Kalsarikänniketju

  • 5 201 531
  • 66 626

Glove

Jäsen
Minä rupesin ryyppäämään kun pullossa luki, että:"alko." Minä lopetin tykkänään kun pullossa luki, että:"lakkaa." Ihan vaan tämmöinen ranskalaistyyppinen seitinohut päiväkänni. Enkä aio muuttua känniääliöksi tänään.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Maistelee olutta ja kuuntelee skeittipunkkia. Jeejee.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Mitä on skeittipunkki? Anteeksi maalaisuuteni, muutan huomenna kaupunkiin.
Ööö... mitenköhän tuota genreä nyt kuvailisi... vahvat ja ehkä vähän säröiset riffit ny siihen taitaa kuulua.

Otetaas harmaata vettä eli kansankielellä lonkeroa, jos ajatus kulkisi paremmin.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Mitä on skeittipunkki? Anteeksi maalaisuuteni, muutan huomenna kaupunkiin.

Skeittipuutiainen kyllä herättäisi kauhua urpaaninuorisossa. Tai ainakin muutaman toisessa, siinä yleishuolestuneisuuteen valistuneessa vanhemmassa, panikoijasta. Ihmisestä, jonka maailma häiriytyy, kun koko maailmaa ei ole vieläkään pystytty järjestämään samoin kuin Hän on Elämänsä palikoinut. Ja niiden täydellisten lapsukaisten täydellisen elämän, oikeastaan kyllä useinkin harmittavien elämäntarkoitusten. Punkkimagneettien.

Harmi kun en jaksa modernisti kuvia muokkailla, kaupunkilaista skeittipunkkia luoda, ihan maatiaiseen puutiaiseen vinkkaan:
Punkki eli puutiainen

Varokaa tsadilaiset, kohta hyö hyökkäävät asfaltillekin, perkeleelliseen sopeutuvia otuksia ovat!!!
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Töistä johtuen viikonloppuni ajoittuu tällä kertaa su_ma ajankohdalle. Kotityöt hoidettu, ja tätä viestiä kirjoitellaan saunaosastoni pukuhuoneesta, löylyttelyn välissä. Tekisipä mieleni kuunnella Matti Nykäsen parhaita piisejä Youtubepalvelusta samalla kun istun lauteilla, joten kaiuttimen hakuun joutuu kait.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Lisättäköön vielä edelliseen viestiin, että Matti tuli mitalien, ja ehkä krapulan kanssa kisoista kotia, toisin kuin nykyiset " suuruudet".
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Ei varmaan ole hirveän kohteliasta sanoa kaveritytölle joka, jostain syystä, tuntuisi haluavan viettää aikaa että haluan vain olla yksin? Liian kauan ollut yksin.
 

ace

Jäsen
Kakkospäivän loiventavana bissee ja Unicumia. Hyvää musaa unohtamatta.

Kissin maskittoman aikakauden tuotanto tosin ei suurimmalta osin täytä kriteerejä, mut mennään nyt tällä kun urakka aloitettiin.
 

A Siente

Jäsen
Kolmas päivä menossa. Ekaa kertaa moneen vuoteen ränni päällä. Huomasin myös äsken että on kiva kosketella asioita. Jotenkin mielenkiintosta taas kaikki. Kyllä elämä voi olla ihan kivaakin, jopa ihanaa,
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Onko tämä nyt kalsarikännäystä kun olen käynyt laivalla aiemmin päivällä? Jaa join siellä. Ehkä väärä ketju kuitenkin. Noh viimeiset 5 tuntia oltu kotona ilman aikomustakaan poistua kotoa.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Pillukaljaa tuli juotua. Nimihän on oikeasti Põhaja Musta Kuld tms. ja etiketissä on kaakaopapu, joka näyttää pillulta. Kummallista, maistuu suklaalta ja maltailta.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Kalsarit jalassa ja gt lasissa. Tuopissa.

Koira ripuloi näköjään eteiseen. Pitäiskö siivota?
 

teppana

Jäsen
Kävin kipaisemassa kaksi pulloa miestä väkevämpää. Ensimmäistä kertaa nappasin mukaani Puolustuslaitos Viinaa ja Puolustuslaitos Leikattua Konjakkia ja Viinaa pullot. Katsotaan nouseeko viina vai isänmaallisuus ensin päähän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös