Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Ässähuhut ja mutut

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Joda, 24.01.2001 klo 15.27.

 1. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kun lukee noita summia, joilla Kerttula on saanut hommattua ihan asiallisen porukan kasaan, niin voi vaan kuvitella millaisen, tai millaiset pakit hän saisikaan järkättyä Taimen hinnalla. No, se nähdään sitten ensi kaudella...
   
  luukasla tykkää tästä.
 2. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ns. "vanhoja kovia nimiä" on siirtynyt viime aikoina muille pääkilpailijoille, esim. Erkijuntti, Matti Järvinen, Zaporsky ja Ramstedt. Mutta Kerttula hakee eri tyylisiä jamppoja maailmalta, jotka voivat onnistuessaan olla todella huikeitakin (kuten tietysti myös nämä edellä mainitutkin voivat olla), joten on kyllä kova luotto, että ne kaksi puuttuvaa hyökkääjää tulevat olemaan kelpo vahvistuksia jäljellä olevalla summalla.
   
  reaper78 tykkää tästä.
 3. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠, Montreal Canadiens
  Lainaus:
  En ole varma haluaisinko kenenkään noista luistelevan Ässien ykkösketjussa. Jotenkin tosiaan tuntuu, että koodinimi "Pihlman" on vielä vielä tulossa. Yksi tälläinen nimi on Osala, mutta Sport varmasti maksaa saman kuin Ässätikin eli tässä tapauksessa kotiseutu vienee voiton (oheinen ei ole huhu).
   
 4. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ramstedt on sen verran kova taikuri, että olisi voinut olla aika hyvä apu jakelemaan lättyjä junnujen lapaan, mutta edelleen luotan että Kerttula tuo hinta/laatusuhteeltaan hyvä pelaajan Ässiin.
   
 5. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Niin siis Sport hankki juuri Erkinjuntin, ja siellä ilmoitettiin joukkueen olevan valmis. Osala siis miettii edelleen, toki jokainen ymmärtää ettei hän nyt Ässiin ole tulossa, eli sillä en sano.. kyllä se koodinimi Saken korvaaja on joku muu

  Kokemus toki sinällään olisi hyvä, joku siinä noin kolmekymppinen olisi aika passeli
   
 6. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Kerttu ei kelpuuta - syystä tai toisesta - ketään jo osaamisensa todistaneita pelaajia. Kaikki hankinnat ihan poikkeuksetta on olleet tätä high risk osastoa. Kun näitä jonkinlaisen potentiaalin omaavia jannuja hommataan puoli joukkueellista niin kai niistä edes joku breikkaa oikeesti läpi. Mutta yhtä lailla on todennäköistä että osa jannuista on täydellisiä hutikuteja jotka ehkä sitten joskus breikkaavat jossain muualla.
   
 7. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Kuinkahan tiiviit kontaktit Ässissä mahtaa olla tällä hetkellä sinne Montrealin organisaation suuntaan? Ei muuten, mutta Lavalin joukkueessa on nimittäin niin valtava määrä hyvätasoisia 22-27v rightin laitureita, että sieltä nyt joku lainasopparilla Poriin siihen kärkilaiturin ruutuun. Heitä on todellakin joukkueen listalla niin monta (erikoista että onkin noin monta rightin kaveria), että kaikille ei millään riitä järkevää sijaa majatalossa, ja AHL-joukkueiden kokoonpanot ovat muutenkin erittäin tuulisia paikkoja. Porissa olisi tiedossa varmaa peliaikaa ja isoa vastuuta..

  Siitä vain valitsemaan mieleistä lainaukkoa, valinnanvaraa on *hymiö*

  Laval Rocket at eliteprospects.com
   
  Viimeksi muokattu: 04.07.2019 klo 11.06
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Periaatteessa käyttökelpoinen idea. Lainalla voisi saada sellaisen pelaajan, johon suoralla sopparilla ei olisi mitään mahdollisuuksia. Siis ainakaan Ässien käytettävissä olevilla rahoilla. Ei muuta kuin pistetään Montrealin porilaiset töihin ja lobbaamaan hyvää pelipaikkaa Ässissä
   
 9. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  On kyllä todellinen urheilujohtajan taidonnäyte voittaa huutokauppa jostain Ramstedt -tyylisestä, parasta ennen päivänsä ohittaneesta kiertopalkinnosta.
   
 10. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  No en kai minä nyt käyttökelvottomia ideoita heittele :D

  On kyllä hämmentävän pitkä lista, katsoo asiaa miten vain. Ihan nyt kuusikosta(!) Alain, Barber, Belzile, Cox, Evans ja Jevlapovs jokainen olisi vähintään mielenkiintoinen haku lainalle. Melkein kaikki ovat juuri sellaisia AHL:ssä jumittajia, jotka etenkin ehkä korostetusti nuoremmasta päästä olevat (Alain, Evans) tarvitsisivat sellaisen selkeän potkun eteenpäin urallaan. Barberin hirmuiset maalimäärät pistävät silmään, ja jos nyt tässä aikaa tappakseen spekuloi, niin hän nyt muutenkin ehkä epätodennäköisin noista lainamieheksi. Belzile taas hiukan vanhempi kuin muut, ja hyvistä tehoista huolimatta silti edelleen AHL:ssä pääsemättä edes kokeilemaan änärissä. Mutta siis noinkin laajalle ja tasokkaalle köörille ei vain ole järkevää tilaa, se on vain fakta. Ja tokihan tässä myös Ässien rahansäästö kiinnostaa, voisi sitten se kärkihankinnan oheen tuleva toinen hyökkääjä olla hänkin parempaa tasoa kuin koodinimi akijuusela
   
 11. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Käytännössä 0% todennäköisyys tähän kaveriin. Barber vaihtoi juuri organisaatiota Capitalsilta Montrealiin, koska ei saanut mielestään ansaittua näytönpaikkaa Washingtonista. Eli hakee kovasti hajapelien kautta sisään NHL:ään.

  Muilta osin lainapelaaja toki on ajatuksena jeespoks, mutta kyllähän yleisesti ottaen "hyvä top6" pelaaja (etenkin pohjois-amerikkalainen) näkee mahdollisuudet murtautua NHL:ään parempina AHL:n kautta pelatessa jatkuvasti organisaation edustajien silmien alla, kuin kaukana omien scouttien tavoittamattomissa jossain Lappeenrannan ABC:llä hesen tuplajuustoa pureskellen.

  Nämä Tarazovit on sitten oma lukunsa, joille tämä on ihan selkeä välipysäkki matkalla Venäjältä rapakon taa ja sopii sekä organisaation että pelaajan itsensä sen hetkiseen agendaan.
   
 12. Bigmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata & LAK
  Tuo lainapelaajan käyttäminen on oikeastaan sitä, mitä Dallas-yhteistyön pitäisi olla. Yhteistyö on jäänyt niin ohueksi todennäköisesti kahdesta pääasiallisesta syystä:

  1. Ässillä ei ole ollut toiminnassa punaista lankaa viimeisen vuosikymmenen aikana. Pelaajan lähettäminen Poriin kehittymään ek varmasti ole Starsissa se päällimmäinen ajatus, koska yhteistyöorganisaation ainoa paikallaan pysynyt palanen on ollut Kari Takko.

  2. Näytöt yhteistyön hyödyistä kummallekaan eivät ole huikeita. Lindell on selkeä poikkeus isoon kuvaan: Eihän Porissa pelanneista ole mainittavaa NHL-uraa kertynyt kuin Crombeenille ja Wandellille (unohdinko jonkun?).

  SM-Liigan hyödyntäminen NHL-pelaajan pelaajapolun olennaisena osana vaatisi systemaattisuutta. Puhuttaisiin strategiasta, eikä vain yksittäisestä pelaajasta. Ässät ja Stars sopisivat, että Ässät blokkaa joka joukkueestaan lainapelaajalle ruudun, jossa on mahdollista saada vastuuta ja Stars lupautuu toimittamaan pelaajan, jolla on sekä motivaatio että työkalut onnistua.

  Helposti kuvattu, mutta vahvasti epäilen, että ei tule toteutumaan.
   
 13. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Yhtä lailla Dallasin päässä ovat toimihenkilöt vaihtuneet eli kyse ei ole varmasti vain Takosta. Ei näytä pelaajien kehittäminen Euroopassa olevan Nhl:ssa muutenkaan kovin tavallista pl. tietysti ne pelurit jotka ovat täällä jo valmiiksi. Hiukan ihmettelen että tällaisista jaksetaan enää edes haaveilla.

  Näytöt pelaajien kehityksestä Porissa eivät tietysti ole kummoiset, mutta eipä tänne Dallasista tarjottu pelaaja-aineskaan aina mitään huipputasoa ollut. Kertoo juuri siitä asiasta minka nimimerkki @TylerDG yllä mainitsee.
   
  Viimeksi muokattu: 04.07.2019 klo 14.31
 14. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  En tiedä vaikuttaa paljon mihinkään tai varsinkaan Ässiin, mutta luulisi tuo Suomen maajoukkueen menestys lukuisilla Liigapelaajilla avaavan vähän NHL-pamppujenkin silmiä. Liiga on kuitenkin tasokas sarja ja täällä laadukkaalla valmennuksella voi jonkun tyyppinen pelaaja kehittyä nopeammin kuin vain ECHL/AHL:ää tahkoamalla. Kaikille Eurooppa ei varmasti sovi mutta joillekin se voi olla hyväkin vaihtoehto ja henkistä kasvua edistävä mahdollisuus
   
 15. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Tänne tarvittaisiin Tykkäys-toiminnon lisäksi myös huutonauru-painike.

  Ja väännetään nyt rautalangasta ennen kuin kukaan innostuu: yhdessä turnauksessa menestyminen ei vielä kerro Liigan ja varsinkaan yksittäisten seurojen toiminnan tasosta yhtään mitään. Jos Suomi voittaisi säännöllisesti kultaa liigapelaajilla, voisi tilanne olla toinen. Pohjois-Amerikasta on kuitenkin aina pidempi matka Suomeen kuin Suomesta Pohjois-Amerikkaan.
   
  Viimeksi muokattu: 04.07.2019 klo 14.42
 16. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Kertooko se, että joka vuosi Liigasta lähtee nippu pelaajia rapakon taakse? Ja näyttäisi olevan vielä lähtijöiden määrä kasvussakin.
   
 17. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Koko rivi erilaisia vaihtoehtoja, facebookkimaiset reaktiopainikkeet?
  Vaikka Ässä taustaa oli monella maailmanmestarilla, en usko sen Amerikan päässä kuitenkaan vakuuttaneen ässien toiminnasta, ainakaan niin että korvattaisiin edes ECHL.
   
 18. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Ei.

  Kannattaa ylipäätään muistaa että Nhl-sopimuksen alaisia pelaajia ei siirrellä Eurooppaan ilman näiden omaa suostumusta. Silloin tarvitaan jo todella kovat takeet siitä, että siirrosta olisi oikeasti hyötyä.
   
 19. Bigmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata & LAK
  Lainaus:
  Kuten totesin, en usko esittämäni skenaarion toteutuva. Se, miksi näistä jaksetaan haaveilla johtunee ihan puhtaasti siitä, että monella tavalla eurooppalaisten farmiseurojen hyödyntäminen tiettyjen pelaajien kohdalla kävisi järkeen Pohjois-amerikan bussiliigoja paremmin.
   
 20. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Pelkkä mutu, mutta Saku Martikaisellekin tuttu Aarne Talvitie olisi ilman sopimusta, mutta on mukana NJ Devilsin leirillä. Jos ei saa sopimusta Devilsin kanssa niin Kerttula voisi tarjota sopimusta Ässiin.
  Täältä löytyy tuttu valmentaja sekä muitakin Espoolaisia nuoria pelaajia.
  Ei olisi todellakaan mikään Salmisen korvaaja, mutta pidemmän ajan projekti. Johtajuuttakin löytyy.

  Edit: EP pelaajalinkki: Aarne Talvitie at eliteprospects.com
   
  Aces High tykkää tästä.
 21. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Talvitie on tietääkseni yliopistossa, joten ei kyllä ole tulossa Liigaan.
   
 22. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Oletettavasti asia on näin, koska takana vasta yksi kausi yliopistosarjassa. Lisäksi todennäköisyyttä siirrolle laskee Talvitien kätisyys eli left, koska Ässiin haetaan juuri rightin kätisyyksiä nyt.

  Voihan sieltä tulla joku yllätyssiirto, vaikka tälläkään hetkellä ei ole mitään konkreettisia huhuja. Hirvonen, Kivelä ja Tarasov tulivat aikanaan aivan puskista.
   
 23. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Yliopisto-opiskelijoilla, kuten Talvitie, on oikeus osallistua NHL seuran development campille menettämättä pelioikeutta NCAA:ssa. Varsinaiselle harjoitusleirille ei voi osallistua.
  99,9% varmasti Talvitie on yliopistossa jatkamassa.

  Jonkun uuden pelaajan vois kyllä pian jo julkaista. Josko sieltä seuraavasta Hockey Liiga patukasta tulisi vaikka jonkun uuden pelaajan tarra?
   
  korkki tykkää tästä.
 24. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Lainaus:
  Jotenkin tyhmä sääntö, että yliopistoon haluava junnu ei saa edes harjoitella Liiga joukkueen kanssa, mutta NHL seuran leirille saa mennä..... Amerikka
   
  korkki ja Porilaine miäs tykkäävät tästä.
 25. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:

  Sepä se. Tuo viimeinen sanahan sen kaiken ratkaisee. Säännöthän on tietenkin luotu ajatellen niitä kotimarkkinoita edistämään.