Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Listalle lisätty sieltä puuttuneet Helina-keiju ja Mikä-mikä-hirviön arvoitus, Maps to the Stars ja Sune i fjällen. Ilmoitelkaa jos huomaatte muita puutteita.
 
Aika multaa puistot.
Suosikkijoukkue
Jouel Awrmiia
Katsoin tänään Expendales 3:n Extended cutin. Muita en ole nähnyt. Siispä:
1. The Expendables 3
 
he’s like a lizard, the way a lizard takes his tongue and sticks it as far as it does and retrieves what it was trying to do - Paul Fenton, 2019

Rambonator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Porin Ässät
1. The Raid 2: Berandal
2. The Wolf Of Wall Street
3. Apinoiden planeetan vallankumous (Dawn of the Planet of the Apes)
4. Vangitut
5. Edge Of Tomorrow

Perustelut myöhemmin. Laitan nyt ainakin äänet menemään ettei unohdu.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Leffavuosi 2014:

Diplomatia (Diplomatie)
Godzilla
Homesman
Interstellar
Kaksi päivää, yksi yö (Deux jours, une nuit)
Locke
Noah
Päin seinää
Vadelmavenepakolainen

Ei siis määrällisesti kovin kummoinen lista, mutta sisällöllisesti hyvinkin näköiseni.

...ja viimeisenä äänestyspäivänä kävin vielä katsomassa aivan huikeaisevan hienon Päin seinää -suomalaiselokuvan, joka vei lopulta nimiinsä koko potin:

1. Päin seinää
2. Vadelmavenepakolainen
3. Kaksi päivää, yksi yö
4. Interstellar
5. Locke

Suuri sääli on, että Predestination-scifiä ei ole huolittu äänestyskelpoisten elokuvien joukkoon.
 
Viimeksi muokattu:
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
Oma top-5 näyttää kutakuinkin seuraavalta listan elokuvista, jotka olen nähnyt.

1. The Wolf of Wall Street: Tarvitseeko perustella?
2. The Grand Budapest Hotel: Hauskan taiteellinen ja humoristinen tarina. Tulee mieleen vanhat piirretyt, mutta roisimmilla ja viekkaammilla vitseillä.
3. Vangitut (Prisoners): Erittäin otteessaan pitävä trilleri, joka sai minutkin jännittämään elokuvaa, vaikken sitä muista moneen vuoteen tehneeni.
4. Gone Girl: Loistava ja monipuolinen tarina, josta ei juonen käänteitä puutu.
5. Locke: Erittäin vangitseva elokuva, joka saa katsojan unohtamaan täysin sen faktan, että katselee koko ajan yhtä jamppaa automatkalla. Ei liene ollut kovinkaan kallis budjetti, mutta se ei tarkoita sitä, että se tekisi leffasta huonomman (jos luet Michael Bay).

Älkää tuhlatko aikaanne Teinimutanttininjakilpikonniin tai uusimpaan Kummeliin. Molemmat silkkaa paskaa.

Nähdyt elokuvat listalta:


300: Imperiumin nousu (300: Rise of an Empire)
American Hustle
Captain America: The Winter Soldier
Chef
Dallas Buyers Club
Edge of Tomorrow
The Equalizer
Expendables 3
Gone Girl
The Grand Budapest Hotel
Guardians of the Galaxy
Hobitti - Viiden armeijan taistelu (The Hobbit: The Battle of the Five Armies)
Jack Ryan: Shadow Recruit
Kummeli V
Locke
Naapurit (Neighbors)
Rautakaupunki (Out of the Furnace)
RoboCop
The Salvation
Sin City: A Dame to Kill For
Tanssi haudoilla (A Walk Among the Tombstones)
Teenage Mutant Ninja Turtles
Vangitut (Prisoners)
The Wolf of Wall Street
 
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
1. Interstellar
Nähtyäni kesällä elokuvan teaserin tiesin jo välittömästi, että tämä leffa on pakko käydä katsomassa. Olen muutenkin pitänyt Nolanin leffoja äärimmäisen mielenkiintoisina aiheesta riippumatta. On siis tullut katsottua Batmanit, Inceptionit ja vanhemmatkin tuotokset kuten Mementot yms. Niinkin tylsästä aihepiiristä itselleni kuin avaruusmatkailusta oli saatu tajunnanräjäyttävä luomus ja elokuvan pituudesta huolimatta piti otteessaan koko keston ajan. Mahtava pätkä.

