Ässien talous

  • 1 536 483
  • 6 854
Suosikkijoukkue
Pata
Sokoksessa taitaa saada 2e lipusta alennusta, kun käyttää s-etukorttia. Ja hallilta tais jonku edun saada OP:n pankkikorttia käyttäessä tms? Mahtaisko noilla jommalla kummalla saada sen 12e lipun 12e hintaan? :)

Menikös se nykyään nin että kun siirryttiin ton lippu.fi:n palveluihin niin sitä alennusta ei enää saanut.

Täytyykin tässä väsät posti toimistolle ja kysyä mistä näitä 12€ lippuja saa. Kenties sieltä...
 

miklaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät (Sympatiat HIFK)
Näinhän se on, ettei kenenkään, jolla on esim. netti tarvitse ostaa sitä lippua hallilta, vaan voi ostaa sen muualta ja välttyä hallilisältä. Periaatteessa Ässät saa laskuttaa lipuista ihan mitä vaan ja periaatteessa lähes miten vaan, kysynnän mukaan. Itse olen enemmän huolissani, että tulee tällaisia keplotteluja, jotka muuttuvat ennemmin tai myöhemmin vallitsevaksi käytännöksi ja leviävät eri elämän alueille. Olisin paljon tyytyväisempi, jos hallilta ostetun lipun hinta olisi rehellisesti 2 euroa korkeampi ilman mitään lippu +2 euron lisä hinnoittelua. Lopputulos on sama ja kalliimpaa lipun hintaakin voidaan perustella ihan samoilla argumenteilla.

Kohta ravintolassa maksetaan erikseen ruoasta ja tarjoilupalkkio siihen päälle. Sen jälkeen voidaan ruoan hintaa korottaa tai tarjoilun hintaa korottaa erikseen ja sittemmin molempia yhtäaikaa, jolloin todellinen korotus hämärtyy ja on helposti enemmän kuin ilman erittelyä.
 

GoldenWrist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tamin itkuraivarit
Itse olen kovin ihastunut tuohon printtilippu systeemiin. Toimii siinä missä ns. tavallinen lippukin ja sen saa hoidettua alusta loppuun kotona. Eikä tarvi jonottaa sen enempää hallissa tai sokoksen/maisan/ärrän lippujonoissa. Ja hinta menee s-etujen ja hallilta oston suhteen tasan joten luulisi kelpaavan.
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tässä nykymallin mukainen ehdotus Hirsimäelle

Nosta lipunhintoja 20%. Jos Ässät häviää, saa pääsylipun kantaosaa vastaan 25% lipun hinnasta takaisin tai vastaavan verran hyvitystä uudesta lipusta. Rakenna kullekin pelaajalle pelaajan profiilia vastaava tulostavoite ja siihen suora tulospalkkaus tyyliin peruspalkka 60% nykyisestä ja sitten tuloksesta loput ilman ylärajaa. Valmennukselle sama.

Eiköhän rupeaisi tulosta syntymään. Saa käyttää vapaasti ikuista kausikorttia vastaan.
 

Vankikarkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onhan toi nyt ihan normikäytäntö että tapahtumaan liput maksaa ovelta enemmän kuin ennakkoon!
Jos tuntee että Sokoksen kellarista osto on hankalaa niin sitten reippaana antamaan palautetta kyseisen palveluntuottajalle!
Niin ja mikäs se yksi oli, aaa aivan, kausikortti!
Hei oikeasti tämä alkaa kuulostamaan siwan jonolta jossa mummot on tulleet hakemaan tarjouskahvia ja päivitellään siinä sitten samalla kaikki maailman murheet eikä äijien joukkueen keskustelupalstalta!

Paikoitellen tuntuu että osa olettaa Ässien harrastavan hyväntekeväisyyttä!

On totta että halli on mikä on mutta en näe että se on syy tiputtaa hinnat pohjaan kun kaikki muut hinnat maailmassa nousee!
Minun mielestä seisomalippu on edelleen edullinen ja vielä kun miettii seisomakatsomon koon ja sijainnin!

Kyllä, minulla on tosi huono päivä ja saisi toi kausi jo alkaa kun ei tätä odottamista pumppu kestä! :D
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Se on taitolaji tuokin, että osaa mennä sillon kun siellä ei ole jonoja. Pitääkö sitä ruuhka-aikaan ängetä? :) Muutenkin se on ihan yhtä helppoa hakea r-kioskilta. Ei sitä porin r-kioskeilla ainakaan ole tarvinnut edes varata ennakkoon vaan mennä vaan ja pyytää lippua. Eikä jonoja ole juuri näkyny :P

No, katos töistä tullessa klo17 jälkeen olen lippuja hakenut.

Sokokselta alennuksen takia. Nyt sieltä saa 2,5€ alennusta hallilta ostettuihin lippuihin(lähde: tänään tullut S-ryhmän asiakaslehti). Kun hintaan lisätään vielä lippupisteen provisio niin eipä juuri halvemmaksi tule. Ennakkoon hakemalla olen vältellyt jonoja hallilla, jossa ei ole erikseen lipunmyyntiä seisomapaikoille, jossa palvelu olisi nopeaa.
 

Referee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ihmettelyä ja huutelua vieraisiin pöytiin?!?!?

Kävin tsekkaamassa Ässien uusia kotisivuja ja tsekkasin mielenkiinnosta lipunmyyntisivua (http://www.assat.com/page.php?id=28). Sieltä pisti silmään tamimaisen "mahtava innovaatio" eli Lukko-peleihin saa tällä kaudella maksaa (hallilta ostettaessa) seisomapaikkalipusta melkein 30% enemmän kuin viime kaudella (+4 euroa Lukko-peli & +2 euroa hallilta ostettaessa = 18 euron seisomapaikkalippu). My god.

Eli toisin sanoen nyt tännekin on rantautunut tuo "hallilta ostettaessa lipun hinta +2 euroa" mikä on ollut käytössä mm. raumalla. Nyt kun netistä ja ennakkoonkin ostettaessa joutuu pulittamaan ties mitä käsittelymaksuja niin sanokaapa mistä näitä 12 euron normaalihintaisia lippuja on mahdollista ostaa? Starkin parakista kenties?

Tuohon , että kopsattu Raumalta, niin pakko sanoa, että onhan meillä joo hallilla 2€ lisä sieltä ostettaviin lippuihin. Ja olen kyllä itse vältellyt ostamasta sieltä lippua.

Mutta, mutta, jos hakee lipun ennakkoon ABC talliketo tai mitä muita niitä nyt oli, niin ei tule/tai ainakaan viime vuonna tullut mitään lisää, vaan sai sen lipun pelkästään sen ilmoitetun lipun hinnalla.

Ja nyt haluaisinkin tietää teiltä, että onko Porissa mitään paikkaa mistä saa sen lipun "normaali" hinnalla? Itse asustan Ylöjärvellä ja tarkoitus olisi tulla tuohon kauden avaukseen ja ei kiinnosta jonottaa siellä hallilla, kuten tuli tehtyä kaksi vuotta sitten. Vai onko tämä nyt tradetio joka paikkakunnalla, kuten tuossa ylempänä muutama jo kirjoittaakin, että noita ilmoitetun hintaisia lippuja ei saa mistään vaan joka paikassa tulee joku kulu lisää? Kun on se PE***LE, että joutuu maksamaan siitäkin kun tulostaa itse lipun omalla musteella ja omalle paperille.

Ei itselläkään ihan nyt eurosta kiinni ole peliin meno, mutta 18€ pelistä seisomaan, niin se kyllä nostaa selkäkarvat pystyyn. Sehän on vanhaa rahaa jo yli 100 markaa. Ja tuote nyt ei ole oikeen millään paikkakunnalla parantunut noin tuntuvasti sitten markka aikojen jolloin seisomaan pääsi puolet halvemmalla.
 

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3
Niin eikös taida olla asia sillä tavalla, että Ässien kotiotteluiden lippuja ei saa mistään ilman käsittelykuluja? Vai saako Maisasta?

Ennenhän Sokoksesta sai S-etukortilla 2 euroa alennusta mutta joutui maksamaan palvelumaksun (muistaakseni euron viimeksi kun itse ostin, nykyään se 1,50). Eli sen sai "normaali hintaan" tai oikeastaan euron halvemmalla.

Laskukaava oli hauska Lukko-lisän vuoksi: <lipun hinta>+2+1-2.

Meillä Raumalla on hyvä tilanne kun noita ennakkomyyntipaikkoja on muistaakseni neljä huoltoasemaa, joista lipun saa siihen hintaa kun kuuluukin, ilman mitään palvelumaksuja...

EDIT: Niin piti kysyä että onko tuo Sokoksen S-etukorttialennus vielä voimassa vai poistuiko jossain välissä?
 

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3
Jahas, eli sivuilta löytyvän uuden hinnaston mukaan tuo halliltaostamismaksu on vain 50 senttiä.

Ei vaan siihen toiseen on ilmeisesti laskettu Lippu.fi 1,50 euron käsittelymaksu mukaan?
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt kun tässä pureksinut näitä korotettuja hintoja, niin ei ole auttanut kuin tuudittautua vain sillä ajatuksella, että rahat menevät kuitenkin niinkin hyvään tarkoitukseen kuin Porin Ässille. Jos me meinataan joskus taistella suorasta playoff-paikasta paperilla jo ennen runkosarjan alkua, niin kakkua se on murutkin ja jokainen pennonen on kerättävä pois kulkesimasta.

Kyllähän se toki vituttaa kun ajattelee, että 90-luvulla Ässien peleihin pääsi vielä 75mk:lla istumaan! Niin kuin tuossa jo aikaisemmin mainittiin, ettei tuote ole millään parantunut näin paljon viimeisen 10 vuoden aikana, mitä hinnat antavat ymmärtää. Myöskään ihmisten tulotaso ei ole tällaisella vauhdilla kasvanut.

Tuli sitä tuossa investoitua aika rahakkaasti kaiken maailman Ässäkrääsään jokin aika sitten, niin kyllä sitä toisaalta mielellään voisi tukea organisaatiota jossakin muussakin muodossa kuin kalliimman pääsylipun välityksellä. Toisaalta taas samapa tuo, että missä muodossa ne rahansa Ässille syytää. Viimekädessä tärkeintä, että kentällä tehtävät suoritteet antavat vastinetta rahoille!

Vesi kielellä jo kauden avausta odottaen. Helvetin suolaisesta Lukko-pelin seisomalipusta huolimatta, aion raahautua paikalle.
 

Tuamas

Jäsen
Kyllähän se toki vituttaa kun ajattelee, että 90-luvulla Ässien peleihin pääsi vielä 75mk:lla istumaan! Niin kuin tuossa jo aikaisemmin mainittiin, ettei tuote ole millään parantunut näin paljon viimeisen 10 vuoden aikana, mitä hinnat antavat ymmärtää. Myöskään ihmisten tulotaso ei ole tällaisella vauhdilla kasvanut.

Otetaan ensin rahan arvo, eli vuoden 1995 rahan arvoon suhteutettuna hinta ilman tulotason nousun huomioimista oli 15,7 €.
Sitten kun vielä huomioidaan ihmisten keskimääräinen ansiotason parannus (Tilastokeskuksen vertailuluvut 1629 ja 2606), niin vuoteen 1995 verrattuna tuo 75 markan lippu maksaisi nyt 25,11 €.

Eli niinpä vain nuo istumaliput ovat suhteessa maailman kehitykseen pysyneet hyvinkin kohtuuhintaisina.

Edit: Ja jos joku jolla on oikeaa lähdeaineistoa (esim. lippujen hinnat 90-luvulla) haluaa tehdä samanmoista vertailua, niin lähteenä käyttämäni tiedot ovat peräisin näiltä sivustoilta:
Nordean Rahanarvonkerroin
sekä
Tilastokeskuksen Ansiotasoindeksi
 
Viimeksi muokattu:

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Otetaan ensin rahan arvo, eli vuoden 1995 rahan arvoon suhteutettuna hinta ilman tulotason nousun huomioimista oli 15,7 €.
Sitten kun vielä huomioidaan ihmisten keskimääräinen ansiotason parannus (Tilastokeskuksen vertailuluvut 1629 ja 2606), niin vuoteen 1995 verrattuna tuo 75 markan lippu maksaisi nyt 25,11 €.

Eli niinpä vain nuo istumaliput ovat suhteessa maailman kehitykseen pysyneet hyvinkin kohtuuhintaisina.

Edit: Ja jos joku jolla on oikeaa lähdeaineistoa (esim. lippujen hinnat 90-luvulla) haluaa tehdä samanmoista vertailua, niin lähteenä käyttämäni tiedot ovat peräisin näiltä sivustoilta:
Nordean Rahanarvonkerroin
sekä
Tilastokeskuksen Ansiotasoindeksi

Se onkin hauskaa kun ihmiset vertailee pelkästään tuotteiden hintoja joihinkin 20 vuoden takaisiin muistoihin uimahallin kahviosta. Itse tienaan markoissa kahdessa kuukaudessa nykyään sen minkä isä aikoinaan vuodessa. Tavarat vaan ei maksa kuusi kertaa enempää nykyään.
 

piru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olipas taas mainio veto Ässiltä piilonostaa hallilta ostetun lipun hintaa 10-20%. Noloa. Tässä on tietysti laskettu että tulee 2000 x 2 x 28 euroa lisää kassaan, mutta katsojamäärät/fiilis (ja oheismyynti) vähenee ihan varmasti, kysymys kuuluu kuinka paljon?
Ainakin numeroimattomat seisomapaikat olisi pitänyt jättää tamän neroleimauksen ulkopuolelle (ennen sitten lipun hinnan nosto).
Ja joku kunnon myyntimies (jos yks sellanen olis) olisi laittanut lipunmyynnin hallilta kuntoon eikä alkanut sakottamaan siitä.
 

Tuamas

Jäsen
Olipas taas mainio veto Ässiltä piilonostaa hallilta ostetun lipun hintaa 10-20%. Noloa. Tässä on tietysti laskettu että tulee 2000 x 2 x 28 euroa lisää kassaan, mutta katsojamäärät/fiilis (ja oheismyynti) vähenee ihan varmasti, kysymys kuuluu kuinka paljon?

Niin, siis lippujen hinnat eivät ole käsittääkseni mihinkään nousseet, vaan nyt lipun hinnassa ilmoitetaan myös Lippupisteen/Ässien käsittelykulu.

Ja jos se ihmisten ostokäyttäytyminen ja fiilis on tosiaankin kahdesta eurosta kiinni, niin kyllä me Porilaiset ollaan kyllä jo liian työttömiä hitsareita.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielestäni tässä on taas kysymys Ässien tiedottamisesta eli heitetään hinnan korotus heikosti toimiville nettisivuille ja muutellaan sitä Jatkoajan kritiikin pohjalta.

Miksi tällaista ei voi julkaista reilusti tiedotteena yms., jossa palvelumaksu perusteltaisiin ja muutenkin tiedotettaisiin tulevan kauden muutoksista koskien hallin palveluita ja lipunmyyntiä. Silloin fanien ei tarvitsisi täällä pohtia asioita ja synnyttää huhuja jotka voivat olla täysin vääriä. Ikävät asiat (lipun hinnankorotus) saisi paremmin läpi jos kyljessä olisi jotain positiivista muutosta, vaikka se että ravintolapalvelut ovat kehittyneet yms.
 

GoldenWrist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tamin itkuraivarit
Fakta on se että hallissa käy väkeä tasan sen mukaan miten menestytään eikä siihen vaikuta olematon 2€ korotus mitenkään. Ja ne jotka halliin tulevat jättävät sinne oheismyynnin kautta ihan saman verran rahaa kuin ennenkin, ei makkaran ja kaljan ostaminen lopu jos lipun hinta on huikeat 2€ korkeampi.
 

piru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Fakta on se että hallissa käy väkeä tasan sen mukaan miten menestytään eikä siihen vaikuta olematon 2€ korotus mitenkään. Ja ne jotka halliin tulevat jättävät sinne oheismyynnin kautta ihan saman verran rahaa kuin ennenkin, ei makkaran ja kaljan ostaminen lopu jos lipun hinta on huikeat 2€ korkeampi.

Kovin on kummalliset talouden lait sitten Porissa. Ja faktat.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No, seisomalippujen hinnat on nyt muutamassa vuodessa noussut neljä euroa. Parin vuoden päästä taas parin euron nousu ja silloin huomataankin, että kappas: Hinnat melkein tuplaantuneet noin kymmenessä vuodessa ;) (50 markkaa maksoi aikoinaan)

Mutta onhan se kai täysin yleismaailmallinen ilmiö lajissa kuin lajissa tuo lippujen hintojen nousu. Ihan hyvin pitäisi tavallisella pulliaisella olla vieläkin varaa käydä peleissä, että ei tässä mihinkään katkarapu -meininkiin siinä mielessä ole vielä siirrytty.
 

Delkor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kovin on kummalliset talouden lait sitten Porissa. Ja faktat.

Sanoppa muuta. Ei ihme, että Suomessa on Länsi-Euroopan pienimmät palkat, korkeimmat verot, kalleimmat asunnot ja huonoin ostovoima, koska 15% hinnankorkotukset talouden deflaatio-olosuhteissakin ovat pikkujuttu, joka ei vaikuta täällä ostokäyttäytymiseen. Suomessa taitaa asua Euroopan tyhmin kansa, jolle kaikki korotukset menevät läpi. Kovapäisiimmätkin tyytyvät vain puristamaan kättään nyrkkiin ja jupisemaan itsekseen korkeista hinnoista.

Itse taas olen tottunut äänestämään lompakollani ja perustelematon 15% hintojen nosto tarkoittaa äkkiä 25% vähennystä käydyissä otteluissa.
 

Delkor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin, totuushan on se että ainoastaan hallilta ostettujen hinta nousivat.
Kaikki muut lippujen hinnat ovat ennallaan.

Jostain siis saa vielä seisomapaikkalipun hintaan 12€? Ei vaan huvittaisi lähteä sellaisen perässä juoksemaan toiselle puolelle kaupunkia, kun aikaisemminkaan niin ei ole tarvinnut tehdä. Ja jos ei huvita, niin äkkiä jää lippu kokonaan ostamatta.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös