Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ässähuhut ja mutut

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Joda, 24.01.2001 klo 15.27.

 1. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Rynnäs kelpaisi oikein mainiosti takaisin patapaitaan. Mutta ei liiemmin haittaa, vaikka tänne tulisikin pari nuorta veskaria, joista seura lähtee koulimaan kunnon pelimiehiä. Toivon mukaan kuulemme lähiaikoina lisää sopimusuutisia.

  Edit: korjaus
   
 2. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Pelaajaksi on ainakin ihan turha kosiskella. 99% varmuudella ura oli tässä. Sen viimeisen 1% sauman tarvii olla todella vahva mestarikandidaatti sillä tuskin mikään muu kuin mestaruus olisi enää riittävä sytyke. Ja kun etukäteen ei koskaan voi tietää, niin eiköhän se ollut tässä. Tapparan mv-koutsi Tuononen sen sijaan etsii uusia haasteita Tampesterin ulkopuolelta.....
   
 3. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ja Nikken paluu HIFKiinkö on sitten realismia? Et vissiin ihan hirveästi ole seurannut uutisointia Nikkeen liittyen?

  Lainaus:
  No tämän tyylistä hyväntekeväisyyttä en tahdo nähdä edes omia seuraikoneita kohtaan. Toivottavasti omiakin ukkoja TÄSTÄ ETEENPÄIN arvotetaan osaamisen perusteella...

  Itse veikkaan, että Nikkellä voisi olla aika paljon annettavaa maalivahtien kehittämiseen...toki seuran täytyisi tehdä taustatöitä pitääkö arvaukseni paikkaansa. Nikke on ammentanut aika paljon tietotaitoa Suomesta ja NHLstä hemmetin kovilta ja ennen kaikkea erilaisilta maalivahtivalmentajilta. Lisäksi hän päästäkseen Vezina tasolle, hän on joutunut tekemään ihan valtavasti analyyttistä pohdintaa ja systemaattista kehitystyötä itsensä kanssa... Kaikki tämä kokemus on arvokasta....jos vain Nikkellä muut avut ja kiinnostus on omiaan tukemaan kokemuksen välittämistä eteenpäin.

  Ja vielä sen verran, että paluu Suomeen, työskenteleminen kakkosveskana ja puheet siitä kuinka hienoa on tehdä toimia nuoren ykkösveskan tukena viittaavat siihen, että Nikkellä voisi olla haluja jatkaa hommia toimistolla maalivahtien kehittymistä auttamassa.
   
 4. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Eiköhän se ole 100% varma, että Bäcks jatkaa valmentajana / mentorina pääkaupunkiseudulla tai Tampereella.

  Ässissä vuosi toisena maalivahtina, juuri tukemassa sitä uutta kykyä ja sitten valmennuspuolelle mukaan, olisi Ässille lottovoitto ja ihme. Toivoa saa, toteudu ei.

  Edit: Tähdennetään että olisi siis lottovoitto Ruusentaaliin verrattuna. Valitettavasti Ruusuntaali on valmennusporukan ylivoimaisesti heikoin lenkki tällä hetkellä.
   
  San Jose Shark #50 tykkää tästä.
 5. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Aleksi Halme on päivittänyt Twitteriin paikkakunnaksi Pori.
  Pelasi aikoinaan Ässien junnuissa ja nyt päättyneellä kaudella Jokereiden junnuissa sekä K-Vantaassa 13 peliä.

  Tää on nyt taas vaan tällänen "huhu" :D
   
  Basso76 tykkää tästä.
 6. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Klikkiotsikoksi "KHL-joukkueen pelaaja vahvistaa länsirannikon joukkuetta".
   
  korkki tykkää tästä.
 7. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Selin, joka hänet hyllytti, on nyt Ässissä. Tosi realistista huhuilla Nikkeä silloin Ässiin.

  Salmelainen löytänee hänelle jotain hommia IFK:n organisaatiosta.
   
  Sörsseli tykkää tästä.
 8. PataPaita67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Erik Embrichin nimi kuultu. En valittaisi. Kehityskelpoinen kaksikymppinen KHL:ää haistellut laitiri. Pisteilläkin on Ässien A junnuissa mässäillyt.
   
  Badgers tykkää tästä.
 9. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Joo Embrichin nimi pyörinyt pitkään huhuissa.
   
  Badgers tykkää tästä.
 10. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Embrich olisi kyllä linjan mukainen haku ihan kun näitä viimeisen viikon hyökkääjäjulkistuksia katsoo, menisi aivan sinne samaan nippuun niiden kanssa. Hänhän oli täysin raakile silloin kaksi kautta sitten, häntä heiteltiin kentällä kuin rättiä. Nyt olisikin varmaan jo eri tilanne, ja varmaan Ässät voisi olla hänelle tarkoituksenmukainen vaihtoehto..

  Mutta kukakohan mahtaa olla se yksi pakki, joka vielä on tulossa? Tuossa annettiin aiemmin ymmärtää oliko peräti Kerttulan suulla (vai mistäköhän lähteestä), että hän tulisi jostain tämän kauden TOP-4 joukkueesta. No se on äkkiä todettu, että ainakaan Kärpistä, HIFK:stä ja Tapparasta ei ole tulossa ketään. Kerhonkin kohdalla vaihtoehtoja on vain kaksi, joista tosin Niemeläinen on puheiden mukaan kenties jo toinen jalka Mikkelissä, mutta tiedä häntä varmaksi. Joka tapauksessa jos se ei ole hän, niin sen jälkeen käytännössä ainoaksi vaihtoehdoksi jää Niclas Almari.. eli kyllä tässä mukavasti mielenkiintoa vielä riittää ennen kesälomia
   
 11. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Jäi se Embrich mieleen edelliseltä kerralta. Paransi kyllä peliään pikkuhiljaa ja on nykyään varmasti jo kokeneempi sekä kehittyneempi. Hyvä haku, jos toteutuu. Pelannut aika pitkälti Mestiksessä ja jotain satunnaisia pelejä Jokereissa (ainakin harkkapelejä).
   
  PataPaita67 tykkää tästä.
 12. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
 13. Consumed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Saksaa kehnosti ymmärtävänä, eikös tuossa puhuta vain saksalaisjengin mielenkiinnosta veljeksiä kohtaan? Tahtoisin uskoa, että ruotsalaismediassa ollut "varma" tieto olisi tällä erää vahvempi lähde. Harmittaa vietävästi, jos nyt menevätkin sitten mehustelun jälkeen ohi suun.
   
 14. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Toisaalta jos sopimukset olisi kaapissa, niin miksei Ässät niitä olisi julkaissut jo? Katsellaan mielenkiinnolla.
   
  korkki tykkää tästä.
 15. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Tänään Ässät julkaisi kaksi uutta sopimusta, mitkä nekin ovat olleet Kerttulan kansiossa jo jonkin aikaa. Lisäksi Ässillä on vieläkin tehtynä sopimuksia, joita ei ole vielä julkaistu. Käsittääkseni Spinkeillä pitäisi olla sopimukset, mutta Ässät odottelee sopivaa julkistuskohtaa. Voi olla, että Spinkit halutaan Poriin, kun heidän sopimuksensa julkaistaan. Olettaisin, että kaksosten pitää joka tapauksessa käydä Porissa ennen kesää.
   
 16. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Jääskä jää IFK:hon jos joku häntä Pataan ensi kaudeksi sovitteli
   
  PataPaita67 tykkää tästä.
 17. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Heljanko jatkaa Tapparassa, eli ei oo tänne tulossa, joku huhu hänestäkin oli.
   
  Punamusta tykkää tästä.
 18. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Pakko sen on Rynnäs olla, vaikka hänet on tyrmätty useammalta taholta. Valmennuksen mukaan kuultu arvio veskarin ratkeamiseksi ajoittuu juuri kärppien kauden päättymisen ajankohtaan.
   
 19. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Kova on sumutus, jos on Rynnäs.
   
 20. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Lainaus:
  Niin, ja ennen kaikkea kun tässä loppuvat kotimaiset vaihtoehdot, ne vain yksinkertaisesti loppuvat. Jokainen nimi joka on ollut esillä on päätynyt jonnekin muualle, tai on muutoin absoluuttisesti kumottu. Rynnäs on lähes viimeisenä mohikaanina jäljellä, ja kakkoseksi siihen sitten varmaan se esillä ollut Reijola, vaikea tässä on ketään muutakaan enää keksiä. Tai sitten ainakin toinen veska tulee ulkomailta..

  Jokerikorttina mainitsen vain sen, että jos kerran Ruusu on jo varmasti JYPin mies, niin silloin se tarkoittaa että siellä näytetään Voutilaiselle ovea. Ja mitä hän sitten tekee? Voisi olla potentiaalinen nimi Ässiin, onko sitten pyörinyt Kerttulan keskusteluissa mukana?
   
 21. Tuima Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  • Lainaus:
  Lyhensin hieman.

  Eikös jäljelle jääneiden mohikaanien joukossa ole myös viime kauden Vaasassa viihtynyt Sami Aittokallio, kenelle näytettiin ovea?
  Viime kauden esityksillä voi olla saatavilla myös Poriin.
   
 22. Sampr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NHL, Liverpool
  Lainaus:
  Myös Tomi Karhunen vapailla markkinoilla, ellen ole missannut jotain. Tosin hintalappu taitaa olla liian korkealla.
   
 23. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Niin siis tarkoitin nimiä jotka ovat olleet esillä, joita on tosissaan huhuttu Ässiin. Näihin ei Aittokallio kuulu, eikä pidäkään kuulua viime kauden epävarmoilla otteillaan. Ja tosiaan heitin Joona Voutilaisen vain jokerina, koska hän olisi järkevä haku, ja hänen saamisensa Poriin olisi vielä muutoin ihan realismia, vaikka hänen nimensä ole olekaan mielestäni ollut esillä..

  Täytyy muuten yleisesti sanoa joukkueen kasaamiseen liittyen, että kyllä myös esimerkiksi niitä kaksosia kipeästi kaivattaisiin kun katsoo miten vähintäänkin mielenkiintoisia ja todella hyvänoloisia hankintoja muut ympärillä tekevät. Siis juuri ne muut, jotka pitäisi ensi kaudella taas jättää selkeästi taakse ja päästä kympinsakkiin. Sportin tämän päivän kanukkijulkistus Chris DeSousa on luultavasti aikalailla vuorenvarma tekijämies liigaan (ja kun ylipäätään katsoo Sportin tilannetta niin ihan vakuuttavaa settiä on, ovat ottaneet opiksi ja pakistokin heillä selkeästi parempi kuin viime kaudella). Jukurien eilen julkaistu kanukkisentteri Sarault on myös kerännyt paljon kehuja. Toki jos noista jompikumpi olisi nyt hommattu Poriin, niin itkusta ei täällä tulisi loppua :D
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2019 klo 15.39
 24. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Vaikka sopimuksia on määrällisesti hyvin kasassa ja pakisto sinettiä vaille valmis, on ne kriittisimmät osat vielä auki. Missä pelaa liigan TOP3 laituri Sakke, ja onko Sakken lisäksi varaa kovaan veskarihankintaan, tuleeko Spinkit vai ei? Jännättävää riittää.
   
  Porilaine miäs tykkää tästä.
 25. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Maalivahtitilanne Ässien osalta varmaankin ratkeaa lähiviikkojen aikana, kun suurin osa sarjoista on kohta pelattu.

  Sm-liigassa viime kaudella pelanneista maalivahdeista sopimus päättyy tähän kauteen seuraavilla. Heille ei ole vielä julkaistu uutta sopimusta uuteen seuraan ja lisäksi he voisivat olla Ässien saatavilla. Ruusu, Helenius, Lehtonen, Voutilainen, Godla, Järvenpää, Rynnäs ja Aittokallio.

  Näistä järkevin olisi Rynnäs, kun taas en oikein usko Järvenpään hankintaan. Toisaalta esimerkiksi jos Järvenpään kakkosena Kookoossa pelannut Perhonen sai liigasopimuksen jo viikkoja sitten, niin olisiko Järvenpää kaikessa hiljaisuudessa tehnyt jo sopimuksen johonkin? Mitään järkeä en näe esimerkiksi Aittokallion hankkimisessa.

  Lisäksi jossain vaiheessa Ässiin huhuttu Atte Engren jatkaa optionsa turvin Hifk:n paidassa tai siirtyy Hämeenlinnaan, jonne huhut ovat häntä olleet eniten viemässä. Toisaalta myös Rynnäs voisi olla sellainen maalivahti, joka kelpaisi Kerholle. Pori olisi ainakin huomattavasti lähempänä. Ja tosiasia on myös se, että jos Rynnäs haluaa pelata Porissa hyvää jääkiekkoaan, niin sen paluun pitää tapahtua nyt.

  Maalivahdin en usko tulevan Mestiksestä ja Rasmus Reijolallakin on käsittääkseni sopimus Kerhoon. Ulkomailla sopimus päättyy ainakin Tomi Karhusella ja Janne Juvosella, mutta molempien ura voi jatkua yhä Ruotsissa.

  Mielenkiintoista on myös se, että onko Kerttula saanut hankittua Ässille jonkun ulkomaalaisen maalivahdin.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2019 klo 20.02