2. The Wolf of Wall Street

Jälleen kerran yksi DiCaprion huippuleffoista. Aihepiiri ei tässäkään välttämättä ollut sellainen, joka ihan täysillä sytyttäisi, mutta kyllähän tämä kuitenkin ihan uskomattoman viihdyttävä pätkä oli. Huumesekoilua, rahalla mässäilyä ja kaikkea muutakin häröilyä hyvän maun rajoissa kuitenkin.

3. Edge of Tomorrow
Tomppa Ruissin leffa nousee omalla listalla ehkä yllättäen kolmoseksi. Ja tämä siksi, että yllätyin elokuvissakin kuinka toiminnantäyteinen ja viihdyttävä pätkä tämä oli. Sci-fiä tässä ei liikaa ollut ja perus pulliainenkin pysyy hyvin kärryillä elokuvan tapahtumissa. Niin ja olihan leffan toinen päänäyttelijä Emily Blunt aivan hävyttömän upeannäköinen.

4. Apinoiden planeetan vallankumous (Dawn of the Planet of the Apes)
Edeltääjänsä parempi elokuva. Sympaattisia apinoita temmeltämässä ja vähän sotimassakin. Kivasti rytinää ja räiskettä omaan makuun.

5. John Wick
Viimeisin paikan päällä katsomani elokuva ja ansaitsi samalla viimeisen paikan listalla. Ainakin pääkaupunkiseudun teattereista tämä leffa vedettiin pois suht ajoissa ilmeisesti surkeiden kävijämäärien vuoksi, mutta itse kyllä viihdyin tämän parissa. Keanu Reeves hoitaa tyylikkäästi ja "ilmeettömästi" oman roolinsa tässä leffassa, josta ei mustaa huumoria puutu.

Kunniamaininnat:
The Equalizer
Dallas Buyers Club
American Hustle

Vuoden surkein leffa:
Expendables 3
 
Pöö

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Toistaiseksi nähty 60 tämän vuoden teatteriensi-iltaa, mutta osa olennaiseksi katsomistani teoksista odottaa vielä pöydällä katseluaan joten en jätä vielä minkäänlaista listausta. Enempäänkin olisi ollut rahkeita, mutta loppuvuoden sairastelut ja muut yksityiselämän muutokset ovat vieneet katseluaikaa ja -tarmoa niin paljon, että hyvä kun edes tuohon ylsin.

Vuoden paskimpia elokuvia ei kysytty, mutta ala-arvoisen kuonan kärkikolmikossa taistelevat muun muassa 300: Imperiumin nousu, Lomapainajainen sekä Need For Speed.

Kotimaisia elokuvia on 60 elokuvan joukossa ollut kolme, joista Mielensäpahoittaja ja Kummeli V olivat ihan hyviä ja Ulvilan murhamysteeri luokattoman amatöörimaisesti ja asenteellisesti toteutettu dokkari, jonka paikka olisi ollut tunnin mittaisena Ylen kanavalla, ei teattereissa täysimittaisena "elokuvana".
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Nämä ainakin tullut nähtyä:

22 Jump Street
Aikuisten Poika
Godzilla
Huikopeli (The Starving Games)
Kummeli V
Lomapainajainen (Blended)
Maleficent - pahatar
Mies, joka antoi (Delivery Man)
Noah
Nälkäpeli - Matkijanärhi Osa 1 (The Hunger Games: Mockingjay - Part 1)
Se toinen nainen (The Other Woman)
Sinkkuna suhteessa (That Awkward Moment)
Snowpiercer
Transcendence
Transformers: Age of Extinction
Ulvilan murhamysteeriTop 5:

  1. Transformers: Age of Extinction
  2. Kummeli V
  3. 22 Jump Street
  4. Transcendence
  5. Lomapainajainen
Vuoden floppi:
Godzilla
 
Porin Ässät - SM-liigan viimeinen voittaja! | 8 vuotta vs 58 vuotta

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
1. The Monuments Men
2.
The Equalizer
3. Dawn of the Planet of the Apes
4. Fury

5. The Hobbit: The Battle of the Five Armies
 
People weren't moving" for the police escort, Morrisonn said. "They were mooning us, throwing stuff at us, beer bottles, whatever they had in their hands. It's to be expected from Philly fans. Didn't they boo Santa Claus?

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Annan ääneni (eli ne 5 pojoa) vain The Grand Budapest Hotel leffalle. Toki, muitakin tänä vuonna nähtyjä leffoja tuli katsottua kuten esim. tänään Draft Day, mutta ei mitään sellaisia hyviä leffoja joita tekisi mieli äänestää. Tykkäsin kuitenkin tosta The Grand Budapest Hotel leffasta sen verran että jaksoin tän viestin näpytellä.
 
Requiescat in pace. Kiekko-Espoo 1984 - 2016 Espoo Blues

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Koitetaanpa. Muutama leffa tulee kenties vielä katsottua ennen takarajaa, mutta epäilenpä että muistan tämän ketjun olemassaoloa enää myöhemmin, joten kannetaan korsi kekoon tässä vaiheessa. Leffavuosi oli kohtuullisen hyvä, etenkin scifi-leffojen saralla joiden suuri ystävä olen. Suuremmitta selittelyittä:

1. Interstellar
2. Wolf of Wall Street
3. Edge of Tomorrow
4. Dallas Buyers Club
5. Guardians of the Galaxy
 
In life, the monsters win.
-Sansa Stark

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viisi elokuvaa tuli käytyä katsomassa. Boyhoodin ja Wolf of Wall Streetin missaamista harmittelen, mutta aika ei antanut armoa niiden katsomiselle. Positiivista katsomissani elokuvissa oli se, että jokainen niistä oli varsin pätevä. Jos jonkinlaisen listan laittaisi, niin:

1. Elämän tanssi (La danza de la realidad)
2. 12 Years a Slave
3. The Grand Budapest Hotel
4. '71
5. Tolonen

Elämän tanssi nousi ykköseksi pitkälti siksi, että elokuva sijoittui Chileen, ja seudulle, jonne tein reilu vuosi sitten matkan. Lisäksi minulla oli elokuvan nähdessäni luvussa Gabriel Garcia Marquezin Sadan vuoden yksinäisyys, joka oli minusta hyvin samankaltainen teos meiningiltään: realistiseen kuvaukseen Etelä-Amerikan historiasta sijoittuu kaikenlaista fantasiamaailmasta revittyä outoutta, mutta kuitenkin lähinnä symboliikan vuoksi. Pidin siis erittäin paljon tuosta taidepläjäyksestä, jota voisi kutsua hyvinkin hämmentäväksi. Orja- ja hotelli-elokuvat olivat myös ihan mielekkäitä. Ihan Elämän tanssin veroisia ne eivät kuitenkaan olleet. '71 tuli nähtyä ihan hiljattain. Elokuva oli ihan OK, mutta olisi voinut hyvinkin olla pidempi ja mennä syvemmälle päähenkilöiden elämään ja ajatuksiin. Tolonen dokumenttielokuvana on hankalasti verrattavissa muihin. Ihan mielenkiintoinen kokonaisuus, mutta ei kuitenkaan läheskään täydellinen dokumentti.
 
Hö.

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mulle sopisi parhaiten, jos näitä äänestettäisiin vuoden tai kahden viiveellä... Niin huonosti tulee tuoreimpia leffoja katsottua, kun aina on mielessä, että "se vähän vanhempi pitäisi katsoa". Tsekkasin huvikseni vuoden 2013 leffalistaa ja äänestystäni. Silloin olin nähnyt yllättävän paljon ajankohtaisia elokuvia, about parikymmentä. Nyt vuotta myöhemmin määrä oli aika tarkalleen tuplaantunut. Tosin: eipä tuolla nyt niin hirvesäti merkitystä olisi ollut, ehkä korkeintaan Trance olisi päässyt äänestyslistalleni.

Nyt voisi vuoden päästä olla toinen tilanne, sillä 2014 leffoista nähty surkeasti ainoastaan kymmenen, ja ihan hillittömiä säväreitä ei tarjonnut yksikään. Äänet nyt vaikka näin:

1. Sin City: A Dame to Kill For
2. Dallas Buyers Club
3. American Hustle
4. Snowpiercer
5. The Wolf of Wall Street


Sin City kakkonen oli sellainen, mitä oikeast odotinkin pitkään ja hartaasti. Juoni oli yllättävän mitäänsanomaton, mutta olihan tuo jälleen kerran mahdottoman komea kuva. Dallas Buyers ja American Hustle olivat laajalti hehkutettuja - molemmat kyllä keskivertoa kiinnostavampia, mutta ei mitään napakymppejä. Snowpierceristä ja Wall Streetin sudesta kirjoittelinkin kommentit jo tuoreeltaan tänne.

Lista syntyi kuitenkin varsin helposti, koska muut menivät enemmänkin kuraosastoon. Mies, joka antoi kiinnostaisi tosin nähdä alkuperäisenä versiona, sillä sen sokerihuurrutetun hollywoodin alla tuntui olevan kuitenkin jonkinlainen mielenkiintoinen idea. The Monuments Men oli kanssa ideana raikas, mutta elokuva ei osannut päättää mitä tahtoisi olla ja jäi aikalailla tyhjäksi luurangoksi. Se toinen nainen sisälsi jokuset tissit, mutta ei muuta. Expendables 3 ei mennyt enää oikein edes hyvästä vitsistä ja jos 21 Jump Street oli jo varsin heikko esitys, niin jatko-osa olikin sitten todella huono.

Muoks: tuli vielä katsottua kolme lisää. Blended oli niin tyypillinen (eli huono) "komedia" kuin sopi odottaakin. Bad Words olikin poikkeavampi tapaus, mutta ei oikein lähtenyt sekään. Non-Stop oli kanssa idealtaan raikas ja oikeastaan ihan hyvä elokuva, vaikka loppua kohden menikin liian ennalta-arvattavaksi perusmössöksi.
 
Viimeksi muokattu:
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät, Anna Veith
On vaikeaa pistää hyviä leffoja järjestykseen, mutta jos on pakko niin pistän sen perusteella miltä tuntui leffan jälkeen, huomenna voin olla vähän eri mieltä. Siis järjestyksestä.

1. The Raid 2: Berandal Aika kova "steitmentti" pistää toimintaleffa listan ykköseksi, mutta indonesialaiset vain osaa. Ykkösosa oli jo "toimintaleffataidetta", mutta tämä jatko-osa pistää toimintaleffat aivan toiselle tasolle. Suurin osa normaali yleisöstä ei varmaan tiedä koko leffoista mitään, mutta kehoitan katsomaan. Parasta toimintaa vuosiin. Katso ensin ykkösosa.
2. Edge Of Tomorrow Xenuun uskova Tomppa hoitaa jälleen kerran hommansa...loistavasti. Tyyppi vain osaa, ei voi muuta todeta. Ja kun vierelle pistetään aivan loistava Emily Blunt ja hyvä juoni niin.... Xenu, who cares? Groundhog Dayn fiiliksissä.
3. Guardians of the Galaxy Parempi kuin Star Warsin uusimmat kolme yhteensä. Ei kai tarvitse sanoa muuta?
4. Gone Girl Tämä leffa pistää pään sopivasti sekaisin siitä kuka on hyvä ja kuka on paha. Vai onko hyvää tai pahaa edes olemassa? Ei voita "Twelve Monkeysia"(imdb-linkki) lähellekään, mutta on silti hyvä leffa.
5. Dallas Buyers Club Matthew McConaughey vetää pisteet kotiin. Oikeasti jopa Jared Leto on hyvä tässä leffassa!

Leffoja mitä haluaisin nähdä: Interstellar ja Nightcrawler.

Vuoden paras tv-sarja: True Detective (imdb-linkki) Matthew McConaugheyin roolisuoritus on jotain .......uskomatonta..... ja siihen päälle Woody Harrelsonin komppi. Kyllä kiitos! Hyvä käsikirjoitus.

Vuoden paras animaatioleffa: How to Train Your Dragon 2 (imdb-linkki) Ykkönen oli mahtava leffa, kakkososa jää siitä vahän mutta on silti hyvä.
 
Viimeksi muokattu:
Ujcik, Pesonen zwei, Boumedienne..... Was? NEIN!! AUS!!! -Die Kühe

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Annetaan ääni:

1. Mielensäpahoittaja

Perustelu: en ole oikein muita listan elokuvia nähnyt, joten tämä on ainoa vaihtoehto. Ihan hyvä leffa se oli. Laitan sitten myöhemmin lisää leffoja tähän listaani.
 
Beundra det sköna, beskydda det sanna, vörda det ädla, besluta det goda.

- R. S.

juhna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins & Jokerit
5p. Interstellar
4p. Prisoners
3p. Gone Girl
2p. The Wolf of Wall Street
1p. Edge of Tomorrow

Nyt ei pysy ajatukset tarpeeksi kasassa, että saisi perusteluja tehtyä nyt. Myöhemmin tulen laittamaan edes jotain pientä.
 
Suosikkijoukkue
Caps, Zlatan, Läski-Ovi, Orpik, Tom Wilson
Oma listani on tälläinen :

1. Gone Girl
2. Vangitut (Prisoners)
3. Tanssi haudoilla (A Walk Among the Tombstones)
4. Edge of Tomorrow
5. Deliver Us From Evil
 
"I love to celebration, I love to goals."

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
1. Fury
2. The Wolf of Wall Street

Muita listatuista en ole nähnyt. Pitäisi varmaankin katsella enemmän leffoja.
 
Mutta Sten-herraa ei tarvitse tappaa!

Anakin-Sky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Nähdyt elokuvat:
22 Jump Street
'71
Annabelle
Boyhood
Edge of Tomorrow
Muumit Rivieralla
Nymphomaniac
Valekytät (Let's Be Cops)

1. Boyhood
2. '71
3. Edge of Tomorrow
4. Annabelle
5. 22 Jump Street
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Aika vähän listalta tullut katsottua, ihan liian moni noista vielä hyllyssä katsomatta.
Näillä mennään:

1. Vangitut (Prisoners)
2. Nebraska
3. The Wolf of Wall Street
4. Lone Survivor
5. Edge of Tomorrow

Ja vielä ne nähdyt:
Edge of Tomorrow
Godzilla
Grace of Monaco
Guardians of the Galaxy
Hercules
Jack Ryan: Shadow Recruit
Lone Survivor
Maleficent - pahatar
Mandela: Pitkä tie vapauteen (Mandela: Long Walk to Freedom)
Nebraska
Need for Speed
Noah
Pompeii
RoboCop
Vangitut (Prisoners)
The Wolf of Wall Street
 

Seymon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punakeltaiset och världens bästa Karlsson
En ole paljon yli viittä elokuvaa tänä vuonna edes nähnyt. Jos olisin nähnyt Luokkajuhla -elokuvan, se olisi varmaan kärjessä. Tässä kuitenkin tämän hetken fiiliksen mukainen TOP5 nähdyistä elokuvista.

1. The Judge
2. Non-Stop
3. Vadelmavenepakolainen
4. The Wolf of Wallstreet
5. Korso
 

kasipallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tänä vuonna on katseltu 387 elokuvaa. Listalla olleista nähty:

12 Years a Slave
22 Jump Street
'71
300: Imperiumin nousu (300: Rise of an Empire)
20,000 Days on Earth
The Amazing Spider-Man 2
American Hustle
Annabelle
Apinoiden planeetan vallankumous (Dawn of the Planet of the Apes)
As Above, So Below
August: Osage County
The Boxtrolls
Boyhood
Brick Mansions
Captain America: The Winter Soldier
Chef
Dallas Buyers Club
Deliver Us From Evil
Divergent
The Double
Dracula Untold
Edge of Tomorrow
The Equalizer
Expendables 3
Fury
Godzilla
Gone Girl
The Good Lie
The Grand Budapest Hotel
Guardians of the Galaxy
Helinä-keiju ja merirosvokeiju (The Pirate Fairy)
Her
Hercules
Herra Peabody & Sherman (Mr. Peabody & Sherman)
Hobitti - Viiden armeijan taistelu (The Hobbit: The Battle of the Five Armies)
Homefront
Homesman
Huikopeli (The Starving Games)
Inside Llewyn Davis
Interstellar
Jack Ryan: Shadow Recruit
John Wick
Jos vielä jään (If I Stay)
Kesäkaverit
Kielletty rakkaus (The Invisible Woman)
Kirjavaras (The Book Thief)
Kummeli V
Labyrintti (The Maze Runner)
Legendat kehässä (Grudge Match)
The Lego Movie
Locke
Lomapainajainen (Blended)
Lone Survivor
Lucy
Maleficent - pahatar
Mandela: Pitkä tie vapauteen (Mandela: Long Walk to Freedom)
Maps to the Stars
Mielensäpahoittaja
Mies, joka antoi (Delivery Man)
Minisankarit - ruohonjuuritasolla (Minuscule: Valley of the Lost Ants)
The Monuments Men
A Most Wanted Man
Myrskyn silmässä (Into the Storm)
Naapurit (Neighbors)
Nebraska
Need for Speed
Nightcrawler
Noah
Non-Stop
Nuija ja tosinuija kaks (Dumb and Dumber To)
Nymphomaniac
Näin koulutat lohikäärmeesi 2 (How to Train Your Dragon 2)
Nälkäpeli - Matkijanärhi Osa 1 (The Hunger Games: Mockingjay - Part 1)
Oldboy
Only Lovers Left Alive
Paranormal Activity: The Marked Ones
The Penguins of Madagascar
Philomena
Pompeii
Postimies Pate (Postman Pat: The Movie - You Know You're the One)
Puhdistuksen yö: Anarkia (The Purge: Anarchy)
The Raid 2: Berandal
The Railway Man
Rautakaupunki (Out of the Furnace)
Rio 2
RoboCop
The Salvation
Saving Mr. Banks
Se toinen nainen (The Other Woman)
Seitsemän sietämättömän pitkää päivää (This Is Where I Leave You)
Sex Tape
Sin City: A Dame to Kill For
Sinkkuna suhteessa (That Awkward Moment)
Snowpiercer
Step Up All In
Suuri kauneus (La grande bellezza)
Taikojen talo (The House of Magic)
Talvinen Tarina (Winter's Tale)
Tanssi haudoilla (A Walk Among the Tombstones)
Teenage Mutant Ninja Turtles
Transcendence
Transformers: Age of Extinction
Tähtiin kirjoitettu virhe (The Fault in Our Stars)
Uusia alkuja (Begin Again)
Valekytät (Let's Be Cops)
Vangitut (Prisoners)
Walking on Sunshine
What If
The Wolf of Wall Street
X-Men: Days of Future Past

Nähty siis 111 elokuvaa.

Viiden kärki:

5p. Boyhood
4p. Gone Girl
3p. The Hobbit: The Battle of Five Armies
2p. Nightcrawler
1p. Guardians of the Galaxy

Pisteille olisivat ansainneet: The Wolf of Wall Street, Edge of Tomorrow, John Wick ja Interstellar.
 
Älä kuuntele heidän puheitaan. Mene ja katso itse.

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, LFC, RoPS, NYG, FIN, ARG, ANA, Bulls
Mitä nyt tähän mennessä olen nähnyt niin pisteet menevät näille ellokuville paremmuusjärjestyksessä.

1. Prisoners - Vangitut. Hyytävän tiivistunnelmainen thrilleri, jonka katsoi alusta loppuun ilman taukoja. Kylmän väreet kävivät selkärangassa.
2. Gone Girl. Toinen thrilleri, joka piti otteessaan melkein loppuun.
3. Edge of Tomorrow. Toimiva toimintajännäri, joka pyöri liikaa kuitenkin paikallaan.
4. 12 Years a Slave. Ihan hyvä draama.
5. The Raid 2: Berandal. Hyvä tappelupätkä jälleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy