Ässät-HPK 18.4.2006

  • 34 284
  • 188
Tila
Viestiketju on suljettu.

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
mic82 kirjoitti:
Jääkiekko miesten laji, mutta halvaannuttamisyritykset käsitellään raastuvassa.
Kumpi käsitellään ensin, Forsbacka vai Jokela?
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Ettei vaan jokin satunnainen epäpuhdas (?) taklaus synnyttäisi enemmän keskustelua kuin itse ottelu... Anyway, hieno ottelu ja sarjan kannalta loistavaa että Ässät voitti. Oudosti yliote vaihteli jatkuvasti - jopa tv-lähetyksestä sai jonkinlaisen käsityksen huikeasta tunnelmasta. Todella mukavaa että kerrankin finaali on vapaa näistä kesto-huippujoukkueista!
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Ossi kirjoitti: Kumpi oli neitimäisempi? Jokela, joka taklasi reilusti ja puhtaasti edestä (tosin ns. puun takaa), vai Forsbacka, joka taklasi sinänsä sääntöjenmukaisesti selästä (Laamanen yhtä lailla kiekollinen kuin Komarov)?

Ja Forsbackan tilanteessa kiekko ei ollut lähelläkään tapahtumapaikkaa, Jokelan tapauksessa kiekko oli juuri ohittanut kontaktialueen. Näitä Jokelan taklauksen tapaisia tilanteita nähdään jatkuvasti, Scott Stevens ei ikinä saanut edes pikkukakkosta juuri samanlaisista teilauksista.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Ei vittu. Ei saatana. Ässät. Voitti? Sissussaatana. Ei tätä vieläkään tajua. 1.10 jäljellä kellossa ja hopeamitali mielessä. 62.03 kellossa ja toivo elää yhä.

MATTI KAIPAINEN ja JESSE SAARINEN. Kiitos. Ei tässä muuta osaa sanoa.

Torstaina jatkuu sota, Jaloselta aika hyvä kuitti Tamille.
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Saatiinpahan vähän väriä tähänkin sarjaan. Tänään se väri oli punainen; verta kentällä ja voittajien pelipaidoissa. Päästiin kuin varkain johtoon kolmannen erän lopussa, mutta sitten lepsuilua ja kaveri pääsi tasoihin. Näin tällä kertaa, mutta Ässät tarvitsee yhä sen voiton myös Rinkelinmäeltä.

Jokela on torstaina poissa väärän tuomion myötä, mutta toivottavasti Laamanen on pelikunnossa. Muuten pakeille iskee väsy ja toisaalta Korhonen ja Immonen saavat enemmän peliaikaa -> pelottavia tilanteita puolustuspäähän, tai ainakin Korhosen kaksiminuuttisia.

Olenko ainoa, jonka mielestäni Voutilainen on yhä pimennossa? Muutamia kiemuroita, mutta eipä sitten muuta. Wiikman ei ole vakuuttanut meikäläistä vieläkään, ja tänään otettiin siinäkin suhteessa taas vähän takapakkia. Edelleen pomputtelua, reboundeja ja Kaipaisen tasoitusmaalissa W kiemurteli jäässä jo tovin ennen laukausta. Ei näin.

Jaloselle taas Peukku.
 

IIVEE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Flyers
Mun mielestä koko ottelussa ei nähty mitään ihmeenpiä törkeyksiä. Ei Forsbackan eikä Jokelankaan toimesta. Kun taklataan kovaa, sattuu vahinkoja. Varsinkin kun sitä tehdään niin harvoin, eivät pelaajat ole sm-liigassa samalla lailla valmiita ottamaan niitä vastaan kuin esim nhlssä, jossa pelaajat tietävät että aina on pommi tulossa.

Jokelan taklaus oli niin kova, ja niin kovasta vauhdista, ja kun vielä jalatkin nousivat pikkusen ilmaan (tosin vasta taklauksen "alettua"), ja kun Komarov veti pää alhaalla, ja kun se vielä kannettiin paareilla kentältä, ei Kruusille oikein jäänyt muuta vaihtoehtoa kun passittaa mies suihkuun. Muukkosen päätöstä nyt on ihan turha arvailla.

Todella hyvä trilleri-peli finaali sellaiseksi... ja kun ÄSSÄT vielä laittoi vilkun päälle ja meni ohi. Parempi voitti mutta pienellä marginaalilla. J.Jalosen kuitti Tamille "loppupeleistä" veti äärettömästä itseluottamuksesta huolimatta vähän huulia mutrulle:)

Korpisalo oli mun mielestä objektiivinen liioitteluun saakka.
 

IIVEE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Flyers
Mr Scarface kirjoitti:
Scott Stevens ei ikinä saanut edes pikkukakkosta juuri samanlaisista teilauksista.

Stevens ei saanut ikinä keskialueen tälleistä jäähyä vaikka kyynärpäät oli oman pään yläpuolella. En väitä että Jokelalla oli. Olkapää naamaan.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
king k kirjoitti:
Ässien 4-4 tasoitusta ei olisi pitänyt hyväksyä.

Syy: Aloitus Ässien päädystä ja Riksman maalilla. Aloituksen jälkeen kiekon sai Ässien puolustaja, olisiko ollut Forrest ja kiskaisee sen maalintakaa ränniin kohti keskialuetta. Riksman lähtee luistelemaan maalilta pois siinä vaiheessa kun Forrest saa kiekon lapaansa. Riksman ei kerkeä vielä edes siniviivalle, kun Kivenmäki on punaviivan kohdalla kiekon kanssa ja vapauttaa Kaipaisen maalintekoon. Kivenmäki oli tässä tilanteessa se 6. mies joka tuli Riksmanista kentälle. Tässä olisi pitänyt tulla Ässille väärästä vaihdosta 2 minuutin rangaistus.

HPK:n miehet yrittivät protestoida asiaa jo siinä vaiheessa kun kiekko oli Kivenmäellä ja vielä maalin jälkeenkin, mutta turhaan.

Oikeusmurhako?? Sen jokainen päättäköön kuvanauhan perusteella, mutta näin minä tämän asian näin.
Toivolan mukaan Kivenmäki tuli Kristian Kuuselan tilalle, eikä Riksmanin. Itse en tilannetta nähnyt joten jätän kommentoimisen muille.
 

Bud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän syksyllä saavutetut mestaruudet
Hieno matsi kaikenkaikkiaan.
Pata voitti maalin erolla, kuten vastus kotonaan, mutta me emme lähde taputtelemaan sarjaa, vaikka muut ovat sen jo meitä vastaan tehneetkin.
Isomäki! Mies pitää nollan muualla ja on valmiina täällä tekemään sen helposti, mutta Isomäki saa kaverin hermostumaan kaikkia ennakkoja vastaan?

Yleisö eli vahvasti mukana, myös vierailijoiden 3-4 maalin jälkeen. Oli hienoa kun Kaipainen kuitenkin laittoi hienosti yläbörsään ja tasoitti pelin.

Me ollaan mukana edelleen ja jospa Hämeenlinnassa tapahtuisi se meidän yllätyksemme, jota sitten pääsisimme kotiin juhlimaan, tämä on se toive.

Kiitos Pata ja Isomäen yleisö!
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
V-P Laitiselle; jos oikein näin olit sinä se pakki joka ei saanut Kaipaista kiinni varsinaisen peliajan vikalla minuutilla... Tulevaisuudessa jos joskus joudut vastaavaan tilanteeseen; OTA KIINNI JA PIDÄ KIINNI!

Mitä sitten jos olisi tullut jäähy? Kelloon olis jäänyt jotain 30 sek. aikaa, vastustajalla maali tyhjänä eikä pelkoa pitkistä kiekoista => sinne vaan purkukiekot ränneihin niin että paukkuu!!

Mutta eipä tässä, taistelu jatkuu...
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
JjZz kirjoitti:
Toivolan mukaan Kivenmäki tuli Kristian Kuuselan tilalle, eikä Riksmanin. Itse en tilannetta nähnyt joten jätän kommentoimisen muille.


Kyllä näin oli.Ihmettelin minkä ihmeen takia Kuusela luisteli suoraan aloituksesta vaihtoaitioon ja vielä hyppäsi sisälle.Samalla hetkellä Kivenmäki kentälle ja lätty Kaipaiselle.
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
karhu kirjoitti:
Kyllä näin oli.Ihmettelin minkä ihmeen takia Kuusela luisteli suoraan aloituksesta vaihtoaitioon ja vielä hyppäsi sisälle.Samalla hetkellä Kivenmäki kentälle ja lätty Kaipaiselle.

Se oli nimeomaan harjoiteltu kuvio, jolla saadaan 2vs1 helpommin. Kuusela olisi palannut heti Riksmanin tilalle takaisin, mutta ei tainnu edes kentälle enää ehtiä. Kuvanauhaa hidastettuna tutkimalla selviää ihan laskemalla, että väärää vaihtoa ei missään nimessä tapahdu. Nerokas veto Toivolalta.

-paze-
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
L4E kirjoitti:
Tuolta ainakin nelosen kuvan mukaan näytti. Aikamoiselta onnenkantamoisestahan oli kyse.

Ässien ensimmäinenkin maali meni muuten onnekkaasti Wiikmanin naamarista sisään. Kuparisen tasoitus myös oli pikkaisen onnekas.

Hauskaa, miten eri tavalla pelin voi nähdä. En olisi yhdistänyt sanaa "tuuri" kotijoukkueeseen, sen verran vahvasti omien punalasien läpi katsoen rouva Fortuna näytti taistelevan ritaripaitojen puolella. Kaikki 4 maalia olivat todellisia pudotuspelimaaleja - aloitusvoitto ja kiekko sutaistaan kohti maalia. Välillä meni flipperinä sisään, välillä löysänä rääpäisynä pakin hanskasta yläpesään. No, tv:stä seurattuna kyllä se neljäs maali taisi oikeasti olla ohjaus, eikä mikään perseellä suoritettu rannelaukaus, joka ratkaisi pelin lauantaina Hämeen ritareille.

En siis nyt varsinaisesti nostaisi Ässien voiton arkkitehdiksi yllä mainittua rouvashenkilöä. Voittomaalissa kerrankin oli hieman onnea - ei kyllä ainakaan enempää kuin yhdessäkään kerhomaalissa. Nälkäinen joukkue voittaa nämä pelit. Nälkäinen joukkue painoi päälle, raastoi ja ajoi väkisin maalille jopa rivipakin toimesta. Tänään se rivipakki ratkaisi.

Torstaina juna kääntyy. Lauantaina parannetaan fiilistä hallissa entisestään ja tehdään jotakin sellaista, mitä ei uskalla edes ajatella.

Meilläpäin ei tehdä mestaruuslaulu-mp3:sia ensimmäisen finaalivoiton kunniaksi. Meillä käydään peleissä, eletään niissä täydellä sydämellämme, kannustetaan niin pirun paljon ja kovaa ja tehdään siten kaikkemme, jotta rakkautemme kohde menestyisi...

Ah. Ässät. Upeaa.

Pää ei kestä mitään syväanalysointia pelistä. Kyllä tämä joukkue on jotakin niin uskomatonta, ei tällaisesta olisi voinut edes uneksia. Hyvä jätkät. Tämä joukkue on miehiä täynnä, tässä joukkueessa on MUNAA.

Ja edelleen sisällä, jossakin syvällä, kaikuu ironiaa pursuva nauru mietiskellessäni Matti Kaipaisen tärkeyttä tälle joukkueelle. Se huoranpenikka kun joskus edusti jotakin niin vittumaista, ettei sitä sanoiksi osannut pukea. Masa on sankari, oikeasti.
 

Krypton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onnittelut Ässille ja Padan kannattajille minunkin puolestani!

Tämä todella mielenkiintoinen ottelu tuli seurattua Satakunnan keskussairaalan aulan tv:stä. Samaisesta tv:stä tuli ottelun ratkaisua seuramaan myös kättään/olkapäätään pitelevä Kiilholma. Tilanne missä kaveri loukkasi taisi tulla Väisäsen? kanssa painiessa pelin toisessa erässä. Ihmettelinkin miksi Kiilholma irvisteli jäähyaitiossa, mutta ilmeisesti satutti itseään kaatuessaan tämän HPK-pelurin kanssa jäähän. En tiedä oliko kyse mistään vakavammasta vammasta, mutta jääpussille oli ainakin käyttöä.

Kaipainen osoitti jälleen miten tärkeä pelaaja on joukkueelleen. Komea maali Kivenmäen oivalluksesta ja peli tasoihin viime sekunneilla. Ei voi kuin ihailla!
 

bitnir

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onhan se niin, että HPK:n voitto olisi ollut ryöstö. Ässät ansaitsi voittonsa. Ainoastaan toisessa erässä olisi voinut sanoa mielestäni HPK:n vieneen peliä.

Toki vituttaa niin, ettei veri kierrä, mutta silti oli mielestäni viihdyttävintä näkemääni suomilätkää piitkään aikaan. Ensi kerralla Vellu voisi vetää kaverin nurin. Olisi saatu lyödä kaksi kertaa kiekko pois omalta alueelta ja se olisi ollut siinä. Torstaina sitten samanlainen nollaus kuin viime sarjan neljännessä pelissä.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
- huikea kiekkoilta. Kaikkea saatiin, paitsi voitto.

- olihan siellä tunnelmaa. Ei nyt korvat soi, mutta en ole vielä noin kovaäänisessä kiekkoyleisössä ollutkaan. Hyvä Pori.

- Kepardinkin kannattajan panivat aika hyvin kotiyleisölle hanttiin. Siitä tosin iso miinus, että huudetaan ämmälaumaa joukkueelle, jonka jannua viedään paareilla ovista ulos. Jääkiekko-otteluihinhan toisen puolen aivoista voi jättää kotiin, mutta voi edes toisen puolen ottaa mukaan. Säälittävää. Tätä lukuunottamatta vierasjoukkueen kannattajat olivat erinomaisia.

- Ässien 4-4-maali järkyttävä tuomarivirhe. Kiekko Maven lavassa punaisella, kun Riksman b-pisteellä. Ai että Kuusela => Kivenmäki, Riksman => Kuusela? Joo, lehmätkin lentää. En kyllä käsitä sitäkään, miten noin selvästi 1-1-tilanteesta Vellu Laitinen voi päästää Matti Kaipaisen kaltaisen mailataiturin ohitseen.

- Kerho pysyi yllättävän hyvin Ässien mukana, vaikka joukkueelta oli sivussa kaksi kärkipuolustajaa lähes koko ottelun. Mikähän Laamaselle tuli?

- Jokelan taklaus puhdas. Kannattaisi tosiaan seurata peliä, eikä jäädä ihailemaan omaa kiekkoa. Tuskinpa tuosta enempää on tulossa - todella sääli että Leksa on puhtaan taklauksen takia vielä seuraavasta matsissa sivussa. Toinen jalka pysyy muuten Jokelalla maassa, ei hypyn aineksia. Kerho ei muutenkaan fyysisessä pelissä paljoa jälkeen jäänyt.

- ei mitään hätää, Ässät hoiti oman ruutunsa ja nyt palataan Hämeenlinnaan. Oltiin todella lähellä kannun tuomista Hämeenlinnaan torstaina, mutta vielä saa Poika odottaa. Noh, aika tylsäähän se olisikin ollut panna suoraan kolmessa katki.
 

Energizer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät!
Jatkoajan raportti..

Komarov ehti juuri siirtää kiekon pois lavastaan, kun vierasjoukkueen Mikko Jokela saapui puun takaa tööttäämään häntä. Taklaus oli rajun näköinen, mutta melko puhdas.

-Kyllä se oli ihan selkeä päähän kohdistunut taklaus. Jokela selvästi hyppäsi vielä hurjassa vauhdissa kohti Komarovia.. Ja jos paikkansa pitää, että tämä oli Jokelan kauden 5 päähän kohdistunut taklaus.. Ei siinä ole paljon jossittelemista!

Ässäkippari niittasi kiekon viivalta, joka livahti pahasti maskissa olleen Wiikmanin selän taakse. 2-2 ja hetkiksi hiljennetty porilaisyleisö oli jälleen karnevaaleissa täysin palkein mukana.

-Isomäki ei hiljentynyt kertaakaan, heti hpk:n tehtyä maalin, alkoi hurja Ässät! huuto..

Muutoin hyvä raportti, ei valittamista ;)
 

Mansa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, ehdottomasti ja aina
En tiedä onko sitä jo laitettu tänne palstoille mutta laitetaan silti, Komarov tuli pelin jälkeen jo hallille ja lähti autollaan sieltä itse ajaen.
Toivottavasti selvittiin asiasta säikähdyksellä ja murtuneella nenällä ja hampailla.
Toivottavasti paranee pian.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Noose kirjoitti:
- Ässien 4-4-maali järkyttävä tuomarivirhe. Kiekko Maven lavassa punaisella, kun Riksman b-pisteellä. Ai että Kuusela => Kivenmäki, Riksman => Kuusela? Joo, lehmätkin lentää.

Näin kertoi Toivola lehdistötilaisuudessa, että homma oli etukäteen sovittu ja Kivenmäki vaihtoi Kuuselaan, eikä Riksmaniin. Paha mennä vannomaan, kun ei ole videota tilanteesta.

Toivola on kyllä osoittanut olevansa erinomainen valmentaja. Hävityn pelin jälkeen myöntää reilusti vastustajan olleen parempi eikä syyttele omia pelaajiaan henkilökohtaisista virheistä. Elää tunteella mukana otteluissa, vaikka käsi menisi. Kommentit ja esiintyminen huippuluokkaa. Todellista johtaja-ainesta!

Mikäli tämä loppuhetken tasoitukseen johtanut rännipurku ja Kaipaisen läpiajo oli etukäteen harjoiteltu ja sovittu kuvio, niin aivan huikea oli temppu.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kyllähän sen videolta näkee, että Kuusela painaa oman pään b-pistealoituksen jälkeen miljoonaa vaihtoon josta Kivenmäki tulee tilalle. Saa rännipurun ja jakaa Kaipaiselle. (joka on suunnitellun mukaisesti kiertänyt keskelle) Riksmanin vaihtomies ei jäällä ollut, varmaan olisi Kuusela sitten ollut se. Aivan loistavasti suoritettu harjoiteltu kuvio.


http://pelimies.pp.fi/ siellä se video
 

miq$u84

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LA KINGS
Sellaista sattuu

No olihan siinä viihdettä!

Mutta mitä tulee tohon hiukan yllä olevaan väitteeseen, ettei Ässä fanit hiljentyneet kertaakaan niin ei kyllä pidä paikkaansa. Itse olin kyllä kuulevani HPK huutoja välillä kun kertsi meni johtoon, mutta ilmeisesti olen väärässä.

Laamasen taklauksesta on paha mennä sanomaan. Sitä näytettiin aika vähän ja jäi vähän epäselväksi, että mitä tarkalleen tapahtui, mutta selästä tultiin aika selkeästi. Kyllä Kruus logiikalla selästä taklaamine plus loukkaantuminen on 5+20, mutta ilmeisesti olen väärässä.

Jokelan taklaus vaikutti täysin puhtaalta. Tai sanotaanko näin, siinä oli yhtä paljon aineksia ulosajoon kuin oli Hifk-HPK sarjan yhdessä taklauksessa. Shedden kai sanoisi, että ei voi tuomita seuraksia vaan kuinka pelaaja toimii ja taklaa. Mutta ilmeisesti Shedden on täysin väärässä.

Ai niin. Ja Ässien 3-3 tasoitus. Huomasiko kukaan mitä maalin edessä tapahtui. Ässä pelaaja seisoi PITKÄÄN maalivahdinalueella. Pelaajaa ei sinne työnnetty eikä heitetty. No ei siinä mitään. Tosiasia on kuitenkin, ettei tämä kyseinen pelaaja tehnyt yhtään mitään häiritäkseen Wiikmania, MUTTA jos joku vielä muistaa viime vuoden Hpk-Jokerit sarjaa niin... no niin. Linjat vaihtelee. Siitä on turha Ässiä syyttää.

Eipä silti voitto niille jotka sen ansaitsee. Eipä Ässien pelaajia voi syytellä saati sitten vihata millään lailla. Oikein symppis joukkue on. Taistelee ja pelaa omaa peliään mihin ei liity mitään turhia koiruuksia. Jos tuomari ei kestä painetta ja viheltää mitä viheltää niin pitäähän se käyttää hyväkseen. Nää on kuitenkin finaalit.

Olihan se hieno peli ja alkoi Riksmanistakin löytyä heikkouksia ja hermostumista kuten esim. maalin siirtäminen. Wiikmanin heikkoudet kyllä jo tiedettiin ja näillä mennään.

Torstaina on kova matsi, ei siitä mihinkään pääse. Paljon kyllä nyt riippuu kertsin pakkien tilanteesta ja vois Nielikäisenkin palaaminen asetelmia parantaa. Saa nähdä.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Hartza kirjoitti:
Näin kertoi Toivola lehdistötilaisuudessa, että homma oli etukäteen sovittu ja Kivenmäki vaihtoi Kuuselaan, eikä Riksmaniin. Paha mennä vannomaan, kun ei ole videota tilanteesta.

Mulla on tuo Nelosen kuva, ja nyt kun vielä pari kertaa olen tilannetta kelannut, niin eipä tosiaan #8 näy missään. Taisin olla väärässä, kuten puolet Kertsin joukkueestakin.
 

Explorer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin ÄSSÄT
king k kirjoitti:
Ässien 4-4 tasoitusta ei olisi pitänyt hyväksyä.

Syy: Aloitus Ässien päädystä ja Riksman maalilla. Aloituksen jälkeen kiekon sai Ässien puolustaja, olisiko ollut Forrest ja kiskaisee sen maalintakaa ränniin kohti keskialuetta. Riksman lähtee luistelemaan maalilta pois siinä vaiheessa kun Forrest saa kiekon lapaansa. Riksman ei kerkeä vielä edes siniviivalle, kun Kivenmäki on punaviivan kohdalla kiekon kanssa ja vapauttaa Kaipaisen maalintekoon. Kivenmäki oli tässä tilanteessa se 6. mies joka tuli Riksmanista kentälle. Tässä olisi pitänyt tulla Ässille väärästä vaihdosta 2 minuutin rangaistus.

HPK:n miehet yrittivät protestoida asiaa jo siinä vaiheessa kun kiekko oli Kivenmäellä ja vielä maalin jälkeenkin, mutta turhaan.

Oikeusmurhako?? Sen jokainen päättäköön kuvanauhan perusteella, mutta näin minä tämän asian näin.


Voi olla että se kotikatsomoihin näytti siltä, en epäile yhtään mutta kuten jo sanottua itsekin ihmettelin kuuselan sijoittumista aloitukseen ässien päässä; kuusela ampaisi välittömästi ensimmäisestä luukusta vaihtoon ja mave toisesta ulos, kuusela jäi kyttäämään vaihtoon kirmaavaa riksmania ja tulee jäälle kun tämä on vaihtoaition ovella.

Peliä katsomassa olin ns.kaljakatsomossa joka on aivan vierasfanikatsomon vieressä ja luulen että kyllä suurin osa hämeenlinnalaisistakin huomasi tämän upean tempun, eikä mua oikeasti nyt kyllä paljoa kiinnosta uskotko vai et mutta what is done is done. Aivan loistava maali joka tapauksessa!

KIITOS ÄSSÄT!!!
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Kommentteja pelistä laitan kehiin, kuten sanoin.

Ensin on kiitettävä yleisöä, sekä Hämeenlinnasta tulleita Kerho-ihmisiä, että padan omaa mylvivää laumaa. Tiedättekö, ystävä, jonka kanssa pelissä olin, sanoi, että on käynyt Suomi-kiekkoa katsomassa monessa paikassa tämän maan liigakartalla, mutta mitään tällaista ei ole kokenut. Iso kiitos kuuluu sinne.

Kerho vei nähdäkseni kahta ensimmäistä erää enemmän tai vähemmän, yleensä enemmän, mutta pata roikkui mukana. Pelkäsin ja valmistauduin tappioon, kunnes viimeisessä erässä Matti Kaipainen räjäyttää pankin. Toivola tosin ilkeänä miehenä teki hämäyksiä pelaajien suhteen, käsittääkseni kuitenkin Maven ei tarvitse kysyä lupaa, mikäli hyppää askiin Krisun tilalle, eikä niin että hyppäisi Juuson tilalle. Ilkeää on olla kysymättä Jukalta lupa siihen, mutta sen kanssa on elettävä.

Mielenkiintoinen pieni detalji oli muuten Astashenkon potku omaan (tai sitten jonkun muun) reboundiin. Juuso kuitenkin torjui siis ekan, ja viileästi koppasi reboundin. Jäi sellainen tunne, että kiitos Juuso, Kruusilla ei olisi riittänyt hylätä niin selkeää potkua, että sitä ei voi ketään kiistää.

Usein muuten luullaan, että Tappara on kiekottoman miehen estämisen mallimaa, mutta eipä vedä vertoja tämänkertaiselle HPK:lle. No, tuomari viheltää, mitä viheltää, ja niillä säännöillä mennään ja niihin tyydytään. Tänään nähtiin hölmöjä vihellyksiä, mutta toki myös hölmöjä jäähyjä siinä mielessä, että niistä ei voinut muuta kuin antaa jäähyn.

KIITOS ÄSSÄT!!
 
Viimeksi muokattu:

dtw!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Avalanche, hirvee intensiteetti
Hohhoh, olipa nerokas kuvio tuo 4-4, nyt kun sitä sai videolta pyöritellä. Rämö ja kaverit saavat huitoa väärää vaihtoansa aivan turhaan, kun Neumannin pelikirja opettaa nöyryyttä!

Toivottavasti tämä tahto ja tunne otetaan mukaan Rinkulalle, ja kanavoidaan oikein.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös