ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Stuntti seis. Kempe on lopettanut Ässien seuraamisen Ig:ssä.
Ei tuo nyt mitään tarkoita. Kerttula on vain ilmoittanut Mariolle, että nyt lopetat instagram-seuraamisen tai ei tule sopimusta sinulle tai pikkuveljellekään. Mario ei toiminut tässä yhtään Kerttulan arvojen mukaisesti. Tommin yksi tärkeimmistä arvoista on tietysti siirtojen ja niihin liittyvien huhujen täydellinen pimittäminen patakansalta. Veikkaisin että huomenna tai keskiviikkona kuuluu jotain siirtopöhinää Ässien suunnasta.
 
Suosikkijoukkue
Ässät, Charlestown Chiefs, MuSa
@korkki :n tosikkoreaktiosta viikon pärskähdys heti maanantaille, hankala on loppuviikosta parantaa.

Laitetaan nyt myös yksi havainto viikonlopusta. Joppe käväisi yhdessä rautakaupassa availemassa tiliä rakennuttaakseen mökin/talon (muun isomman rakennuksen). Siinähän olisi hyvä tarkkailla töiden valmistumista kotimaasta, ja kotikaupungista samalla kun harjoittaa ammattiaan.

Samoilla linjoilla olen @ValkMan in kanssa, tässä alkuviikosta tärähtää jotain. Onko se sitten täyteukkoa loukkien tilalle, pelimiestä jostain rajojen takaa vai uus lounaslista, se varmaan nähdään parin pvän sisään.
 
Live to win, born to loose.

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
No hyvä että on hauskaa, kun kyllähän tuo @Juomari Turmio reaktio meikäläistä naurattaa yhtä lailla.

Mites, onko kukaan ex-Ässä nyt lapsia saanut niin voidaan mailat nähdä Porin lentokentällä?
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Taitaa olla hieman huumoria mukana näissä insta jutuissa uskoisin..
Jos näissä viesteissä nyt viitataan meikäläisen viestiin, niin se instagram-juttu oli nyt totaalisen puhdasta huumoria. Ei ilmeisesti ollut kovin hyvää läppää, kun täällä nyt joudun avaamaan sitä uudelleen. Menen laittamaan materiaalini parempaan kuntoon, ennenkuin aloitan standup-kiertueeni.
 

ParasSektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No hyvä että on hauskaa, kun kyllähän tuo @Juomari Turmion reaktio meikäläistä naurattaa yhtä lailla.

Mites, onko kukaan ex-Ässä nyt lapsia saanut niin voidaan mailat nähdä Porin lentokentällä?
Ei ole kakaroita näkynyt. Silti kuulemma lentokoneellinen hottis mimmejä on saapunut poriin tsekkaamaan uudet pelajat. Ne muksut tulee sit keväällä joista voimme huhuilla vuosia.
 

reaper78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HIFK
Mutuilen itse sen verran että nykyisten loukkaantumisten valossa en pidä mahdottomana että Kerttulakin tarttuu pätkätyöläisten tarjouksiin.
 
"….I am the light that shall lead you to darkness…"

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En usko hetkeäkään tuohon. Kyllä niitä stuntteja on jo nyt tarpeeksi. Vahvistuksia maalintekoon tarvitaan, ei mitään muuta.
Näinpä. Junnut voi stuntata, kun saadaan vaan pari tekijämiestä vielä lisää. Ja sitten pidetään sormet ristissä, että ei tule kauheasti lisää loukkeja, varsinkaan tuloksentekoyksikköön.
 
Its a long way to the top!
"Ässät on perinteikäs seurabrändi, jolla on suomalaisessa seurakentässä poikkeuksellisen vahva seuraidentiteetti" -kauppatieteiden tohtori Arto Kuuluvainen

Hecquefeuille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jokos kohta alkaa tapahtumaan vai vasta huomenna? Kysyy kärsimätön sielu, vai onko heitetty vain vastuutonta huulta vakavilla asioilla?
Kyllä täällä nimeltä mainitsemattomat nimimerkit keksivät päästään "tietoa". Yritetään osua lotossa ja sen jälkeen saada mainetta palstalla sisäpiiriläisenä.
 
"Tämä on viimeinen viestini palstalle."

Punamusta 30.4.2020 Jatkoajan keskustelupalstalla

Hecquefeuille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivottavasti pian alkaa kuulua hyökkäyspään vahvistuksista. Mielestäni kautta ei voida kauhean montaa peliä pelata nykyisellä hyökkäysarsenaalilla. Nytkin osa pelaajista telakalla + hyökkäyspään kärki on todella ohut, jos luotetaan pelkästään junnujen kehitykseen.

Onko Appelgren nyt harkkapelien pistepörssin kärjessä 3 pisteellä? Kertoo aika paljon..
 
"Tämä on viimeinen viestini palstalle."

Punamusta 30.4.2020 Jatkoajan keskustelupalstalla

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei varmaan tule enää ketään ja kausi jää pelaamatta... Pelottaa, että mennään konkurssiin eikä enää koskaan pääse Isomäkeen normiolosuhteissa.
En usko, että ollaan ihan heti poikki. Ihan vaikkapa strategia värväysten suhteen pitkin kevättä ja kesää, sekä sopimustekniset seikat korona-klausuuleineen pitävät pään pinnalla.

Liian vajaille katsomoille ei tietysti ole varaa pelata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy