Otteluseuranta 29.–30.12.2018 (4. kisapäivä)

  • 25 172
  • 300
Tila
Viestiketju on suljettu.

Kimmo Stasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Laittaakseni sekaan omat kaksi senttiäni: nyt kyseessä olevat kaverit, Jokiharju, Heiskanen ja Dahlin, ovat molemmat jo pelanneet tällä kaudella NHL:ää, mutta näistä yksi pelaa junnukisoja samaan aikaan kun kahta muuta ei päästetty/laitettu sitä pelaamaan. Ja tähän voi vaikuttaa esimerkiksi myös se, että Chicago ei tule taistelemaan pudotuspelipaikoista, joten alhainen sijoitus runkosarjassa takaa hyvät varausnumerot eli nuoret pelaajat voi laittaa hyvällä omatunnolla turnaukseen josta voivat sillä kaudella voittaa jotain. Buffalo ja Dallas taas ovat näillä näkymin juuri siinä pudotuspelipaikkojen rajalla, jolloin ei ole varaa antaa maajoukkuepeleihin yhtäkään pelaajaa.

Tuntuu hieman turhalta lähteä nostelemaan tätä ketjua ylös koska kyseessä jo vanha otteluseuranta, mutta pakko kuitenkin vastata sillä tämä oli loistava esimerkki siitä, kuinka keskustelua käydään ns. rakentavasti. Ei henkilöön kiinni hyökkäämällä ja heittämällä jotain naurettavaa lässynlässynläätä, niinkuin aina tapahtuu jostain kumman syystä kun aletaan vertailemaan ruotsalaisia ja suomalaisia jääkiekkoilijoita, vaan näin. Eli ihan vaan argumentoimalla kylmänviileästi ja myös perustellen. Kiitos.

Olen muuten tismalleen samaa mieltä kanssasi tuosta, että nuo em. luettelemasi syyt ovat juurikin niitä, miksi Jokiharju pelaa nyt MM-kisoissa ja nämä kaksi muuta eivät. Eli syyt ovat tässä tapauksessa ennenkaikkea joukkuelähtöisiä, ei pelaajalähtöisiä.

Kaikki kolme ovat kuitenkin nousseet jo heti tällä tulokaskaudellaan joukkueidensa kärkikastiin. Josta syystä onkin mielestäni puhdas makuasia laittaa noita kolmea tällä hetkellä mihinkään paremmuusjärjestykseen. Pisteidenkin valossa tulosta näyttäisi tulevan aikalailla samaan tahtiin. Enkä muuten usko, että Jokiharjunkaan paikkaa Hawksin ykkösparissa olisi horjutettu, ellei valkku olisi vaihtunut. Taas muuten yksi hyvä esimerkki siitä, kuinka kukakin näkee minkäkin pelaajan "hyvyyden". Ei noissa ole mitään absoluuttista totuutta. Ei minunkaan väitteissäni, tietenkään, vaikka niitä saatan täällä joskus sellaisina esittääkin. Niin tyhmä en sentään ole minäkään.

Tasatilanteessa vedän tietenkin aina kotiinpäin, koska olen karjalalippis ja hemmetin ylpeä sellainen :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös