Ässähuhut ja mutut

  • 6 082 253
  • 29 092

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
No tässä kohtaa jos ulkomailta joku haettaisiin, niin joku juuri tämän tyyppinen haku varmasti tulisi kyseeseen. Että mikä noin komeat NCAA- ja AHL-tilastot omaavalla nuorella miehellä onkin sitten mennyt Ruotsissa pieleen? Onko sitten vain Eurooppaan tulo ollut odotettua isompi kulttuurishokki, vai mitä.. että pelitaidot ovat oikein hyvät, kun vain löytäisi paikan mihin sopeutuisi

Varmasti Hutskolla ollut vaikeuksia totutella tuohon sarjaan, koska SHL on todella kova haaste monelle suomalaisellekin pelaajalle. Pidän Hutskoa kuitenkin parempana pelaajana kuin nuo tämän kauden tilastot antavat ymmärtää. Voisi olla hyvinkin käyttökelpoinen liigassa.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei muuta kuin Saipasta Lipiäinen, VO ja seiskapakiksi Hpk:n Karjalainen, noiden avulla oletettu Lukko kumoon ja Revon hymyily loppuu.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Tilannehan on nyt parantunut synkimpiin hetkiin verrattuna. Vahvistuksina jo Järvinen, Hämeenaho, MD ja JD. Juhola lisäksi kokoonpanossa, määrällisesti enemmän kuin riittää. Näin ollen painetta vahvistaa hyökkäystä ei niin paljon enää ole.

Kuka tahansa ei ole vahvistus, mutta Ojantakanen laukauksineen voisi olla. Sopimus myös ensi kaudeksi parantaa tietysti vielä tilannetta.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Vaikka joku urpo SK:n tekstareissa kaipasi Ässien pakiston vahvistamista niin miksi ihmeessä täällä oikeiden jääkiekosta tietävien parissa puolustukseen vaaditaan lisää miehiä?

Onko täällä joku vaatinut lisää pakkeja tuon @Badgers hulluttelun lisäksi?

Sairastuvalla on lisää hyökkääjiä, onneksi leveyttä vielä on mutta osoittaa vain sen, että harvoin päästään täysin terveellä miehistöllä pelaamaan. Jos siis joku tekee fantasiaketjuja tyyliin "sitten kun kaikki ovat pelikykyisiä"...
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onhan niitä pakkeja, sitten kun Lefekin palaa ja silloin joku nykyisistäkin putoaa vähemmälle peliajalle. Hellman lisäksi tuossa menee jotenkin ja Viirretin tilanne nyt näyttää myös haasteelliselta. Pleijareissa kuitenkin kokemus tärkeää ja myös jonkinlainen kovuus, siksi tuon Karjalaisen tuohon heitin, voisi olla hyvä lisä tai ei, se jäänee arvoitukseksi.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onko Miro K siinä kunnossa tällä hetkellä, että olisi loppukaudeksi vahvistus? Enemmän ja vähemmän ollut klesana koko kauden.
Näytti pelanneen Hpk:n matsissa reilu 18 min, ei ihan rapakunnossa taida olla.
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Zack Kassian olisi kelvannut. Harmi että meni Sparta Prahaan. Siinä olisi ollut maaleja tekevä laituri ja vähän muutakin.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Zack Kassian olisi kelvannut. Harmi että meni Sparta Prahaan. Siinä olisi ollut maaleja tekevä laituri ja vähän muutakin.
Oli yks suosikeistani, kun pelasi Oilersissa. Tuon tason pelaaja tekisi maalejakin liigassa ja olisi kova ukko maalinedustalla eikä taatusti ottaisi taka-askelia.
 

RedPower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät // Habs // Carolina Hurricanes
Ei sovi Vuorinen hankintapolitiikkaan, jos ei ole pelannut ennen Euroopassa. Ehkä ensi kaudelle voi tulla pelaaja jolla ei ole aiempaa kokemusta Euroopasta, mutta ei kesken kauden, varsinkin kun runkosarjasta 75% on jo pelattu.

Kyllähän se Vuorinen on vähän tähän suuntaan kommentoinut,mutta olen sitä tässä kevätkaudella yrittänyt peräänkuuluttaa,että pienellä riskillä se hyökkääjä sieltä hyökkäykseen, jos halutaan kevään tiukoissa peleissä menestyä.

Jos emme mitään yritä,emme mitään sakaan.
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
En ole Karjalaiselta tällä kaudella nähnyt peliäkään, mutta väittäisin, että kahden viimeisen kauden aikana pelanneelle, 200cm/106kg kokoiselle pakille ei ole käyttöä. Nykyisessä kunnossaan lienee pujottelukeppi.

Se Ojantakanen tai potentiaalinen maalintekijä kokeilu ulkomailta kelpaisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös