Ässät 2005–2006

  • 305 154
  • 1 559
Tila
Viestiketju on suljettu.

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
Re: Wesslinillä ei mitään käyttöä

Viestin lähetti angnus
Samulle on annettu aikaa enemmän kuin moni muu saa aikaa näyttöjen antamiseen koko uransa aikana, joten tervemenoa vaan muihin maisemiin.

Tämä on tosi. Meillä on kerran Ässissä pelaamassa myös eräs Jarkko Immonen, joka ei paljon saanut näyttöpaikkoja. Yksi kausi riitti ja sitten näkemiin. Loppu onkin historiaa...

Joten annetaan vaan Samun yrittää. Ehkä hänestä tulee vielä kova peluri, kun päästetään vaan yrittämään. NOT!

Jos nyt kuitenkin otetaan Wesslinin tilalle jotain nuoria kloppeja mestiksestä tai muista liigajoukkueista. Tuollainen Kuuselan tyyppinen kaveri oli hyvä löytö Tapparasta, joten scouttausta päälle vaan ja nuorta, potentiaalista, lihaa kehiin.
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Samun ja muiden konkarien alaketjurooleissa on kaksi puolta. Perinteisen ajattelun mukaan nelonen voisi olla puhdas junnukenttä, jossa kolme a-junnujen pistehaita opettelee liigan vauhtiin ja kipuaa sitten ketjuhierarkiassa vuosi ja ketju vauhtia ylöspäin. Näin siis periaatteessa. Koska nuorten sarjojen, kuten myös Mestiksen ja SM-liigan ero, on kasvanut vuosi vuodelta, käykin nyt hyvin helposti niin, että nelonen on koko ajan kusessa ja kauden päätteeksi kavereilla rumat miinukset tehopörssissä. Lisäksi valmentaja ei juuri uskalla kentälle pistää, koska otteluita pitää myöskin voittaa. Ässillä oli muutama vuosi sitten Mäkelä-Lipponen parivaljakko yrittämässä nelosen runkona ja silloin kävi juuri näin. Kaverit kokeilivat pari vaihtoa ekassa erässä ja ensimmäisen takaiskun jälkeen filttiin. Tästä puolestaan seuraa se, että muiden ketjujen jääaika kasvaa pitkässä juoksussa liian suureksi ja tämä edelleen korostuu Ässien tyyppisessä joukkueessa, jossa ykkösketjussakin saattaa olla konkareita tai esimerkiksi vasta loukkaantumisesta toipuvia pelaajia. Ykkönen väsyy, tulee loukkaantumisia ja syöksykierre joulun aikaan on valmis. Tämän kauden TPS:n nelonen on mielestäni malliesimerkki junnukentän arjesta SM-liigassa, omissa soi ja filtissä pelaajat eivät kehity.

Toinen vaihtoehto voisi olla, että pyritään peluuttamaan kohtuullisen konkaripitoista nelosta, jolla olisi kokemusta ja sitä kautta hyvät mahdollisuudet pitää oma pää puhtaana. Wessu esimerkiksi on fyysisesti ja ennen kaikkea pelisilmältään kuitenkin junnuja niin paljon edellä, että oman alueen puolustuspeli on ihan erinäkäköistä, jos valmennus antaa nolla-nolla tehtävän. Muistakaapa, miten pelasivat Ilveksen konkarit Peltomaa, Helminen, Kaipainen, Turunen, Tiilikainen, jne pudotuspeleissä. Ei tullut montaa ilmaista paikkaa. Tietenkin, esimerkiksi Samun palkka ei voi olla tässä tapauksessa ykkössnaipperin tasolla ja vaan saman verran kuin duunari rakennuksella saa. Samu voi sitten pohtia meneekö vasaran varteen jo nyt vai pelaako vielä muutaman kauden duunarilätkää. Tähän kuvioon liittyy sitten ollenaisena osana se, että huippulupaukset kuten Jesse ajetaan sisään liigaan varovaisesti nelosessa parin konkarin kanssa ekalla kaudella ja sitten seuraavalla kaudella rohkeasti kokeilemaan paineellista roolia ykkösessä tai kakkosessa kahden ”tähden” rinnalla. Tässä mallissa totuus on tietenkin se, että Ässien juniorimylly ei puske joka vuosi sen tason lupausta, että näin voitaisiin tehdä, mutta juuri tällä hetkellä näitä kavereita on tulossa myös Jessen takaa. Seuraavana mielestäni Joonas Kemppainen. Lisäksi pitää olla rehellisen kriittinen siitä kuka junnuista todella omaa sen potentialiin ja henkisen kyvykkyyden nousta liigaan. Ässissä on monta vuotta, osin olosuhteiden pakosta, koetettu ajaa sisään liigaan kavereita, joilla ei ole ollut siihen mitään edellytyksiä. Paha siinä sitten valmentajien on näistä koulia liigapelaajia.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Hitto. Verolta fiksua tekstiä kaiken kaikkiaan.

Pleijareissa näkyi, että Samukin osaa pelata hyvin. Loistavia niittejä ja kohtuullisia tekopaikkoja. Ensi kaudeksi neloseen ottaisin myös Taskun. Joensuu saanee pelata vähintään kolmosessa. Toivottavasti.

Kieltämättä tuo teksti junnuketjusta sai ajattelemaan aika lailla. "Ei näin, pojat". Ässillä kuitenkin näitä junnuja (liigatasoisia) ei ole ihan jonoksi asti yleensä. Nyt olisi muutama tuloillaan ja "pikkuhiljaa"-metodi olisi kyllä hyvä. Kunhan vain rakas Walmentajamme osaisi sitten peluuttaa poikia oikein jne jne. Se ei ole minun tehtäväni.

Halvalla palkalla soisin Wesslinin pukevan nelosen työhaalarin päälle ja ihan oikeasti jakavan niitä taklauksia. Kokemusta ainakin riittää.
 

Dr.Mengele

Jäsen
Suosikkijoukkue
PORIN ÄSSÄT, Pasi Peltonen, Pauli Levokari, RuosV
Mielestäni Ketolasta saadaan vielä hyvä työntekijä ja taklaaja. Kannattaisikohan vuokarata mestikseen kaudeksi tai pariksi?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ykkösketju

Korpisalo - Classen - Kivenmäki, siinäkö ensi kauden ykkösketju??

Laitureilla sopimukset jo on ja Classeninkin Ässät haluaa pitää.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti Dr.Mengele
Mielestäni Ketolasta saadaan vielä hyvä työntekijä ja taklaaja. Kannattaisikohan vuokarata mestikseen kaudeksi tai pariksi?
Ketolasta ei kyllä taida saada yhtään mitään, valitettavasti. Omat junnut (Tasku, Kuparinen, Peltomaa) ajavat jo ensi kaudella samassa roolissa ohi.

Classen muuten pelasi ihan hyvät playoffit vaikkei saanutkaan kiekkoa ihan mistään sisään (oli tosin myös Toskalan hyvyyttä). Muutenkin Classen on mielestäni ollut niitä harvoja jotka nostivat tasoaan kauden loppupuolella. Maalittomuudestaan huolimatta myös Wesslin kuului näihin. Kuitenkin, vaikka Classen saataisiinkin pidettyä niin melkeimpä yksi keskushyökkääjä tarvitaan vielä (ykkössentteri). Laituritilanne on parempi jos Marjamäki saadaan hankittua ja jos Tuominen ei lähde ulkomaille.
 
Viimeksi muokattu:

metsänpeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Ykkösketju

Viestin lähetti TosiFani
Korpisalo - Classen - Kivenmäki, siinäkö ensi kauden ykkösketju??

No johan kuulostaa hyvältä.

Mutta en malta olla tiedustelematta TosiFanilta, joka tuntuu kaikesta kaiken tietävän, että miten uskottavana kannattaa pitää "sisäpiirin varmaa tietoa", jonka mukaan Ässien ensi kauden maalivahtikaksikko on Riksman-Nissinen?
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Olisikohan järkeä ottaa mallia Hämeenlinnan palloiluseuralta ja antaa nuorillekin pelaajille iso vastuu. HPK:ssa on jo pitkään istutettu nuoria pelaajia samaan ketjuun ulkomaanapujen kanssa.

Onko järkeä, että A-nuorissa pisteitä takonut hyökkäyspään pelaaja laitetaan liigassa nelosketjuun kaltaistensa tulokkaiden kanssa ja sanotaan, että omiin ei saa mennä yhtään. Kun taitava junnu tekee virheen, hänet penkitetään. Seuraavalla kerralla junnu vetää kiekon päätyyn ja pelkää virheitä, jolloin pelistä on kadonnut luovuus.

Nelosketjussa ei menesty yksikään taitava pelaaja. Nelosketju, ja muutama vaihto per erä, on kuin tehty työmyyrille, jotka taklaavat mehut pois vastustajalta. Mutta lahjakas, taitava pelaaja "tuhotaan" siellä. Tähtinen yhtenä harvoista Ässä-junnuista on raivannut tiensä sieltä ylös. Mies voitti virheiden pelkonsa mm. Matalamäen Kaitsun avulla, joka antoi pojalle paljon vastuuta.

Mitäs jos laitettaisiinkin kahden tsekin kanssa vaikkapa Tasku tai Jesse ykkösketjuun. Tai kakkoseen Kivenmäen ja S.Salosen kanssa vaikkapa Kemppainen (tai joku A-nuorissa tehokkaana ollut).

Esimerkiksi ulkomaalaispelaajien kanssa onnistumisia ja tehoja hieman kuin ilmaiseksi saanut oma kasvatti löytäisi huiman itseluottamuksen. Montakohan pistettä Petteri Tasku tekisi pelatessaan Vujtekin ja Alincin rinnalla Ässien ykkösketjussa (20 min/peli)... Entäpä nelosessa Kuparisen ja Kemppaisen kanssa (6 min/peli)... Seuraavalla kaudella Tasku voisi jo johtaa kentällisensä peliä, vaikka Ässien kakkosketjussa.
 

jh34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, KaMa
Hyvä Willy, että otit tämän tärkeän aiheen esille ! Taitavien junioreiden peluuttaminen yleensä rikkovassa nelosketjussa ottelussa toiseen on omien resurssien tuhlaamista. On toki selvää, että liigassa pelaaminen on aina arvokasta kokemusta nuorelle pelaajalle tapahtui se sitten minkälaisessa roolissa tahansa, mutta kuitenkin Ässien kaltaisessa pikkuseurassa tätä asiaa pitäisi pohtia mahdollismman kokonaisvaltaisesti. Ässien tulevaisuuden yksi tärkeimmistä tekijöistä on kuinka saadaan harvoista huippulahjakkuuksista jalostettua sen tason pelimiehiä, että he pystyvät tekemään pisteitä liigassa.

Tähän asiaan ei ole muuta vaihtoehtoa kuin istuttaa rohekasti vaan Joensuuta ja kumppaneita vähintään kolmosketjuun ja tarjota heille mahdolisimman pelaavaa roolia. Tämä saattaa kuulostaa hivenen naivilta, mutta pistemiestä ei tule ellei ole realistista mahdollisuutta harjoittaa tätä jaloa taitoa ketjukaverien kanssa, jotka pystyvät asiassa tukemaan. Tämä vaatii kuitenkin valmennukselta, faneilta ja seurajohdolta vielä nykyistäkin enemmän kärsivällisyyttä ja kykyä katsoa asioita pitkällä tähtäimellä. En tarkoita, että nuoria kavereita pitää ehdoin tahdoin tunkea isompaan rooliin kuin mihin rahkeet vielä riittävät, mutta mielestäni vähän rohkeampia Ässissä voitaisiin jatkossa tämän asian suhteen olla
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Pyörittelin tuossa mielessäni jotain tälläistä, kaikki nämä pelaajat eivät varmasti jatka, mutta kyse on enemmänkin logiikasta, jolla joukkue mielestäni kannattaisi koota kuin konkreettisista nimistä:

Vierastyöläinen/Nissinen

Peltonen/Vierastyöläinen
Levokari/Vierastyöläinen
Rontti/Toivonen
Pentikäinen/Saarinen
Härkälä/Hietamäki

Kivenmäki/Vierastyöläinen/Tuominen
Marjamäki/S. Salonen/Kuusela
Joensuu/Uusikartano/Korpisalo
Nielikäinen/Kiilholma/Wesslin
Tasku/Kuparinen/joku

Ideana siis tasainen joukkue, jossa on enemmän miehiä kuin paikkoja. Tilanteenhan pitäisi olla se, että kolmosessa ja nelosessa on miehiä, jotka ovat "liian hyviä" kyseisiin ketjuihin. Näin syntyy kilpailua, eikä jokaisen loukkaantumisen jälkeenkään olla ihan kusessa. Laaja joukkue tietenkin myös maksaa enemmän, mutta mielummin näkisin panostettavan leveyteen kuin kärkeen.

Ulkomaalaispakkien näkisin mielelläni molempien olevan brianrafalskityyppisiä (yhtä hyvää ei varmasti löydy), kotimaisista maalivahdeista molemmat olennaiset kriteerit (realistisesti saatavissa _ja_ riittävän hyvä) täyttää mielestäni vain Pasi Häkkinen, ja hänkin varauksella.
 

Skorppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja tutkapari Jalkanen & Jäminki.
Olisi loistava juttu ässien kannalta jos ässät saisi 2 suomalaista maalivahti, mutta ketä? Jos maalivahteina olisi 2 suomalaista niin puolustukseen voisi mielestäni pistää 2 ulkomaalaista ja hyökkäykseen 2. Jalkanen olisi edelleenkin loistava hankinta! Näinhän tämä homma menisi:

Maalivahdit: Nissinen & kotimainen

1. Peltonen - ulkomaalainen
2. Levokari - ulkomaalainen
3. Jalkanen - Toivonen
4. Rontti - Saarinen

Hyökkääjät:
1. Kivenmäki - ulkomaalainen - Tuominen
2. ulkomaalainen - Uusikartano - Kuusela
3. Joensuu/Virkkunen - Salonen - Korpisalo
4. Nielikäinen - Kiilholma - Joensuu/Tasku

Virkkunen pistetty säälistä mukaan, mahtuuko edes?
Miettikääpä tätä tai älkää...
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Skorppari
Olisi loistava juttu ässien kannalta jos ässät saisi 2 suomalaista maalivahti, mutta ketä?

Mulle on tullut sellainenkin skenaario mieleen, että olisko Jan Lundell Ässien ensi kauden veskari? Kiertänyt paljon seuroja, eikä ole oikein missään saanut selkeää ykkösvahdin statusta. Tuskin saisi sitä ainakaan selkeästi Ässissäkään, mutta varmasti olisi vastuuta kuitenkin tiedossa. Lundell on hyvä maalivahti ja ajoittain helvetin hyvä veskari. En silti kaveria tänne välttämättä haluaisi, mutta mieleen on moinen kuitenkin tullut. Langkowkin on yhdistetty IFK:hon ja tämäkin saattaisi asiaan vaikuttaa.

Itse lähtisin kyllä kuitenkin ehdottomasti siitä, että hommataan vaikka Takon suosiollisella avustuksella rapakon takaa kunnon maalivahti ja toivotaan, että saadaan kaverista uusi Langkow. Kotimaista huippua ei kuitenkaan saada millään. Lehdon ottaisin kyllä heti takaisin Ässiin, mutta ei taida sekään olla enää mahdollista, joten satsataan maalivahtiin kunnolla ja laitetaan se hankintalistalle numerolla 1.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Nyt kun KooKoolle kävi miten kävi niin siellä on pari sälliä jota pitää ehdottomasti koettaa houkutella Poriin(kin). Nimittäin 86 -syntyneet pakit Jesse Lustberg ja Tuomas Gärdström. Meillä kun ei näitä lupaavia nuoria pakkeja ole omasta takaa ennenkuin 89 -syntyneitä.

Pojat saisivat pelata pääosin A -junnuissa ja tuurata liigassa tarvittaessa, jos osoittautuisivat esim. Härkälän Jereä paremmaksi...
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Anteeksi. Nopea kysymys: S. Salonen? Kuka? Mistä? Milloin tällaista on julkistettu?

Nyt joku ei ole kertonut minulle kaikkea, tai olen vain missannut jotain. Hitto.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Viestin lähetti Jurvanen
Anteeksi. Nopea kysymys: S. Salonen? Kuka? Mistä? Milloin tällaista on julkistettu?

Nyt joku ei ole kertonut minulle kaikkea, tai olen vain missannut jotain. Hitto.

Sami Salonen. Pelicansis pelas. Mitään ei ole julkistettu :P Mutta tosiaankin Salonen tänne ja mieluusti. Oli yks harvoja valopilkkuja jumbo kaudellamme.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Viestin lähetti Jurvanen
Anteeksi. Nopea kysymys: S. Salonen? Kuka? Mistä? Milloin tällaista on julkistettu?

Nyt joku ei ole kertonut minulle kaikkea, tai olen vain missannut jotain. Hitto.

Sami Salonen, Pelicans. IS Veikkaaja kirjoitti tiistaina, että Ässät neuvottelee tiiviisti sekä Salosen, että Olli Korkeavuoren kanssa. Ei siis mitään sopimusta ole vielä julkistettu, ihan huhupohjalla mennään vielä.

Edit: Hidas... :)
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Viestin lähetti Näkkäri
Mulle on tullut sellainenkin skenaario mieleen, että olisko Jan Lundell Ässien ensi kauden veskari?

Juuri näitä "janlundelleja" Ässissä vähiten kaivataan. Lehtoonkaan en luota. Kanadasta se ykkösmolari. Kakkosella ei väliä, kunhan on halpa äijä. Nissinenkin käy kakkoseksi, jos palkka on pieni.

Korkeavuoresta vielä: on se kumma mistä Ässät aina löytää liigan kankeimmat pakit...
 
Suosikkijoukkue
porin ässät,
Maalivahtipeli

Olen "Näkkärin" kanssa samaa mieltä.Takon avustuksella rapakon
takaa selkeä ykköstorjuja.Tai kotimaasta Mika Lehto takaisin,täyt-
täisi ykkösvahdin vaatimukset.Lehto saattaisi olla markkinoilla, ei
välttämäti ole "Rautakorven" suunnitelmissa vastuuvahtina.Hyvä
pari Nissiselle.Kotimaisista hyvä valinta olisi myös kettuvahti
Vehanen,taitaa olla kuitenkin sopimusta Lukon kanssa jäljellä.
Mutta onko tämän kauden jälkeen haluja jatkaa raumalla.Vai
hakeeko muualta haasteita.

Omasta mielestäni Lundellit ja Riksmanit olisi syytä unohtaa.En
sano etteivätkö olisi huonoja valintoja.Patapaidat tarvitsee kui-
tenkin selkeitä voittavia ykkösvahteja,joille tarvittaessa annetaan
lepoaikaa.Ja samalla seurataan tarkasti oman junnun Marko Tågin kehitystä.
 

Krypton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: Maalivahtipeli

Viestin lähetti vasili tihonov
Kotimaisista hyvä valinta olisi myös kettuvahti
Vehanen,taitaa olla kuitenkin sopimusta Lukon kanssa jäljellä.
Mutta onko tämän kauden jälkeen haluja jatkaa raumalla.Vai
hakeeko muualta haasteita.

Vehasella ei ole Lukon kanssa sopimusta ensi kaudesta. En yllättyisi vaikka lähtisi hakemaan uusia haasteita ulkomailta. Petehän pelasi kauden 98-99 Norjassa Viking Stavangerissa ja oli muistaakseni tyytyväinen saamaansa kokemukseen.
 

Matcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Viestin lähetti Willy
Juuri näitä "janlundelleja" Ässissä vähiten kaivataan. Lehtoonkaan en luota. Kanadasta se ykkösmolari. Kakkosella ei väliä, kunhan on halpa äijä. Nissinenkin käy kakkoseksi, jos palkka on pieni.

Korkeavuoresta vielä: on se kumma mistä Ässät aina löytää liigan kankeimmat pakit...

En enää enempää samaa mieltä voisi olla.
 

Matcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Re: Re: Ykkösketju

Viestin lähetti metsänpeikko
No johan kuulostaa hyvältä.

Mutta en malta olla tiedustelematta TosiFanilta, joka tuntuu kaikesta kaiken tietävän, että miten uskottavana kannattaa pitää "sisäpiirin varmaa tietoa", jonka mukaan Ässien ensi kauden maalivahtikaksikko on Riksman-Nissinen?


ei koskaan. Kummastakaan ei ole varmaksi ykösveskaksi.
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Re: Ykkösketju

Viestin lähetti TosiFani
Korpisalo - Classen - Kivenmäki, siinäkö ensi kauden ykkösketju??

Lähtisin kyllä itse liikenteeseen ajatuksesta, että tässä on kysymyksessä korkeintaan 2.ketju. Mietitäänpä ennen kuin tehdään johtopäätöksiä, että ensi kausi on jo menetetty. Virkkusen sopimusta Tapparaan ei ainakaan ole vielä julkaistu, omien sanojensa mukaan ei ole sopimusta mihinkään. Tuomisella on sopimus Ässien kanssa. Jos saadaan Tepi pidettyä, ja maalivahtikaksikko on luokkaa Riksman-Nissinen (aivan riittävä,vaikka monet kaipaavatkin jotain muuta), niin siihen ykkössentteriin jää vielä aimo tukku rahaa jäljelle. Ja kesän mittaan kyllä AHL:stä löytynee halukkaita tulijoita myös SM-Liigaan (a'la Steve Kariya.)

Joten eipä hötkyillä nyt!

-paze-
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Re: Re: Ykkösketju

Viestin lähetti paze17
Joten eipä hötkyillä nyt!

-paze-

Minulla ainakin löytyy luottoa Ässien organisaatioon juuri tällä hetkellä. Syvästi uskon, että ihan riittävä joukkue saadaan kasaan ensi kaudeksi. Classen nyt toki oli vähintään lievä pettymys, mutta silti uskon, että ensi kaudellakin kannattaa olla patafani.

Riittävällä tarkoitan siis sitä, että nyt otetaan edistysaskeleita niin, että vanhalla kahdeksan joukkueen pleijarimenetelmälläkin olisimme mukana. Kyllä rimaa saa mielestäni nostaa menneen kauden päätteeksi, sijat yhdeksän ja kymmenen ovat minulle ainakin pettymys ensi kaudella.

Se, mitä toivon ensi kaudelta kuitenkin kaikkein eniten, on Joensuun (ja miksei Taskunkin) sisäänajo vähän suuremmassa roolissa. Siis Joensuuta ylöspäin vain, kuten täällä on jo verrattukin HPK:n vastaavaan toimintaan. Siitä huolimatta, että Jesse on vieläkin aika nuori. Taskuhan pelasi aika miehekkäästi, kun pääsi yrittämään, A-nuorissakin on peli kulkenut hyvin. Eihän sieltä nyt heittämällä voi ykkösketjuun tulla, mutta ellei peluutus anna tilaa Jesselle, eivät parhaimmat ominaisuudet kehity.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Classen

Mielestäni ulkomailta roudatun sentterin täytyy pystyä aivan erilaiseen pisteiden tekoon kuin Classen pystyi. Löytyyhän mieheltä koviakin pistekausia AHL:stä, mutta viime kauden perusteella liigan pelityyli ei ole miehelle sopiva. Kolmosketjun puolustava sentterin pitää olla kotimainen, joko oma junnu tai pelimies tyyliin Uusikartano. Pari hassua hyökkäyksen ulkomaalaiskorttia täytyy käyttää pistenikkareihin. Tietenkin on mahdollista, että Classenilla oli erinäisiä vammoja ja mies on pystynyt vakuuttamaan valmennuksen kyvyistään kovienkin pistelukemien tekoon.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Re: Classen

Viestin lähetti Näkkäri
Kolmosketjun puolustava sentteri

Kyllä kolmosen pitää olla kahteen suuntaan menevä ketju, AUK on tähän rooliin mies paikallaan. Kaksi parempaa sentteriä vaan täytyy jostain saada.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös