Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Mille naurat juuri nyt?

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Kaivanto, 21.08.2005 klo 23.28.

 1. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vihaan melkein kaikkia.
  Lainaus:
  Vapise Puola
   
  arvee, Ikävänkantaja, Punamusta ja yksi muu tykkäävät tästä.
 2. Linnankundi Jäsen

  Ylen teksti-TV:n otsikolle "HJK venyi tasapeliin SJK:ta vastaan" Suuri ja mahtava HJK pikemminkin nöyryytettiin jälleen kotikentällä, eikä osoittanut venymistä vaan pikemminkin housuun paskomista jo muistaakseni kuudennessa pelissä peräkkäin. Peukku sille.
   
 3. euron kolikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Veikkausliigan tasolle. Nyt on pelattu 6-8 ottelua ja kärjessä on joukkue jolla 3 voittoa. Klubi on recordilla 2-6-1 vain pisteen päässä kärjestä. Jotenkin tän HJK:n historiallisen surkean alkukauden jälkeen olisin kuvitellun, että sarjakärki olisi jo karannut teoriassa tavoittamattomiin.
   
 4. Tifosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  People's Front of Judea
  Lainaus:
  Jos siellä olisi joku joukkue puhtaalla pelillä karussa muilta niin miten se olisi merkki liigan korkeammasta tasosta eikä yksittäisen joukkueen?
   
  McK, Moses, Manazeri ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 5. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Seitsemäs voitoton peli taisi olla putkeen, tiedä sitten onko ollut miten kuppaista tekeminen niissä aiemmissa. Katselin jopa vitoselta veikkausliigamakasiinia missä seurattiin käytännössä (käsittääkseni peräti livenä) tuota HJK-SJK peliä ja selostaja kauhisteli että tuleeko klubille ensimmäinen kotitappio yli vuoteen, ei kuitenkaan tullut vaan "sensaatiomainen nousu lopussa", mitä studioihmisetkin vertasivat viikolla pelattuihin chämppäripeleihin että on ollut upean jännittävä jalkapalloviikko.

  edit. ja tosiaan tasaisuushan ei sinänsä sarjan tasosta kerro muuta kuin että on tasainen. Lügan tapauksessa tuota käytetään ainakin ihan positiivisena meriittinä.
   
  benicio tykkää tästä.
 6. euron kolikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Näin HJK lasien takaa tätä tarkkailen. Edelleen, jos pelattaisiin resurssiemme mukaista futista, niin mestaruussaunaa voitaisi alkaa lämmittelemään jo juhannuksena. Ei tuolla mitään vakavasti otettavaa haastajaa näytä olevan.

  Toki hyvin mahdollista että klubikin jatkaa tätä paskapalloa läpi kauden.
   
 7. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Onhan tuo veikkausliigan näpsyttely vähän noloa jo. Saattaa vituttaa jollakin RoPsin mokella sutia sohjoa vittuun siitä kuudentoista sisältä.
   
 8. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Liigan siirtohuhuketjussa oli mainittu "Arto änäriin" -addressi ja pitihän tuo googlettaa. On kyllä hyvät perustelut ja nimekkään allekirjoittajat että eiköhän tällä saada Arto änäriin (johonkin lämpöiseen).
  https://www.adressit.com/arto_anariin
   
  Ikävänkantaja ja Punamusta tykkäävät tästä.
 9. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Eipäs morkata. Mielenkiintoisin kausi aikoihin kun HJK ei ole tässä vaiheessa jo karkuteillä.

  BANZAI!
   
 10. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Iltalehdessä on juttu 25-vuotiaasta Iinasta, jolla ei ollut varaa tapetteihin, joten mm. kattilankansia apunaan käyttäen piirsi kuviot seiniin. Muuten ihan ok, mutta hymyilytti, kun Iinan sukunimi on Kurjanen.
   
 11. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Outo kommentti siihen nähden, että Euroopan sarjoissa pelataan läpi talven ja huomattavasti lumisemmissa olosuhteissa kuin täällä.
   
  Romppanen, McK & Kuubextra tykkäävät tästä.
 12. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Lainaus:
  Siellä on hiukan eri taso.
   
 13. Reverent Jäsen

  Lainaus:
  Kiinnitin huomiota samaan otsikkoon, mutta sarkasmitutkani hälytti välittömästi. Arvelisin tässä kiteytyvän jonkun Klubi-henkisen toimittajan turhautuminen suosikkijoukkueensa alkukauden tekemisiin.
   
 14. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Turha enää kinkkien ryssitellä.
   
 15. abianos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, suomalaiset
  Tossa kävelin äsken Malmin Novan läpi ja siellä näin mustan ja valkoisen miehen laittaneen nippusiteet jollekin nuorelle kundille ja kävelivät ulos. Ei siinä, mutta ei ollut vartijoita, eikä poliiseja, vaan ihan hupparit päällä menivät. Tiesin heti mistä on kyse! Huumediilerit kaappasivat välistä vetäneen narkin ja tekisivät hänestä esimerkin! Tätä en sallinut! Kävelin kundien perässä kohti Soidintietä, otin heistä kuvaa ja videota, kunnes huomasin heidän kulkevan autolle. Joku juoppo oli huomannut kävelytyylistäni, että kohta mennään ja ajoi pyörällä pitämään selustaani. Ennen kuin mulkut työnsivät uhrinsa autoon kävelin siihen ja kysyin onko kaikki hyvin. Heh heh, kundit olivatkin ilmeisesti huumepoliisista, ahahaha. En nähnyt mitä korttia näyttivät, mutta ehdin hupparin alta nähdä poliisin tahi vartijan tarvikkeet. Pyysin anteeksi ja sanoin luulleeni, jotta huumediilerit pistävät kavereita nippuun ja siksi puutuin asiaan. Mutta, en ole aivan eilisen teeren poika, joten yhä on videot ja kuvat ja autonkin kuvat rekisteritunnuksineen, jos sittenkin olivat vain rekvisiitaksi ostaneet taisteluvyöt ja muut mikrofonit ja vermeet.
   
  SamSpade ja RäpyläRepe tykkäävät tästä.
 16. Uncle Leo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat altavastaajille
  Iltalehdessä tai Ilta-sanomissa oli juttu Marko Anttilasta ja totta kai Markon löytäjää, Sakke "hymhymhym" Pietilää oli haastateltu.

  Sakari toimii tätä nykyä sitten lyhytterapeuttina. Tuleeko Markosta mahdollisesti uransa jälkeen pitkäterapeutti?
   
 17. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ryan O’Reily (Oz), Ryan O’Reilly (Blues)
  Lainaus:
  Muistan, kun Sakke oli jossain kisoissa asiantuntijana. Yleisö sai silloin kysyä asioita. Joku kysymys päättyi pyyntöön, että voisiko Sakke sitten selittää tämän ilman fläppitaulua. Sakke oli kolme sekuntia hiljaa, sanoi sitten että ei voi. Ja taas alkoi tussi vinkua.
   
 18. Uncle Leo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat altavastaajille
  Lainaus:
  Pysyvät ainakin Saken pitämät terapiasessiot lyhyinä kun kaiken tarvittavan voi piirtää fläppitaululle ilman mitään turhia märinöitä.

  Toivottavasti istunnoissa on mukana myös entinen kisastudio-taistelutoveri Olli Keskinen, joka on myös itse melkoinen fläppitaulu-velho: Mankeli - Majaniemi 3
   
 19. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Avaan telkkarin, Cocks ja Dicken pelaavat toisiaan vastaan käsipalloa.
   
  Ikävänkantaja tykkää tästä.
 20. tty_01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Pyry Poutanen on töissä Ilmatieteen laitoksen sääpäivystyksessä.

  Siinä on vanhemmat tienneet tulevan ammatin jo etukäteen.
   
  1stApril, Punamusta & Konsta Kepuli tykkäävät tästä.
 21. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
 22. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Joo siis kieltämättä käsipalloa ei tule seurattua niin yhtään, että lajia tunteville tuo ei varmaan aiheuttaisi mitään naurunpurskausta. Mutta itselle sellaisessa huvittuneessa sunnuntaikrapulassa tuo toimi kyllä täysiä.
   
  Ikävänkantaja tykkää tästä.
 23. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Viimeksi muokattu: 21.05.2019 klo 23.30
  cottonmouth tykkää tästä.
 24. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Moses ja Txjokeri tykkäävät tästä.