Ässien fan club ja muu siihen liittyvä toiminta

  • 103 352
  • 558

lisamarie

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT ja SAIPA
fani-info

Fani-infopiste on ensimmäisen kerran hallilla 12.9 ässät-lukko matsissa.Tervetuloa tutustumaan.
Ja matkasta löytyy lisätietoa kiinnostuneille epävirallisilta nettisivuilta. Osoitteen löydät keskustelupalstan linkit osiosta.
Ja jatkossa matkoille voi ilmoittautua hallilla, mutta ensimmäisen matkan kohdalla se ei onnistu.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Mukana

Niin, mukana ollaan melko varmasti. Kannatan myös jotain Antonin tyylistä paikkaa tai vastaavaa. Toki siinä pitäisi maksaa sitten hyvissä ajoin etukäteen asiaa järjestävälle rahat tilille, ja varata tila(t) tarpeeksi aikaisin, ettei mikään firma kerkeä viemään paikkaa nokan edestä. Ainahan voimme vedota siihen, että parempaa väkeä saa juuri hakea, koska Ässä-fanit osaavat käyttäytyä hyvin tilanteessa kuin tilanteessa. Enhän määkään kauheesti riehunut lauantain pelissä, enhän? heh
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Ottakaa tämä vitsinä!

Erään vanhan sanonnan mukaan paras "porilainen" on kylmä porilainen!

Ei sikseen Ässien liigaporukka on ihan kohtuullinen, kunhan toi "Lankkukin" alkaisi pelaamaan eikä sylkisi kiekkoja turhaan eteensä.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Enää pitäisi tietää, että seilaako kippari katsastamaan Ässien faniporukkaa?

Tietääkseni Lankku ei kuulu tähän ketjuun, eh?
 

JanJ

Jäsen
Re: Ottakaa tämä vitsinä!

Viestin lähetti Kippari
Erään vanhan sanonnan mukaan paras "porilainen" on kylmä porilainen!
Ja paras Kemppi on hitsauskone.

Joo mä voisin olla mukana pikkujouluissa. Pukkiahan aina jossain vaiheessa kaivataan paikalle.
 

jonne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Ottakaa tämä vitsinä!

Viestin lähetti Kippari
Erään vanhan sanonnan mukaan paras "porilainen" on kylmä porilainen!

Ja paras Kippari on juusto.

Pikkujoulupaikaksi imo paras olis joku rafla (kuinka realistista se sitten lieneekään). Voisin tulla paremman puoliskoni kanssa paikalle.
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Pikkujoulut ravintolassa on varmasti hyvä idea, mutta tällöin tarvitsisin sitovia ilmottautumisia mahdollisimman pian, mikä tarkoittaa myös rahallista sijoittamista, sillä en ole kauhean halukas sijoittamaan omia vähäisiä varojani kyseiseen tapahtumaan. Jos joku nyt tuntee jonkun ravintoloitsijan tai omaa tietoa joistakin tiloista, joita voisi käyttää, olisi kiva, jos vaikka ottaisi yv:llä yhteyttä minuun. Paikat alkavat täyttyä, jos eivät vielä ole täyttyneet.

Niin ja, jos juusto keskustelut käytäisiin jollain muulla foorumilla. Ja niille, jotka eivät edes ole aikeissa saapua kyseiseen tapahtumaan, heittäkää herjojanne jossain muualla...jookosta???
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Surullista!!

Ässäfanien vieraspelimatka Hämeenlinnaan on nyt siis peruttu. Syynä liian vähäinen osallistujamäärä. On se vaan kumma, ettei Porista löydy edes vajaata linja-autollista ihmisiä lähtemään kauden ensimmäiseen vieraspeliin. Tätä matkaahan hehkutettiin lähes joka paikassa, missä kiekkoihmiset vaan ennen kautta käyvät.

Suuri on Näkkärin pettymys, mutta tuskin ovat pelaajatkaan iloisia siitä, ettei patapaitoja katsomossa liiemmin lauantaina näy. Itse aion lähteä peliin autolla ja toivottavasti näin tekee muutkin perutulle matkalle ilmoittautuneet.

Porin "takinkääntäjien" kerho on jälleen näyttänyt kyntensä. Säälittävä suoritus
 

Fortuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Fortuna Sittard
Viestin lähetti Tuamas
Lisää informaatiota ja muutama hyvä vieras- ja kotipeli alle, niin kyllä väkeä tulee.

Vapaa suomennos ylläolevaan: "Eli en lähde peliin, jos ei ole voittoputkea alla".
Tämä kommentti, jos joku on porilaista "takinkääntöä" parhaimmillaan. Informaation vähyyttä ei voi syyttää, sillä reissuahan hehkutettiin runsaasti. Esim. useissa harjoituspeleissä mainittiin asiasta.

Harmittaa vietävästi tämä peruuntuminen, sillä itse varasin paikan reissulle jo kaksi viikkoa sitten, koska luulin että reissu myydään loppuun!!!!
 

Tuamas

Jäsen
Se tarkoittaa sitä, että pitää tunnustaa realiteetit. Innokas faniporukka kyllä lähtee vaikka Siperiaan, mutta kun se ei näemmä näytä riittävän. Itsellä on pelejä sinä päivänä, niin en pääse, suunnittelin kyllä lähteväni.

Tämän lisäksi reissuille tarvitaan muutama onnistunut reissu ja niissä oikea henki. Kyllä ihmisiä tulee sitten jos alkaa juttu kiertämään että oli pirun hienoa ym ym. Aikanaan kun porista vielä lähti niitä linja-autoja vieraspeleihin, oli juuri se tunnelma tärkeimpiä pointteja koko matkassa, ei välttämättä niinkään itse peli tai vastustaja.

Ja onhan se nyt selvä, että voittavaa joukkuetta on kivempi kattoa. Elikkä kahtos, muutama voitto ja kiekkointo väelle päälle, sitten muutama hyvä vierasreissu alle, niin väkeä todennäköisesti riittää, vaikkei menestystä enää tulisikaan.

Tyhjästä on aina paha rakentaa.
 

tonir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin eli tuo/tämä tarkoittaa sitä että tarvii tunnustaa se tosiasia että Porissa on fanikulttuuri perseestä. Peleihin tullaan vain jos on voittoja alla.

Tuo Tuomaksen kommentti pätee sillon kun on "ensikertalaisista" kyse. Kyllähän se nyt tiedossa on että mikä tunnelma niillä fanimatkoilla on jos on ennen käynyt ja jos ei niin eihän sitä tiedä ennen kun käy.

Mitenkähän ihmeessä luulet Tuomas että se muutama hyvä vierasreissu saadaan alle jossei niihin riitä nyt edes sen vertaa porukkaa että yhtä vajaata bussia sais Hämeenlinnaan lauantaipeliinkään. Porukkaa tarvitaan myös niihin muutamaan "hyvään" vierasreissuun mitkä alle "pitää" saada.

No tämä nyt on minun mielipide (ja todennäköisesti monen muunkin) eli kyllähän se ITSE peli nyt on se pääasia vierasmatkoillakin ja siinä ohella tulee se hyvä fiilis ja meininki.

Porilaisella Club-takinkääntäjät ry:n jäsenillä(n.50% faneista) nyt tuntuu olevan vaan niin voimakas pessimistisyys päällä että "eihän sitä nyt ensimmäiselle vierasmatkalle mikä on vielä lauantaina voi lähteä koska turpiin sieltä tulee kuitenkin"

Luulis että edes osa niistä jotka täälläkin Ässä-palstalla kirjottelevat niin lähtis vieraspelireissuille kun niitä nyt kerta yritetään järjestää kun ainahan täällä monet kitiseen että "miksei niitä vieraspelimatkoja järjestetä?!"

Ja vielä siitä Informaatiosta mitä Tuomas kuulutit niin ainakin tätä HPK-ÄSSÄT vierasmatkaa on mainostettu enemmän joka puolella mitä muistaakseni koskaan mitään muuta fanimatkaa. Hallin seinissä ilmotuksia, harkkapeleissä esim. SK-turnauksessa kuulutettiin useita kertoja tästä ja muutenkin on kyllä ollut informaatiota. Pitäiskö sitä vielä jonkun soittaa kotiin ja kysyä et lähtisitkö säkin matkalle mukaan?

Pahoittelen tähän loppuun jos joku tästä herneen nenään onnistuu vetämään ja toivon että ne todelliset fanit lähtisivät sitten vaikka omilla autoillaan tuonne launtain peliin kuten allekirjoittanut itse aikoo lähteä. Kannustusta tarvitaan myös vieraspeleissä eikä vain kotona ja sielläkin vaan sillon kun peli kulkee
 

Tuamas

Jäsen
Ihmiset nyt vain ovat sellaisia.
Aikanaan nuo reissut olivat niin suosittuja juuri sen oheistoiminnan (lue:alkoholin) vuoksi. Kyllähän menestys sitten vetää lisää väkeä noihinkin, en itse uhraisi ennen kuin peliäkään on pelattu 30 euroa vieraspeliin, jos peli nyt onkin samanlaista rämpimistä kuin viime kaudella.

Lisäksi nykyisellä fan-clubilla on varsin teinimäinen maine, johtuen siitä että aktiivit ovat ainakin yleisen luulon mukaan varsin nuorta. Noilla fanimatkoilla yleensä suurin osallistujajoukkohan on nuorehkot, mutta jo aikuiset miehet, joille matka on ennenkaikkea elämys ja viinanotto tilaisuus hyvässä seurassa...

Älkää nyt ensimmäisestä takaiskusta luovuttako.
 

lisamarie

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT ja SAIPA
fanireissujako ennää?

Viking Cuppiin yritettiin reissua. Mainontaa oli Satakunnan kansassa, kauppojen ilmoitustauluilla, muutamassa harkkapelissä jne. Ei lähtijöitä tarpeeksi.
HPK-ässät peliä mainostettiin hallilla näkyvästi, Porin Sanomissa jne, mutta ei löytynyt tarpeeksi porukkaa.
Kuluja tulee ainoastaan niille jotka lehtiin laittavat mainoksia jne.
Se kannattaako enään jatkossa reissuja "edes" yrittää järjestää allekirjoittaneen ja muutaman muun on ruvennut mietityttää.
Suunnitelmissa olisi 1.11 JYP-Ässät, mutta katsotaan sitä sitten.
 

Jande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Arsenal
Re: fanireissujako ennää?

Viestin lähetti lisamarie
Viking Cuppiin yritettiin reissua. Mainontaa oli Satakunnan kansassa, kauppojen ilmoitustauluilla, muutamassa harkkapelissä jne. Ei lähtijöitä tarpeeksi.
HPK-ässät peliä mainostettiin hallilla näkyvästi, Porin Sanomissa jne, mutta ei löytynyt tarpeeksi porukkaa.
Kuluja tulee ainoastaan niille jotka lehtiin laittavat mainoksia jne.
Se kannattaako enään jatkossa reissuja "edes" yrittää järjestää allekirjoittaneen ja muutaman muun on ruvennut mietityttää.
Suunnitelmissa olisi 1.11 JYP-Ässät, mutta katsotaan sitä sitten.

Toivoisin että kannattaa, valitettavaa on tosin, että jäsenet joutuvat omalla kustannuksellaan hoitamaan tuota markkinointia ja ilmoittelua. Vaikka ässäjohdon nykylinja on, että kaikki turhat kulut on karsittava pois, minusta fanitoimintaan pitäisi löytyä seuralta jonkinlaista avustusta (en tiedä saatteko, ilmeisesti ette?) esim. lehti-ilmoittelun tai muun kautta. Porilaiset ovat ilmeisesti muutaman heikon vuoden jälkeen aikalaisia pelkureita, eivät uskalla/halua lähteä tuhlaamaan eurojaan vieraspeleihin jos joukkue ei keiku sarjan kärjessä.

Itse useita vieraspelejä kaudessa kaluavana näkisin että on aina hienoa kun ei ole ainoa Porilainen paikanpäällä. Meillä on kylläkin kaveriporun kanssa ollut jo vuosia oma "fanibussi", joka kuljettaa ne 5 henkeä ketä autoon mahtuu ja tunnelma löytyy yleensä viimeistään sieltä pullonpohjalta. Tämä on jo tapa, joten fanibussin kyytiin lähtemistä ei olla juurikaan edes mietitty. Toki tappio vieraissa harmittaa, ei kuitenkaan yleensä niin paljoa kuin kotona, toisaalta nuo vierasvoitot taasen maistuvat paremmilta, kuin kotona.

p.s. mikäli nyt ensikerralla on parista kaverista kiinni kannattaako matkaa järjestää, niin lähetä esim. yv minulle niin voimme katsoa kaveriporukan kanssa pääsisimmekö lähtemään sillä kertaa vaihtoehtoisella kuljetuksella, jos olemme k.o. peliin menossa. Tähän viikonlopun vieraspeliin en minäkään kyllä muista syistä edes pääse, muuten olisin kyllä lähtenyt omalla kyydillä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Yksi syy siihen että vieraspeleihin ei niin suurta kiinnostusta ole on se että oma ikäpolveni, joka kaksikymppisenä oli todella kiihkeitä faneja on pikkuhiljaa kasvanut pois kuvioista. On perhettä ja on saatettu muuttaa pois paikkakunnalta. Olisi kyllä nostalgista lähteä jonnekin matsiin ja ottaa samalla väkijuomia. Monella kuitenkin tekee raha tiukkaa tai opiskelut painavat vielä päälle ja yksin ei toisaalta halua lähteä bussimatkalle ihmisten kanssa joita ei tunne.

Katsellaan mitä tulee eteen tässä näin. Lauantaipeli jossain mukavassa paikassa ja porukka sinne niin hyvä tulee...
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Jande
Vaikka ässäjohdon nykylinja on, että kaikki turhat kulut on karsittava pois, minusta fanitoimintaan pitäisi löytyä seuralta jonkinlaista avustusta (en tiedä saatteko, ilmeisesti ette?)

Olen tästä asiasta lähettänyt viestiä Ässien toimistoon, mm. Tamille, mutta mitään ei ilmeisesti tapahdu. Verrataan fanitoimintaa esim. etelänaapuriimme Raumaan, niin voidaan puhua täysin erilaisesta toiminnasta. Ei kai sielläkään mitään kettupaita-armeijaa ole, mutta seura järjesti viime kaudellakin kolmen pelin viikonloppuna hienoja tarjouksia ja mahdollisuuksia faneilleen. (correct me if I´m wrong) Tarjolla oli kuljetukset kahteen vieraspeliin lippuineen, sekä lippu kotipeliin. Tämän lisäksi kohtuuhintaisen paketin ostaja sai kyseisen viikonlopun kahdelle illalle ilmaisen sisäänpääsyn Raumalaisbaariin.

No ehkä Porissa ei vaan sellaisia "faneja" ole ketä tällainen kiinnostaisi, näin on kai toimistollakin ajateltu. Mielestäni Tamin on kuitenkin aivan turha puhua niistä uusista "maakuntafaneista", joita hän haluaa 20 linja-autollisen verran peleihin. Ainakaan ennen kuin Ässät tarjoaa pitkäaikaisille faneilleen jotain muutakin kuin joka vuosi kalliimpia lippuja.

Toivotaan lisamarie, että teidänkin pitkäjänteinen työnne vielä joskus saisi jonkinlaisen palkkion.. Edes sen bussillisen porilaisia matkallenne.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti korkki
Yksi syy siihen että vieraspeleihin ei niin suurta kiinnostusta ole on se että oma ikäpolveni, joka kaksikymppisenä oli todella kiihkeitä faneja on pikkuhiljaa kasvanut pois kuvioista.

Tässä on todennäköisesti yksi hyvä pointti, joka kannattaa pitää mielessä kun analysoi tilannetta. Ässien urheilullinen konttaus aiheutti sen ettei tuon korkin poistuvan sukupolven korvaajaksi kasvanut uutta fanisukupolvea, joka olisi alusta asti tottunut yhteisiin vieraspelimatkoihin. Siis kasvanut toimintaan sisään sellaisena kuin se oli. Kun joukkue ei houkuttele ja kannattele näkyvää fanitoimintaa edes kotipeleihin, niin vaikeaa on varmasti sitä luoda vieraspeleihinkään. Taatusti yhtä työlästä kuin koko Ässien "uudelleenrakennusprojektin" läpivieminen.

Tamminen otti ainakin SK:n nettivieraana varsin jyrkän kannan mihinkään fani/opiskelija-alennuksiin. Toisaalta ymmärrän hänen kantansa, koska ilmaisia lounaita ei ole. Toisaalta taas tulisi miettiä mitä lisäarvoa tuolla "vastaantulolla" saavutettaisiin. Nyt ja tulevaisuudessa. Jos kerran vastaava toiminta on arvioitu kannattavaksi monissa muissa liigaseuroissa, niin miten paikallinen tilanne eroaa Porissa?

Omasta mielestäni kuulostaisi kohtuulliselta että seura tulisi matkojen mainostamisessa mukaan. Kuulutukset peleissä, mainintaa seuran ottelumainoksissa (ei lisäkulua seuralle), näkyvä paikka fanipisteelle jne. Näkyvyyttä pitää jaksaa rakentaa. Toinen olennainen pointti on, että kun porukka vihdoin viimein saadaan toimintaan mukaan - se ei saa aiheuttaa pettymyksiä. Matkat pitää siis pystyä hoitamaan paitsi ammattimaisesti myös hyvillä fiiliksillä.

Itse olen kasvanut tästä katsomofaniudesta jo sen verran kauas pois etten oikein osaa enää kuvitella yhteisille reissuille lähtöä. Kun se on omalla autolla niin joustavaakin...lienenkö sitten esimerkki "käännytettävästä" fanista...?
 

tonir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huolestuttavaa on mielestäni sekin että monet kokevat jo kasvaneensa tästä "katsomofaniudesta" niin kauas pois ettei edes yhteisille pelireissuille enää kiinnosta lähteä...

Tuskin herrat pekoni ja korkki nyt vielä niin vanhoja ovat etteikö pelireissuille mukaan voisi lähteä. Itsekin alkaa tässä jo 30 uhkaavasti lähestyä mutta edelleen aion ja haluan myös vierasreissuille mukaan lähteä. Mitä nyt seuraa esim. Kärppien ja Hifkin faniporukoita vierasmatkoilla niin tuntuu että vanhempaa ikäluokkaa on huomattavasti enemmän kun Ässien porukka vieraspeleissä.

Eipäs nyt aleta liian aikasin elämään sitä kiikkustuoli-elämää vaan mukaan noille vierasreissuille vaan hauskaa pitämään koska ette te sinne liian vanhoja ole ;)
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Itse kuulun ensimmäistä vuotta Lukko-fanien hallitukseen ja täytyy myöntää, että ei toiminta täälläkään ole kovin aktiivista.. Mutta yleensä ne fanimatkat, jotka kokouksessa päätetään myös toteutuvat..ja ei siinä vaadita kuin hallikuulutukset ja pieni mainos urheiluseurojen osastolla paikallislehdessä..

Näin ehdottaisinkin myös Porin suunnalla siirtämään vastuuta enemmän faneille.. kuten lukko-fanit, myös ässä-fanit toimisivat omana yksikkönään mutta HC Ässien siipien alla.. toiminta rahoitettaisiin fanien vuosimaksuilla..

Ja tosiaan, fanimatkoilla ei oikeastaan ole tärkeintä se peli vaan se meininki niin hallissa kuin bussissa.. :)

Alku aina hankalaa ja niin pois päin..
Onnea yrityksille!
 

Francoise

Jäsen
Tässä ketjussa on käsitelty paljon fan clubia ja siihen liittyviä asioita. Ja nyt on aika kertoa miten fan club uudistuu ja mitä tällä hetkellä fan clubissa tapahtuu....

Ensinnäkin Tami on tarttunut fanien suhteen toimeen. Hän on hankkinut henkilön vastaamaan Fan Clubin toiminnasta ja tämä henkilö on raportointivastuussa Tamille Fan Clubin kehityksestä ja toiminnasta. Lisäksi tälle henkilölle on annettu valtuudet avata Fan Clubille oma tili, joten jäsenmaksuvaroilla pystytään nyt hoitamaan Fan Club-toimintaa "täyspainoisesti". Lisäksi Fan Club on yhteydessä Ässiin siten, että se voi käyttää esim. toimiston laitteita toimintansa yllä pitämiseen. Henkilö, joka on vastuussa fan clubista tekee työtä yhdessä Paulan ja muiden Fan Clubin tyttöjen kanssa. Valitettavasti tilanne on se, että niin paljon kuin toimintaa tarvittaisiin yli 18-vuotiasta innokasta mieshenkilöä, ei sellaista tunnu Porista löytyvän.... Mikäli täältä löytyy innokkaita, niin ei muuta kuin yhteydenotto www.patasydan.com:iin, niin varmasti pääsee mukaan ideoimaan ja kehittämään toimintaa.

Fanimatkoja pyritään järjestämään, jos vain saataisiin bussiin tarvittava määrä ihmisiä. Tappiolla toimintaa ei voi pyörittää, koska tarvitaan rahaa myös esim. fanitapaamisten järjestämiseen. Fan Club uusii myös ilmettään sekä jaettavan materiaalin että fanilehtien suhteen. Fanitapaaminen, johon osallistuu koko joukkue, järjestetään joulun alla.

Koska toiminnan käynnistys uusien tuulten takia vei tänä vuonna aikaa tavallista enemmän, nyt keskitytään etujen hankkimiseen faneille. Kuulutuksia ja yleistä näkyvyyttä parannetaan pitkin vuotta. Lisäksi Ässien uusitulta sivustolta tulee linkki fanien sivuille. Joten kärsivällisyyttä!!!

Fan Club tekee kovasti tänä vuonna töitä päästäkseen eroon teinimäisestä imagostaan. Ensi keväänä järjestetään kokous, jossa Ässä faneista tehdään rekisteröity yhdistys ja jokainen innokas on oikeutettu pyrkimään yhdistyksen "johtotehtäviin". Kokouksessa äänivaltahan on vain jäsenmaksun maksaneilla jäsenillä eli kipin kapin pankkiin maksamaan jäsenmaksua. Sekä Ässät että Fan Club todella toivovat, että porilaiset ottavat jälleen Ässät "omakseen" ja innokkuutta Fan Clubiin löytyy. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei menestyksekkään fanitoiminnan takana ole vain yksi ihminen vaan siihen tarvitaan paljon väkeä, niin vastaamaan toiminnasta kuin ideoimaan toimintaa.

Kuten sanottua rahallisesti resurssit ovat parantumassa ja Ässät/Tami haluaa, että fanitoiminta saa siivet alleen. Tami oli/on edelleen kamalan innostunut Kärppien fanitoiminnasta Oulusta ja käyttää sitä usein esimerkkinä siitä mihin suuntaan toimintaa voisi kehittää.

Lähtekää kaikki kynnelle kykenevät 1.11. fanimatkalle Jyväskylään, niin siitä se sitten lähtee. Bussi täyteen ja hyvä fiilis päälle. Alle 18-vuotiailta tarvitaan lupalappu vanhemmilta...

Ja edelleen kuulutan, että sinä miespuolinen yli 18-vuotias Ässistä innostunut henkilö, joka haluat olla mukana tekemässä Ässät Fan Clubista yhtä Suomen kauneimmista.. Ota yhteyttä Fan Clubiin nettisivujen kautta. Töitä riittää =)
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Fanitoiminta heräilee....

Hyvä nyt on saatu seura taakse mikä on pääasia. Kyllä tuosta vielä jotain tulee. Nyt on resursseja joten suunta ylös. Uskon että eiköhän siihen joku suostu kun asiasta on täällä ilmoitettu koska Jatkoaika tavoittaa aika paljon ihmisiä.
 
Viimeksi muokattu:

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Up & Go

..mikä ettei Touch & Go myös..

Joka tapauksessa, kai tämä on vielä voimissaan? Olisi mukava nähdä Jatkoajan Ässä-faneja jälleen hyvin menneiden kesäbileiden jälkeen. Uusia naamoja mahtuu aina mukaan.

Jos meinataan joku paikka hankkia erikseen, niin sen kanssa saattaa tulla pian kiire. Firmojen pikkujoulut tunnetusti ovat etusijalla. Mutta itse olen mukana tulevissa mahdollisissa pikkujoulupippaloissa 95% varmuudella.
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Tottakai on voimissaan. Tuon ulkopuolisen paikan olen jo mielessäni haudannut vähäisen innostuksen vuoksi, en kauhean mielelläni ottaisi lainaa pikkujouluja varten. Toivottavasti vanha tuttu paikka kelpaa...

Ideoita, mitä vaan...antaa tulla.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Oma ehdotukseni: Cafe Anton sauna

Olisiko kiinnostusta mennä Cafe Antoniin ? Mahtuu 20 henkeä. Käytössä klo 18-24. Ei omia juomia. Maksaa 120 euroa. Vielä vapaana. Passar bra.

Entä muut. Hopi hopi... Vai kiinnostaako tämä ollenkaan ?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös