Ärsyttävin ihminen TV:ssä?

  • 529 220
  • 1 733

Wilburg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sami Sykkö saa täälläkin kitaristinsa kanssa verisuonet pullahtamaan päästä. Tekee mieli ryntää television sisään ja rummuttaa tätä ylipirteetä miesnais-sikiötä nyrkillä niin kauan kunnes sitä ärsyttävää käkätystä ei kuuluisi enään pihahdustakaan.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
F1 maailman loinen eli Erkki Mustakari saa minut vaihtamaan kanavaa samantein. Olisi mennyt Kyllösen kanssa muualle touhuamaan.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Andrej kirjoitti:
Sama valinta. Rrrristus sitä profiilikuvassa patsastelua (taitaa tosin olla enempi ohjaajan vika) ja ennen kaikkea puheen rytmitystä. Joku taisi aiemmin luonnehtia Carusoa aika hyvin, jotensakin että "Caruso tekee aina komediaa, se ei vaan itse tiedä sitä".
Ennemminkin se on niin että Jerry Bruckheimer tekee komediaa tietämättään. Kaikki C.S.I- laajennukset ovat mitä parhainta komediaa. Murha kun murha ratkeaa tunnissa, ja Horation aurinkolasien asettaminen silmille on suorastaan legendaarista.

Aiheeseen, television ehdottomasti ärsyttävin jannu on Martti Servo. Tiedän, toiset tykkäävät, mutta minulle ei uppoa. Martti voitaisiin lähettää minun puolestani maata kiertävälle radalle pelkällä menolipulla.
 

Redbull

Jäsen
Mika Saukkonen on vittumaisin.

Toinen on Doug Hutchison, joka muistuttaa Anua ulkonäöltään merkittävästi.

Mieleenpainuvin Dougin rooleista on Green Milen vankilaleffan Percy, jonka asema vanginvartijana tuo mieleen Anun etuoikeudet maikkarin urheilu-tuotannossa. Leffan katsonut huomaa tämän.
 

lennox

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK
Jos on masokisti, on hyvä pyytää jotain ystäväänsä sitomaan itsensä nippusiteillä (eivät taida kyllä kestää), eli siis pikemminkin käsiraudoilla nojatuoliin ja käskeä kaveria avaamaan Ylen kanava ykkönen klo 9.05. Siellä voi infernaalisissa tuskissa kuunnella Raimo Vakkurin nallekarhumaisen imeliä kyselyjä "15 minuuttia julkisuudessa ihmisiltä". Voiko imelämpää ja p*skempaa ohjelmaa enää keksiä. Kunhan ei olisi itsensä Raimon kehittämä. (Mies on muistaakseni vielä tuomittu talousrikoksista ja meinannut tehdä itsarin, näin muistan lukeneeni jostain Seiskasta aikoinaan). Eli täältä iso käsi Raimolle.

Hyvänä kakkosena tulee Lauri Karhuvaara. Sen miehen kieli on ruskea muustakin syystä kuin sinapin syönnistä. Peesaa, mielestelee.. varsinainen joka äidin unelmavävy.
 

fouba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, HPK
Keskiviikkoiltaisin varokaa katsomasta maikkaria ainakaan tuossa 22 jälkeen sieltä tulee Ruben, jonka naamaan menee hermot välittömästi.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
fouba kirjoitti:
Keskiviikkoiltaisin varokaa katsomasta maikkaria ainakaan tuossa 22 jälkeen sieltä tulee Ruben, jonka naamaan menee hermot välittömästi.

Torstaisin kanavan valloittaa suomen suurin valopää, Joonas Hytönen. Olen päättänyt olla katsomatta MTV3:sta torstaisin ettei vahingossakaan tule katsottua hänen ohjelmaa. Ruben on häneen verrattuna hemmetin hauska ja fiksu mies. Joka kertoo ikävä kyllä enemmän Joonaksesta kuin Rubenista.

- tinke.80
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tinke-80 kirjoitti:
Torstaisin kanavan valloittaa suomen suurin valopää, Joonas Hytönen.

Onneksi tänään saimme ihailla Big Brother talk showssa itse kuningasta. Eli Matti-Eskohan se siellä kertoi totuuksiaan. Onneksi tälle kuninkaalle ei kukaan ole tarjonut mahdollisuutta tehdä omaa talk showtaan, sillä tuossa Joonaksessakin on ihan tarpeeksi tosiaan kestettävää.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kaikista vittumaisin hahmo telkkarissa tällä hetkellä on kuitenkin Konsta Mäkelän esittämä poliisi nimeltä Harju sarjassa "Rikospoliisi ei laula". Vittumainen ulkonäkö ja vittumainen ääni yhdistettynä vittumaiseen ylimielisyyteen, niin se on siinä.

Tuli eilistäkin jaksoa katsellessa mieleen, että miksei kukaan kalauta sitä kaljupäätä pesäpallomailalla hengiltä? Voisi se olla tietysti vaikeaakin, kun äijä ei varmaan poistu sieltä poliisitalon kolosta edes kotiinsa koskaan.
 

Pataprinsessa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Fleece kirjoitti:
Maajussille morsian-ohjelman maajussi Risto (sukunimi mikä lie). Vittu mikä puhetyyli! Enkä siis tarkoita murretta, vaan puhetapaa. Raivostuttava.

En siis ole ainoa, kenen tekee mieli laittaa äänet pois, kun Risto avaa suunsa. Eikä ole se murre, vaan se lässytys. Tosimiesten tosimies....
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Kaikki soittopelien, mobiilipelien ja muitten maikkarin rahastusohjelmien juontajat
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
- Lauri "betoniporsas" Karhuvaara
- Maria "joskusvuonnanolla MTV:llä" Guzenina
- Baba Lybeck
- Lasse "slowbrain" Lehtinen
- Sikke "nahkahousu" Sumari
- Sami "japsiveitsi" Garam
- Se formulaselostaja, jonka nimeä en suostu edes mainitsemaan
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Derby kirjoitti:
Kaikki soittopelien, mobiilipelien ja muitten maikkarin rahastusohjelmien juontajat

Erityisesti se Maikkarin porsaskasvoinen mikä lie isoutare blondi jolle muutama fanikirje on nostanut keltaisen kuona-aineen päähän. Yrittää olla hauska, vääntelee naamaa, vääntelee ääntä, ylimielinen = ärsyttävä! Kyllä, kyllä olen katsonut ja kuunnellut joskus tätä turhaketta jopa viiden minuutin ajan.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tiedä kuuluuko tähän ketjuun, mutta tuo Shieldin sisäinen tutkija Kavanaugh laittaa usein erittäin kovan v-tutksen päälle.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Trenchtown kirjoitti:
...television ehdottomasti ärsyttävin jannu on Martti Servo. Tiedän, toiset tykkäävät, mutta minulle ei uppoa...
Noukinpa tämän ylös ja kerron samalla, että ykkösinhokkini on vaihtunut. Musiikin moniosaaja ja ihmelapsi Zarkus "ei todellakaan laulun arvoinen" Poussa, mene vittuun mun telkkarista. On jannu sitten miten lahjakas tahansa, niin voi perkele että se läskipää osaa ärsyttää, varsinkin kun niitä tanan mainoksia tulee joka välissä.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Trenchtown kirjoitti:
Musiikin moniosaaja ja ihmelapsi Zarkus "ei todellakaan laulun arvoinen" Poussa, mene vittuun mun telkkarista. On jannu sitten miten lahjakas tahansa, niin voi perkele että se läskipää osaa ärsyttää, varsinkin kun niitä tanan mainoksia tulee joka välissä.
Heh, ärsyttää mutta silti haluaisit katsella jannua mainoksienkin ajan. Itse katselin totaalisen ihastuneena ko. ohjelmaa, kun Sanna Hento oli siinä vieraana. Voi hertsileijaa, että oli ihanainen hän. Zarcuskin on ihan hauska.

Ehdottomasti ärsyttävimpiä hahmoja ovat nuo tekstiviestikilpailujen juontajat. Varsinkin se yksi jätkä joka koittaa epätoivon vimmalla matkia parin muun puhetyyliä. Onneksi en tiedä hänen nimeä.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Ei ole enää paljon TV:ssä, mutta Markku Veijalainen on saanut minut jopa ajoittain vieroksumaan Beatlesiä. Vaarattomuuden, imelyyden ja muka-mukahauskuuden perikuva, tosin kun tarkemmin ajattelee hän on itseasiassa aika helppo kohde pilkattavaksi, ei vähiten muuttumattoman hiusmallinsa ansiosta.

Nevada-sarjan keskinkertainen kehnous saa jopa Andre Wickströmin kaltaisen kohtalaisen tasokkaan stand up-koomikon tuskastuttavaksi, ja koen myötähäpeää. Leppilammellakin olisi nuoresta iästään huolimatta charmia mutta ohjelma ei toimi.

Oikeasti ärsyttäviä ovat uutistenlukijat jotka nieleskelevät ja lausuvat____sanan___kerrallaan___pystymättä___luonteviin___lauseisiin. Esiintyy myös radiossa.
 
Suosikkijoukkue
Espoon Tennisseura, Fc Könsikäs
Oliko nyt viime sunnuntai kyseessä, kun mtv3:lta tuli ohjelma, jossa muisteltiin Jyrki-ohjelmaa.

Ohjelmassa paljastui melkoinen pommi, joka toisaalta ei ole mikään yllätys. Kun Jyrkiin päätettiin aikanaan palkata uusi juontaja, suoritettiin koe-esiintymisiä, joissa kohdeyleisö arvioi kandidaattien pätevyyttä. Kävi niin, että muuan Joonas Hytönen sai ylivoimaisesti huonoimmat arviot testiyleisöltä. Jyrkin tuottaja oli herrojen kanssa keskustellessaan sitten unohtanut testitulokset ja sanonut Hytösen saaneen loistavat arviot yleisöltä. Kehuskeli ohjelmassa, että näin jälkikäteen oli tehnyt upean valinnan...

Helppoahan se Hytösen on telkkarissa olla, jos katsojapalautteella ei ole hevon vitun merkitystä kanavan päättäjille. Thank you Marko Kulmala!
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joonas Hytösen saisi jo aika hätäisesti heivata ulos tv-ruudusta. Tämän iltaisessa ohjelmassaan äijä veti muka-hauskaa huumoria niin alta riman että hyi helvetti! Jos et katsonut ohjelmaa niin ei se mitään, en viitsi edes selittää sen sisältöä. Ällöttävä tyyppi kertakaikkiaan.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Eino_Mies kirjoitti:
Joonas Hytösen saisi jo aika hätäisesti heivata ulos tv-ruudusta. Tämän iltaisessa ohjelmassaan äijä veti muka-hauskaa huumoria niin alta riman että hyi helvetti! Jos et katsonut ohjelmaa niin ei se mitään, en viitsi edes selittää sen sisältöä. Ällöttävä tyyppi kertakaikkiaan.
Vahingossa jäi telkkari päälle Idolsin jälkeen ja ehdin kuulemaan avaussketsin, jotain veroporkkanasta. Ihan vitun huono oli, en sitten jaksanut ruveta kuuntelemaan olisiko ollut parempaa luvassa vaan suljin telkkarin ihan suosiolla. Ilmeisesti ihan hyvä valinta.

Idols Extraa ei oikein voi katsoa, kun se juontaja on niin kammottava. Mä en vaan kestä tuollaisia ihmisiä, ja miksi niitä pitää raahata televisioon, pysyisivät siellä teatterissa.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Edelleen aika kärkeen tällä listalla menee MTV3 säämies eli se partainen, silmälasipäinen mutantti, joka koettaa aina lopuksi päästä sun olohuoneeseen. Eilen kaveri kohelteli jotakin mikkinsä kanssa ja ääni hävisi pariinkin otteseen. Taisi olla ainoa kerta kun tuota on katsonut hymyssä suin.

Anne Borgström Suomen virallisesti säätiedottajaksi.
 

Killeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei pysty Hytöstä paria sekuntia pidempään katseleen, kun alkaa suonet paukkua päässä. Ei vaan ymmärrä sitä henkilöä, joka on saanut päähänsä miehen palkkaamaan. Hyi stana......
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös