Mille naurat juuri nyt?

  • 13 190 251
  • 50 336

Baldrick

Jäsen

Liitteet

  • it-is-only-when-a-mosquito-lands-on-your-testicles-16084491.png
    it-is-only-when-a-mosquito-lands-on-your-testicles-16084491.png
    190,1 KB · kertaa luettu: 493

Glove

Jäsen
Näin tuossa kauppaan mennessä huvittavan näköisen tilanteen. Kerrostalon pihalta autokatosten välistä ajoi auto tarkoituksenaan kääntyä tielle jota ajoin. Pyörätietä tuli sitten aika vauhdilla semmoinen tummahipiäisempi kaveri, joka sitten veti etujarrut lukkoon kun näki auton. Pyörä pysähtyi kuin seinään ja pyöräilijä lensi komeassa kaaressa tangon yli pyörätielle. Ei sille sitten käynyt mitenkään, joten voi laittaa tänne nauruketjuun.
 

Kilgore Trout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Siis oletettavasti tositarina taustalla? Mikä oli pointti, uutta sikageenipoolia? Miksi laitonta?
Olen joskus katsonut Australian rajalla (tms.) -ohjelmaa. Tuosta olen oppinut, että maalla on varsin tiukat säännökset erilaisten kasvi- ja eläinperäisten tuotteiden maahantuonnille. Oletettavasti siten eläimen (tai ainakin siis sian) siemennesteen tuonti maahan ilman lupaa on luvatonta.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Onko tämä DJ Khaled joku komediahahmo vai ihan oikeasti iso tekijä musiikkimaailmassa? Mies oli artistivieraana SNL:ssä, ja show koostuu siitä että äijä spiikkaa räppäreitä lavalle ja huutaa välillä omaa nimeään. Mikä musiikillinen nero.

Jealous / You Stay (Live on SNL)
Just Us / Weather the Storm / Higher (Live on SNL)

Sama mies myös rehvasteli jossain haastattelussa sillä, että odottaa vaimoltaan suuseksiä mutta ehdottomasti kieltäytyy vastaamasta huutoon. Ja oli vieraana YouTuben Hot Ones -talkshowssa, jossa gimmick on syödä kymmenen kanansiipeä koko ajan voimakkaammilla kastikkeilla, luovutti kolmannen siiven kohdalla ja selitti loppuajan kuinka ei ole luovuttaja.

Nykymusiikista (varsinkin räpistä) olen ihan pihalla, mutta tämä jätkähän vaikuttaa lähinnä kummelihahmolta.
 
Viimeksi muokattu:

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Linkki Ylilautaan(sic)

En tajua tästä oikeastaan mitään, mutta hitto että on vahvaa tekstiä. Senkin kendojuntit. En tiedä onko tämä tullut täällä aikaisemmin vastaan, mutta ketjussa keskustellaan siis pääpiirteittäin Jatkoajasta.

https://ylilauta.org/sekalainen/92180505
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Kaveri käski laittaa Google mapsiin hakusanaksi "Paralepa rand" ja oikean puoleisen pikkukuvan auki. Ihan aistikas kuva löytyi sieltä.

Linkkiä en laita.
Jumankauta että on majesteettinen mutteri veljen uistimen päässä. Ei mulla ny muuta.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miten ammut rynnäkkökiväärillä omaan jalkaan?
Helppoahan tuo on? Ammuin kerran itseäni vasemman kainalon läpi haulikolla. Olin ensin ampunut jänikseltä toisen takajalan pois ja jahtikoira oli repimässä pahasti kirkuvan pupulin persausta. Löin pesäpallotyylisesti jänikseltä pään tohjoksi ja kaksipiippuinen antiikkibaikal laukesi samalla. Sain kaksi haulinaarmua olkavarteen ja yhden kylkeen. Voisi kai sanoa, että läheltä liippasi oma harkitsemattomuus ja yli-impulsiivisyys.

Vaihdoin haulikon kameraan, jolla ei oikein helposti voi teloa itseään. Harmitti myös maastopuvun hajoaminen, sillä ruutikaasut tekivät takista melkoisen ilmavan.
Suoli toimi aika reippaasti pari päivää/yötä.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
En ole katsonut enkä katso tuota Jetro ja Mannet ohjelmaa mutta aina pääsee hörähdys tuosta mainoksesta.
"Sulla ei oo yhtään nelosta päättötodistuksessa kun sulla ei oo päättötodistusta."
"Ei oo..."
"Hähhähhähhhääää!!!"
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Hengaillaan tässä kylillä ennen reisuun lähtöä. Ratinassa alkaa joku vitunaikanen blockfest. Nyt siältä ämyreistä soitetaan ilmeisesti jotain näiden tulevien "artistien" biisejä. Öh öh, höpöphöpö, pumpum, ah ah, pum pum, höpöhö, ah ah... Ei vittu! Siis joku maksaa tämmösestä saatanan paskasta? Ei pysty naama peruslukemilla kuunteleen... Öh öh öh, höpöti joujou pum pum, ah ah veljet!
 

SMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Just olin tulossa kestämään, että miten jatkoajan vanhuksille maistuu Lil uzi vertit ja Lil peepit, mutta onko tässä maailmassa muka joku, joka heistä ei pitäisi? Tuskinpa vaan.

Varsinkin kappale XO Tour Llif3 on kertosäkeen osalta lyyrinen mestariteos.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Varsinkin kappale XO Tour Llif3 on kertosäkeen osalta lyyrinen mestariteos.
Kuuntelin kertosäkeen ja vähän muutenkin alusta.

Jos pössyttelisin yötäpäivää, kulkisin metrin liian pitkissä repaleisissa housuissa lippahattu väärinpäin päässä, niin varmaan tuo biisi olisi sopivaa mielenlaadulleni. Ja selkäranka pitäisi poistattaa, että osaisin niin vetelän kierossa kulkea.

Huomautan, että jo minun aikanani oli repaleisia housuja ikätovereillani. En lähtenyt siihen hommaan mukaan silloinkaan. Ovat varmasti jo kuolleet huumeisiin kaikki ne repalefarkkuryypit.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Kävin muuten läpällä tsekkaamassa tämän spektaakkelin sivut ja artistit osion. Kyllä meinas tulla nobet syliin, on kyllä sen näköstä säveltäjää nyt Manseen rantautunu...
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Kuuntelin kertosäkeen ja vähän muutenkin alusta.
Niin minäkin. Siinä on neekeripojalla tarttunut Rapala nenään ja homma menee nasaaliksi. Autotunen hoidellessa loput tästä maailmanrunouden klassikon ilmoille töräyttelystä.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mikko Rantanen sai offer sheetin salibandyseuralta – katso huikea tarjous

Tunnen Ryhdin kavereista suurimman osan, myös sen äijän joka noita sometuksia hoitaa ja tämän offer sheetinkin on muotoillut, siksi varmaan naurattaa suhteessa jutun hauskuuteen liian paljon. Rantanen on kesän mittaan käynyt joukkueen treeneissä höntsäämässä ja häneltä on jopa kysytty (ja saatu) lupa tähän hassutteluun. Kyllä nyt on Avs tiukan paikan edessä, panokset kovenee!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös