Ässät - Jokerit La 2.10.2004

  • 24 898
  • 193
Tila
Viestiketju on suljettu.

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Nykyisen järkkäriorganisaation jatkaminen hommissa on ollut vaakalaudalla jo jonkin aikaa. Kyse ei ole niinkään ollut tehtävien hoitamisesta vaan korvauksista jne.

BWG olisi yksi vaihtoehto hallille pitämään järjestystä, varmasti saisivat tappeluita ehkäistyä. Toivottavasti vaan valittaisiin oikeat ihmiset hommiin kun porukkaa koottaisiin. Kyseisessä organisaatiossa on hyvin asiansa osaavia järkkäreitä, mutta valitettavasti myös täydellisiä vastakohtia.

typo
 
Viimeksi muokattu:

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti The Hawks
BWG olisi yksi vaihtoehto hallille pitämään järjestystä, varmasti saisivat tappeluita ehkäistyä.

Uskoisin, että nykyiset "järjestysmiehet" ovat hallilla talkoovoimin ja mitään varsinaista palkkaa heille ei makseta. Jos otteluihin halutaan BWG valvomaan järjestystä koko kaudeksi, niin ei varmasti ole halpa keikka kyseessä. Fiksuinta olisi ehkä hoitaa lippujen tarkastus ja "istumaan ohjaaminen" talkoovoimin ja palkata vaikka BWG:n "iskuryhmä" joihinkin peleihin. Kooltaan ehkä noin 6-10 miestä ja vain viikonloppuisin ja ennalta arvattaviin kuumiin viikkomatseihin.

Olen jo aiemminkin puhunut tästä Porin järjestyksenvalvonnasta, se pilkkaa nimittäin koko termiä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
No ehkä tuo BWG:n käyttäminen jonain parina iskuryhmänä tietyissä lauantaipeleissä olisi ihan järkevääkin. Mutta kuitenkin koska taloustilanne on se mikä on niin päävastuu kuuluu nykyiselle talkooporukalle.

Mutta itseäni vituttaa se kun helsingin hurjat ovat täällä tekemässä itsestään marttyyreja. On sitä tullut itsekin oltua siellä Suomen slummissa katsomassa jääkiekkoa ja varsinkin vanhassa hallissa 90-luvulla oli narrimatsien jälkeen turhankin hektinen tunnelma. Ja olen myös Porissa nähnyt useaan otteeseen kuinka kovat helsingin pojat huutelevat jotain paskaa Porilaisille ja onhan täällä ennenkin tapeltu. Mielestäni tuollaisen pelin jälkeen olisi kannattanut hipsiä nopeasti ja hiljaa fanibussille. Tuskin siellä olisi huutelijoita tullut perässä toisin kuin erään jokerimatsin jälkeen kun Ässät sattui pudottamaan varmat mestarit playoffissa.

Poliisitkaan eivät varmaan uskaltaneet viedä tällä kertaa yhtään jokerifania putkaan kun edellisellä kerralla riehujat olivat jo vetämässä Porin poliisilaitosta oikeuteen vapauden riistosta sun muista. Että näin. Taitaa suuri osa noista jokeripelleistä olla samaa porukkaa jotka tunkeutuvat luvatta ydinvoimalatyömaalle ja ihmettelevät etteivät he tehneet mitään väärää. Ainakin elkeet ovat liiaksikin samanlaiset.

EDIT: Hesan pellejä tai ei (vrt. alapuolinen viesti) niin IFK -fanien kanssa ei täälläpäin ole ollut mitään ongelmia. Ennemmin otetaan tuoppi yhdessä kuin lyödään.
 
Viimeksi muokattu:

spoonful

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Domi28
Yllättävää on se, että aina on toisena osapuolena Jokeri-fani.
Tuskin edes Millwallilla on v***umaisempia faneja

Eiköhän totuus tässäkin ole se, että Jokerit, Hjallis ja sen mukana Jokerifanit ovat Suomen vihatuin kansanosa, ainakin lätkässä. Mielipiteesi juontuu varmaankin tästä. Tuskin sullakaan tai muilla porilaisilla on etukäteen paljon pahoja ajatuksia vaikkapa SaiPa-faneista tai Jyp-porukoista tai näistä joukkueista. Mutta kun Jokerit tulee, ollaan jo heti valmiina huutelemaan hävyttömyyksiä. - Senhän ne "Hesan pellet" ovat ansainneetkin; näinhän Porissa ajatellaan?

Olen vieraillut kaikilla paikkakunnilla, mutta vain Porissa ja Hämeenlinnassa on tullut väkivalta esiin. Tarkoitan, että kyllä Jokerifanit ovat olleet muillakin paikkakunnilla "toisena osapuolena", muttei muualla ole käsirysyyn menty, vaikka ollaankin oltu Hjalliksen huoria muuallakin.
 

Carcki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bewe, ManU, HJK , Poznan Lech
Peli oli hyvä, taklauksia molemmin puolin, ja todellista yritystä ainakin porilaisilta. Hallissa oli todella kova fiilis, ja helppo kannustaa.
Pasi Tuominen on mahtava, sääli ettei pelaa enää meillä. Ja Nielikäinen on loppujen lopuks niin äijä, kun vaan voi olla. Parempi selvästi voitti, onnea vaan ässille.

Itse vältyin pahimmista kahakoista, mitä nyt muutama yksittäinen porilainen tuli silloin tällöin kuittailemaan, sehän kuuluu vaan asiaan. Puhtaat tappelut on mielestäni ihan ok, mitä sitten jos kaks kaveria haluaa selvitellä välejä keskenään, tuskin siitä kenellekkään haittaa on? En tiedä että onko se totta että porilaiset hyökkäsivät eilen takaapäin ihan yllättäen, siks en ota siihen edes kantaa. Mutta tähän ikuiseen jokeri-vihaan on jo totuttu kauan sitten, niin en edes yllättyisi.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Noin 30+ jäähallia, sikäläisen kotijoukkueen "kotiluolaa" katsastettuani, eri tasoisissa kiekkosarjoissa sekä eri maiden sarjoissa... Joka hel##tin joukkueen "faneissa" on näitä vi##n idiootteja, joiden mielestä oman joukkueen kannustamiseen kuuluu lapsellinen pään aukominen. Näin myös Ässä-, Jokeri- tai vaikkapa JoKP- fanien joukossa, aina on joukossa muutama "rajoitetut resurssit" omaava. Joillekin asioille vaan ei voi mitään! Idiootteja on ollut, on tällä hetkellä, sekä ikävä kyllä tulee aina olemaan.

Tämä huvittava saippua-tyylinen "keskustelu" Isonmäen tapahtumista tuskin lienee muuta kuin järjestyksenvalvonnan toimimattomuutta, kuin mitään vertailua toisten fanien miehekkyydestä tai reiluudesta jne. Miehelle on monta mittaa, kovin on "nysä" jos sitä täytyy koettaa kompensoida randomilla lentopallomailan käytöllä.

Molemmat leirit, juuri nämä "lusikalla saaneet", ottakaa opiksenne ja kasvakaa.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Eivät nykyiset järkkärit työstään palkkaa saakaan, joitakin muodollisia korvauksia kuitenkin on yleensä suoritettu. Esim. laivareissuja tai saunailtoja.

BWG:n vääntöpartio voisi tosiaan olla hyvä ratkaisu. Juurikin esimerkiksi viikonloppumatseissa siitä olisi hyötyä. Kähinää voisi ennaltaehkäistä kavereiden kiertämisellä parin tyypin partioissa jotka sitten kerääntyisivät rähinän sattuessa.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Porissa on totutusti järkkärit mukana noissa nahinoissa, joten ei mitään uutta tällä pallolla. Viime vuonna tapahtui ihan samoja hommia, mutta ilman tappeluja. Muutama porilainen oli mukana, ehkä meidän kaksi bussillista jengiä heitä hieman rauhoitti. Ja toisaalta jalkapallotappelijoiden maine on tunnettu myös porissa, joten tappelunhaluiset innostuvat varmasti jokeri-faneista enemmän. Samahan tilanne oli lahdessa muutama vuosi sitten jokeri-fanien kohdalla.

On paskapuhetta sanoa, että kyllä pitää ottaa vastuu huudoistaan, koska silloin joku voi käydä kimppuun. Ei todellakaan ole näin. Huudella saa ja pitää, se kuuluu kannattajakulttuuriin, mutta nyrkkien käyttäminen on ämmien hommaa tollasessa tilanteessa.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
QUOTE]Viestin lähetti korkki
.
Poliisitkaan eivät varmaan uskaltaneet viedä tällä kertaa yhtään jokerifania putkaan kun edellisellä kerralla riehujat olivat jo vetämässä Porin poliisilaitosta oikeuteen vapauden riistosta sun muista. Että näin. Taitaa suuri osa noista jokeripelleistä olla samaa porukkaa jotka tunkeutuvat luvatta ydinvoimalatyömaalle ja ihmettelevät etteivät he tehneet mitään väärää. Ainakin elkeet ovat liiaksikin samanlaiset.

EDIT: Hesan pellejä tai ei (vrt. alapuolinen viesti) niin IFK -fanien kanssa ei täälläpäin ole ollut mitään ongelmia. Ennemmin otetaan tuoppi yhdessä kuin lyödään.
[/QUOTE]

Joo. sama hamejätka joka oli 13 pirun kanssa huutamassa meidän eukoille "Harkimon huorat". Se, että te olette jullien kanssa samanlaisia neitejä kertoo jotain. Juokaa neidit tuoppeja keskenänne.
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti Rebel
On paskapuhetta sanoa, että kyllä pitää ottaa vastuu huudoistaan, koska silloin joku voi käydä kimppuun.
Se vähän riippuu mitä huutelee.
Jos, kuten eilen, huutelee että tule tänne peltopelle saat turpaan, ja joku tulee ja vetäiseekin huutajaa turpaan niin... Tyhmää on käydä käsiksi, mutta yhtä tyhmää on huudella tappeluhaasteita ja sitten porata Jatkoajassa / FF:llä että joku tuli ja löi. Tämä sama ilmiö (huudellaan, haastetaan ja itketään pataan otettuna) toistuu aina kun Jokerit tai HJK on Porissa. Vain HIFKiä vastaan tulee vähemmän kähinää. Viimeksi taisi vain yksi HIFK-fani aloittaa rähinän.

Mutta eilinen episodi oli periaatteessa mitätön. Joten ei paisutella enempää, kun nyt jo kaukaa stadin metsistäkin tullaan huutelemaan asian tiimoilta, tietenkin ilman että ollaan edes oltu paikalla. Yleistäminen se vasta on kivaa.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onko sm-liiga jääkiekko nykyään näin tylsää, että tässäkin ketjussa puhutaan jostain tappelusta/yhdestä taklaustilanteesta jne... enemmän kuin koko pelistä ? Ja vielä monta sivua. Kaikki viestit hallilta kertoi että peli oli loistava. Siltikin täytyy leipoa jotain muuta.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Nuorison suosimilla viikonlopunviettopaikoilla on pitkät perinteet nyhjäämisestä, erityisesti olen havainnut asian täällä sivistyksen kehdossa etelä-pohjanmaalla mutta ilmeisesti aika maanlaajuinen ilmiö. Ja onkohan alkoholilla osuutta asiaan? Humalahan on itse aiheutettu tila eli pitäisiköhän pahimpien pukareiden vetää asiasta sellanen johtopäätös, että jättäisi kittaamisen niille joille se paremmin sopii.

Hui, hurja ajatus. Anyway, pikkupitäjien välinen vihanpito purkautuu yleensä näiden halukkaiden valopäiden viikonlopputurnauksilla. Tunnustetaan pitäjää ja koetaan yhtenäisyyden tunne. Sama taitaa päteä näihin joukkueurheilulajeihin, vaikka Suomessa aika rauhallisissa merkeissä vielä eteenpäin potkitaankin.

Oliko mulla joku pointti? Ei, halusin vain päästä avautumaan. Urheilussa ovat tunteet katsomossa pinnassa, olen sen itsekin havainnut. Erityisesti niukan tappion jälkeen vituttaa. Satun olemaan vain sen verran rauhallinen luonne etten ala provosoimaan tai provosoidu kovinkaan helposti. Aikuisiällä vissiin kerran on väärinkäsityksen takia joku antanut avokämmenestä. Sen verran on järkeä päästä etten liikuttuneessa tilassakaan ala ärsyttämään toista päihtynyttä, täysin vierasta ihmistä. Sitä ei voi koskaan tietää mitä siitä seuraa näinä sekakäyttäjien ja mielenterveysongelmallisten synkkinä aikana.

Toisaalta, pieni kuittailu kuulostaa teoriassa ihan hauskalta näissä kiekkokekkereissä, vaikkei henk.kohtasesti sitä hirveästi tule harrastettuakaan. En nyt välttämättä halua olla vihulaisen kaveri, mitä tulee hokiin. Pelkän verbaalisen sananvaihdon jälkeen aikaansaatu nujakka kuulostaa omissa korvissa vieraalta. En kykene myöskään samaistumaan siihen että kotipitäjän haukkuminen ja ”maalaistollo”ttelu aiheuttaa jollekin suuria aggressioita. Tietysti...jos esmes vierasjoukkueen paita päällä alkaa vittuilemaan lauantai-iltana kotijoukkueen runsaslukuisella katsojakunnalle-josta saattaa löytyä jos jonkinlaista ramboa ja texwilleriä-niin on kyllä ihavvitun tyhmä. Ainakin jos yllättyy pilkkakirveidensä mahdollisesti saamasta negatiivisesta vastaanotosta.
Riidanhaastaminen ja mieskunnon mittaaminen tappeluilla on käsittääkseni suht helppo järjestää. Vastustaja löytyy aina. Jokainen voi kysyä omalta kohdaltaan että haluaako osallistua kyseiseen toimintaan, onko fiiwistä, mitä on menetettävänä, entä voitettavana?

Tämä kirjoittelu ei välttämättä koske Porin tapahtumia, en tiedä siitä muuta kuin paikallaolleiden raportit. Aihe on vain kiinnostava, rauhallisten silmälasien takaa katsottuna. Ei sillain että mikään pieni pasifisti sisälläni asuisi. Jos läheisiä uhattaisi tai joku kävisi silmittömästi päälle, löytyy varmasti niitä uinuvia voimavaroja, ikiaikaisia selviytymisvaistoja joilla voidaan ruuvailla päitä irti.

Jotta paskaakos tässä enempää jaarittelemaan. Kirjoittaminenkin vähentää paineita. Taustalla jyräävä Metalliliitto mustine saundeineen on sekin hämmentävä kokemus.

Muista hippi...eiku...tai niin, hippi niin kuin mä. Kyllä hippi on hipille hippi!

ps. ai nii, vitun hieno voitto. Tästä on hyvä jatkaa, seuraavaksi pönttölinnaan mellakoimaan!
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Jep, samaa mieltä. Turhaan tätä asiaa paisutellaan
sen ihmeellisemmäksi kun se onkaan. Jossain hallin
edellä vähän nyrkki viuhui, so what? Sitä sattuu joka perjantai/lauantai missä päin Suomea tahansa ja on varmasti joku saanut turpiinsa vieläkin pienemmästä syystä kuin toisen joukkuetta haukkumalla.

Näin se vain on ja turha siitä on porilaisia sen enempää syyttäminen kuin minkää muunkaa kaupunkilaisia, lyödäänkö vetoa, että saan pahasti nokkaan, jos vaikkapa menen helsingin jakomäkeen huutelemaan, "vitun pummit, lakatkaa elämästä yhteiskunnan varoilla, ja kokeilkaapa vaikkapa työntekoa vaihteeksi"
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti PeteX
Se, että te olette jullien kanssa samanlaisia neitejä kertoo jotain.
Kyllä mulla ainakin on munat haarojen välissä, jos silloin on neiti niin se saattaa kertoa jotain sinun koulusivistyksestäsi. Että mars biologiantunneille.

Taidetaan katsos olla IFK -fanien kanssa yhtä sivistyneitä kun ei ole tarvinnut suuremmin tapella keskenään. Jokerifanien kanssa se on lähes joka lauantaipelissä.

Ja jos nyt jotain todisteita siitä neitimäisyydestä tarttee sanoa niin ehkä ne oli narrifanit jotka tässä ketjussakin mainitsivat pyytäneensä poliisia apuun. Olisivat kovat pojat tapelleet ihan ilman poliisien apua niin olisi nähty montako pääsee fanibussille asti.

EDIT: Pelattiinko siellä muuten jääkiekkoakin, vai onko tämä joku Jokerifanien itsetunnonkohotusketju?
 

Carcki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bewe, ManU, HJK , Poznan Lech
Viestin lähetti korkki
Ja jos nyt jotain todisteita siitä neitimäisyydestä tarttee sanoa niin ehkä ne oli narrifanit jotka tässä ketjussakin mainitsivat pyytäneensä poliisia apuun. Olisivat kovat pojat tapelleet ihan ilman poliisien apua niin olisi nähty montako pääsee fanibussille asti.

Neitimäisyyttä tai ei, mutta sivistynyttä ainakin.

Itse istuin siinä vieressä, missä ne porilaiset riehui kaljaoineen. Eivät ne minua pahemmin häirinneet, enkä minä niille huudellut mitään maalaisjuttuja. Ehkä siksi etten ole koskaan edes stadissa asunut. Kannustin vain omia, ja ainoa huutamani asia, minkä voi millään liittää Ässiin on "Hyvä Patu!". Jotkut tosin joutuivat väittelyyn keskenään, eivätkä järkkärit tehneet mitään, hymyilivät vaan. Minusta siinä kohtaan on ihan asiallista vinkkaa asiasta kytille sen sijaan, että ne pleksi systeemit olis hajotettu, ja hampaita lentänyt. Tosin, kaikilla mielipiteensä.
Erätauoilla tapasin käytävillä näitä Ässäfaneja, ja ihan hyvin kaikki sujui. Pystyttiin juttelemaan ihan inhimillisestikkin muutaman kanssa.
Pelin jälkeen tietenkin pettyneenä menen kättelemään ja onnittelemaan muutamia vastaan tulevia Ässä-faneja.
Hallissa joku yksittäinen mies otti olkapäistä kiinni ja tönäisi ja haukkui Jokereita paskaksi. Jee, todella kova äijä!
Astuessani uloos hallista, joku isokokoinen nahkatakki mies tulee huutamaan ja haukkumaan milloin jortikan ja milloin hjalliksen huoraksi ja vaikka miksikä muuksi. Sattumalta Jortikka käveli silloin parin metrin päässä ohi, ja sanoin kaverille et miksi ei menisi suoraan Jortikalle avautuu, jos niin kerta vihaa sitä?
No kaverihan meni Hannun juttusille, Jortikka kuunteli jonkun aikaa, sanoi pari valittua sanaa, ja porilainen katosi jonnekkin kauas pois. Muita ongelmia minulla ei porilaisten kanssa ollut, sain rauhassa kävellä bussille, mutta näin kuinka iso jengi ässäfaneja taputtivat, ja huusivat ässiä.

Ymmärrän jos jollain on alemmuuden tunnetta, ja siksi haluaa tulla tytöille uhkailemaan, mutta johonki vois sentään vetää rajan. Minulla ei ole mitään ässäfaneja vastaan, päinvastoin. Muutama perhetuttu on näitä perusporilaisia, ja niiden kanssa juttu toimii ihan hyvin. On se hyvä että fanitkin tuovat vähän väriä peliin! Kiitos Ässät loistavasta vastustajasta!
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Totta, itsekin paljon mieluummin keskustelen asiallisesti muiden joukkueiden fanien kanssa. Joka porukassa on aina niitä mätiä omenoita joukossa enkä oikein ymmärrä tässä ketjussa varsinkin helsingin suunnasta tulleita yleistyksiä porilaisista ja ässäfaneista. (Enkä todellakaan hyväksy tappeluita vaikka se on ehkä aikaisemmissa viesteissä vaikuttanut epäselvältä)
 

Jerkkola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Porilaiset, etenkin Ässät.
Täysin samaa mieltä Korkin kanssa. Yleistykset pistää tässä ketjussa vituttamaan kaikkein pahimmin. Tiedän, että Porissa asuu muutamia todellisia älykköjä, joita ei muu kiinnosta kuin tappeleminen. niitä kun tulee töissä nähtyä enemmän kuin haluaisi. Mutta se ei todellakaan tarkoita että kaikki Porilaiset kuuluisivat tuohon Junttivähemmistöön.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti psychodad

Kyllä täytyy olla varsinainen darwin awards ehdokas jos vieraspaikkakunnalla matsin jälkeen lähtee kuittailemaan vastustajan joukkueesta suureen ääneen. Voihan sitä aina puhua ihannemaailmasta jossa jokainen saisi sanoa asiansa missä tahansa ilman että kuuntelijat asiaan puuttuisivat, mutta sellaista ihannemaailmaa ei kyllä ole.

Siis juuri näin. Olen täsmälleen samaa mieltä . Vieraspaikkakunnalla päihin ottaminen lärviään aukomalla on TYPERÄÄ. Tottakai voidaan todeta että lyöjä on vielä typerämpi, mutta mitä sitten. Se ei poista sitä tosiasiaa että vain idiootti ottaa selkäsaunan aukomalla päätään. Siinä vaiheessa kun aamulla herää silmä mustana tai nenä turvoksissa, ei välttämättä kauheasti lohduta että vastapuoli oli väärässä.
 

Jeffrey

Jäsen
Viestin lähetti PeteX
QUOTE]Viestin lähetti korkki
EDIT: Hesan pellejä tai ei (vrt. alapuolinen viesti) niin IFK -fanien kanssa ei täälläpäin ole ollut mitään ongelmia. Ennemmin otetaan tuoppi yhdessä kuin lyödään.


Ai eikö? Eräs hyvä ystäväni oli tässä parivuotta sitten katsomassa peliä Ässät- Hifk. No Hifk taisi mennä pelissä johtoon kaverini nousi ylös tuulettamaan malia jonka seurauksena häntä ylempänä istunut herrasmies otti kaveriani ns. rivelleistä kiinni ja alkoi uhittelemaan. No kaverini ei tästä tykännyt ja heitti tämän seurauksena Porilaisen pari penkkiriviä alemmaksi. Tulos putkaa ja 4 järkkäriä + 2 poliisia hyökkäsi kaverini kimppuun.

Te jotka sanotte, että "miksi yleistätte. ei porissa yleensä"..
Käykäähän katsomassa yksi esimerkki.

http://www.jokerifanit.net/n/?m=forum&a=viewtopic&t=1158&id=0#msg
 

ejs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Taas hyvä peli jokereita vastaan

Näin ainakin ymmärsin lukemastani. Mitenköhän meidän on niinkin vaikea kartuttaa pistesaldoamme. Kun kaveri on aina kunnolla latautunut Jokereiden tullessa kylään.

Onko Ässillä sama lataus Jyppiä vastaan ??

Jos osa faneista haluaa ratkoa peliä vielä jälkeenpäin, suotakoon se heille. Halukkaat nyrkkihippasille, muut kaljalle tai muihin toimiin...
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Viestin lähetti Jeffrey
Ai eikö? Eräs hyvä ystäväni oli tässä parivuotta sitten katsomassa peliä Ässät- Hifk. No Hifk taisi mennä pelissä johtoon kaverini nousi ylös tuulettamaan malia jonka seurauksena häntä ylempänä istunut herrasmies otti kaveriani ns. rivelleistä kiinni ja alkoi uhittelemaan. No kaverini ei tästä tykännyt ja heitti tämän seurauksena Porilaisen pari penkkiriviä alemmaksi. Tulos putkaa ja 4 järkkäriä + 2 poliisia hyökkäsi kaverini kimppuun.

Hyvä!!! Tämä tarina tosiaan todistaa juuri sen, että kaikki hallissa olleet maalaiset ovat väkivaltaisia. Kaikkia vedetään aina turpaan vähintään 10 yhtä vastaan. Lisäksi poliisi hakkaa uhrit ikäänkuin varmistukseksi. Mutta todella surullinen juttu ja hyvä että sait tuotua esille tämän tarinan, joka todistaa yleistämisen oikeellisuuden ja tapahtumien todellisen laidan.

Viestin lähetti Jeffrey

Te jotka sanotte, että "miksi yleistätte. ei porissa yleensä"..
Käykäähän katsomassa yksi esimerkki.

http://www.jokerifanit.net/n/?m=forum&a=viewtopic&t=1158&id=0#msg

Syvä nyyh ja itkun pillitys. Kyllä on elämä julmaa ja laiffia. Tämä niin hieno ryhmä ztadin sykkeestä joutui erittäin kaltoin kohdelluksi. Peiliin katsominen ei tietenkään tule kuuloonkaan, kun osasyyllisiä saatuun kohteluun etsitään. Todellisen draaman raportiksi saatetut sanat kyllä kertovat ihan tarpeeksi. Huikeaa myötä elämistä myös suuren surun keskellä nuo jatkokommentit.
Voi kyynel kuinka jotkut ihmiset voivat olla niin...
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti Jeffrey
Ai eikö? Eräs hyvä ystäväni oli tässä parivuotta sitten katsomassa peliä Ässät- Hifk. No Hifk taisi mennä pelissä johtoon kaverini nousi ylös tuulettamaan malia jonka seurauksena häntä ylempänä istunut herrasmies otti kaveriani ns. rivelleistä kiinni ja alkoi uhittelemaan. No kaverini ei tästä tykännyt ja heitti tämän seurauksena Porilaisen pari penkkiriviä alemmaksi. Tulos putkaa ja 4 järkkäriä + 2 poliisia hyökkäsi kaverini kimppuun.


Niin todettakoon se, että vaikken yleensä Lukkopaita päällä käykkään pelejä katsomassa, mutta Isossamäessä kylläkin on tullut tätäkin harrastettua.

Koskaan ei ole tullut mitään kärhämää. En muista että kukaan olisi edes vittuillut pyöräillessäni hallilta pois, vaikka Lukko olisi pelin voittanutkin. Jopa Ässien VIP-tilaankin on päässyt jutustelemaan(ei ainakaan järkkärit ole estäneet, tiedä sitten johtuiko se siitä että paita on sen verran antiikkia ettei ihan nyky Lukkopaidalta näytä).

Mutta veikkaisin jos Lukko-fanikin selviää illasta mustelmitta ja ilman kärhämää niin ehkä tuon "halliksen" faniporukan pitäisi vilkaista pikkaisen peiliin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti Birkku
Siis juuri näin. Olen täsmälleen samaa mieltä . Vieraspaikkakunnalla päihin ottaminen lärviään aukomalla on TYPERÄÄ. Tottakai voidaan todeta että lyöjä on vielä typerämpi, mutta mitä sitten

Tottakai näin kun Jokerifanit on ottavina osapuolina. Sen sijaan kun sama tapahtuu toisinpäin Helsingissä niin silloin vain ja ainoastaan idiootteja on Jokerifanit, muut on syyntakeettomia ja todennäköisesti Jokerifanit oli järjestänyt vain ansan vastustajan kannattajille. Ennakkoasenteet on hienoja ja niiden kanssa on hauska tasapainoilla omia kommentteja.
 

Begbie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Viestin lähetti mmuurine
Hyvä!!! Tämä tarina tosiaan todistaa juuri sen, että kaikki hallissa olleet maalaiset ovat väkivaltaisia. Kaikkia vedetään aina turpaan vähintään 10 yhtä vastaan. Lisäksi poliisi hakkaa uhrit ikäänkuin varmistukseksi. Mutta todella surullinen juttu ja hyvä että sait tuotua esille tämän tarinan, joka todistaa yleistämisen oikeellisuuden ja tapahtumien todellisen laidan.

Syvä nyyh ja itkun pillitys. Kyllä on elämä julmaa ja laiffia. Tämä niin hieno ryhmä ztadin sykkeestä joutui erittäin kaltoin kohdelluksi. Peiliin katsominen ei tietenkään tule kuuloonkaan, kun osasyyllisiä saatuun kohteluun etsitään. Todellisen draaman raportiksi saatetut sanat kyllä kertovat ihan tarpeeksi. Huikeaa myötä elämistä myös suuren surun keskellä nuo jatkokommentit.
Voi kyynel kuinka jotkut ihmiset voivat olla niin...

Eipä tässä nyt, mmuurine, paljon sarkasmisi auta ketään, vaikka kieltämättä oletkin yksi sen kruunaamattomista kuninkaista Jatkoajassa.

Tappeluita syntyy silloin tällöin. Aina niihin kaksi osapuolta tarvitaan.
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Viestin lähetti korkki
Ja jos nyt jotain todisteita siitä neitimäisyydestä tarttee sanoa niin ehkä ne oli narrifanit jotka tässä ketjussakin mainitsivat pyytäneensä poliisia apuun. Olisivat kovat pojat tapelleet ihan ilman poliisien apua niin olisi nähty montako pääsee fanibussille asti.
Ei siellä poliisia apuun pyydelty, sanottiin että hoitakaa toi provoava äijä katsomon edestä pois ennen kuin syntyy tappelu. Toiseen välikohtaukseen katsomossa poliisit tulivat muutenkin heti paikalle pamppujen kanssa. Sitä ennen olivat nämä porilaiset heitelleet bisseä, tuoppeja ja pulloja meidän päälle.

Viestin lähetti JanJ
Ulkona joku amis heitti savupommin kohti hallilta poistuvia ihmisiä, mutta syystäkin ei ole PunaMustat suosikkijoukkueena. Puuhun se osui. Kävipä keravan kolli hakemassa savun takaisin ja heitti uudestaan. Puuhun.
Ja Ässäkannattaja yritti heittää palavan soihdun sisälle meidän fanidösään. Ei onneksi oviaukkoon osunut.

Mutta asiallisiakin Ässäkannattajia tuli tavattua paljon. Erätauoilla oli hyvät keskustelut ja myös matsin jälkeen. Nämä muutamat kymmenet sitten pilaavat vain muidenkin maineen. Mutta näinhän se joka paikassa menee.

Mutta matsista ja reissusta jäi hyvät fiilikset huolimatta tappiosta ja näistä pienistä kärhämistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös