Su 21.2.2016 Jokerit - Torpedo Nižni Novgorod (GAME 1)

  • 22 102
  • 169

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Veskarienhan pitää ottaa kaikki kiinni :D

Tuo torpedo on kyllä kova vastus. Pistää varmasti sarjan tiukaksi.
 

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Oli kyllä komea lätty Zherdeville.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Nyt selvisi Torpedon pelaaja ulosajolta, selvä jalkapyyhkäisy josta kampitus 2min.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Sellanen play off avaus. HUHHUH. En olisi uskonut, että oma paketti leviää noin. Toivotaan, että kyseessä oli vain latauksen ylimenosta johtuva järjen unohtuminen ja saadaan rauhotettua toiseen ja kolmanteen erään.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Voi vittu mikä erä, ei varmasti sellainen mitä Jokerit tähän sarjaan halusi. Ensimmäinen täysin Karlssonin maali ja toisessa ei kukaan viitsinyt puolustaa. Tällä pelaamisella kausi tulee päättymään nopeasti. Laukauksia saisi ampua edes maalia kohti, ei nuo miljoona ohi ammuttua kutia mene ikinä maaliin.

Ei sitten ollut munaa antaa torpedolle vitosta jalkapyyhkäsystä.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
Torpedo on kova, mutta siitä huolimatta nimenomaan paska erä Jokereilta. Näennäistä hallintaa, ja kummassakin päässä keskusta ei ollut hallussa. Huolestuttavaa, että hyökkäyspäädyssä Torpedo osaa keskustan lisäksi myös viivan ottaa haltuun, estäen pakkien työtä. Torpedolle paljon paremmat maalipaikat tässä erässä. Jokereilla ehkä parempi ja kauniimpi pelisysteemi, mutta Torpedo toteuttaa kentällä omaansa paremmin. Tarttis herätä.
 

Masentaja

Jäsen
Takki auki, 0-2, näin. Eihän siinä. Jos me ei tehdä, vihulainen tekee varmasti. Nyt oli aaltosen tyhjää tonttia jne ja ei maistu. Nyt ne napit kiinni ylintä nappia myöten siitä haalarista ja kovaa duunia.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuka Jokereiden pakki se oli, joka yritti tuon 0-2-maalin lättysyöttöä napata ilmasta kiinni ja siinä epäonnistuttuaan suoristi selkänsä ja lopetti tilanteen pelaamisen?
Eikös Kapanen yrittänyt syöttöä katkaista. Nyt vaan maltti ja omapelitapa takaisin, liikaa ylipelaamista ja paketti hajoaa liian helposti. Toki eka pleijari peli ja eka erä, hermostuneisuus ei yllätä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ihan luokatonta ryntäilyä Jokeripakeilta, läpiajon lisäksi Torpedo sai ainakin kolme ylivoimahyökkäystä joita oli vastaanottamassa korkeintaan yksi Jokeri.

Jos 2.erässä ammuttaisi jo pari vetoa maalia kohti niin nähtäisiin osaako Torpedon kassari edes torjua, nyt ei tarvinnut torjua oikeastaan mitään sen verran luokattomia Jokerilaukauksia nähtiin.

Kapanen oli se alin mies joka muka puolusti läpiajossa, tuli varmaan hiki kun nosti laiskasti mailaa ilmaan. Reginin ketju on ollut ihan näkymätön, sielläkin saisi tapahtua heräämisiä.
 
Viimeksi muokattu:

Lätkäkala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KHL:n ja NHL:n suomalaiset sekä Leijonat.
Voisi melkein sanoa että Jokerit on ylilatautunut. Hyvä meno ja näin mutta maila tuntuu puristavan kuten myös pääkoppa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Varmasti mukana jännitystä + intoilua, mutta isoja virheitä Jokereilla aivan liikaa. Sitä ihmettelen, että kun Torpedo pelaa juuri kuten sen ennakoitiin kaikin tavoin (pl. ei tule yhtä ahnaasti paineistamaan pakkeja), mistä Jokerien useat isot virheet tulevat kun Torpedon pelissä mikään ei ole varsinaisesti yllättänyt? Esimerkiksi hyökkäysalueella kiekkoa heitetään/ammutaan mistä tahansa miettimättä sitä, että Torpedon on siihen varautunut ja pyrkii blokkaamaan vedot kovalla prosentilla keskustaan ja loputhan menee sitten ohi tai seinille.

Järkyttävä 1. erä Jokereilta. Kissa pöydälle: kuten totesin, varmasti pelaajilla jännitystä yms, mutta esimerkiksi kiekon menetys hyökkäysalueella pelattiin niin lepsusti, että ei helvetti. Mitä Erkka & Co:t tekee 2. erään saadakseen korjauksen aikaan?
 

Masentaja

Jäsen
Yv osuu, ja Joensuu kuulutetaan, mutta osuiko Jesse sittenkään kiekkoon? Hyvä alku erään kuitenkin.

Mun mielestä tökkäs kiekkoon että meni veskan alta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös