1. B

  Jokerien mediaketju

  Hiljaiseksi vetää, on hienoa ! Jokerit ikuisesti. bozik
 2. B

  Jokerit & KHL – millä fiiliksillä?

  Tästä kaudesta ei varmaan kovin hyvä fiilis jäänyt kenellekkään. Putoaminen Moskovan ylpeydelle ei sinänsä ollut iso juttu, siinähän vain parempi meni jatkoon, mutta kausi muuten oli ehkä 6 -. Omalta osaltani eniten ketutusta aiheutti se, että joukkueesta puuttui oikeastaan kokonaan terävin...
 3. B

  La 28.1.2017 Jokerit - Jugra Hanti-Mansijsk

  Tähän perustuu kannattamisen hienous. Vaikka tässä on lähes koko kausi yritetty tunkea palikkatestin palasia vääriin lokeroihin niin silti aina riittää uskoa ennen kuin kiekko tippuu jäähän. Omanlaista huumoria ovat nämä peliä edeltävät studiot ja ennen kaikkea haastattelut. Tänäänkin Talaja...
 4. B

  To 26.1.2017 Jokerit - Avtomobilist Jekaterinburg

  Kiitokset Metro ! Pikku hiljaa palaillaan. Paljon on tapahtunut ja ihan vielä en eläkkeelle pääse, sitten olisi aikaa kirjoitella. Eipä tässä mitään, väliin hävitään ja väliin voitetaan, nyt lähinnä huolettaa joukkueen munattomuus. Meillä on ihan hyviä pelaajia, mutta miksi on niin vaikea tehdä...
 5. B

  To 26.1.2017 Jokerit - Avtomobilist Jekaterinburg

  Moro wanhoille tutuille pitkästä aikaa ! Kunnon Jokeri kannattajahan kirjoittaa vasta siinä vaiheessa kun kaikki on päin persettä. Nythän näin on eli voin kirjoittaa. Olen nähnyt kaikki Jokerien pelit ja tänään taas ihmettelin. Mitä ihmettä on tehty väärin jos parempia vastaan pelataan hyvin...
 6. B

  Positiivisuusketju

  Päivän positiivinen ehdottomasti Peter Regin. Oli minusta tällä kaudella selvästi johtava pelaaja Jokereissa. Urheilullinen ja hyvällä asenteella, hienoa jos saadaan pidettyä ensi kaudellakin ja niinhän tuo lupaili.
 7. B

  Jokereiden pudotuspelit KHL:ssä keväällä 2016

  Tässä se on kiteytettynä. Iso virhe Erkalta ja joukkueen kasaajilta, piti olla vahvoja sota-alueella maalien edessä. Pahemmin ei olisi voinut tämän suhteen flopata, kiltti nalle Joensuu teki työnsä, mutta kun vastustajalla lähes kaikki pelaajat olivat "Joensuita". Pelletier ja etenkin Kennedy...
 8. B

  Ti 23.2.2016 Jokerit - Torpedo Nižni Novgorod (GAME 2)

  Hävettää ettei kehtaisi kirjoittaa. Jokereilta puuttuu munat Torpedo näyttää anusta. Pelillisesti Jokereilla ei mitään jakoa, Erkka voi kertoa maalipaikat tässä pelissä. Meillä on 1-2 pelaajaa, jotka haluavat voittaa, on tämä surullinen tarina jos tästä ei herätä.
 9. B

  Ti 23.2.2016 Jokerit - Torpedo Nižni Novgorod (GAME 2)

  Malttia ja omaa peliä, tällä perusjargonilla pärjätään tänään. Jos edellistä peliä miettii niin käsittämättömiä yli- ja ohipelaamisia. Viisikko kasassa ja ei ole kiire voittaa.
 10. B

  Su 21.2.2016 Jokerit - Torpedo Nižni Novgorod (GAME 1)

  Eikös Kapanen yrittänyt syöttöä katkaista. Nyt vaan maltti ja omapelitapa takaisin, liikaa ylipelaamista ja paketti hajoaa liian helposti. Toki eka pleijari peli ja eka erä, hermostuneisuus ei yllätä.
 11. B

  Su 7.2.2016 Dinamo Minsk - Jokerit

  Mikähän helvetti Kennedyä vaivaa. Ei tuo kovin vahvasti ole aikaisemminkaan pelannut, mutta tänään ylivoimaisesti kentän huonoin pelaaja. Kaatuilee, menettää kiekkoja, on pehmeä kuin hattara ja päälle vielä todellinen idiootti jäähy. Laita Erkka penkille tuollainen.
 12. B

  Pe 5.2.2016 Dynamo Moskova - Jokerit

  Ritahan on syntyjään Ylä-Tiibetin aasin ja paikallisen nunnan risteymä. Jaksaa polkea, kantaa tarvittaessa isoja lasteja ja muutoin elää ja ajattelee yksinkertaisesti. Kerta kaikkiaan hieno aasi!
 13. B

  Su 10.1.2016 HK Vitjaz - Jokerit

  Niillä on pari erää paremmat näkymät esim. aloituksissa, ei kait siinä muuta. Suoraviivaisuus, laukaukset ja maalin edustat. Noissa asioissa olisi hiukka parantamista.
 14. B

  Positiivisuusketju

  Kiitokset ja onnittelut Olli Juoleville ! Hienoa tuo pieni muistaminen ja nimenomaan niin, että Hjalliksen lisäksi pari isällistä sanaa varmasti lausuu Jari K.
 15. B

  KHL-lähetykset televisiossa

  Tänks, todennäköisesti sitten vikaa antennissa. Jos en väärin muista niin joskus aikaisemminkin ollut ongelma antennin kanssa kun pakkanen kiristyy reilusti !!