Kehitysideoita ottelutapahtumaan ja muuhun toimintaan

  • 356 636
  • 2 015

Petr Vousky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuossa saunassa tuli mietittyä tätä valkea kevät -teemaa. Ymmärrän, että nykyisillä lipunhinnoilla ei ehkä saada änärityyliin koko halliin vilkkuvia rannekkeita, liinoja, paitoja tai mitä muita ne siellä jakaakaan kaikille lipunostaneille. Ja vaikka me oululaiset osataan helposti olla tunnustamatta väriä, väittäisin että osasyy valkean kevään mustaan värimassaan johtuu ehdottomasti seurastakin. Ollaan kymmenen kuukautta vuodesta niin musta-keltainen jengi ja sitten yhtäkkiä kauden kliimaksissa tehdään täyskäännös brändiin ja muututaan valkoiseksi. Ymmärrän myös, että se tuo markkinamielessä paljon uusia mahdollisuuksia, mutta se että hallia ei olla saatu valkoiseksi on aika pitkälti myös Kärppien vastuulla. Kuinka moni on valmis ostamaan 25e pleijari t-paidan, varsinkaan sellaista jonka vois laittaa tarvittaessa toppatakin päälle. En minä ainakaan. Kuinka moni olisi valmis maksamaan 5e paidasta? Minä ainakin.

Noh, kuinka tuo voisi toimia:
Seura tekee sponsori(e)n kanssa diilin, että saatte näkyvyyttä, kun hankitte xx tuhatta paitaa kärppälogolla etupuolella ja sponsori(e)n logoilla takapuolella. Hox. Sponsorien määrä minun visiossa max 1-4, niin ei tartte tehä mitään tilkkutäkkiä, jossa se valkoinen värikin hukkuu.

Siitä sitten paitaa myyntiin hallille ja ääs marketteihin 5e kipale. Tarpeeks ison paian ku ostaa nii paian voi heittää vaikka sen toppatakin päälle. Tuohan ei estä edelleen myymästä huivia sekä kalliimpaa (laadultaan parempaa) ja sponsoritonta paitaa ja mitä lie muita romppeita.

Takuuvarmasti saatais sitä valkoista väriä kaukalonlaidalle nykyistä paremmin. Saa toteuttaa ensi keväänä, jos tätä valkoinen kevät -teemaa ollaan vielä jatkamassa.

Fanituotemyynti on ulkoistettu joten vaikka Oulun Kärpät Oy:llä on asiassa edelleen sanansa sanottavana niin tuotekauppias tekee loppupelissä päätökset tuotteista ja niiden hinnoittelusta. Trexet Finlandille siis vinkkiä aiheesta...

Vaikka valkoinen onkin näkyvämpi väri katsomossa niin itse laitan finaalisarjaan mieluummin mustaa päälle: siinä ei näy niin herkästi ohikulkijoiden kahviläiskät eikä känniläisten sinappisipulikurkkusalaattiroiskeet
 

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt voisi olla hyvä ajankohta pistää tuote kuntoon tai ainakin uudistaa sisältöä. Pelipaidoista voisi lähteä liikkeelle ja laittaa uudenlaista ilmettä niihin. Samoin hallibiisit ja sisääntulo ennen peliä. Ja jos oikein kovasti haluaa tehdä muutosta niin minun puolesta voisi maalilaulunkin vaihtaa tai palata takaisin sinne Verkko heiluu ja vaikkapa viikonloppuisin Kärpät on rautaa.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Nyt voisi olla hyvä ajankohta pistää tuote kuntoon tai ainakin uudistaa sisältöä. Pelipaidoista voisi lähteä liikkeelle ja laittaa uudenlaista ilmettä niihin. Samoin hallibiisit ja sisääntulo ennen peliä. Ja jos oikein kovasti haluaa tehdä muutosta niin minun puolesta voisi maalilaulunkin vaihtaa tai palata takaisin sinne Verkko heiluu ja vaikkapa viikonloppuisin Kärpät on rautaa.

Ehdottomasti näin. Näkisin, että on melkein pakkokin nyt keksiä jotakin uutta, jottei yleisö kaikkoa entistä pahemmin. Luvut ovat edelleen ihan hyvät, mutta vähän sellaista kyllästymistä on ilmassa. Näihin asioihin voi kyllä vaikuttaa tuotetta ja tapahtumaa parantamalla. Halli asettaa omat rajoitteensa uudistuksille, muttei tietenkään estä niitä.

Ihan ensinnä olisin kyllä lähtenyt siitä, että faneille olisi annettu tuo oma pääty. En jaksa uskoa, että tässä voitetaan taloudellisesti niin paljoa, että se ajaa tunnelman edelle. Hyvä tunnelma tuo myös ihmisiä paikalle.

Maalilaulu ja sisääntulo-show todellakin uusiksi. Tuo maalilaulu on täysin perseestä suoraan sanottuna. Tykkääkö tuosta oikeasti kukaan? Itse tykkäsin aikanaan Verkko heiluu -biisistä maalilauluna, mutta sitä ei nyt ilmeisesti voi käyttöön ottaa. Routasydän ei mun mielestä toimi maalibiisinä.

Pelipaidat mainoksineen siedän, mutta voisihan niidenkin sijoittelua miettiä. Jos edes jotenkin saisi vähemmän tilkkutäkkimäiseksi. Onhan näistä hyviä esimerkkejä ainakin Ilveksellä ja Pelicansilla, sieltä vaan mallia ottamaan.

Pudotuspeleihin pyyhkeet tai paidat olisi hyvä idea, vaikka sitten yhteistyössä jonkun sponsorin kanssa. Läpsyttimistä voisi luopua, vaikkei minulla sen kummemmin niitä vastaan mitään ole. Aika monella kuitenkin on, ja tuovat vähän sellaista negatiivista juttua liikaa.

En tiedä onko vaikutusta mihinkään, mutta kannattaa ainakin yrittää lähestyä päättäjiä, jos hyviä ideoita on mielessä.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En tiedä onko vaikutusta mihinkään, mutta kannattaa ainakin yrittää lähestyä päättäjiä, jos hyviä ideoita on mielessä.
Onhan noita ideoita täällä tuonut esiin yksi jos toinenkin. Kyllä sieltä Kärppien toimistolta/pukuosastolta löytyy ihmisiä, jotka ovat noita ideoita käyneet Jatkoajasta lukemassakin.

Silti eletään vielä kivikaudella, sillä "säästetty euro on ansaittu euro". Aina kavereille töitä löytyy, mutta auta armias, jos pitäisi maksaa jollekin ulkopuoliselle ammattilaiselle, että päivittäisi seuran edes 2000-luvulle.
 

Derksen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Lippo
Tässä muutama kehityskohde, jotka minä toteuttaisin (osa toki jo mainittukin täällä, jopa moneen kertaan):

- Keltainen rinkula pois logosta ja jäljelle jäävä kärppä isona paitoihin.
- Keltainen sitten muilta osin ripauksen nykyistä enemmän esille paidoissa.
- Mainosten sijoitteluun ja varsinkin värimaailmaan ajatusta. Sallituiksi väreiksi vain se sama keltaisen sävy sekä valkoinen mustissa paidoissa ja musta valkoisissa paidoissa.
- Valkoiset mainoslaatikot pois pelihousuista.
- Läpsyttimet pois käytöstä. Tilalle aiemmin ehdottetuja kangaskappaleita, mutta vain harvoihin tarkoin valittuihin otteluihin.
- Maalilauluksi Verkko heiluu.
- Hallimusiikkiin muutenkin rohkeasti lisää poimintoja sieltä liigataipaleen alkuvuosilta, jolloin ottelun vielä äänimaailman perusteella tunnisti Kärppäpeliksi. Amenot, kirkonkellot, Kickstart my heartit ja muut vaan takaisin omille kylmiä väreitä nostaville paikoilleen.
- Fanikatsomo tietysti keskelle päätyä.
 

pehmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En ymmärrä, miksi vaihtoehdot missään tilanteessa olisivat lärpyttimet tai ei kannustamiseen osallistumista ollenkaan. Miten muka se käsien yhteen lyöminen on sen vaikeampaa kuin jonkun pahvilärpäkkeenkään?
Osalle se on ainoa vaihtoehto kannustamiseen. Tai toisin sanoen kynnys on matalampi ylensäkkään ollenkaan kannustaa kun voi viuhtoa sillä pahvilla. Vaikeudesta sen verran, että minulla jo kovaa vauhtia keski-ikää lähestyvällä henkilöllä tulee tulee nykyään sormet kipeäksi jos ja kun taputan koko matsin. En silti käytä sitä lärpäkettä vaan taputan käsin. Ajatukseni on herättää näkemään asiaa muultakin kantilta kuin siltä fanaattiselta omalta.
Tähän just sama.

Itse olen huomannut, että taputtaessani käsin adrenaliininhurmoksessa joukkueelleni, sormet ja erityisesti ranteet tulevat kipeäksi ottelun aikana. Mikäli alan varoa sitä, että sattuu käsiin, niin sitten on pakko vähentää joukkueen kannustamista. Lärpyttimellä pystyn pitämään ääntä koko matsin läpi ilman mitään ongelmaa. Lisäksi saan lärpyttimellä aikalailla isompaa ääntä aikaan, kuin omilla käsilläni. Omalta kohdaltani lärpyttimien katoaminen siis vähentäisi sitä ääntä, mitä pystyn tuottamaan pelin aikana.

Runkosarjassa ei ole ollut ollenkaan ääntä hallissa. Playoffeissahan lärpyttimiä on sitten jaettu jokaiselle istumapaikalle, mutta silti pitkät sivut ovat pysyneet hiljaisina. Kyllä se vika on jossain ihan muualla, kuin niissä pahveissa, tai niiden puuttumisissa. Läpsyttimen vaihtaminen kankaiseen tai nahkaiseen on luultavasti aika iso kustannuskysymys, enkä oikein jaksa uskoa siihenkään, että sekään ratkaisisi asiaa.

Pelipaitakeskusteluun otan sen verran kantaa, että kannatan itse valkoisten pelipaitojen paluuta kotiväriksi ja moni kirjoittaja on esittänyt jo hyviä näkemyksiä siitä, millaisia paidat voisivat jatkossa olla (kusenkeltainen pois pliis!). Paitojen värinmuutos playoffeihin voi tosiaan olla jopa hämmentävä tekijä muutenkin tärkeisiin peleihin.

Itse ottelutapahtuman musiikkivalikoima pitäisi ihan oikeasti heittää roskiin. Mikäli käy muissa liigahalleissa kuuntelemassa, niin siellä soitetaan enemmän jääkiekko-ottelumusaa. Erityisesti Kärppien kannustuslaulut jäävät Oulussa vähän paitsioon, mitä nyt playoffeissa soitettiin välillä "Kärpät on rautaa". Nykyinen maalibiisi oli paska jo ilmestyessään ja vanha "verkko heiluu" tai jopa "routasydän" voisi tuoda paljon paremmin tunnelmaa peliin, muitakin kappaleita tai säveliä voisi koittaa maalin merkiksi kunhan vain tuota nykyistä ei jäädytettäisi seuraavaksikin kaudeksi.

Sitten positiiviset: Uudet pelaajakortit olivat (taas) todella hyviä, en tiedä kertooko se enemmän ottelutapahtumasta, mutta Carpenter Brutin Turbo Killer tuntui olevan aina parhaita otteluissa soineita kappaleita. Toivottavasti saadaan taas ensivuodeksi pelaajakortit, kun aiempina vuosinakin ne ovat olleet hyviä. Ehkä ottelutapahtuman surullisuudesta kertoo myös jotain se, että Oulun sataman maksettu mainos tuntui olevan välillä parasta mitä mediakuutiolta näkyi. Joko Kärppien pitäisi vähän panostaa väliaikavideoihin, tai sitten myydä lisää mainoksia. Erätaukohaastattelut olivat sinäänsä ihan kivoja, mutta varsinkin Uroksen haastatteluista oli lähes mahdoton saada mitään selvää, josta iso kiitos kuuluu varmaan hallin äänentoistolle ja sille miten Uros toteutti spottinsa.
 

Angelo Bronte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & Luleå HF
Sivuhuomiona mainittakoon, että 7. pelin erätauoilla musiikki oli enemmän kuin kohdallaan. Oasista, The Clashia, Bluria jne.

Muuten tämä koko joka vuotinen musiikkikeskustelu on kyllä väsyneintä missään. Musiikkimakuja on yhtä paljon kuin siellä hallissa on katsojia. Ottelutapahtuman suurimmat ongelmat on jossakin ihan muualla kuin hallissa soitettavassa musiikissa.
 

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllä alkaa usko olemaan koetuksella, että Kärpät alkaisi vieläkään kehittämään ottelutapahtumaa ja ottaisi fanien toiveita huomioon. Vuosi toisensa perään joutuu tämän asian suhteen pettymään. Tässä muutama toive johon iso osa palstalaisista yhtynee:

- Pääty fanikatsomoksi (tunnelma nousisi ja se nostaisi yleisömääriä)
-Maalilaulu uusiksi (verkko heiluu takaisin)
-alkushow kuntoon ( vaikutteita vuosituhannen alusta jos uutta ei keksitä)
-Ottelumusiikit rock/hevi painotteisemmaksi. (Ihkun dj:lle porttikielto halliin)
-Musiikin volyymia napsun pari pienemmäksi (jostain syystä volyymitasoa taas nostettiin tämän ihkun dj:n toimesta keväällä)
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Keskustelu ottelutapahtuman kehittämisestä tuntuu yleensä polkevan paikallaan siinä mielessä, että ehdotetaan jo käytettyjä asioita "vanhoilta hyviltä ajoilta". Sinänsä ei ole mitään vastaan uuden liigataipaleen alun musiikkeja tai käytänteitä, mutta jos oikeasti halutaan kehittyä niin silloin pitäisi katsoa ennakkoluulottomasti katsomattomiin kortteihin. Nämä toki vaatii suhteellisen kokeilevaa ilmapiiriä, mitä Kärppien toiminnasta ei ole havaittavissa.

Useammalla paikkakunnalla (mm Helsinki, Turku, Hämeenlinna) on ottelushown isäntä/emäntä, joka haastattelee pelitauoilla yleisöä, kutsuvieraita tai paikalla olevia entisiä pelaajia. Sama housti voi ottelun alla nostattaa tunnelmaa yleisössä. Voisi ihan yhtä hyvin toimia Oulussakin kunhan löydetään oma tapa toteuttaa.

Käytävien ahtaus ja tilanpuute on iso ongelma etenkin peleissä, joissa katsojia on vähäänkään enemmän. Kuitenkaan hyvin harvoin erätaukojen ajaksi katsomon puolella ei välttämättä ole muuta aktiviteettia kuin seurata jääkonetta. Klassisten erätaukojen tarkkuuslaukauskisojen sijaan/rinnalle mediakuutiolle pystyttäisiin järjestämään kärppäaiheisia tietokilpailuja johon pystyisi osallistumaan vasta lanseeratun kärppä-appin-avulla. Kilpailun tietotekninen toteutus ja kisojen palkinnot tietenkin linkitettäisiin yhteistyökumppaneihin jotta tämä ei olisi vain ylimääräinen päänvaiva ja kuluerä. Erätauoilla pystyisi myös tuomaan esiin naisedustuksen ja junioreiden sarjatilanteita ja muuta ajankohtaista asiaa. Varmasti lisäisi katsojia myös heidän peleihin.

Teemapeleissä on ollut viime vuosina muistaakseni hyvät katsojaluvut, mutta niitä on ollut aika harvakseltaan. Nämä ovat myös loistavia mahdollisuuksia huomioida erilaisia kohderyhmiä, kuten lapsiperheitä tai opiskelijoita.

Kolmospaidat käyttöön perjantain ja/tai lauantain kotipeleihin. Kolmospaidaksi joko tälläkin kaudella käytettyä punaista retropaitaa tai sitten alkuperäistä 70v-juhlakauden logollista paitaa.
 

Kalzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Edmonton Oilers
Useammalla paikkakunnalla (mm Helsinki, Turku, Hämeenlinna) on ottelushown isäntä/emäntä, joka haastattelee pelitauoilla yleisöä, kutsuvieraita tai paikalla olevia entisiä pelaajia. Sama housti voi ottelun alla nostattaa tunnelmaa yleisössä. Voisi ihan yhtä hyvin toimia Oulussakin kunhan löydetään oma tapa toteuttaa.

Tuo on hyvä pointti. Itse kun jätän hallin hinnoilla kaljoittelun väliin, niin erätauot ovat aika tylsiä. Ehkä tylsyyksissäni ekalla tauolla käyn kahvin/limun ostamassa, tokalla tauolla sitten vessaan. Seisomakatsomon ollessa täynnä jään mieluummin erätauolla säilyttämään/parantamaan paikkaani.

Joten erätauoille kaipaisi jotain viihdykettä. Kustannustehokasta mielellään, sillä pelin takia kuitenkin hallille tulen.
 

Pohjoisesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United, Jesse Puljujärvi
Onko jollakin kertoa tarinaa tämän maalilaulu homman taustoista? Meillä ois pari menevää kärppä aiheista biisiä ja molemmista luovuttiin. Kyllähän se oli jotain kun raksilan ämyreistä pärähti soimaan verkko heiluu.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Onko jollakin kertoa tarinaa tämän maalilaulu homman taustoista? Meillä ois pari menevää kärppä aiheista biisiä ja molemmista luovuttiin. Kyllähän se oli jotain kun raksilan ämyreistä pärähti soimaan verkko heiluu.

Niin onhan noita kärppäaiheisia biisejä ainakin neljä, joita on maalilauluina käytetty. Ennen kuin Verkko heiluu julkaistiin, niin silloin divariaikana maalilauluna oli Jampan Kärpät on rautaa, joka toimi siinäkin roolissa ihan hyvin eikä tänäkään päivänä kalpenisi lainkaan Tepsin Hunajata tai Kerhon Se on siellä -rallatusten rinnalla. Itselleni kyllä se ainoa ja oikea Kärppien maalilaulu on Masters on Ice, joka soi ainakin ensimmäisinä divarivuosina ja taisi olla jo aivan viimeisinä liigavuosinakin ennen divariin putoamista. Maalibiisinä noista Routasydän ei oikein toiminut, mutta ihan hienoa kuitenkin, että se edelleen soi voittomatsien jälkeen hallissa.
 
-Maalilaulu uusiksi (verkko heiluu takaisin)

-Ottelumusiikit rock/hevi painotteisemmaksi. (Ihkun dj:lle porttikielto halliin)

Ainakin näihin kahteen vahva eriävä mielipide.

Enkä ole ihan varma siitä musiikin volyymin pienentämisestäkään. Tuntuu, että lähinnä se yleisön puute ja hiljaisuus vain korostaa turhan paljon sitä muusiikin voimakkuutta. Kun yleisökin pitäisi edes vähän mekkalaa, niin se musiikin volyymi olisi ihan soppeli.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
"Kannattajakatsomo laajenee!

Vuosia jatkunut, ja varsinkin viime kaudella esillä ollut, keskustelu kannattajakatsomon paikasta on tuottanut tulosta. Lopputulos ei ollut täysin se, mitä toivoimme, mutta kuitenkin hyvä parannus nykytilaan nähden. Kannattajakatsomo laajenee ensi kaudelle istumakatsomo G:n suuntaan. Entisen katsomon oikeanpuoleiset portaat ja osa G-istumakatsomon yläosista muutetaan seisomapaikoiksi. Olemme tavanneet asiaan liittyen seurajohtoa useamman kerran talven ja kevään aikana. Katsomon laajennuksen lisäksi pyrimme tekemään jatkossa entistä enemmän yhteistyötä seuran kanssa Raksilan tunnelman ja Kärppien eteen. Kiitämme myös kausikorttipaikkansa luovuttaneita istumakatsomolaisia, jotka osaltaan mahdollistivat katsomon laajennuksen. Tavoittelemaamme päädyn seisomakatsomoa ei seurajohto pystynyt antamaan, mutta jatkamme päätykatsomoon siirtymisen tavoittelemista, kun selviää remontoidaanko Raksila vai tuleeko Ouluun uusi jäähalli lähitulevaisuudessa.

Vaikka kausi päättyi vain reilu kuukausi sitten, on katseet jo siirretty pitkälle kohti ensi kautta. Ensi kaudella mennään kovempaa kuin koskaan! Tule mukaan nostamaan Raksilan tunnelma uudelle tasolle ja kirkastamaan hopea kullaksi. Kärppäkannattajien jäsenenä kausikortti uuteen kannattajakatsomoon ensi kaudeksi maksaa vain 160 euroa, eli yhden ottelun hinnaksi jää vain reilu 5 euroa."



Koko viesti kopioitu Poromafian Facebook sivuilta. Hienoa että tähän tuli edes tälläinen väliaikainen ratkaisu ja homma menee oikeaan suuntaan!
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllä alkaa usko olemaan koetuksella, että Kärpät alkaisi vieläkään kehittämään ottelutapahtumaa ja ottaisi fanien toiveita huomioon. Vuosi toisensa perään joutuu tämän asian suhteen pettymään. Tässä muutama toive johon iso osa palstalaisista yhtynee:

- Pääty fanikatsomoksi (tunnelma nousisi ja se nostaisi yleisömääriä)
-Maalilaulu uusiksi (verkko heiluu takaisin)
-alkushow kuntoon ( vaikutteita vuosituhannen alusta jos uutta ei keksitä)
-Ottelumusiikit rock/hevi painotteisemmaksi. (Ihkun dj:lle porttikielto halliin)
-Musiikin volyymia napsun pari pienemmäksi (jostain syystä volyymitasoa taas nostettiin tämän ihkun dj:n toimesta keväällä)

Dynastia kirjoittaa just naulan kantaan.
Tunnelma ei ole todellakaan musan volyymista kiinni.
Uusi tyylikäs linjaus musaan ja sen järjenkäyttö.
Jos dj:llä on oikeasti draaman tajua, ei se tuputa joka katkolle armottomasti musaa.
Myös yleisölle kantsii antaa tilaa. Ottakaa nyt onkeen tämä.
 

1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
PM07, Oulun Kärpät
"Kannattajakatsomo laajenee!

Vuosia jatkunut, ja varsinkin viime kaudella esillä ollut, keskustelu kannattajakatsomon paikasta on tuottanut tulosta. Lopputulos ei ollut täysin se, mitä toivoimme, mutta kuitenkin hyvä parannus nykytilaan nähden. Kannattajakatsomo laajenee ensi kaudelle istumakatsomo G:n suuntaan. Entisen katsomon oikeanpuoleiset portaat ja osa G-istumakatsomon yläosista muutetaan seisomapaikoiksi. Olemme tavanneet asiaan liittyen seurajohtoa useamman kerran talven ja kevään aikana. Katsomon laajennuksen lisäksi pyrimme tekemään jatkossa entistä enemmän yhteistyötä seuran kanssa Raksilan tunnelman ja Kärppien eteen. Kiitämme myös kausikorttipaikkansa luovuttaneita istumakatsomolaisia, jotka osaltaan mahdollistivat katsomon laajennuksen. Tavoittelemaamme päädyn seisomakatsomoa ei seurajohto pystynyt antamaan, mutta jatkamme päätykatsomoon siirtymisen tavoittelemista, kun selviää remontoidaanko Raksila vai tuleeko Ouluun uusi jäähalli lähitulevaisuudessa.

Vaikka kausi päättyi vain reilu kuukausi sitten, on katseet jo siirretty pitkälle kohti ensi kautta. Ensi kaudella mennään kovempaa kuin koskaan! Tule mukaan nostamaan Raksilan tunnelma uudelle tasolle ja kirkastamaan hopea kullaksi. Kärppäkannattajien jäsenenä kausikortti uuteen kannattajakatsomoon ensi kaudeksi maksaa vain 160 euroa, eli yhden ottelun hinnaksi jää vain reilu 5 euroa."

Koko viesti kopioitu Poromafian Facebook sivuilta. Hienoa että tähän tuli edes tälläinen väliaikainen ratkaisu ja homma menee oikeaan suuntaan!

Tämä on kyllä aivan loistava juttu! Kannattajia on kuultu ja hommaa kehitetään hiljalleen eteenpäin. Jossain vaiheessa meillä saattaa olla Suomen komein päätykatsomo ja sitten tunnelma ja ottelutapahtuma on aivan eri sfääreissä kuin viime kausina. Kiitos Poromafia, Kärppäkännattajat ja Oulun Kärpät sekä tietysti kausikorttipaikkansa siirtäneet/luopuneet henkilöt! Vielä kun pysyttäisiin noissa valkoisissa kotipeliasuissa.

Syksyllähän tämä taisi selvitä, tuleeko uusi halli vai laitetaanko Raksila kunnolliseen remonttiin. Mielenkiintoisia aikoja eletään.
 

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim, Raahe-Kiekko, PattU, Lippo
Itsellä välähti mieleen, että voisiko jonkun Jukurit/Sport/KooKoo-kotiottelun yhteydessä järjestää esim. vaikka jonkun JVG-keikan puoli tuntia ennen alkulämmittelyjä ja tunti pelin jälkeen? Jukurit, Sport ja KooKoo ei muuten vedä yleisöä kovin paljoa, joten tuolla voisi tulla mökki täyteen.
 

JJ#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itsellä välähti mieleen, että voisiko jonkun Jukurit/Sport/KooKoo-kotiottelun yhteydessä järjestää esim. vaikka jonkun JVG-keikan puoli tuntia ennen alkulämmittelyjä ja tunti pelin jälkeen?

En haluaisi olla ankeuttaja, mutta niin kauan kun Ilkka Mikkola vastaa ottelutapahtuman kehittämisestä, niin sinne ei ole tulossa cheerleadereiden taskulamppuja kummempia kehitysaskeleita. Oikeat kehitysaskeleet vaatisivat vaivannäköä ja kunnianhimoa, ja Ilkka Mikkola... no joo, heh. Varmasti kiva tyyppi pukukopissa, jne.
 

Angelo Bronte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & Luleå HF
Ilkka Mikkola saa kyllä vähän turhankin paljon rapaa tällä palstalla. Ymmärtääkseni tilanne on se, että Ilu on nimellisesti ottelutapahtumasta vastaava henkilö, mutta käytännössä tuo yhteyspäällikön toimenkuva on suurelta osin sitä herrojen kanssa seurustelua yms. Ennemminkin syyttävää sormea voisi heristää koko seurajohtoa kohti siitä, että toimistolla on niin kapea miehistö, ettei aika riitä hoitamaan kaikkia tehtäviä kunnolla. Liigan suurin budjetti ja pienin (?) määrä populaa toimistolla töissä. Ei ole varsinainen ihme, että jotkut asiat ovat puuhastelua.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ilkka Mikkola saa kyllä vähän turhankin paljon rapaa tällä palstalla. Ymmärtääkseni tilanne on se, että Ilu on nimellisesti ottelutapahtumasta vastaava henkilö, mutta käytännössä tuo yhteyspäällikön toimenkuva on suurelta osin sitä herrojen kanssa seurustelua yms.
Onneksi Mikkola on tottunut olemaan kärppäfanien sylkykuppi jo pelaajauraltaan, joten eiköhän tuo kestä... Ei toki sillä etteikö peliesityksistä johtuen olisi usein ollut aihettakin.

Katsoin huvikseni tuota Mikkolan toimenkuvaa niin näköjään hän hoitaa sekä yritysmyyntiä että tuota yhteyspäällikön hommaa. Hankala kyllä nähdä että Ilu nyt ihan täysin se ottelutapahtuman vastaava olisi, vaikka mistäs minä tiedän.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hyvin yksinkertainen parannus olisi että joka erässä, vaikkapa puolessa välissä, käytettäisiin yksi pelikatko muiden otteluiden seurantaan : Screenille tilanne ja spiikkeri voisi terävöittää :
"Ottelutilanteet muilta paikkakunnilta : Kalpa-Hifk 3-1, Ässät-Jukurit 2-2-..."
Meistä hyvin moni harrastaa pitkävetoa ja tämä olisi parasta palvelua ettei tarttis kännykän kanssa räplätä.
Ei kai tuollainen voi olla niin vaikeaa toteuttaa ? Monta vuotta toivottu jo...
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Hyvin yksinkertainen parannus olisi että joka erässä, vaikkapa puolessa välissä, käytettäisiin yksi pelikatko muiden otteluiden seurantaan : Screenille tilanne ja spiikkeri voisi terävöittää :
"Ottelutilanteet muilta paikkakunnilta : Kalpa-Hifk 3-1, Ässät-Jukurit 2-2-..."
Meistä hyvin moni harrastaa pitkävetoa ja tämä olisi parasta palvelua ettei tarttis kännykän kanssa räplätä.
Ei kai tuollainen voi olla niin vaikeaa toteuttaa ? Monta vuotta toivottu jo...
Muistelenko väärin vai eikö näitä joku vuosi sitten vielä näytettykkin screeniltä? Mikä lie ollut syy että jätetty pois.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Muistelenko väärin vai eikö näitä joku vuosi sitten vielä näytettykkin screeniltä? Mikä lie ollut syy että jätetty pois.
Kyllä näytettiin, tosin tuosta on voinut vierähtää jopa 10 vuotta. Kukahan on tämän kuningasidean takana, että otetaan ko. palvelu pois?
 

Henkka40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Ketut
Muistelenko väärin vai eikö näitä joku vuosi sitten vielä näytettykkin screeniltä? Mikä lie ollut syy että jätetty pois.

Näytettiin kyllä. Omasta mielestä siinä voisi ottelun kuuluttajakin samalla lukea tilanteet muilta paikkakunnilta, ainakin kulmakatsomoista niitä tahtoo olla mahdoton nähdä.

Pienenä offtopicina saanenko tiedustella missä meidän liigapörssi kimpan palkinto jallut viipyy? :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös