Ässät kaudella 2021–2022 – otteet kaukalossa

  • 533 503
  • 8 141

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien hyökkääjät kokoajan askeleen perässä omiin päin.

Kärki näytti taas haluttomuutensa. Erholtzilla kiekko laidalla ja paikka painaa kutia kohti maalia. Japi ei mene maalia kohti kiekottomana...kulmaa kohti kun menee, ei tule poikkaria niin herkästi.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jumalaut, Lalonde taklasi ensimmäiseen erään (varsinkin ensimmäiseen kymppiin) enemmän kuin viimeiseen kymmeneen peliin. Haluaako antaa näyttöjä Kallelle ennen siirtorajan umpeutumista?
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Lalonde taklas ahkerasti, Määttä urakoi melko varmasti, Viitalalta muutama hyvä kamppailutilanne, Erikssonilla yritystä ja yksi hukattu sauma.

Noin muutoin, ei Ässien puolelta kummempia huomioita. Ihan kiva että on vähän yleisöä.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
20min 0-1 ja voi ihan sanoa, että kyllä asenteessa ollaan perässä. Liian moni jättää sen yhden potkun ottamatta.

Lalonde pelasi kovaa, se oli hyvä.

Moutreyllä pari laatutonttia. On varmaan huonoimman rystylaukauksen omaava p-amerikkalainen pelaaja mitä tiedän.

Seuraavassa erässä ei enää voi tulla yllätyksenä Lukon pelaaminen ja Ässien on nostettava tekemistään. Ässät tarvitsee 1. ja 2. ketjulta muutakin kuin löysää selviytymistä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Noin muutoin, ei Ässien puolelta kummempia huomioita.

En tiedä mikä Kärkeä vaivaa mutta ei näyttänyt ottavan teräviä potkuja tähänkään peliin. Luulisi porilaisen nyt syttyvän. Lauantai-ilta, vastassa Lukko ja pitkästä aikaa Isomäessä vähän enemmän yleisöäkin. Mutta meno näyttää edelleen väsyneeltä. Salminen sentään otti muutaman terävän spurtin ja näytti että intoa on.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Volkov 14
Zagidulin 5

Enemmän pitäisi toisessa erässä päästä testaamaan tätä zigizagia
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
En tiedä mitä Kärjen suhteen pitäis tehdä tai tapahtuu, niinköhän olis mikään A-korin pelaaja tähän sarjaan vaikka vähän laitaan siirreltäisiinkin. Salminen yrittää, muttei tahdo kamppailuterävyys enää riittää.

Sitten seurantaan tuota nuoriso-osastoa, miltä näyttää pelitaidot, terävyys, röyhkeys jne. Ei sinne ens syksyyn kuitenkaan nii-in pitkä matka ole, eli kyllä tämä hetki jo jotain kertoo tasosta. Että on Pelimies ja ottaa roolia, vai päätyykö marginaalipelaajaksi, täytemieheksi.

Viitalalla on raameja ja laukaus, vähän asennettakin. Tätä Lukkoa vastaan tuntuu vaan yks sun toinenkin olevan hieman kevyttä, niin kiekolla kuin fyysisyydeltään.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Ässät on aivan telineessä. Tempo ja kamppailu on luokattoman huonoa. Ässät pelaa passiivista trappia joilla voitettiin viimeksi mestaruus 20 vuotta sitten. Ja tuon viiden pelaajan trapin läpi tehtiin maali. Ja kun kiekko oli maalissa, Lukko oli tehnyt Ässien viiden pelaajan trapin läpi 2-0 hyökkäyksen. Se on varmasti jonkinlainen Suomen ennätys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös