Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En voi käsittää tuota Rare Exportsin suosiota, sillä elokuva on meikäläisen listalla huonoin tänä vuonna nähty leffa. Juoni oli melko tasapaksu ja lähes koko elokuvan ajan odotti, että milloin tämä alkaa.
Oma top viisi:
1. Kick-Ass
2. The Social Network
3. Vuohia tuijottavat miehet
4. Youth in Revolt
5. Itse Ilkimys
 

Morso

Jäsen
1. Unthinkable – pääosin terroristin kiduttamiseen perustuva elokuva, joka on kuitenkin niin paljon muutakin. 5p

2. Repo Men – noutajat. Karu tulevaisuuden kuvaus, jossa oli yllättävyyttä sekä toimintaa – toimii. 4p

3. Pimeyden ytimessä - Mel Gibson ei ole lempinäyttelijöitäni, mutta elokuva oli hyvä. Mukavan looginen ja suoraviivaisesti etenevä jännäri 3p

4. Suljettu saari – Se toinen Leonardo DiCaprion tänä vuonna ilmestyneistä suurelokuvista ja mielestäni selvästi parempikin. Juonesta en tiennyt paljoa etukäteen ja hieman hitaan alun jälkeen elokuva avautui paremmin. 2p

5. The Box – erittäin omituinen elokuva. Ehkä sen takia jäikin mieleen. 1p
 

Seymon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punakeltaiset och världens bästa Karlsson
1. Ruotsalainen avioliitto

2. Unthinkable

3. Unstoppable

4. Rare Exports

5. Täällä Pohjantähden alla II
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
1. Miesten vuoro
2. Mr Nobody
3. The Expendaples
4. Rare Exports
5. Reindeerspotting

Kaksi ekaa ovat mielestäni oikein hyviä, ja kestävät vertailun monen vuoden parhaisiin leffoihin. Kaksi seuraavaa ovat hyvää viihdettä. Viimeinen on sitten suomalaiseksi dokkariksi yllättävänkin kelpoinen tuotos.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
1. The Expendables

2. Zombieland

Muut paskat mitä on tullut katsottua, ei ansaitse mitään pisteitä. The Expendables tietysti omassa luokassaan, mutta Zombieland yllätti erittäin positiivisesti. Varsinkaan kun nuo zombie-leffat nyt ei varsinaisesti ihan meikäläisen juttu ole. Vielä niin helvetin kulunut juttu jotenkin ja sitten tällainen paukku, niin ei voi muuta kuin ihastella. Tietysti Woody Harrelsonin suoritus on ehkä yksi kaikkien aikojen rooleja ja ilman sitä olisi ehkä jäänyt aika vaisuksi.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå, Carolina Hurricanes
1. Fantastic mr. Fox - Loistavaa komiikkaa omaan makuun ainakin. Se tunnelma.
2. -
3. -
4. -
5. -

Päivittelen loput eräpäivään mennessä kunhan olen päättänyt päässäni missä järjestyksessä mennee muut ehokkaat..
 
Finish, finish, finish! And I'm not talking about the country..

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
1. The Expendables - oikeastaan vasta ystävän suosituksesta tuli tämä katsastettua eikä se kyllä yhtään kaduta. Aikamoista mättöähän se oli, mutta toimii ehdottomasti. Statham oli jostain syystä aika mitäänsanomaton ennen tätä leffaa, mutta tässä tykästyin todella.

2. Napapiirin sankarit - oli yllättävänkin hyvää huumoria ja iski meikäläiseen todella. Olisi jopa voinut olla ykkönenkin, mutta nyt meni näinpäin

3. Veijarit - olenko todella ainoa joka tästäkin tykkäsi? Suomalainen vittu-huumorikin voi aina silloin tällöin olla ihan hauskaa ja tässä pätkässä oli ihan hyviäkin juttuja.

4. Rare Exports - ei mun mielestä niin hyvä kuin Veijarit tai Napapiirin sankarit. Miksikö? Oikeastaan paha sanoa, itse tykkään noin ylipäätään eniten erilaisista komedioista, ehkä tässä sitä huumoria oli sitten hiukan niukemmin. Kaiken kaikkiaan yllättävän hyvä tästä kuitenkin tuli. Miinusta myös helvetin ärsyttävistä pikkupojista, vaikka kuuluivatkin tarinaan olennaisena osana.

5. Harry Potter - hyvinhän se oli toteutettu ja näyttelijät totutusti hoisivat hommansa loistavasti. Syy, miksi sijoittuu vasta viidenneksi lienee todennäköisesti se, että aika on nyt meikäläisen kohdalla ajanut lopullisesti ohi Pottereista. Silti pakko oli tämä käydä katsastamassa. Ei se nyt varsinaisesti pettänytkään.
 
"Getting to play with Datsyuk, that's like winning the lottery" - Mike Babcock

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
1. The Social Network
2. Profeetta
3. Inception
4. Shutter Island
5. Kick-Ass
 
Ei voi muuta sanoo ku hattuu nostaa.

nikozwan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Pats
Taas on hieman heikohko vuosi takana. Ihan katsottavia leffoja tuli, mutta tästä listasta olen nähnyt ehkä vähemmän pätkiä kun yleensä.

1. Brooklyn’s Finest - Training Dayn ohjaajan uusin kolahti kovaa. Ilmeisesti meni aika lailla ohi monilta ja keräsi huonot arvostelut mutta itse tykkäsin. Viihdyttävä, jännittävä ja myös hiukan ahdistava.

2. Inception - Olihan Nolanin uusin hienosti tehty ja viihdyttävä pätkä. Ja vähän piti käyttää aivonystyröitäkin mikä on hyvä asia. Silti en usko että tästä leffasta ihan klassikkoa tulee.

3. Shutter Island - Pitkän linjan Scorsese-fanina juoksin heti teatteriin katsomaan tätä leffaa eikä se pettänyt. Klassikkoa ei tule tästäkään ja viime vuosina Scorsesen leffat eivät ole olleet ihan A-luokkaa, mutta yllättävä loppuratkaisu ja napakka kuvaus tyydyttivät.

4. The Ghost Writer - Yllättävän normitrilleri Polanskilta, olin odottanut jotain hieman vinksahtaneempaa, mutta tämä toimi hyvin näin.

5. The Town - Odotukset olivat hyvin korkealla tämän suhteen. Viime vuoden Oscar-leffan (The Hurt Locker) nouseva tähti Jeremy Renner ja Mad Menin karismaattinen Jon Hamm takasivat kiinnostuksen. Affleck yllätti edellisellä ohjauksellaan "Gone Baby Gone." Jotenkin The Townin jälkeen jäi hiukan valju olo ja parempana vuonna olisi jäänyt listalta ulos. Silti ihan mielenkiintoinen elokuva. Hyvä cast hukattiin liian ohuisiin rooleihin.
 
"No, sir. I don't like it." -- Mr. Horse

kasipallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
1. Kick Ass: Kun kävin keväällä katsomassa leffan, niin en kyllä osannut ajatella, että kyseessä olisi vuoden paras elokuva. Useammalla katsomiskerralla asia varmistui.

2. Miesten Vuoro: Vuoden koskettavin elokuva.

3. Inception: Ensimmäisen katsomiskerran jälkeen tuli olo, että oli nähnyt jotain uutta, mutta kuitenkin tuttua. Seuraavilla katsomiskerroilla elokuvan nerokkuus tuli esiin.

4. Four Lions: Vuoden hauskin komedia.

5. Black Swan: Pari kertaa katsottu, ja on se vaan niin vangitseva ja addiktoiva.

Muita hyviä: The Social Network, A Town called panic, Up in the air...
 
Älä kuuntele heidän puheitaan. Mene ja katso itse.

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
1. Machete
Loistavaa krapulaviihdettä(katsooko joku muuten leffoja muuten?) Danny Trejo sopii rooliin kuin nyrkki siihen kuuluisaan silmään.

2. Zombieland
Melkein yhtä hyvä kuin Machete,tietynlainen liika ennalta arvattavuus käänsi näin päin.

3. Sherlock Holmes
Entisaikoihin sijoittuvat maisemat saavat aina kovenemaan. Mukavaa mysteereillä höystettyä actionia.

4. Shutter Island
Piinaava enkä arvannut loppuratkaisua ekan kymmenen minuutin aikana. Leonardokin ärsytti yllättävän vähän.

5. Wolfman
Samat sanat kuin kohtaan kolme.

Seuraavana olisi sitten varmaan tullut Kick-Ass,Prince of Persia,Potter tai Expendaples.

Kovasti kehutusta Inceptionista en pitänyt lainkaan,en tainnut jaksaa katsoa edes kerralla. Hidasta,väkinäistä ja vaikeaa.Tylsä!

Hyvää suomalaista leffaa ei varmaan Pitkän kuuman kesän jälkeen ole tehty. Vituttaa aina nuo samat naamat.
 
Ararchomofobia - homohämähäkkien pelko.

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Oli ihan mukava leffavuosi nyt kun katselee taaksepäin. Yhtäkään todellista mestariteosta en tosin nähnyt (vielä näkemättä Miesten Vuoro, Profeetta ja Social Network näistä potentiaalisimmista tapauksista), mutta tukuittain ns. neljän tähden rainoja, joista monet vielä suuren yllätyksen siivittämänä. Pidemmittä puheitta itse listaan:

1. Toy Story 3

Hieno ja tunteellinen lopetus hienolle saagalle. Lähes täydellinen animaatioelokuva, Wall-E:n jälkeen toiseksi paras näkemäni. Riittää ykköspaikkaan lähinnä siksi, ettei leffassa ole juuri heikkouksia.

2. Inception

Vaikka ei lunastanutkaan aivan kaikkia odotuksia mitä suunnaton hype rainalle minun kohdallani nostatti, niin kiistatta kyseessä on loistava pätkä. Ensimmäisen Matrixin jälkeen kenties omaperäisin ja kiinnostavin toimintapätkä.

3. Crazy Heart

The Dude on nousemassa yhdeksi tämän hetken johtavista luonnenäyttelijöistä, aivan upea suoritus. Plussaa soundtrackista.

4. The Town

Vanhemman Affleckin lienee syytä pysyä kameran takana, sillä lahjoja ohjaajan touhuun näyttää olevan huomattavasti enemmän kuin näyttelemiseen. Hieno elokuva.

5. Kick-Ass

Vuoden suurin yllättäjä ansaitsee paikkansa minunkin listallani. Vaikka juoni onkin melkoisen kevyt, niin toteutus aivan timanttia.
 
In life, the monsters win.
-Sansa Stark

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Pitäisi kai kirjoittaa lista vasta myöhemmin, koska edelleen on näkemättä mm. Sherlock Holmes, Machete, The Town, Expendables, Social Network ja kaikki kotimaiset.

No tässä jonkinlainen lista, vaikka varmasti joku unohtui ja unohtuu. Elokuvista on todella vaikea tehdä listaa. Pitkään meni, että aloin pitämään Dicapriosta, mutta onko kaverilta tullut huonoa leffaa aikoihin? Edellinen huono joka ei minulle auennut olise leffa, jossa kaveri juoksi jossain viidakossa.. en muista leffan nimeä.

1. Shutter Island
2. Inception
3. Kick Ass
4. Toy Story 3
5. The Box
 
Kimmo Rannisto: Olemme tutkineet asiaa ja kysyneet jääkiekkoväeltä ja kukaan ei sanonut, että he haluavat nähdä suosikkijoukkueensa liigakarsinnoissa

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hachiko: Tarina uskollisuudesta
I Love You Philip Morris
Four Lions
Reindeerspotting
Hot Tub Time Machine

Vakiotilannne, eli uusia leffoja nähty taas uskomattoman vähän - eli kokonaista kuusi kappaletta, mikäli oikein tuota listaa tavailin. Ja tuossa top-vitosessakin yksi pettymys (Hot Tube Time Machine) ja sitten sellainen, mistä ei osaa mielipidettä edes muistuttaa (Reindeerspotting).
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
1. Iron Man 2
2. Hassut Hurjat Hirviöt
3. Pom Poko (onhan se hyvä, että näitä 90-luvun elokuviakin saadaan edes joskus suomessa teatterehin... Onneksi tämäkin on ollut dvd:llä jo iäisyyden)
4. I Love You Phillip Morris (kaikille yllekirjoittaneille, se on kahdella ällällä)
5. Vesku
 
"I'll put on a show. Watch me on YouTube" -Trevor Gillies
”Ei mikään naurettava Ilmalan Puuhamaa, vaan perinteistä DDR-tunnelmaa ja lätkää. Tosin kaipaan aikoja, jolloin toppatakkiset äijät tupakoivat seisomakatsomossa, finninaamat huusivat popkornia ja IFK sai taklata.” -Riku Rantala Helsingin Jäähallista

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itsellä jäänyt elokuvat aika vähiin tänä vuonna ja pari tässä olisi tarkoitus katsoa lähipäivinä joten lista voi muuttua, inception ja Rare Export, narnia ja pari muuta viellä katsomatta. Aika komediapainotteiseksi lista meni.

1. Napapiirin sankarit -
Paras kotimainen elokuva moneen vuoteen. Hankittava kyllä jopa heti ilmestyessään DVD:lle vaikka yleensä ostan korkkeintaan alekorista elokuvat.

2. Kick-Ass
Ihan hyvä, positiivinen yllätys kyllä itselle.

3. Hot Tub Time Machine
Noh ei kyllä komedioden parhaimistoa, mutta minusta ihan katsottava leffa.

4. Reindeerspotting
Ei varsinaisesti ole kunnon mielipidettä

5. Muumi ja punainen pyrstötähti
Noh noh, ihan katsottava oli, muumit on sympiksiä.. :)

Noh olisihan listalle voinut pistää vaikka Harry Potteria ja muuta, mutta potteritkin alkaa olemaan niin loppuun kuluneita vaikka itse elokuvan eka osa oli ihan ok.
 
Hockeyarena.net

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
3. Pom Poko (onhan se hyvä, että näitä 90-luvun elokuviakin saadaan edes joskus suomessa teatterehin... Onneksi tämäkin on ollut dvd:llä jo iäisyyden)
Jos leffa on tehty 90-luvulla ja ollut DVD:llä saatavilla jo aikapäivä sitten, sillä ei kyllä tähän äänestykseen ole asiaa, vaikka teattereissa olisi viime vuonna pyörinytkin.
 
Aika multaa puistot.

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pitkään meni, että aloin pitämään Dicapriosta, mutta onko kaverilta tullut huonoa leffaa aikoihin? Edellinen huono joka ei minulle auennut olise leffa, jossa kaveri juoksi jossain viidakossa.. en muista leffan nimeä.
Hakemasi leffa taitaa olla The Beach.

Tämän vuoden leffakatsantoni on aika heikolla mallilla; Vintsukkan ansiokkaasta listasta olen laskujeni mukaan nähnyt häpeälliset kuusi elokuvaa, joten kompetenssini ei ihan riitä ottamaan osaa tämän vuoden galluppiin.
 
Susanna Laine - Jatkoajan kesätyttö 2016.

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Vain yksi vaihtoehto, Jackass 3D!!
Uskomattoman hieno 3D elämys, eikö kukaan muu kehtaa myöntää tykkäävänsä tästä?
 
"Ässistä tulee mieleen kehitysvammaiset. Ei onnistu vaikka vastassa ryntäilee huonot divaripelaajat. Jengissä on suomisarjatasoitia idiottooteja (Rantanen) ketä ei edes muuta kuin yrittää vahingoittaa vastutajajaa."
- nimim. mendieta arvioi Ässiä hävityn Vaasa-cup matsin jälkeen

nikozwan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Pats
Eikös listalle kuulu myöskin elokuussa ilmestynyt komedia "Keikkaa Pukkaa" eli "Get him to the Greek"? Oli ihan hauska pätkä tuo vaikkei omalle listalle olisi mahtunutkaan. 26 leffaa laskin listasta nähneeni tänä vuonna.
 
"No, sir. I don't like it." -- Mr. Horse
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy