Ässät - Blues 30.9.2001 (MTV3)

  • 5 047
  • 80

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Eka Bluesin matsi tällä kaudella jonka näin ja ei voi muuta sanoa kuin onnetonta pikkunäppärää näpertelyä. Ilman Jamoa olisi turpaan tullut varmasti. Jengi täysin tsekkien varassa vaikka Caloun olikin näkymätön. Paljon on vielä petrattavaa, jos mielii voittoja ottaa lisää jatkossa.
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ruuttu

Matsin tauolla haastateltiin Ruuttua. Huomasiko kukaan muu, että hänellä näytti olevan päällään TPS:n nahkatakki? Ei sillä varmaan mitään merkitystä ole, mutta olihan se vähän omituista.

Kyllä Ässät olisivat ainakin pisteen ansainneet, mutta ei kun ei. Silti peli oli sen verran hyvää, että luulisi yleisönkin palaavan lehtereille. Näyttää siltä, että Blues on onnistunut maalivahtihankinnassaan, sillä Jamon eleetön mutta varma torjuntaesitys oli kyllä vaikuttavaa katsottavaa. Antilallakaan ei tosin ollut kuin kaksi ongelmaa: Avoimet länget ja kiekon sylkeminen...

Vaikka takkiin tulikin, oli siiinä sentään yritystä. Kyllä se päiväkin sieltä vielä joku kerta paistaa!
 

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Matsin tauolla haastateltiin Ruuttua. Huomasiko kukaan muu, että hänellä näytti olevan päällään TPS:n nahkatakki? Ei sillä varmaan mitään merkitystä ole, mutta olihan se vähän omituista.

Siis tuo TPS on tuotemerkki. Sillä ei ole mitään tekemistä Turun palloseuran kanssa. Esim. NHL:ssa monet pelaajat käyttävät kyseisen merkin varusteita.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ruutun takista

Logo oli sen näköinen kun on eräissä lätkävarusteissa joten kai se sellainen oli.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Re: Maken tavoite karkaa

Viestin lähetti Punalippu
Hurmeen 20 byyriä voi olla tiukassa, kun tänäänkin suti ohi kahdesta avopaikasta.No eihän se mitään, kun aikansa sutii eteenpäin, kyllä se matkakin taittuu:)

Sain eilen tekstiviestin jossa luki:
"Caloun 0+2, harmi että Hurmeen kädet jäi Nordensköldinkadulle"

Huolestuttavaa on se että Tommy Kiviahoa ja Jukka Tiilikaista tulla ikävä. Koskaan en luullut tämänkin päivän koittavan.

Miksi Hurme on ykköskentässä?
Kannattaisko edes kokeilla jotakuta muuta? Vai onko muillakin kakkosneloset siinä missä pitäisi olla kädet?
 

Sokos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Tiki10

Viestin lähetti Cannibal
Esitätkö Tiki taas tässä ketjussa sitä: "Yritän tulla toimeen Blues-fanien kanssa"-roolia? Ei nimittäin ainakaan noista kahdesta viestistäsi käy sellainen ilmi. Voisit yrittää vähän kovemmin, sillä en ymmärrä motiiviasi tulla ärsyttämään sinulle täysin yhdentekevän ottelun viestiketjuun ja myöhemmin ihmetellä, että mitä mä nyt olen tehnyt kun nuo aivottomat pikkuveljet käyvät kuumana, mähän olen kovasti yrittänyt tulla niiden kanssa toimeen.

Kovaa duunia näyt tekevän kuin soossi Sihvonen ikään.

Ai ai, jokaisella on mielipiteensä. Tiki esitti mielipiteensä, joten en itse tuomitsisi tuntematonta. Viestiketjut ovat mielipiteitä ja näkemyksiä. Jatkoaika.com on kaikille, joten jos kritiikistä ei tykkää niin perustakaa omat viestiketjut. Keskustelu on rakentavaa parhaimmillaan!

Näin se menee :p

t. Shaked Sokos
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Lyhyesti...

Satosaarta tuli ikävä eilisessä matsissa. Katsomosta näytti siltä, että Antilalle meni muutama helppo. Jirien Zelenkan ja Vykoukalin maalit oli hyvin otettavissa kiinni. Varsinkin se "riipaundi" laukaus meni helposti maalin perukoille.
Myllys pelasi kohtalaisesti, mutta ei joutunut kovinkaan kovaan testiin. Laukaukset kun ei suuntautuneet ala- tai ylänurkkiin, vaan Jamon suojuksiin.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viestin lähetti Prjakhin
Se oli todella positiivista, että Zelenka sai pään auki ja teki kaksi tyylikästä maalia, Turekkikin välillä väläytteli, mutta parantamisen varaa jäi paljon.

TUREKKI VÄLÄYTTI!

Turekki tosiaan väläytti sitä ettei kuulu sm-liigan ulkomaanvahvistuksiin.

Odotinkin että löytääkö kuningas ton pelin perusteella jotain positiivista Turekin pelistä ja sieltähän se tuli.

Turek ilmeisesti vaihdetaan, ja aihetta onkin.

Zib istui taas penkillä,miksi ei miehen anneta totuttautua
ja näyttää mitä osaa?

Zelenka on maalin tekiä isolla ämmällä ykköseen
ehdottomasti.

Sevan ja Sirenin kentät näytti toimivan,hyvä.


No se toi hyvin kiekkoa ylös ja rauhotti YV:tä!
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Turha tässä Antilaa on syytellä. Ensimmäinen maali oli Antilan mutta kaksi muuta oli kyllä tehtyjä ( lisäksi toisessa kävi kauhea joulu ). Lisäksi jos kotona menee kolme omiin niin silti pitäisi voittaa.
Itse peli oli kahden tuskaisen joukkueen vääntämistä ja kuten jo sanoin alku ratkaisi paljon, Blues sai avausmaalin ja sen jälkeen Ässät oli kokoajan takaa ajajana. Kuten laukauksetkin osoittavat niin pata hallitsi mutta Myllys otti kaikki kiinni eikä pudotellut eteensä reboundeja ja Bluesin puolustuksen "ota kiinni mistä saat" -taktiikka hoiti loput.
Tuomareista sen verran että ne oli tasapuolisen huonoja eli ilmeisesti nyky jääkiekossa saa koukkia, roikkua ja estää, Tappara on saamassa Bluesista haastajan ( eikös N. Andersson ollut Rautakorven apulaisena ? ), mutta eivät tuomarit peliä ratkaiseet. Ilmeisesti Mr Pilli voi perustella miksi avohaavasta ei tule 2 + 2 tai 5 minuuttia ( erotuomari tarkkailija, ei Juhola, oli todennut lehdistölle että sääntöjen mukainen tuomio ).
Kaiken kaikkiaan tuskainen tilanne, taas. Ilmeisesti edessä on valmentajan vaihdos ( palaisiko Tami tai Vellu Poriin ?? ) viikon päätteeksi, koska Pelicans on liian kova kotona eikä Hippokseltakaan ole montaa pistettä tullut.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät pelasi hyvin

Enemmän vituttaisi,jos Ässien peli olisi täysin sekaisin.
Mielestäni hyvä peli,ainoastaan viimeistelyssä ja maalivahti työskentelyssä parantamisen varaa.
Jos vastustajan molari torjuu 46 kertaa,ei oma joukkue voi olla ihan huonosti pelannut.

Olisikohan aika siirtää Korpisaloa muihin ketjuihin...

Onko tietoa,pelaako Satosaari tällä viikolla ?
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Myllys on kuningas....

No niin... peli on takana...ja vihdoinkin tuli se kauan odottamani voitto!
Tasollisesti Bluesin peli oli aivan kaameaa sähläystä, mutta tässä tilanteessa tärkein saavutettiin. Voitto antoi varmasti paljon uskoa ja itseluottamusta joukkueelle ja tästä on hyvä lähteä kokeilemaan HIFK:ä vastaan tiistaina (tuloksesta olen jälleen oma pessimistinen itseni: IFK-Blues 4-2)
Olen tästä jo ennekin kirjoittanut, mutta tässä vaiheessa kautta tärkeintä on pysyä liigan tahdissa, eli saada niitä pisteitä tasaisesti jokaiselta joukkueelta. Pelityyliin en nyt niin hirveästi kiinnittäisi huomiota;kyllä se vielä raiteilleen loksahtaa.
Totuuden nimissä on todettava, että Bluesin avauspeli ja omanpäänpelaaminen oli välillä aivan luokatonta, mutta onneksi meillä on Myllys! Itseltäni karisi nyt viimeistään epäilyt miehestä. Äijä pelaa kuin nuoruuden hurmiossa ja halu voitaa on aivan uskomaton.
Tätä kaipaisin myös koko joukkueelta: HÄVIÄMISTÄ TULEE INHOTA!!!!!
Jokaisen jätkän tulisi antaa itsestään ne kuuluisat 110% jokaisessa pelissä... kyllä ne maalihanat vielä aukeaa!!!
Zelenka pelasi todella hyvin, mistä olen suunnattoman onnellinen. Kaksi maalia antoi miehelle varmasti valtavasti lisää itseluottamusta. Saatte nähdä, että Zeli tulee olemaan todella kova luu tulevissa peleissä!
Hurmeen ja Calounin peli aukeaa aivan varmasti, kun miehet saavat muutaman onnistumisen alleen! Luulen, että Calounille riittäisi yksi maali esim. HIFK:ä vastaan, niin mies olisi jälleen oma itsensä!
Uskon ja toivon, että Andersonilla on aivan erilainen filosofia johtaa peliä, kuin edesmenneellä kolleegallaan. Tuloksia ei saavuteta huutamalla ja räyhäämällä, vaan terveellä kannustamisella ja kurinalaisuudella. Kannustaminen on muutenkin mielestäni nyt päivän avainsana ja juuri se missä hyvä ja huono valmentaja eroavat toisistaan. Saamaa toivoisin myös fan clubilta(itse en valitettavasti voi läsnä olla kuin astraalihahmona, koska savosta on paha tulla pelejä seuraamaan.)
On totta, ettei valmentaja voi itse tulla kentälle niitä maaleja tekemään, mutta mihin valmentajan pitäisi pystyä on se, että miesten itseluottamus olisi sillä tasolla, että niistä maalipaikoista tehtäisiin ne tarvittavat pöysät!
Toivon vilpittömästi onnea ja menestystä uudelle valmentajakaksikolle, vaikka rehellisyyden nimissä vaitänkin, että Bluesilla on ns" kovan profiilin" valmentaja seuraavien kahden viikon aikana. Tällä tarkoitan jotain nimekästä ja tunnettua valmentajaa...
En ota kantaa tarvitseeko Blues uutta "vastuuvalmentajaa", mutta mikäli vähääkään tunnen organisaation toimintaperiaatteita, niin jatkossa penkin takana on joku seuraavista miehistä: H kapanen, A Suhonen, J Tamminen, M Hagman.... eli profiilia tullan hakemaan "mediapersoonalla".

PS. kaikki kunnia Äsille eilisestä pelistä: olisitte ansainnet voiton eilen, mutta onneksi Jamo oli loistava ja pelasti Bluesin nöyryytykseltä!;)
 

Tuamas

Jäsen
Pelistä onkin jo melkein kaikki olennainen sanottu...

mutta haluaisin onnitella Bluesia mailalle kahvaamis-taktiikassa nousua jo lähes legendaarisen Tapparan tasolle.

Miksi ei voida ottaa sitä perhanan mailahäirintää pois? Eilinenkin peli olisi ollut huomattavasti katsojaystävällisempi jos olisi otettu ne koukut ja muut pois tuomarien toimesta.
Jotenkin tuntuu että tuomarit eivät nykypäivänä voi antaa jäähyä, jollei osaa kaatua tyylikkäästi. Kuten vaikkapa olikos se Zelenka eilisessä pelissä.

EI ollut tuomarilla munaa antaa Palon tilanteesta vitosta tai kakspluskakkosta, niinkuin minun tulkintani mukaan olisi pitänyt.
Eikös ainakin aikanaa sääntökirjasta löytynyt kohta jossa sanotaan suunnilleen että jos rikotulta pelaajalta tulee verta tulee antaa viiden minuutin rangaistus. Muistaakseni tuollainen sääntö on ainakin ollut olemassa.

Ei tuollaista peliä esitä porissa kuin Tappara ja nyt Blues.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Pelistä onkin jo melkein kaikki olennainen sanottu...

Viestin lähetti Tuamas
EI ollut tuomarilla munaa antaa Palon tilanteesta vitosta tai kakspluskakkosta, niinkuin minun tulkintani mukaan olisi pitänyt.
Eikös ainakin aikanaa sääntökirjasta löytynyt kohta jossa sanotaan suunnilleen että jos rikotulta pelaajalta tulee verta tulee antaa viiden minuutin rangaistus. Muistaakseni tuollainen sääntö on ainakin ollut olemassa.

Ei ole eikä ole ollut. Käytäntö on siihen suuntaan ollut kallellaan mutta mikään sääntö tai tulkintaohje ei siihen tuomareita velvoita.

nimimerkillä dumarikortti vuodesta -96
 

Huuhaa

Jäsen
Blues voitti vain ja ainoastaan sen takia, että Myllys oli niin hyvä, ja Antila taas niin surkea, vaikka syöttikin yhden maalin, mutta muuten maalit menivät hänelle helposti.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hurmetta kentälle!

Miksi kaikki haukkuvat Hurmeen viimeistelytaitoa? Onhan äijä tehnyt kerran oman joukkueensa kaikki maalit pleijarisarjassa.:D :D :D
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Viestin lähetti Vth
Ässillä oli jälleen ongelmana se, kuten perjantainakin Jokerit-matsin ekassa erässä, että peli pyörii kulmissa ihan kelvollisesti (tänään jopa mallikkaasti), mutta siihen se jää. Suoraviivaisuus puuttuu ja kiekkoa ei saada maalia kohti sitten millään. Hienoista kuvioista puhumattakaan. Hyökkäyksissä ei ole vauhtia nimeksikään. Eikä ole ihmekään, että peli jää pyörimään kulmiin, kun ainoa keinoa saada kiekko vastustajan alueelle, on lyödä se ristikulmaan voimalla.



Niin no.. pistä nyt sitä kiekkoa tai miestä sinne maalin edustalle, kun siellä eilenkin sai Bluusin äijät tehdä mitä halusivat. Se on aivan sama kuka sitä kiekkoa pitää ja mitä sillä tekee, jos kiekollisessa miehessä saa omalla alueella roikkua mielin määrin.
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Turek & Määttä

Viestin lähetti Prjakhin
Se oli todella positiivista, että Zelenka sai pään auki ja teki kaksi tyylikästä maalia, Turekkikin välillä väläytteli, mutta parantamisen varaa jäi paljon.

TUREKKI VÄLÄYTTI!

Turekki tosiaan väläytti sitä ettei kuulu sm-liigan ulkomaanvahvistuksiin.

Odotinkin että löytääkö kuningas ton pelin perusteella jotain positiivista Turekin pelistä ja sieltähän se tuli.

Turek ilmeisesti vaihdetaan, ja aihetta onkin.

No joo ei se mikään huippu ollut, mutta about
ekan kerran sai vähän vastuuta. Vähän onnistumisia
niin peli voisi aueta.

Huomasko muut miten Zelenka haki Turekilta
ylivoimassa syöttöä ja aina kun oli mestoilla
niin yllätys yllätys , #21, tähtipuolustaja Tero
Määttä kurvaa ison ruhonsa kanssa syöttölinjalle.

Terolla on kyllä suuria vaikeuksia pelinlukemisen
ja kiekollisen pelin kanssa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
#12 kirjoittaa: "Ei ole eikä ole ollut. Käytäntö on siihen suuntaan ollut kallellaan mutta mikään sääntö tai tulkintaohje ei siihen tuomareita velvoita.

nimimerkillä dumarikortti vuodesta -96 "

Itse olen muutaman vuoden aikanaan tuominnut. Muutama vuosi sitten tapahtui Wahlstenin huitaisu Ruutun naamaan ja silloinen päätuomari Kari Nieminen ( en ole varma sukunimestä ) ei antanut kyseisestä teosta mitään. Tällöin ainakin P. Juhola piti selvän esitelmän säännöistä ja painotti että jos vastustaja loukkaa tahattoman korkean mailan takia on rangaistus 2 + 2 minuuttia jos teko on tahallinen on jäähy 5 + prk. Ja painotettiin vielä että kahden minuutin jäähyä ei voi antaa jos verta tulee. Mutta tästä on aikaa vuosia.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Tässä on senverran hatuttanut,että vasta nyt kykenen kommentoimaan peliä.

Jo Bluesin kovin heppoisesta avausmaalista näki,että peli tullaan häviämään.Toinen maali oli täydellinen Jaseckon ja Antilan lahja.Toisessa erässä Bluesilla oli monta paikkaa ratkaista ottelu,Hurmeen läpiajon tuottama yläputki oli millin päässä.

Kolmannessa erässä sitä vaan toivoi,että jostain lipsahtaisi sisään mutta ei.

Ässien pelin puutteet näkyivät selvästi.Puolustus päästää naapurin kovin helposti hyviin tekopaikkoihin.Hyökkäys ei tuota tarpeeksi maaleja kovasta yrityksestä huolimatta.

Tuomaritkin hatuttivat.Blues hyötyi selvästi "linjasta".Koomista oli ekaerässä Ässien heppoiset jäähyt verrattuna Bluesin mailapeliin.

Tämän kanssa on nyt elettävä.Suurin pettymys oli Jaseckon peli.Kysymys kuuluukin voidaanko puolustusta vahvistaa hankkimalla joku uusi pelaaja.Onneksi nyt on pari vieraspeliä,joissa toivottavasti saadaan joku yllätys toimeksi.

Jursinov aloitti Ilveksessä seitsemällä tappiolla,mutta nosti sitten joukkueen peräti pleijareihin,jos muistan oikein.Samaa ihmettä toivotaan nytkin.Joukkueessa on kapasitettia eikä valmentajavaihdoksesta kannata edes puhua.

Blues sai kaipaamansa voiton.Vasta jatkopelit näyttävät kuinka pysyvä onni on.Paremman puolustuksen edessä epäilen Bluesin olevan edelleen avuton.

Vanha sananlasku sanoo,jotta aurinko paistaa joskus risukasaankin.Jäämme odottamaan tätä ilmiötä.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei se peli kyllä mitään kaunista kateltavaa ollut, varsinkaan lopussa mutta pääasia että pinnat tuli kotiin. Jamo todisti taas tasonsa, pieniä saumoja vielä tulevaisuudessakin voittaa. Zelenka teki sen minkä tarvitsi, kaksi maalia. Vaikka ensimmäinen menikin aika lailla Antilan piikiin, ei siitäkään kaikki, esim. Hurme, olisi varmastikaan saanut maalia. Ihme kyllä miksi Hurme siellä pyörii, varmaankin Caloun pyytänyt Hurmeen siihen. Kokeilisivat vaikka juuri Zelenkaa siinä. Sitten tämä nro 6, oliko se nyt Kuusisto, oli kyllä täysin pihalla. Siinä kärjistyy koko alakerran suurin ongelma, kiekollinen pelaaminen. Ei saanut oikein mitään aikaan koko pelin aikana.

Toivottavasti blues ei sitten tulevaisuudessa rupea harrastamaan samanlaista mailalla huitomista ja koukkimista mitä eilen nähtiin, pitemmän päälle ei ole kiva katella sellasta.
 

Kaljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Honka, Newcastle Utd.
Viestin lähetti paze17


Niin no.. pistä nyt sitä kiekkoa tai miestä sinne maalin edustalle, kun siellä eilenkin sai Bluusin äijät tehdä mitä halusivat. Se on aivan sama kuka sitä kiekkoa pitää ja mitä sillä tekee, jos kiekollisessa miehessä saa omalla alueella roikkua mielin määrin.


Huomenna Seiskassa:

Paze 17:sta raju tilitys: "Bluesin pelaajat saivat tehdä mitä halusivat!"

:D

P.S. Harmi etten ottanut kyseistä peliä nauhalle, mutta itse en havainnut mitään todella törkeää roikkumista/kahvaamista (en ymmärrä tätä isoa haloota asiasta). Ja painimisesta on turha syyttää ketään, puolustava joukkue yrittää aina ajaa vastustajan hyökkäykset kulmiin, ja kun kiekko on kulmassa, syntyy painia. Tämä onnistui eilen ajoittain todella hyvin. Ja siinä ei ole mitään rikollista.
 

JanJ

Jäsen
no olihan se nykykiekon mukaista eli sairaan kamalaa kahvausta. Mä olisin taas lentänyt jo ekassa erässä suihkuun jonkun espoolaisen vesihiihtäjän mukiloinnista
 

Prjakhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viestin lähetti Kaljami



Huomenna Seiskassa:

Paze 17:sta raju tilitys: "Bluesin pelaajat saivat tehdä mitä halusivat!"

:D

P.S. Harmi etten ottanut kyseistä peliä nauhalle, mutta itse en havainnut mitään todella törkeää roikkumista/kahvaamista (en ymmärrä tätä isoa haloota asiasta). Ja painimisesta on turha syyttää ketään, puolustava joukkue yrittää aina ajaa vastustajan hyökkäykset kulmiin, ja kun kiekko on kulmassa, syntyy painia. Tämä onnistui eilen ajoittain todella hyvin. Ja siinä ei ole mitään rikollista.

Niin totta,Bluesin pelityyli eli tiukkapuolustaminen näyttää
vastustajan katsojilta roikkumiselta kun oma joukkue ei saa kunnon tilanteita ja maaleja aikaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös