Raflan / baarin pyörittäminen vuokratyövoimalla on aina vähän kiikkerää menoa.
Ylipäänsä - kuten muutkin ovat aikaisemmin täällä todenneet - ravintolabisneksessä on hankala takoa tasaista tulosta, mutta helppo tehdä tappiota.
Ravintolahommassa on hyvinkin ratkaisevaa, että omistaja ja omistajan perhe on tiskin takana erityisesti kalliiden tuntien aikana, puhtaasti palkollisilla vaikeaa saada kannattamaan. Tuo Ässien viime kesänkin paikka kannatti ihan OK PullaPekan aikaan, kun Pekka oli vaimonsa kanssa itse 24/7 tiskin takana. Ässien tapauksessa korostuu vielä ihan jumalaton sääriski, jos on huono kesä sään puolesta tai itseasiassa kesän alku on huono, ollaan isosti kusessa ja juurikaan mitään ei ole tehtävissä.
Ylipäätänsä jääkiekkoseuroilla on tapana perustaa oheistoimintonsa juuri kaikkein eniten kilpailuille aloille, eli lounaat, kaljanmyynti, henkilöstövuoraus, oikeastaan paletista puuttuvat vain Ässä-taksi ja Pata-parturi.