Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Aika samoja leffoja kuin muilla. Tosin en ymmärrä niitä, jotka ovat Boyhoodin nähneet, eivätkä sitä ykköseksi rankanneet. Pidän kaikkia teitä juntteina :-D
Interstellar vuoden paras SciFi ja SciFi leffa pitää listalla olla aina.


Boyhood
The Grand Budapest Hotel
Interstellar
Dallas Buyers Club
Gone Girl
 
Tulevaisuus on toivoa täynnä

-Share Ilves-

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
Hyvä, etten housuihini paskonut, kun huomasin The Grand Budapest Hotelin olevan jonkun Edge of Godmorgonin takana. Ei siinä, oli jälkimmäinenkin ihan jees keffa, mutta kyllä Grand BH:n olisi pitänyt yltää top-3! No, ehkäpä tarpeeksi moni ihminen ei ole nähnyt sitä, tai sitten eivät vain ymmärrä hyvän huumorin päälle.
 
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Myönnettävä on, että Grand Budapest Hotel on ainakin itselläni yhä näkemättä, joten ehkä olisi voinut top5:ssa ollakin muussa tapauksessa. Usein kyllä jälkikäteen näkee elokuvia joiden tajuaa kuuluneen omalle äänestyslistalle, mutta kaikkea ei vaan yksinkertaisesti ehdi/muista katsella ajoissa.
 
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy