Ässät kaudella 2008–2009

  • 1 615 339
  • 5 214
Tila
Viestiketju on suljettu.

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Ja mitkä on teidän näkemykset Sakken mahdollisuuksista ja potentiaalista? Eli onko tulevaisuus NHL:ssä, Suomen huipulla vai tusinapelaajana liigassa?

Ja oikeastaan Jessestä samat, eli pelaako tulevalla NHL:ssä ja lyökö läpi sinne, vai jääkö jostain piirteestä puuttumaan?

Molempien kohdalla on melko vaikea kyllä ennustaa mitä tuleman pitää, itse menisin heidän kanssaan mieluummin vuosi kerrallaan.

Kyllä Salmiselta potentiaalia löytyy ja etenkin taitotasoltaan hän on maan lupaavimpien nuorten joukossa, mutta tiettyjen ominaisuuksien puutteiden takia ainakin NHL on vielä kaukainen haave. Tällä hetkellä ehkä Euroopan kaukalot tuntuvatkin Salmisen ominaisuuksille realistisemmalta tulevaisuudelta. Pelaajatyypiltään voisi ehkä verrata Jarkko Immoseen?

Vaikka moni odottaa Sakelta jo ensi kaudella sitä 40 tehopistettä ja Ässien kiekollisen pelin hallintaa yhdessä Maven kanssa, niin omat odotukset asetan sinne 30 pojon tienoille parine selvine on- ja off-jaksoineen kauden sisällä.

Joensuulla on edelleen etenkin luistelussa puutteita ja muutenkin vielä paljon hiomista on jäljellä hänen kohdallaan. Ensi kausi tulee varmasti pääosin menemään Bridgeportissa, mutta mikäli pelit siellä sujuvat niin Islandersin tämän hetkiseen rosteriin ei todellakaan ole mahdotonta lyödä itseään läpi.

Viime kaudella kuitenkin vihdoin saatiin tuntumaa siitä mihin Joensuu pystyy ja mikäli kehityskäyrä jatkuu ylöspäin niin Jesselle voi kyllä povata jonkinnäköistä NHL-uraa. Jokatapauksessa Joensuu on Islandersille ennemmin projekti, kuin top-prospect.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sellaisen huhun kuulin tänään, että Bicek olisi siirtymässä länsirannikolle. Lukko etsii sentteriä, joten se tuskin on osoite, mutta Ässille kaveri olisi varmasti hyvä vahvistus. Onko tuosta nimestä liikkunut aiemmin mitään huhuja pataleirissä?
Ei pataleirissä, mutta nimim. reiska (KalPa-fani?) kävi täällä esittämässä lyhyen, mutta ytimekkään kysymyksen muutama päivä sitten:
Jiri Bicek ?

Kelpaisi kyllä ehdottomasti. Varmasti sopisi hyvin Kivenmäen ketjukaveriksi sillä olettamuksella, että Mave saadaan vielä parsittua pelikuntoiseksi.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Onko tietoa?

Joko nämä herrat ovat tehneet sopimuksen jonnekin? En nopealla haulla löytänyt tietoa. Saattavat Toronto Marlies-fanien mukaan olla suuntaamassa Eurooppaan.

Jaime Sifers.
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php3?pid=71452
http://www.hockeysfuture.com/prospects/jaime_sifers

Chris Harrington:
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php3?pid=65889

Reid Cashman:
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php3?pid=69895

Ei edes Alpon maine maailmalla saa houkuteltua kovempia pelimiehiä Poriin, eli mulle ainakin kelpaisi näistä kuka tahansa.
 

Pikherz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
V-M Inkeröinen saa 99% varmuudella 2-3vuoden sopparin Ässiin.
Lähde:Vesa-Matin veli

Eli tuollaista tietoa tarttui Lapin matkalta. Ja kyllähän se osaltaan pistää huolestuttamaan. Tiedä sitten mitä suunnitelmia Apella on Inkeröisen kohdalle, mutta en usko millään että mies pystyy kuunaan Sm-liigasta vakipaikan saamaan.

Lisäksi tuo kauan kuhistujen vahvistusten puuttuminen saa kaikkien muiden joukkueiden kannattajien suupielet kohoamaan, usein jopa enemmänkin.
Eli kirjaimellisesti:Kyllä tuo nyt näyttää surkealta.

Runsaiden valitusten lopuksi voin todeta kesän 2008 olleen tähän mennessä melko nätti.
 

Pata-Ässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Coast Titans
Olen kohtalaisen hyvällä fiiliksellä ensi kauden suhteen, mutta olen kyllä vähintäänkin hämilläni, kun yritän mielessäni kehitellä tasapainoisia kentällisiä ja tasapainoista joukkuetta. Tulee mieleen viime syksy, kun mietin, mitä Hiseyn kanssa pitäisi tehdä, kun senttereitä oli jo yllinkyllin. Nyt en oikein tiedä mitä pitäisi tehdä esim. herrojen Tähtinen, Virkkunen, Luomala ja Kuparinen kanssa.

Tähtinen ei ole puolustava sentteri, joka ehkä sopisi ykkös- tai kakkosketjuun Kivenmäen tai Salmisen rinnalle. Kolmosketjun sentteriksi Tähtinen olisi mielestäni poikkeuksellisen taitava huomioon ottaen, että Ässissä ei taitopelajia yleensä ole kolmosketjuun asti. Minusta Tähtinen sopisi kakkoseen tai pikemminkin kolmoseen, mutta riittääkö Tähtisellä nöyryyttä kolmosketjuun?

Virkkunen ei ole koskaan ollut minun mieleeni, joten saatan olla vähän puolueellinen arvioimaan Virkkusen antia. Teemu on pehmeä. Viime visiitillään osasi tehdä kohtuullisen hyvin maaleja, mutta oli pehmeä kuin mikä. Henkilökohtaisesti en pidä pelaajista, jotka osaavat tehdä maaleja läpiajoista, mutta ovat muuten täysin turhia jätkiä. Jos Virkkunen pelaa odotusteni mukaisesti, hän kelpaa kolmoseen. Jos hän parantaa tasoaan (toivottavasti tekee näin), kelpaa myös ykköseen tai kakkoseen.

Luomalasta en oikastaan tiedä muuta kuin mitä olen lukenut jatkoajasta. Käsittääkseni Luomala on puolustava laitahyökkääjä. Minusta ykköseen ja kakkoseen tarvitaan puolustavat sentterit, joten Luomala ehkä sopisi Tähtisen rinnalle kolmoseen paikkaamaan Tähtisen puolustushaluttomuutta/ -kyvyttömyyttä.

No entäs Kuparinen? Minä olen aina tykännyt Kuparisesta. Ei täysin puukäsi, hakee taklauksia ja on todella hyvä taklaamaan avojäällä ja tappeleekin tarvittaessa. Huippujätkä! Kuparinen on mielestäni sm-liigan paras tai parhaita nelossenttereitä. Siinä olisi Matille rooli, jonka hän hoitaisi hienosti kotiin. Toisaalta Kuparinen on porilainen kaveri, joka tuntuu viihtyvän Ässissä, asenne on kunnossa ja jätkä on kapteeniainesta. Kuparinen on selvästi puolustava sentteri ja kohtuullisen taitava. Ei mikään virtuoosi, mutta ei myöskään tyhmä puukäsi. Ykköseen ja kakkoseen tarvittaisiin puolustava sentteri. Pitäisikö siis pistää Matti ykköseen tai kakkoseen vai jätetäänkö hänet neloseen ja otetaan riski, että hän vaihtaa seuraa peliajan perässä?

Tähtinen ja Luomala kolmoseen.

Mave ykköseen ja Salminen kakkoseen.

Kuparinen ykköseen, kakkoseen tai neloseen.

Fobba neloseen.

Loput paikat täyttäisin nykyisillä tai tulevilla miehillä.

Minulla on Ässien kotisivujen ja muiden haastattelujen mukaan sellainen mielikuva, että Ässät rakentaa nyt joukkuetta kentällisiä kooten, eli hakevat pelaajia tiettyyn ketjuun tietylle pelipaikalle. En vain oikein löydä sitä punaista lankaa, jonka mukaan ketjuja ja joukkuetta kootaan.

Ei TosiFanilla, Verolla tai jollain muulla sisäpiiriläisellä sattuisi olemaan mitään tietoa joukkueen ja kentällisten kokoamisesta? Olisi hieno kuulla näkemyksiä ja tietoa seuran sisältä, koska nykyinen pelaajalista tuntuu ainakin minun makuuni vähän "epäsopusuhtaiselta".

Ja kirjoitusvirheiden ja muiden älyttömyyksien varalta myönnän heti alkuunsa olevani aika tuiskeissa.
 
Viimeksi muokattu:

ÄssÄ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kuparisen ykköskenttäkokeilut on nähty. Kaveri on ihan ok neloskentän jyrä, mutta ei muuta. En tiedä edellisen kirjoittajan promillemäärää, mutta kyllähän Kuparinen on puukäsi isolla peellä, hyvä kun oikeinpäin osaa mailaa pitää kädessä. Mutta todellakin jakaa hyviä taklauksia, joten nelosessa menettelee paremman puutteessa.
Ketjukoostumuksia ei vielä kannata pahemmin miettiä, katellaan sitten kun huippuvahvistukset on julkistettu, sitä odotellessa...
 

Pata-Ässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Coast Titans
Miten olisi:

Kivenmäki - Pellinen - Stara

Huhtala/Keinänen - Kuparinen - Salminen

Huhtala/Keinänen - Tähtinen - Luomala

Palonen/Huhtanen - Niemi -Forsbacka

Kauden mittaan pitäisi antaa ainakin Niemelle, Huhtaselle ja Keinäselle kunnon näyttöpaikat hyökkäävässä roolissa ja mikäli peli luistaa niin muokata ketjuja sen mukaan. Lisäksi Paloselle pitäisi antaa mahdollisuus ottaa pelipaikka joukkueesta omilla vahvuuksillaan.
 

Pata-Ässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Coast Titans
Kuparisen ykköskenttäkokeilut on nähty. Kaveri on ihan ok neloskentän jyrä, mutta ei muuta.

Ykkös- ja nelosketjun välissä on vielä kaksi ketjua. Ei saa olla niin ehdoton, että joko ykkönen tai nelonen. Sitä paitsi kaikki kehittyvät. Kuparinenkin on vasta -84 syntynyt. Eikös sitä kaikki vaadi Salmisellekin muutaman vuoden totuttelu- ja kehittymisjaksoa liigassa, ennenkuin saa odottaa tuloksia.

Ja promilleja on riittävästi...

Eivät suurimman osan haikailemat Rautee ja Uusikartanokaan mitään pehmeäkäsisiä tekniikkaihmeitä olleet. Eikä Kivenmäen tai Salmisen rinnalla tarvitse ollakaan.
 
Viimeksi muokattu:

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Miten olisi:

Kivenmäki - Pellinen - Stara

Huhtala/Keinänen - Kuparinen - Salminen

Huhtala/Keinänen - Tähtinen - Luomala

Palonen/Huhtanen - Niemi -Forsbacka

Virkkunen ja Savinainen ovat varmasti pelaavassa kokoonpanossa, joten tuosta ensin tieltä tippuvat Palonen/Niemi/Huhtanen riippuen tuleeko 1-2 hyökkääjää lisää. Toki loukkaantumisia/pelikieltoja kauden aikana tulee varmasti, joten edellä mainittu kolmikkokin tulee saamaan peliaikaa.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Virkkunen ja Savinainen ovat varmasti pelaavassa kokoonpanossa, joten tuosta ensin tieltä tippuvat Palonen/Niemi/Huhtanen riippuen tuleeko 1-2 hyökkääjää lisää. Toki loukkaantumisia/pelikieltoja kauden aikana tulee varmasti, joten edellä mainittu kolmikkokin tulee saamaan peliaikaa.
Mulla on vähän sellainen tunne että käsittääkseni terveen kesän viettänyt Huhtanen voi olla jonkinlainen yllätyskortti ensi kaudelle. Hupin onnistuminen ainakin vähentäisi paineita Salmisen hartioilta.

Virkkusen on syytä onnistua hyvin, koska mielestäni Tepi on varsin turha pelaaja 3-4 ketjuissa. On saanut treenata kesän kerrankin vammoitta, mutta on kyllä melkoinen lasinilkka, -polvi, -jne. jopa Tähtiseen verrattuna. Savinainen on taas aikamoisen ailahteleva kaveri ainakin viime kauden perusteella.

Toisaalta jos jutut Inkeröisen sopimuksesta pitävät paikkansa olen kyllä huolissani siitä millaiselle karille tämä meidän päällystömme on Ässälaivaa luotsaamassa.

EDIT: Ja Kuparisen rooli on pelata tasakentällisin nelosen keskellä, olla se ensimmäinen pelaaja joka menee alivoimissa kentälle ja joka hoitaa ne oman pään aloitukset satanolla (siinä on Matille vielä kehityskohdettakin)...
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Ei edes Alpon maine maailmalla saa houkuteltua kovempia pelimiehiä Poriin, eli mulle ainakin kelpaisi näistä kuka tahansa.

NOista lähinnä Harringtonille vois olla käyttöä... Siffersin tilastot ei edes yritä vakuuttaa. kourallinen maaleja ja alle 20 pistettä ei kyllä ole vastuas kiekollisen pelintekijän ja yv:n luottoquaterbackin puutteeseen.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Juuri äsken tuli postia Kanadasta. Harrington on ilmeisesti tehnyt sopimuksen Saksaan (Augsburg?).
Cashmanin tilastot ovat mielenkiintoiset. Yliopistossa hurjat tehot (samaa tasoa esim Tim Stapletonin kanssa) pakin paikalla, mutta aikuisten sarjoissa ei ole onnistumisia tullut.
 

Salama85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
näkisin ensi kaudella ketjut suurinpiirtein näin
Nykyisen rosterin perusteella sekä vahvistuksilla sentteri, laituri ja kaksi pakkia.. Olettamalla että kaikki ovat terveitä..

1.ketju
Mave - vahvistus - vahvistus, Mave on pelikäsitykseltään ja taidoiltaan sm-liigan parhaimpia, joten ykkönen kaipaa maalintekijää, rightilta ampuvaa laituria sekä puolustavaa sentteriä joka kuitenkin on myös hyökkäyssuuntaan hyvä
2.ketju
Luomala - Tähtinen - Virkkunen, Mielestäni vastaa ominaisuuksiltaan sm-liigan 2.ketjua, Tähtinen ja Virkkunen ovat molemmat taitavia pelaajia, jotka ovat saaneet pitkästä aikaa valmistautua kauteen ilman loukkaantumista tai edellisen kauden jälkeistä leikkausta. Näistä kahdesta varsinkin Virkkunen on kykeneväinen tekemään enemmänkin häkkejä kauden aikana. Luomala puolestaan täydentään kaksikon fyysisiä puutteita sekä pystyy sivussa tuuraamaan silloin tällöin maalinteossakin
3.ketju
Salminen - Pellinen - Keinänen, Pellinen on sentterinä hieman Uusikartanoa muistuttava, joka mahdollisuuden saadessaan voi nousta uudelle tasolle, Keinänen muistuttaa tyyliltään Kuuselaa ja voi saada aikaan useammankin maalin kun vain pääsee yrittämään ja vastaavasti Salminen on osoittanut olevansa pelikäsitykseltään ja taidoiltaan jo nyt todella hyvä niin tämä ketju voisi olla se josta on hyvä aloittaa paineettomasti
4.ketju
Huhtala - Kuparinen - Savinainen, koko kolmikko pystyy tarvittaessa pelaamaan taitavaa kiekkoa, kuitenkin fyysinen ja rikkova pelityyli on ominaisempaa varsinkin Kupariselle ja Huhtalalle. Ketju tekee aina välillä pari maalia ja pitää huolen ettei vastustajan ykkönen tee tuhojaan..
reserviketju
Huhtanen - Niemi - Palonen, pystyvät tuuraus töihin aina tarvittaessa.. Huhtaselle oikea osoite voisi ensi kaudeksi olla Mestis ja Niemen sekä Palosen on hyvä vetää A-junnuissa pääasiallisesti...

1.pari
vahvistus - Uusitalon, Uusitalo kiekollisena pakkina kaipaa vierelleen fyysistä pelimiestä, jonka täytyisi myös pystyä hyvään kiekolliseen peliin, jotta täyttäisi mitat ykkösen pakkina.. Toisaalta täyttääkö Uusitalokaan tai kukaan mukaan
2.pari
vahvistus - Peltonen, Peltosta on vaikea kuvitella muuallakaan, joten kakkonen on ihan hyvä, Peltsi kaipaa vierelleen pakin, jonka liike riittää paikkaamaan Pasin hitauden sekä avaamaan peliä.
3.pari
Sammalkangas - Jyrkkiö, Jyrkkiö saisi pelata hiukan pienemmässä roolissa tärkeitä minuutteja Sammalkankaan vierellä, joka mielestäni on liikkeeltään sekä taidoiltaan kelpo pelaaja liigaan, viimeinen ponnistus urallaan on tapiolla vielä tekemättä joten toivotaan että se tulee nyt eikä jää tekemättä. Jyrkkiölle yv-aikaa pelen tilalla
4.pari
Korkeavuori - Tieranta, Korkeavuorelle voisi tarjota seiskapakin roolia joitakin vaihtoja sieltä täältä ja av-pelaamista Jyrkkiön ja vaikka Uusitalon paikalla. Tieranta saa läpimurtonsa tehdä vaikka mestiksessä

Kilpeläinen lähtee mielestäni kauteen ensimmäistä kertaa ykkösenä ja toivonkin että Lehtonen saa kaivettua esiin varmuuden sekä kasvatettua Eeroa henkisesti niin Eero tulee nuosemaan liigan parhaimpien joukkoon.. Karjalainen on hyvä vahti tuuraamaan Eeroa aika ajoin ja voi tehdä sen hyvällä menestyksellä...

Ässät taistelee ensi kaudella kaikella todenäköisyydellä mestaruudesta sanoi kuka tahansa mitä tahansa ;)
 

R0kMies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, HIFK, Newcastle
Fakta on että Ässät ei taistele yhdestäkään kovan luokan pelaajasta. Näitä urbaanilegendoja piisaa joka kadun kulmaan.

Omilla junnuilla lähdetään kauteen ja katsotaan(toivotaan) mihin se riittää.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Omilla junnuilla lähdetään kauteen ja katsotaan(toivotaan) mihin se riittää.

Tuo nyt vaan ei pidä paikkaansa. Ässät ovat jättäneet sopimustarjouksia, mutta muutamassa kohdassa on edelle ehtinyt joku muu seura, tai nahila. Muutama pelaaja harkitsee vielä.

Kyllähän sitä perusporilaisen pettynyt ja pessimistinen saa (ja tällähetkellä kuuluukin) olla, mutta jotain rajaa tähän itkeskelyyn?
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Ässät ovat jättäneet sopimustarjouksia, mutta muutamassa kohdassa on edelle ehtinyt joku muu seura, tai nahila. Muutama pelaaja harkitsee vielä.

Ja tämä siis tarkoittaa, kuten ehkä jo huomasitkin, sitä että omilla junnuilla voidaan joutua lähtemään ja katsomaan mihin se riittää. Noin kärjistetysti. Katsos, kuten itsekin totesit, niin tarjouksia ollaan jätetty, mutta kukaan ei ole ollut lähelläkään saapumista.

Pessimismin ja realismin rajaa voi olla vaikea erottaa, jos jokainen omasta poikkeava mielipide saa vetämään taskusta tuon "älkää itkekö-kortin".

Oma mielipiteeni on se, että kyllä tänne varmaan joku/joitakin saadaan rahalla puhuttua, mutta HUOMATTAVASTI tärkeämpää on se, millä tasolla nämä jo rosterissa olevat miehet pelaavat ensi kaudella. Salmista ja Kivenmäkeä lukuunottamatta kaikkien pelissä täytyy tapahtua täysin ennennäkemätön ilmeen uusiutuminen. Kivenmäen ja Salmisen kohdalla riittää hieman pienempi kohennus, eli heidän täytyy vain parantaa niin perkeleesti.
 

bumerangi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Fakta on että Ässät ei taistele yhdestäkään kovan luokan pelaajasta. Näitä urbaanilegendoja piisaa joka kadun kulmaan.

Omilla junnuilla lähdetään kauteen ja katsotaan(toivotaan) mihin se riittää.

Näitä kommentteja harmitti lukea viime vuonna samoihin aikoihin turkulaisesta näkökulmasta. Itse uskoin hyvien pelaajien harkitsevan sopimuksia ja ym. mieltä piristävää ja lohduttavaa.
Sitten saatiin Hurme ja Alanen.

Ovat vapaana nytkin.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Luomalasta en oikastaan tiedä muuta kuin mitä olen lukenut jatkoajasta. Käsittääkseni Luomala on puolustava laitahyökkääjä. Minusta ykköseen ja kakkoseen tarvitaan puolustavat sentterit, joten Luomala ehkä sopisi Tähtisen rinnalle kolmoseen paikkaamaan Tähtisen puolustushaluttomuutta/ -kyvyttömyyttä.
Luomala on oikein pätevä yleispelaaja, hyvä puolustussuuntaan ja tekee maalinkin paikasta. Ei missään nimessä fyysinen tai taklaava, eikä edes erityisen puolustava pelityyliltään, mutta varmaankin yksi parhaita kolmoskentän pelaajia joita Lukossa on moneen vuoteen nähty. Harmi vaan, että tällaisten kavereiden tilalle pitää pistää junnujakin kehittymään, Luomalan jatkosopimus olisi kelvannut, vaikkakaan ei riemunkiljahduksia olisi nostattanut. Menee kyllä tarvittaessa vaikka kakkoskentässä, pelasihan tuo Strakan ja Dahlmankin kanssa ihan OK otteilla ykkösessäkin puolen kautta.
 

Java#4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Porilainen positiivisuus (missä elää?)

Tervehdys palstaveljet (sisaret)
Muutamia vuosia tämänkin palstan keskusteluja seuranneeena uskallaudun viimeinkin kommentoimaan suosikkijoukkueeni tekemisiä tai pikemmin tekemättömyyyttä. Varmaaan viisaammat ja "kokeneemmat" kertovat lopullisen totuuden.

Omissa silmissä näyttää siltä, että joukkueenjohto odotttaa edelleen joukkuueen johtohahmoja( olen seurannut fantasiadraftia, joten ei kannata vaivautua siltä osin) Kolme ulkomaalaisvahvistusta on ennenkin nostanut odotukset taivaisiin. Nyt toisin vähempikin riittäisi, karsinnan välttäminen olisi "aika kivaa". Vujtek, Williams, Benda.......ylläri olis kiva.

Perusporilaisella mentaliteetilla nuoret on jo etukäteen tyrmätty, mutta ainakin minulle riitäisi, jos ensikauden ykkösjoukkueelta löytyisi samaa taitelutahtoa (porilaista hulluutta) kuin A-junnuiltakin männä keväänä. SM-liigassa ei tosin vielä ensi vuonna ko. pelaajat riitä, mutta Porissakin olisi aika osoittaa että omiin poikiin luotetaan ja patajunnuistakin on tie auki ylempiin sarjoihin. S. Salminen, J Jyrkkiö, T. Huhtala (Ilves-kasvatti) sekä omat suosikkini Sillanpää, Mäkilä ja erityisesti Palonen ovat hyvää rakennusainetta porilaistyyppisenjoukkueen pohjaksi. Muuttama mulkk...u ja vähän taitoa ei se muuta vaadi.

Hankintojen kannalta joukue kaipaa ykkösketjunpelureita niinkuin kaikki tietävät. Tältä osin minulla ei tietoa löydy joten muut spekuloivat ja fantasioivat. Porissa ei ole aiemmikkaan ennenkään nimillä onnistuneesti surffattu ( Saarela, Teppo Kivelä ja kaveri ((Peltola)) etc.), joten mikään ei enää yllätä. Vanhojen 2007 sopiimuspelaajien ns. ammattiylpeys saattaa yllättää kaikki tai sitten synkistää loputkin....

Ratkaisuja tältäkään nimimerkiltä ei ole tarjota, mutta ranteiden aukomisellekaan ei vielä ole perusteita. Ei se Lugukaan vielä ihan helmi ole! ( Jupster ja kaverit korjatkoon näkemykseni).

Ensi kautta varten hyökkykseen tarvitaan vielä sentteri ja alakertaan pari siedettävää pakkia ( ja rutkasti onnea-----). Maalivahtien osalta on laskettava näämäs herran haltuun. Sillä se ennenkin on näillä seuduilla sarjassa pysytty. Haaveilkoon raumlaiset ja jyväshyvän pojat mestaruuksista, mutta totuus saattaa olla toisenlainen, kahdeksassija e ole häpee.

Sekalaista tekstiä tuli taasen, mutta ottaen huomiooon aiemmat 3999 viestiä, niin ei se netti pahasti saastunut....

Kausi alkaa syyskuussa ja toivottavasti Ässät voittaa ottelun liiigassa vuoden 2008 aikana.
 
Viimeksi muokattu:

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Oma mielipiteeni on se, että kyllä tänne varmaan joku/joitakin saadaan rahalla puhuttua, mutta HUOMATTAVASTI tärkeämpää on se, millä tasolla nämä jo rosterissa olevat miehet pelaavat ensi kaudella. Salmista ja Kivenmäkeä lukuunottamatta kaikkien pelissä täytyy tapahtua täysin ennennäkemätön ilmeen uusiutuminen. Kivenmäen ja Salmisen kohdalla riittää hieman pienempi kohennus, eli heidän täytyy vain parantaa niin perkeleesti.

Tässä on mielestäni tilanne kiteytetty erittäin hyvin. Pari-kolme todella kovaa pelimiestä jotka aivan varmasti (tm) vielä Poriin saapuvat ei tee tuosta joukkueesta vielä mitään.

Nipun pitäisi toimia kokonaisuutena erittäin hyvin eikä pelkkä muutaman tyypin yksilötaito riitä nykyliigassa enää pelien voittamiseen. Luonnollisesti tämä taas vaatii valmennuksen onnistumista pelisysteemin luomisessa ja siinä että pelaajat myös omaksuvat sen viimeisen päälle. Valitettavasti usko tähän valmennukseen ei ainakaan allekirjoittaneella ole tällä hetkellä juuri minkäänlainen. Tottakai olen mielelläni väärässä enkä haluaisi mitenkään lisätä tätä perusporilaista yltiönegatiivista ennakkomeininkiä.

I want to believe. Se vain on hieman vaikeaa.
 

Ambra

Jäsen
Ainoa SM-Liiga tasoinen pelaaja Ässien rosterissa on M.Kivenmäki (sekä varauksin T.Karjalainen).
Valitettavasti Tähtinen ei tule koskaan olemaan suurten pelien ratkaisija.

Lisää katkeraa tilitystä : En ole koskaan ymmärtänyt Suomalaisten seurojen hölmöyttä pelaajahankinnoissa. Perussääntönä pitäisin kuitenkin HYVÄN valmentajan ja maalivahdin hankkimista. Kumpikaan ehto ei mielestäni toistaiseksi Porissa.

Toivon että johtonne pystyy tekemään taikatemppuja vielä ennen kauden alkua, jottei yksi Suomen perinteikkäimmistä SM-Liiga seuroista vaihdu KooKoo hon tms.
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ainoa SM-Liiga tasoinen pelaaja Ässien rosterissa on M.Kivenmäki (sekä varauksin T.Karjalainen).
Valitettavasti Tähtinen ei tule koskaan olemaan suurten pelien ratkaisija.

Viitsitkö määritellä käsitteen "SM-liigatasoinen pelaaja"? Jos sen suhteen asetetaan rima noin korkealle, niin sen seurauksena meidän täytyy varmaan todeta, että SM-liiga on täynnä pelaajia, jotka pelaavat liigassa vuodesta toiseen, mutta eivät ole SM-liigatason pelaajia. Eikö se tee tuosta käsitteestä vähän merkityksettömän / epämielekkäästi määritellyn?
 

Ambra

Jäsen
Arvasin tämän aiheuttavan itkua.

Sanotaan sitten että " menestymistä vakavasti tavoittelevan SM-liiga seuran tasoisen pelaajan".
Olet täysin oikeassa, liiga on nykyään täynnä urheilijoita joiden ei pitäisi pelata kansallisella huipulla taitotasonsa perusteella.

Ässillä kyseisiä pelaajia vain on huolestuttavan paljon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös