Ässät kaudella 2021–2022 – otteet kaukalossa

  • 531 191
  • 8 141
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
En tiedä mitä Kärjen suhteen pitäis tehdä tai tapahtuu, niinköhän olis mikään A-korin pelaaja tähän sarjaan vaikka vähän laitaan siirreltäisiinkin. Salminen yrittää, muttei tahdo kamppailuterävyys enää riittää.

Sitten seurantaan tuota nuoriso-osastoa, miltä näyttää pelitaidot, terävyys, röyhkeys jne. Ei sinne ens syksyyn kuitenkaan nii-in pitkä matka ole, eli kyllä tämä hetki jo jotain kertoo tasosta. Että on Pelimies ja ottaa roolia, vai päätyykö marginaalipelaajaksi, täytemieheksi.

Viitalalla on raameja ja laukaus, vähän asennettakin. Tätä Lukkoa vastaan tuntuu vaan yks sun toinenkin olevan hieman kevyttä, niin kiekolla kuin fyysisyydeltään.
Miten saat mahtuun kamppailupelaamisen ja Dominaattori Salmisen samaan asiayhteyteen? Pihtiputtaan mummotkin kamppailee kovempaa.
 

Pata-Ässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Coast Titans
Lukon viisikot tiiviitä ja pelaajien etäisyydet lyhyitä. Ässien viisikot hajallaan ja pelaajien etäisyydet pitkiä. Ässillä koko ajan alueellinen alivoima ja siksi Lukon helppo ja Ässien vaikea pelata kiekollista peliä.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Saatiin pari maskitonta kutia. Toinen onetimer niin hitaasti toteutettu ettei hitaammin voi toteuttaa.

Sellaista ylivoimaa ei ole joka takoo tulosta ilman maskia.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Vainiota ei saa koskaan missään tilanteessa päästää ylivoimalla viivalle. Veto AINA joko ensimmäiseen mieheen tai ekaa vastustajaa jalkoihin.

Pelimiehen jäähy Moutreyltä....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös