Edmonton Oilers 2021–2022

  • 356 049
  • 1 341

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Hyvinhän se meni. 5-2-voitto eikä oikeastaan puolustus kovin tiukoille joutunut. Niemeläinen pelasi 10 minuuttia debyytissään ja oli maalin verran pakkasen puolella. Hyvä debyytti kuitenkin. McDavidilta loistavat syötöt Hymanin ja Bouchardin maaleihin. Koskinen oli tänään hyvä, mutta Seattlea vastaan voisi olla Skinnerin vuoro pelata. Pelin jälkeisessä pressissä Niemeläistä haastateltiin ensin englanniksi ja sen jälkeen alkoi yllättäen tulla kysymyksiä suomen kielellä.
 
Viimeksi muokattu:

Bilbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Oilers
Ihan jäätävän hieno toi Draisaitlin rystysyöttö McDavidille Bouchardin maalissa. Muutenkin Drain rystysyötöt on ihan timanttia, mutta pitipä nyt nostaa hienona suorituksena tämä esiin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: TAM

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ensi yönä vieraspeli Seattlessa Krakenia vastaan. Puljujärvi on nostettu kakkosketjuun Draisaitlin laidalle ja Kassian siirtyy kolmosketjuun. Yamamoto jatkaa ykkösessä. Ceci on vielä tästä ottelusta sivussa, joten pakkiparit ovat samat kuin Penguins-ottelussa. Skinner pelaa maalilla.


 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Ensi yönä vieraspeli Seattlessa Krakenia vastaan. Puljujärvi on nostettu kakkosketjuun Draisaitlin laidalle ja Kassian siirtyy kolmosketjuun. Yamamoto jatkaa ykkösessä. Ceci on vielä tästä ottelusta sivussa, joten pakkiparit ovat samat kuin Penguins-ottelussa. Skinner pelaa maalilla.
Ja seuraavaan peliin Kassiania voisi pudottaa vielä pari pykälää alemmas ja suoraan katsomon puolelle. Kaksi takaiskua ihan puhtaasti hänen piikkiinsä. Larssonin maalissa puolusti tiukasti tuijottamalla kun hänet ohitettiin. Ja kolmannessa älytön kiekonmenetys omalla sinisellä.
Ja kaikkien yllätykseksi jopa Tippett tämän näki ja pudotti miehen sentään neloseen. Ainakin parin vaihdon ajaksi.

Oilersilta kokonaisuutena aika heikko esitys viimeistä kymmentä minuuttia lukuunottamatta.
Tippett sitten taas kolmanteen erään laittoi Draisaitlin, McDavidin ja Puljujärven samaan ketjuun. Mielestäni McDavidilta ottelu oli aika heikko esitys kiekollisena kunnes tosiaan sitten viimeisen puolikkaan erän aikana alkoi vähän tapahtua ja oli vaarallisempi. Puljujärvi olisi sen tasoituksen voinut laittaa käytännössä tyhjään maaliin mutta ei taas mennyt.
Ja RNH oli pelipäällä. Pyöritti kakkosen peliä todella hyvin ja kolmannessakin Yamamoton sekä Hymanin kanssa saivat jatkuvasti paineen Krakenin maalille. Vain maalit puuttuivat.

Puolustuksessa mielestäni uudet kaverit pelasivat jälleen riittävän hyvin. Enemmän ongelmia oli sitten Russellilla ja Barriella. Lagesson on muuten aika monta kertaa päässyt laukomaan näissä pelaamissaan peleissä. Laukausten laatu ei vain ole kummoinen.
Broberg uskaltaa (ja on varmaan saanut luvan) jo ottaa kiekon kanssa isompaa vastuuta ja nouseekin välillä rohkeasti. Niemeläisen ohje kiekon kanssa lienee se että heitä päätyyn. Muutama hyvä taklaus kuitenkin Niemeläiseltä. Tosin kolmannen erän alivoimalla lähti höntyilemään mailan menettämisen jälkeen kulmaan ja jätti maalinedustan tyhjäksi.
Bouchard jatkoi taas sen osoittamista että hyökkäyssuuntaan hän on vähintään yhtä hyvä kuin Barrie.

Skinneriltä aika keskinkertainen peli. Jos nyt ihan hänen piikkiinsä ei mennyt tosin kuin ehkä se neljäs mutta olisi voinut jonkun toisenkin ottaa. Mutta toki sitten kolmannen erän lopulla kaksi todella isoa torjuntaa ja antoi siinä vaiheessa vielä mahdollisuuden yrittää kavennusta ja tasoitusta. Mutta se neljäs takaisku oli kuitenkin liikaa.​
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Pakko sanoa, että Grubauer oli kyllä todella hyvä tänään. Oilersilla oli varsinkin kolmannessa erässä loistavia tekopaikkoja, mutta Grubauer oli ohittamaton. RNH:lle tänään kaksi syöttöpinnaa ja 500 tehopisteen raja rikki. Draisaitl pelasi uransa 500:nnen NHL-ottelun. Skinnerilta nyt vähän heikompi peli kuten ylemmässäkin viestissä todettiin. Kokonaisuudessaan kuitenkin koko joukkueelta aika heikko peli, ei tappiota voi pelkästään yhden miehen piikkiin laittaa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ensi yönä sitten Kings vastassa kotona. Nurse on aktivoitu kokoonpanoon ja pelaa ensi yön ottelussa. Koskinen pelannee maalilla.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Numerot repesivät vähän turhankin rumaksi niillä kolmella ylivoimamaalilla, mutta kyllähän parempi joukkue voitti. Miten ne pelin alut voivatkin olla niin vaikeita. Tai no ei se paljoa siitä parantunut loppuakaan kohti mutta kuitenkin trendi oli taas se tuttu, että loppua kohti alkaa vähän näyttää paremmalta. Mutta siis kotipeli, jossa Oilers oli tappiolla 58 minuuttia ja laukaukset maalia kohti vierailijoille siitä huolimatta 40-22.

Kings laittoi aika tunnollisesti mielestäni keskialuetta tukkoon, jolloin Oilers ei voinut kuljettaa vauhdilla kiekkoa alueelle vaan hyökkääminen perustui päätykiekkoihin. Pitäisi vaan saada se kiekko sitten joskus tekopaikalle sieltä päädystä. Omassa päässä sitten taas on ihan kivasti tilaa ihan keskustassakin mistä pääsee vastustaja laukomaan.

Tippett jatkaa tuttuun tapaan Titanicin kansituolien järjestelyä vaihtelemalla satunnaisia pelaajia ykkösestä kakkoseen ja kolmosesta neloseen, muttei se nyt taida siitä olla kiinni. Ehkä ei vain ole oikein ajatusta että mitä yritetään. Ehkä se Tippett saa valmentaa sinne pudotuspelipettymykseen saakka ja sitten toivottavasti miestä vaihtoon.
Hauskaahan on se, että Tippett tietää sen minkä kaikki muutkin ovat tienneet jo kauden alusta asti eli tänään pelin jälkeen hänen kommenttinsa:
"This has been coming for a while here. We've been masking it with some special teams stuff, but we haven't played well and we haven't had enough guys play well for a while. It's one of those games where it was a 2-1 score, but we weren't good enough in it."
ja
"We looked out of sync right from the get-go. I was worried yesterday in practice coming back, not a lot of juice in practice. My thoughts came true today."
Ehkä valmentajalla ei sitten ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa noihin asioihin. Siis siihen että joukkue ei pelaa kovin hyvin ja vain erikoistilannepelaaminen pitää pinnalla. Sekä siihen että valmistautuminen vaikutti jo edellisenä päivänä olevan pielessä. Enkä usko että on niinkään kiinni pelaajien tasosta sinänsä. Vaikkapa Ryanin ja Foegelen pitäisi olla ihan riittävän hyviä pelaajia ja heillä on ollut edellisissä joukkueissa ihan hyvää tekemistä, niin miksi nyt ei sitten kulje.

Kolmosketjulla Foegele-Ryan-Sceviour oli kyllä kaikinpuolin vaikea peli. Pari maalia omiin ja laukaukset maalia kohti 1-7.
Oli muuten maaliodottamissa aika kovia lukuja. Ryanilla 1,19% ja Russellilla 1,08%. Molemmilla xGF 0,01. Se on aika vähän. Ja joo, yksittäinen peli ja silleen, mutta silti vähän huvittavaa.

Nurse palasi kokoonpanoon ja sai kauden avausmaalinsa tehtyä. Ja sitten teki yhden tavaramerkkiperuuttelun mistä Kingsille toinen maali. En tiedä montako kertaa pitää toistaa tuo sama missä mies peruuttaa ja peruuttaa ja sitten päästää vastustajan laukomaan jaloista b-pisteeltä maaliin.
Tuosta kokoonpanomuutoksestahan tuli vähän kohuntynkääkin kun Lagessonin agentti Twitterissä ihmetteli miten kauden parhaan pelinsä pelanneelle Lagessonille ei kerrottu katsomokomennuksesta kuin vasta juuri ennen ottelua. Eli alkulämpät ilmeisesti veti siinä luulossa että pelaa. No, joku tietysti piti ottaa pois kokoonpanosta kun Nurse palasi, mutta olisiko sen sitten voinut hoitaa paremminkin.


 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Oli kyllä aseeton Oilers tänään. Niemeläisen taklaukset sentään toi vähän väriä peliin. Olisi Tippett pitänyt ne viime pelin ketjut kasassa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Walsh vielä jatkoi seuraavassa twiitissä Tippettin ripittämistä.





TAMin kanssa samoilla linjoilla. Viimeistään ensi kesänä pitää laittaa Tippett pellolle jos pudotuspelimenestys on samanlaista, kuin kahtena viime kautena. Saakoot sinne pudotuspeleihin asti olla penkin takana. Ja taitaa myös olla viimeinen kausi sopimuksesta menossa, joten en usko että sitä enää uusitaan, jos pudotuspeleissä taas pullahtavat avauskierroksella ulos.

Saa nähdä tuleeko McDavidille pelikieltoa tuosta laitataklauksesta.
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ensi yönä Wild vastassa. Puljujärvi palaa ykkösen laitaan ja Yamamoto tutulle paikalleen kakkosketjuun. Shore tekee paluun kokoonpanoon loukkaantumisen jäljiltä. Koskinen pelaa maalilla. Perlini myös laitettiin waiversiin Shoren aktivoimisen yhteydessä.

Hyman - McDavid - Puljujärvi
RNH - Draisaitl - Yamamoto
Foegele - McLeod - Kassian
Shore - Ryan - Sceviour

Nurse - Bouchard
Niemeläinen - Barrie
Broberg - Russell

Koskinen
 
Viimeksi muokattu:

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kolmas tappio putkeen ja Wildille neljällä laukauksella 2-0 johto ja peli ohi. Mitenhän tästä huonosta valmistautumisesta ei päästä eroon. Joka kausi siitä puhutaan, mutta mikään ei muutu. Ansaitusti Wild kuitenkin voitti Talbotin huippupelillä.

Nyt neljän pelin otannalla voisi sano, että Niemeläinen on tullut jäädäkseen shown puolelle. Jakaa painavia taklauksia, on todella varma omissa ja pelaa Barrien kanssa hyvin yhteen. Lagessoniin verrattuna aivan eri tason pelimies, vaikka hyökkäyspäähän ei mikään taitoniekka olekaan. Lähtee silti hyvin tukemaan hyökkäyksiä tarvittaessa ja osaa pitää viivan kiinni.

Brobergista näkee että pelimies sieltäkin on tulossa, vaikka ei valmista vielä olekaan. Hyökkäyspäässä pelaa hyvin ja luistelu on huippuluokkaa, mutta omassa päässä on vielä poikamaista höntyilyä.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Taas kerran huono startti. McDavid sanoi eilen, että näistä huonoista starteista puhutaan pelaajien kesken kopissa jonkin verran. Joten luulisi että jotain niiden suhteen tapahtuisikin. Mutta ei näköjään. Jonkun kapteenistosta/johtavista pelaajista olisi nyt ihan kunnolla ärähdettävä siellä kopissa, että nyt pojat oikeesti ryhtiä tähän touhuun. Vaikea voittaa pelejä tällä tasolla, jos annat kaverille kaksi maalia etumatkaa jo pelin alussa.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Tuo Wildin eka maali menee taas Koskisen piikkiin. Ei tuosta nyt vain saisi päästää maalia. Puolustajakin olisi voinut kolata vastustajan pois, mutta kyllä tuo tolppa pitää liimata patjalla.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Tuo Wildin eka maali menee taas Koskisen piikkiin. Ei tuosta nyt vain saisi päästää maalia. Puolustajakin olisi voinut kolata vastustajan pois, mutta kyllä tuo tolppa pitää liimata patjalla.
Joo, tästä samaa mieltä että Koskisen maali. Mutta samalla sanottava että en sitten tiedä olisiko Nursen kannattanut vielä vähän aikaa parannella sormea. On ollut aika pehmeä mielestäni näissä parissa pelissä, joten varookohan sitä sormea vähän. Jos nyt ei muutenkaan tietenkään ole ehkä se kaikkein paras puolustaja puolustamaan.

Mutta mielestäni Oilers oli tällä kertaa paremmin mukana pelin alussa. Kolmosketju aloitti, sai paineen vastustajan päähän ja McLeod pääsi pienehköstä kulmasta laukomaan. Sitten tietenkin aloituksen jälkeen se kiekonmenetys keskialueella ja Bouchardin jäähy, joka oli vähän sellainen että antoi tuomarille mahdollisuuen puhaltaa.
Takaiskun jälkeen kakkosketjulta vahva vaihto ja kiekko pyöri aavistuksen ohi takakulmasta. Paine ihan hyvin Wildin päässä. Sitten ykkösketjun ensimmäinen vaihto, jossa kiekko tolppaan.
Nelosketju nyt ei saanut omassa vaihdossaan mitään merkittävää aikaiseksi, mutta siinä toisaalta pelasivat Shore, Ryan ja Sceviour.
Sitten taas kolmosketjulta hyvä vaihto ja samoin kakkoselta.

Eli ei tuo alku ollut muuten huono kuin sen osalta että päästivät ylivoimamaalin... mikä nyt sinänsä tietenkin on tosi huono. Mutta vaikuttivat siltä että ihan pelaamaan olivat tulleet.
Ja koko pelikin mielestäni parempaa tekemistä kuin mitä muuten viime aikoina. Toki siitä ei pisteitä saa mutta alkukaudesta on ollut niitä pelejä mistä on tullut pisteitä vähän ansaitsemattakin.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Totta, alku oli parempi kuin esim. Kingsiä vastaan, mutta jos seitsemän minuutin jälkeen ollaan jo tutusti kaksi maalia takana, niin eipä se auta juhlia. Kyllähän Nursen olisi tuosta kulmalta pitänyt ottaa Eriksson kiinni, mutta oli siinä Koskinenkin väärässä paikassa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: TAM

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Totta, alku oli parempi kuin esim. Kingsiä vastaan, mutta jos seitsemän minuutin jälkeen ollaan jo tutusti kaksi maalia takana, niin eipä se auta juhlia. Kyllähän Nursen olisi tuosta kulmalta pitänyt ottaa Eriksson kiinni, mutta oli siinä Koskinenkin väärässä paikassa.
No joo, tämä on ihan totta, että ei se kovin putkeen mennyt siinä mielessä että pari takaiskua alkuun. Toinenkin maali tuli vähän sellaisesta tilanteesta, ettei olisi pitänyt edes olla mitään tilannetta. Ja taas kokeneemmasta päästä löytyi virheen tekijä kun Russell lähinnä työnsi Folignon parempaan tekopaikkaan ja jäi sitten katsomaan perään. Että vaikka muuten aika hyvällä sykkeellä tulivat peliin, niin sitten henkilökohtaiset virheet kostautuivat aika karusti.

EDIT: Ja tietenkään Russellin ei edes pitäisi olla pelaavassa kokoonpanossa ideaalitilanteessa. Mutta voisi sitä nyt veteraanilta toivoa sen verran ryhtiä, että nuoremmat voisivat ennemminkin ottaa mallia. Nythän Russell ja Broberg pelasivat selvästi kolmosparina ja onnistuivat olemaan kahden takaiskun aikana jäällä. Toinen toki enemmän hyökkääjien piikkiin. Siinä ykkösketjua jo kerran vietiin omassa päässä ja Koskinen torjui. Sitten yritys lähteä hyökkäämään mutta kiekonmenetys Hymanilta hyökkäysalueella. Puljujärvi nähdäkseni oli ottamassa jäähyä vaikka oikein ei kuvissa näkynyt mitä siellä hyökkäyssinisellä kävi, mutta mielestäni siitä tilanteesta nousi käsi pystyyn. Ja sitten Puljujärvi ehti katseella seuraamaan kun Rask laittoi maaliin. Ehkä vähän terävämmällä luistelulla olisi ehtinyt tilanteeseen.
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Mikä selittää tuon?

Forbes on ilmeisesti viime kausina arvioinut Oilersin liikevaihdosta kertyneet tulot vähän alakanttiin, kun seura on aika monessa tärkeässä kategoriassa liigan parhaiden joukossa. Nyt sitten ovat varmistaneet asian.:

“The biggest rise in these valuations belongs to the Oilers, who doubled in value from last season’s ranking, to $1.1 billion. We now believe that we were short-changing them on revenue in the past and have verified that the team ranks in the top quartile in the NHL in every important revenue category, including local media, where they are in the top five alongside the Maple Leafs, the Canadiens, the Detroit Red Wings and the Chicago Blackhawks.”
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Ihan hyvinhän Oilers pelasi mielestäni taas. Maalinteko on vain todella vaikeaa. Ja Ullmark tietenkin pelasi myös hyvin. Mutta oli siinä ihan hyvää maskia ja hyviä ohjauksia, muttei vaan mene mistään sisään.

Tasoitusmaalin jälkeen Bruins toki vähän alkoi pelaamaan ja oli muutamakin tekopaikka ennenkuin sitten tekivät voittomaalin. Että voi olla vähän virheellinenkin tuo vaikutelma että Oilers olisi pelannut hyvin. Ja kyllähän vastustajat koko ajan pääsevät paljon helpommin keskustaan hyville tekopaikoille kuin mitä Oilers itse pääsee.

Oikeastaan kaikki ketjut pelasivat mielestäni hyvin. Kolmosessa McLeod ja Foegele varsinkin olivat pelipäällä. Ja nelosesta Ryan sekä Sceviour pelasivat vahvasti alivoimaa.
On siellä toki pari vapaamatkustajaakin. Miten Kassian voi olla niin pehmeä. Ei edes yritä taistella laitaväännöissä. Ja se fyysisyys rajoittuu siihen että vastustajan pakki laidassa katsoo avaussyötön paikan, antaa sen syötön ja Kassian tulee kaksi sekuntia myöhässä vähän tuuppaamaan.
Toinen on sitten Shore. En ole varma että miksi hän olikaan joukkueessa. Ehkä loukaantumisen jälkeen ei ole vielä ihan iskussa. Ja pelasi toki alivoimaa ilman takaiskuja, mutta niitä alivoiman pelaajia on aika monta muutenkin... oikeastaan pääasiassa kokoonpanossa tuntuu olevan alivoimapelaajia. Eikä siitä nyt niin haittaa ole jos Shore sen kuusi minuuttia pyörii kentällä.

Puolustuksessa Russell loukkaantui. Barriella oli aika vaikeaa... toki kaksi syöttöpistettä ylivoimalla mutta noin puolustamismielessä oli vaikeaa. Niemeläiseltä ihan vahvaa pelaamista ja näyttää kyllä hyvältä. Pelasti yhden varman maalipaikankin. Toki voi olla että Oilersin puolustuksessa rima ei ole kovin korkealla ja siksikin näyttää hyvältä. Mutta kyllä mieluummin seurailen Niemeläisen kuin Russellin tai Keithin pelaamista että siinä mielessä antaa mennä vaan ja saa toivottavasti jatkossakin vastuuta.

Ylivoima vähän yski aiemmin ja treeneissä tuohon oli kiinnitetty erityistä huomiota. Olisi kiva jos kiinnitettäisiin huomiota vähän muuhunkin kuin siihen ylivoimaan. Mielestäni paikkoja on kuitenkin ylivoimassa ollut koko ajan ja vain viimeistely on vähän ontunut. Nyt sitten tietenkin Draisaitl vaihteeksi osui pari kertaa vakiopaikalta ja voi valmennus taputella toisiaan selkään, että kivasti korjattu ylivoima. Vaikkei se rikki ollutkaan.
McLeod pääsi pari kertaa pelaamaan jämäsekunnit ylivoimalle McDavidin tilalle ja näytti kyllä hyvältä hänenkin tekemisensä siinä.

EDIT: Bouchard on muuten seuraava nuori puolustaja, josta Tippett hankkiutuu vielä eroon jos tähän malliin jatkuun. Nyt laittoi kolmannen maalin Bouchardin piikkiin: " you think you get settled down, got it stopped, and then bouch gets beat out of the corner, just a one-on-one... and he loses his man, the next guy's gotta take a run at him, next guy leaves one guy open and that's what happens. "
Eikä siinä mitään, varmaan hänen näkemyksensä. Ehkä Bouchard olisi voinut aktiivisemmin mennä kiinni mieheen. Mutta kyllähän Hyman vaelteli jo valmiiksi ihan missä sattuu. Se vaan että Beari.... eikun siis Bouchardin virheet on ilmeisesti helppo aina nuorena pelaajana nostaa esiin. Sen sijaan jos veteraanit tyrii ylivoimalla viivassa kiekon vastustajalle, niin sitä ei mainita.
 
Viimeksi muokattu:

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Perlini pelasi ensimmäisen ottelunsa Condorsissa ja teki kaksi maalia. Condors tosin hävisi pelin 7-2. Perlinillä on kyllä osaamista maalintekoon kuten harjoituspeleissäkin nähtiin, mutta tietysti ihan mahdotonta NHL:ssä nelosketjussa kuuden minuutin jääajalla paljoa saada mitään aikaiseksi. Silleen olisi kiva joskus nähdä että annettaisiin mahdollisuuksia vähän ylempänäkin kokoonpanossa. Tosin en oikein usko että Perlinillä riittää NHL-tasolle kuitenkaan. Eli mahdollisesti vähän sellainen turhan hyvä AHL:ään muttei tarpeeksi hyvä NHL:ään.

Condorsin tekemisiä ei ole sen enempää tullut seurattua. Ovat näemmä aikalailla divisioonan hännillä eli toiseksi viimeisenä nyt kun 16 ottelua on pelattu. Neljän ottelun tappioputki menossa parhaillaan. Tietysti kun joukkueesta on ykkösmaalivahti ja kolme tärkeää puolustajaa nostettu ylös, niin väkisinkin alkaa näkymään tuloksissakin. En tiedä miten Rodrigue ja Konovalov ovat maalilla oikeasti pelanneet, mutta tilastot eivät ainakaan mairittele. Torjuntaprosentit kavereilla 86,9% ja 87,0%.
Sisäisen pistepörssin kärkipaikoilla Griffith (6+12), Marody (6+9), Malone (6+8) ja Cracknell (4+9).
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Ja puuttuuhan sieltä lisäksi viime kauteen verrattuna tehokaksikko Benson-McLeod. Itse olen tuolta yotube-kanavan kautta pyrkinyt seuraamaan, mutta siihenpä se sitten on jäänyt. Mutta kai Bakersfieldin työtä voi sanoa jo todella hyvin onnistuneeksi, kun ylhäälle on noussut viime kaudesta nuo kuusi pelaajaa + Bouchard. Toki nuo loukkaantumiset ovat tähän vaikuttaneet, mutta todella kypsiä pelaajia sieltä on tullut.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: TAM
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös