1. P

  Leijonat Discoverylle (pl. miesten MM-kisat)

  Ainakin omaan korvaan tuo Osalankin meininki oli kyllä melkoista mutuilua. Pari sellaista semiok infoa "oli pelaajanakin kiva saada se eka veto maalia kohti" jne. mutta pääasiassa aivan käsittämätöntä paskanjauhantaa esim. tuo "Ruudun pelikovuus....". Kyllä itse ainakin haluaisin kuulla...
 2. P

  Otteluseuranta 2.–3.1.2021 (8. kisapäivä)

  Voi vittu lopeta jo se Ruudun nuoleskelu.
 3. P

  Otteluseuranta 2.–3.1.2021 (8. kisapäivä)

  Upeita maaleja! Näitä lisää. Ps. Nyt tuo Osala oikeasti vittuun tuolta. Aivan hirveetä kuultavaa. "ei varmasti ole paitsio".
 4. P

  Otteluseuranta 2.–3.1.2021 (8. kisapäivä)

  Osala on kyllä enemmän pihalla kuin Suomen pakit.
 5. P

  Pakkoruotsi – kyllä vai ei?

  Itse olen aloittanut ruotsin opiskelut Kuopiossa aikoinaan seitsämännellä luokalla ja sen jälkeen suorittanut virkamiesruotsin. Opiskelin samalla venäjää ja nykyään tarvitsen alallani joka päivä venäjän kieltä. Venäjän opiskelu on opettanu minulle tapoja oppia esim. puolaa, serbiaa, ukrainaa...
 6. P

  Mille naurat juuri nyt?

  Tämä kaverihan on huhujen mukaan Elokapina-liikkeen johtohahmoja. Siitä tulikin mieleeni heidän tämänpäiväinen mielenosoitus....Mariankadulla. On tainnut se kaasu sittenkin tehdä tehtävänsä, kun poliisin kanssa neuvotellaan missä mielenosoitetaan ja tukitaan noinkin merkittävä valtaväylä. Tuolla...
 7. P

  Tähtien Sota Disneylle – Jedien todellinen paluu

  Itsellä jäi tuo Rebels kesken, kun en vain jaksanut katsella sitä lapsellisuutta. Juoni on melkein joka jaksossa täysin samanlainen. Päähahmoista Ezra ja Sabine ovat todella ärsyttäviä hahmoja. Mielestäni kertoo aika paljon, että show on parhaimmillaan kun nämä kaksi puuttuvat ruudusta.
 8. P

  Helsinki

  Myös Lassilan ja Pukinmäen tekojäät ovat täysin ilmaisia.
 9. P

  Joukkueen rakennus kaudelle 2020–2021

  Jahas. Se olis sitten tulopäivä. Alkaa oikein jännittää, että minkäslaista miestä sieltä onkaan tulossa. Moneltakohan tuo mahtava pelimies mahdetaan julkistaa?
 10. P

  Joukkueen rakennus kaudelle 2020–2021

  No kerro nyt vain sitten suoraan kerran tietoa löytyy.
 11. P

  Tähtien Sota Disneylle – Jedien todellinen paluu

  Eikös se ole Yodasta kloonattu vauva.
 12. P

  Sanna Marinin hallitus

  IS:n kommenteissa mainittiin, että Juha Sipilällä on itse asiassa 1998 perustettu Sipilä-säätiö, jonka tarkoitus on " Sipilä säätiö tukee mm. syrjäytymisvaarassa olevia henkilöitä ja perheitä kotimaassa ja ulkomailla. " Samaa mieltä kyllä tuosta Marinin yllätyshyväntekeväisyydestä...
 13. P

  Jalkapallo – liveseuranta

  KuPSin viimeisien pelien viimeistely ja etenkin ne Keskitykset ovat kyllä olleet täyttä kuraa. Hienosti on Honka pitänyt oman alueen puhtaana.
 14. P

  Quo vadis, Jukurit?

  Vähän menee of topiciksi, mutta KalPa teki virheen "palkitsemalla" nämä joukkueen Liigaan nostaneet mestispelurit antamalla pelata kauden liigaa. Toisaalta KalPalle ei myöskään annettu vuotta (tai kahta?) "rakentaa" liigajoukkuetta/organisaatiota samalla tavalla kuin muille Mestisnousijoille.
 15. P

  Pitäisikö itkeä vai nauraa?

  Parhaan elokuvan Oscar-ehdokkaaksi voi jatkossa päästä vain, jos elokuva täyttää uudet vaatimukset monimuotoisuudesta- Yle Hienosti. Ei enää kelpaa, että teet hyviä elokuvia.