Ti 23.2.2016 Jokerit - Torpedo Nižni Novgorod (GAME 2)

  • 24 713
  • 227

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Sarja Torpedolle 0-1 ja tänään Jokereilla on pienimuotoinen pakkovoitto sillä vierasotteluihin on paljon mukavampi lähteä 1-1 kuin 0-2 tilanteesta.

Sarjassa edelleen Jokerit lähtee yksittäiseen otteluun ennakkosuosikkina ja sunnuntain perusteella sarja on edelleen meidän. Ensimmäisen erän hienoinen ylilataus ja jännitys aiheutti paketin leviämisen ja kiekon perässä juoksemisen. Torpedo taas pelasi juuri niinkuin heidän piti. Paikoista sisään ja sattumakiekkoa, mihin Jokerit lähti mukaan. (Tämä on täysin oma mielipide ja joku voi nähdä pelin toisin)

Jos en väärin muista niin kokoonpano ilmoitetaan jokaiseen play off- kamppailuun n tunti ennen matsia eli viimeiseen asti katsotaan pystyykö joku/jotkin pelaamaan piikillä yms teippausilla. Onko KHLssä muuten käytäntö, että alkulämmitteyssä saa olla ylimääräisiä pelaajia mukana? Esim Todd pukisi alkulämmittelyyn, mutta ei olisi kokoonpanossa.

Enpä pidempää stooria avaukseen nyt tarinoi, kun työpaikalla kahvitauolla puhelimella väkerrän, joten kirjoitusvirheet anteeksi ja tarinoidaan lisää paremmalla ajalla. Otsikon kopion törkeästi suoraan edellisestä ketjusta.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täysin en allekirjoita etteikö Torpedo pyrkinyt pelaamaan muuta kuin sattumakiekkoa.
Joko skoutattuna tai ei, niin ajoivat kiekollisena todella röyhkeästi ja suoraan maalille, lähinnä toki vastahyökkäyksistä.

En osaa sanoa miksi Jokerit peruutteli aivan Karlssonin syliin monta kertaa sunnuntaina. Pistetään jännityksen piikkiin ehkäpä eniten. Runkosarjassa muistan ehkä kerran Ufaa vastaan kotona havainneeni yhtä pahoja ongelmia asian kanssa. Olen varsin luottavainen että Erkka keksii keinot tyrehdyttää vastustajan sunnuntaiset torpedohyökkäykset.

Huonon puolustamisen lisäksi myös Karlssonille sattui (korostan sanaa sattui, en jaksa uskoa sulamisiin Karlssonin kohdalla) luultavasti top-3 huonoin peli kauden aikana. Harvoin on mennyt kahta helpohkoa (Daugavinsin ujutus, Frolovin rysty kainalosta) yhdessä pelissä.

Kaiken järjen mukaan Jokerit hoitelee tämän pelin.

Hagman ilmeisesti on pelikunnossa, sen sijaan kävikö Talaja 3. erässä juurikaan pelaamassa sunnuntaina? Kävi testaamassa yhdellä mainostauolla jalkaansa, mutta en tämän jälkeen huomannut miestä enää, enkä siis sitä ennen hetkeen. Itseasiassa veikkaanpa että tänään on Rita siinä nelosessa Talajan paikalla, oli pelikunnossa tai ei.

Niin ja erityishuomoina suosittelen seuraamaan vastustajan #10 (?) tänään. Viime pelin lopussa pelkurimaisesti kyyristyi Joensuun edessä, jäi filmaamaan, ja noustessaan kääntyi taputtamaan Eteläpäädyn suuntaan ihan vaan vittuiluna. Kuolemanporteilta nousi kuitenkin syöttämään tuon 6-4 maalin tyhjiin. Toivottavasti joku käy vähän muistuttamassa niin että tällä kertaa oikeasti tuntuu. Tai jos #22 vaihteeksi on tuomaroimassa niin ehkä silloin ei kannata, saattaa tulla Anisimov-lisää tuomioon.
 
Viimeksi muokattu:

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Pidin jo etukäteen Torpedoa pahana vastustajana jo pelkästään kun nimiä katsoo. Nyt tarvitaan selkeä parannus sekä maalivahtipelaamiseen että puolustukseen KULDAMAISTA asennetta. Veikkaus 3-1 meille
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tänään ei ole vielä ns pakkovoitto edessä mutta ei tätä matsia kyllä hävitäkään saa sillä sen jälkeen ollaan tilanteessa että pitäisi voittaa molemmat vieraspelit, sillä kolmeen voittoon ei Tprpedoa auta päästää jos ei haluta elää hyvin ohuen langan varassa. Tänään pitää maalivahtipelin ja koko viisikon puolustamisen parantua huomattavasti 1.pelistä, omiin ei vain voi päästää 4 tai enempää maaleja, eikä koko viisikon pidä valua maalivahdin syliin. Hyökkäyspeli periaatteessa toimi riittävän hyvin mutta laukauksien laatuun on silti syytä kiinnittää huomiota, samoin toivoisin että Juhiksen osumatarkkuus olisi tänään parempia, paikkoja kun 1.pelissäkin riitti. Ja niitä tyhmiä jäähyjä ei pidä ottaa, sen sijaan taklaamista ei pidä pelätä vaikka siellä hallilla olisi taas menossa Anisimov-show (tuomari nro 22).

Niin ja yleisöltä toivottavasti saadaan painetta Torpedon numerolle 10 (Caluzin?), sekä tietenkin Jokereilta painavia taklauksia kyykkääjään aina kun on paikka. Tänään narri nauraa...
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Joskus runkosarjamatsien aikaan taisi olla niin, että Jokerien matsin otteluseurantaketju toimi ketjuna myös muille päivän peleille? Vai pitääkö avata muille tämän päivän otteluille oma ketju?

Mitä tulee peliin, niin uskon Jokereiden tasoittavan sarjan tänään. Mielenkiintoista nähdä jatkuuko Zherdevin lentokeli.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Jokerit on tehnyt tuhottamasti maaleja Torpedoa vastaan tällä kaudella, mutta silti plakkarissa on vain yksi selkeä voitto. Ilmeisen vaikea joukkue siis Jokereille puolustaa ja tänään soisi kelkan kääntyvän. Jos ei käänny, niin sitten on lähes pakkovoitot edessä vieraissa, missä osataan kuitenkin tukkia yleensä oma pää paremmin.

Pari tappiota on nyt alla himassa ja harvemmin noita kolmea on tullut putkeen, joten uskotaan vaihteeksi murskavoittoon.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Game2 käsillä ja tänään mitataan Joukkueen henkistä kanttia ja suorittamista paineen alla, sillä tänään on voitettava. On pelattava rohkeasti ja oltava aloitteellinen, mutta silti vältettävä turhia riskejä. Ei mikään helppo asetelma. Huolellisuus, huolellisuus, huolellisuus, siinä kolme asiaa jotka jos onnistutaan parantamaan sunnuntaista, niin uskon että voitto tulee. Hyvää ja jännittävää kiekkoiltaa kaikille!
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Omaan silmään ensimmäisen pelin ongelmana Jokereilla oli nimenomaan huolimattomuus ja kärsimättömyys. Jokereiden oltava tappioasemassakin kärsivällisempi ja malttaa puolustaa tiiviisti luottaen siihen, että se oma pelisysteemi tuottaa riittävästi maalipaikkoja ottelun voittamiseen ilman turhia hötkyilyjä ja liiallista riskinottoa hyökkäyksessä puolustuksen kustannuksella. Ensimmäisessä pelissä pelattiin paljon tappioasemassa ja haettiin omaan silmään vähän turhankin suurella riskillä tasoitusta, josta seurauksena sitten omiin tuli näitä läpiajoja ja ylivoimahyökkäyksiä. Myös Karlssonin täytyy parantaa ensimmäisestä ottelusta.

Viime vuonna Minsk -sarjan ensimmäisen ottelun jälkeen luotto oli kova, että Jokerit tulee hoitamaan sarjan. Tänä vuonna ei ihan yhtä vahvaa luottoa löydy ja vastuskin vaikuttaisi olevan astetta kovempi. Luultavasti pidemmän kaavan kautta mennään kuin vuosi sitten, mutta eiköhän tämä sarja silti käänny vielä Jokereille.
 

Ihmepeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Torpedon numero kympille painetta tänään, kiitos. En muista edes miehen nimeä, joku nevahööd. Pieni vislaus- ja buuauskonsertti vaan aina, kun kiekko on lavassa. Capot vois ohjeistaa EP:ä, jos ei muuten hiffata.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivoisin kannattajilta tänään aktiivisempaa ja voimakkaampaa reagoimista pelitapahtumiin ja vähemmän kaikkea muuta. Voitais saada vaihteeksi se kuudes kenttäpelaaja kotihalliin.
 

Baroni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiaa Lukolle
Asennetta, rentoutta ja tiiviimpää puolustamista. Tänään reilu voitto niin on mukava lähteä hyvällä asenteella vieraspeleihin.
 

Lätkäkala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KHL:n ja NHL:n suomalaiset sekä Leijonat.
Jokereiden kokoonpano täysin sama kuin sunnuntaina. Muilla paikkakunnilla kahden erän jälkeen:

CSKA - Slovan 0-2
Lokomotiv - SKA 0-3
Sochi - Moskovan Dynamo 1-2

Toivokaamme alkavaan peliin vähintään maalien muodossa parempaa kotijoukkueelta siis.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
2-3 here comes Lokomotiv
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Nyt on Torpedon #10 nimi tarkistettu kun nätti vaalea tyttö antoi Arenan käytävällä otteluennakon josta sain nimen tarkistetuksi, nimi on siis Galuzin (muistin sen siis melkein oikein).

Kohta mennään ja tänään toiveissa Jokereilta ehjä peli, se riittää varmasti voittoon.

Hyvä ettei Jokereille tullut pelejä estäviä loukkaantumisia.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kohta mennään ja tänään toiveissa Jokereilta ehjä peli, se riittää varmasti voittoon.
Malttia ja omaa peliä, tällä perusjargonilla pärjätään tänään. Jos edellistä peliä miettii niin käsittämättömiä yli- ja ohipelaamisia. Viisikko kasassa ja ei ole kiire voittaa.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Onko jollain käsillä aloitustilastoja ensimmäisestä matsista?
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Onko jollain käsillä aloitustilastoja ensimmäisestä matsista?

13. Wirtanen Petteri 6/12 (50.0)
14. Maki Tomi (f) 1/1 (100.0)
39. Kapanen Niko (f) 9/19 (47.4)
51. Kozun Brandon (f) 0/1(0.0)
76. Sallinen Jere (f) 4/5 (80.0)
93. Regin Peter (f) 11/16 (68.8)
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Vittu mikä pitkä kiekko-vihellys :DDDD
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Torpedo on kyllä vähän turhan hyvin perillä Jokereiden hyökkäyspelistä ja sen kaikista kahdesta variaatiosta.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielestäni Jokereiden viisikkopelaaminen on todella onnetonta. Pallo on hukassa.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Sieltä Torpedo johtoon ja Jokereilla ei toimi yhtään mikään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös