta, fanit ei halua Suhosen jatkoa ja kiekkotoimittajat/kriitikot ovat kaikki teilanneet Suhosen "muinaisjäänteeksi" kiekkomaailmassa. Ja silti ratkaisu oli tämä. Huh huh mikä ratkaisu.

Kuten korkki toteaa, onneksi porissa on muutakin urheiluelämää talvisin. SBS Pori pelaa liigapaikasta ja sekä Kärpät että Narukerä mitaleista ja jos jääkiekko kiinnostaa vielä niin A-junnut ovat lähellä play-offs paikkaa. Ainakin itselleni riittää näiden joukkueiden seuraaminen tällä erää.
 

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
”Mä en voi uskoa, että kaikki on vaan pahaa, täytyyhän tässä jotain hyvääkin olla, eihän tässä muuten olisi mitään järkeä”.
ELOKUVA PAHAN KIERTEESTÄ JA KOSTOSTA – PAHA MAA, 2005

Tuli mieleen ihan sama kun ajelin töistä. Mutta tuota. Itse en olisi ihan valmis maata myymään tämän päätöksen myötä, vaikka kieltämättä odotin ihan jotain muuta ratkaisua kuin nyt julkistettu. Allekirjoitan persetifonkin, jos sen osoitatte pelaajille. Osittain johtokunnallekin, mutta Suhosesta on jotenkin tyhmää tehdä syntipukkia siihen, että kesä on vedetty vituralleen ja sitä rataa. Kyllä vastuuta pitäisi nyt olla pelaajilla, ja ensisijaisesti pelaajilla: jos Alpo antaakin Nickersonille tappelukiellon, niin mahtaako mies olla antanut Saarelalle maalinteko- ja ylipäätään lämärikiellon? Luistelu- tai yrittämiskiellosta nyt puhumattakaan. Ja lopulta, mitä perkeleen järkeä Nickersonin on esimerkiksi tapella itseään pihalle jossain Kalpa-pelin ensimmäisessä vaihdossa? SM-liigan asenne kun on jo ajat sitten tullut selväksi, ja tuomarit viheltävät Masan suihkuun jo suunnilleen vihaisesta katseesta (vrt. Timo Favorin @ Ässät-Lukko).

Mielestäni ihan hyvää juttua tuli Jesse Joensuulta Satakunnan Viikossa. Siinä Jesse sanoi kasvaneensa kauden aikana muutenkin kuin vain pelillisesti: hän oli muun muassa oppinut ymmärtämään sen, että kiekkojoukkueessakin kaikki ovat lopulta vain töissä.

En väitä, että Suhonenkaan olisi nyt missään tapauksessa onnistunut. Ongelma on vain siinä, että mieheltä odotettiin ihan liikaa. Kahdessa kuukaudessa jutut ovat kääntyneet vielä tylymmiksi kuin Härkälän kanssa, jolla oli kuitenkin ihan tuhdisti aikaa yrittää kääntää sitä kurssia. Ja Härkälänkin kanssa niillä pelaajilla oli jotain vastuuta, olkoonkin että Härtsyn yritykset saavuttaa kovaa auktoriteettia eivät oikein ottaneet tulta alleen.

Itse en ole ainakaan kuullut, että pelaajilla olisi jotain Suhosta vastaan. Haastattelulausunnot (Häppölä, Nickersonkin) ovat olleet positiivisia. Sen sijaan joukkueen sisäinen tila taitaa olla vähän mitä sattuu. Vaakunan pikkujouluissa ainakin kiinnitin huomiota siihen, että porukkahan oli levällään pitkin ja poikin. Laitilan jätkät lähtivät jo reilusti ennen puoltayötä menemään, oli joko pitkä kotimatka tai sitten ei vain napannut. Ulkomaalaiset ovat tuntuneet viettävän aikaa lähinnä keskenään. Sen paremmin tarkkaa tilannetta tietämättä luulisin, että pelaajiston välit ovat paikoin siinä kuosissa, ettei sitä ihan hetkessä korjatakaan. Asiat korjautuvat siinä vaiheessa, kun todennäköisesti ainakin Saarela vaihtaa maisemaa, samoin kuin tietyt muut pelaajat.

Vaikka en itsekään odottanut tällaista valmentajaratkaisua, on mielestäni nyt turha puhua porilaisen jääkiekon kuolemasta. Ensi kaudella kun on jo pakko, kertakaikkiaan pakko onnistua. Itse haluan uskoa, että aikuiset äijät sen ymmärtävät - niin kentällä, vaihtoaitiossa kuin Mikonkadullakin. Turha tätä paskaa nyt on pelkän Suhosen niskaan kaataa, vaikka suomalainen tietysti mielellään (?) "vasemmistolaista sivaria" aina hutkiikin.
 
Porin Ässät kaudella 2009-2010

No niin. Nyt voidaankin keskittyä kunnolla kauteen 2009-2010. On hieman ikävää, että 2008-2009 hävittiin jo 7.1.2008, mutta valitettavasti näin kävi. Ei jauheta enempää siis siitä.

Kausi 2009-2010 on siinä mielessä mielenkiintoinen, että Ässät on pitkästä aikaa Mestiksessä. Pelaajalista näyttää toistaiseksi vakuuttavalta. Marko Kivenmäki on kova sälli Mestiksessä, ellei nyt joudu lopettamaan uraansa ikäviin selkävaivoihin. Muita soppareita ei ole.

Seurajohto on todistanut jo viime vuosina, miten virheistä otetaan opiksi ja sama linja jatkuu edelleen kaudella 2009-2010. Alpo "Kanadassa on kaikki joukkueet pelanneet samalla pelikirjalla 200 vuotta." Suhonen jatkaa siis pitkäjänteisen suunnitelman mukaan myös Mestiksessä patalaivan luotsaamista kohti kunnian rantoja. Harjoittelu on nyt timanttiakin lujempaa ja Mave on rautaisessa kunnossa. Valitettavasti pelitavallisesti ei ihan pärjätä, kun sitä tapaa ei ole, mutta Mavella riittää yksilöosaamista enemmän kuin monilla muilla.

Tappelut ja taklaukset ovat edelleen kauden 2008-2009 tapaan pitkälti pannassa, mutta se ei haittaa, koska kuntohuippu on jotain käsittämätöntä ja jokainen jaksaa kirmata ympäri kaukaloa vaahto suusta valuen. Ikävää on se, ettei kukaan tiedä mitä jäällä pitäisi tehdä. Valitettavasti pelaaja/t joutuvat myös ns. märkä rätti kategoriaan, kun mm. Patrik Lostedt aiheuttaa paskat housuun efektin joukkueessa. Alpo uskoo, että yksilön tekemisen kautta perseet saadaan kuitenkin pyyhittyä puhtaiksi ja housut osataan pestä pesukoneessa. Yksilön tekemisen kautta nämäkin tehtävät onnistuvat mukavasti.

Nyt myös pidemmän kaavan suuret ideat ovat poikineet tulosta. Nuoria on kasvatettu hyvin muihin seuroihin ja hedelmiä poimitaan SM-liigassa jo kaudella 2009-2010. Alpon sotaratsut hyökkäävät puolestaan varmasti tiukasti taisteluun Mestiksen sijasta 10 ja siitä ei tingitä, joskin aina ei tavoitteisiin voi päästä käsisksi. On kuitenkin otettava tässäkin asiassa huomioon, että tavoitteiden on oltava realiteettia korkeammalla, joten ei voi pettyä liikaa, ellei tavoitteeseen päästä.

Hopeakauden huuma alkaa hivenen jo hälvetä, eikä kansa jostain syystä kauden 2008-2009 aikana oikein päässyt sisään joukkueen kannustamiseen ja yleisökeskiarvo oli yllättävän alhainen. Tilasto 7 voittoa, 3 tasapeliä ja 46 tappiota kaudella 2008-2009 saattaa vaikuttaa ehkä vieläkin inan verran Mestiksenkin kausikorttimyyntiin, mutta Hirsi uskoo kansan löytävän hallille edelleen. Virheistä on otettu opiksi.

Patalogo on värjätty valmentajan toivomuksesta punaiseksi ja käännetty ympäri. Logo näyttää nyt siis sydämeltä. Siltä samalta, joka fanien rinnasta on revitty ulos yhä uudelleen ja uudelleen. Rakkautta on ilmassa ja toiveet korkealla kaudeksi 2009-2010. Keskustelu on auki arvon palstaveljet!

Periksi ei anneta milloinkaan!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös